Tuntuuko liikunnan tai lihaskuntoharjoittelun aloittaminen hankalalta tai loppuuko innostus jo muutaman treenikerran jälkeen? Jos kyllä niin aloita 5 päivän treenistartti!

Teoriassa kuntoilu on yksinkertaista. Teet treenin, kunto kasvaa ja saavutat tavoitteesi. Netti on täynnä erilaisia treenejä eli siitä vaan video käyntiin ja helppo homma, eikö niin? No ei. Käytäntö on sitten ihan eri asia.

Suurin osa netin ilmaisista treeneistä ei joko ole itselle sopivia tai sitten niitä ei ole vain suunniteltu hyvin. Treenaaminen voi jäädä jos kehoa ei ole valmisteltu treeniin (esim. syöty väärin tai ollaan väsyneitä).  Näiden syiden takia treeni-into lopahtaa jo alkuvaiheessa.

Ilmoittaudu tulevana maanantaina alkavaan 5 päivän treenistarttiin - jonka tarkoitus on saada sinut innostumaan treenaamisesta! Saat:

  • Viidelle päivälle suunnitelman, joka sisältää treenivideoita (myös aloittelijoille ja iäkkäämmille sopivia)
  • Harjoittelua tukevaa sisältöä ruokailusta, palautumisesta jne. 
  • Sisältöä joiden turvin opit tunnistamaan miksi treenaaminen usein jää ja ratkaisu siihen, että saat luotua treenaamisesta asian, jota tulee tehtyä mielellään.
  • Bonus: Mielikuvaharjoituksen luomaan motivaatiota treenaamiseen

Treenistartin jälkeen olet ottanut ison askeleen kohti terveyttä ja liikuntaa tukevaa elämäntyyliä! Treenistartti alkaa tulevana maanantaina!

Oppaat matkallasi

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Hei, olen Joakim Piiroinen Muutos-valmennuksen toinen perustajajäsen ja sertifioitu personal trainer erikoisosaamisena ikääntyvien liikunta. Koulutukseltani olen maatalous-metsätieteiden maisteri ja olen opiskellut myös terveystieteitä. Olen lukenut runsaasti erilaisia terveyteen ja oikeanlaiseen ruokavalioon liittyviä tutkimuksia ja kirjoja ja tätä tietoa olen aina halunnut jakaa käytännönläheisessä muodossa. Olen myös työskennellyt kuntosalilla asiakkaiden parissa.

Erikoisosaamisena on uni, palautuminen, treeni ja funktionaalinen ravitsemustiede.

Harrastan juoksemista, kuntosalia, eri pallopelejä ja vaellusta. Olen laiska ja käytännönläheinen ruoanlaittaja, pyrin syömään terveellisesti, vaikka suklaa onkin paheeni. =)

Joakim Piiroinen  //  Ravintovalmentaja ja personal trainer

Syvämuutoksen asiantuntija

Urani aikana olen valmentanut ja konsultoinut tuhansia ihmisiä hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Voin ilolla sanoa, että itse kehittämämme todistepohjainen menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien todellisiin kokemuksiin.

Jos haluat tietää minusta persoonana vähän etukäteen, harrastan mm. kitaran ja rumpujen soittoa, luonnossa liikkumista, meditointia. Ja jatkuvana intohimonani on tietysti kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kehittäminen.

Intohimoni ja samalla elämäntyöni on ymmärtää, mistä palasista pysyvät muutokset elämäntapoihin oikeasti syntyvät - ei vain miltä se näyttää tai mitä muut sanovat.

Muutos-valmennuksen ja hektisen perhe-elämän ohella toimin myös puhujana hyvinvointitapahtumissa.

Tuomas Helkala  //  Muutos-valmentaja

Tunnemme keski-ikäisten ongelmakohdat liikunnan suhteen.

Tunnemme keski-ikäisten haasteet liikuntaa kohtaan.

5 päivän starttikurssin liikuntaan sinulle tarjoaa Muutos-valmennus, jonka oppeja on jo yli 25 000 suomalaista kokeillut ja todennut hyväksi. 

2022 Muutos Innovations Oy (2720144-3).

>