Maksuton 5 pv haaste:  Avaimet  painonpudotukseen ja kestävään elämäntapamuutoksen alkaa 24.2.

Monella keski-iän ylittäneellä naisella painonpudotus on vaikeutunut.  Olemme havainneet 5 estettä painonpudotuksen tiellä, jotka löytyvät lähes jokaiselta. Haasteessa avaamme nämä "lukot", jonka jälkeen matka kohti omia hyvinvoinnin tavoitteita käy helpoksi! Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi ruokavalio-oppaan, jolla pääset heti alkuun.

  • Haasteessa saat hyvän startin painonpudotukselle sekä kestävälle elämäntapamuutokselle. Kurssin ajankohta on 24.2. - 28.2.2022 ja saat kaiken tarvittavan tiedon sähköpostiisi.
  • Saat vastauksen siihen, mitkä ovat painonpudotuksen yleisimmät esteet, miten niitä kannattaa ratkaista ja miten saada suunta kohti kestävää terveyttä tukevaa elämäntapaa.
  • Aiheet käsittelevät mm.  aineenvaihdunnan nopeuttamista, sopivien annoskokojen arviointia, ravinteiden sopivaa määrää, stressinlievitystä ja unen laadun parantamista ja paljon muuta! Saat konkreettisia vinkkejä ja ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseen.
  • Saat yllätysbonuksia mm. reseptin aineenvaihduntaa buustaavaan teho-smoothieen ja kehon hormonitoimintaa tukevan Muutoksen Syke Ylös- treenin, vatsalihashaasteen + PALJON MUUTA!

Haasteen alkuun aikaa

00
Päivää
:
 
02
Tuntia
:
 
07
Min
:
 
31
Sek

Ilmoittaudu alta

Ilmoittaudu yllä olevan lomakkeen kautta, tämä ei velvoita sinua mihinkään maksulliseen ja voit helposti vapauttaa paikkasi jos et haluakaan osallistua.

  • Avaimet painonpudotukseen kurssin tarjoaa Muutos-valmennus (muutos.net), jonka oppeja on jo yli 22000 ihmistä Suomessa kokeillut ja todennut hyväksi. Kohti kestävää elämäntapamuutosta ilman hampaiden kiristelyä ja kalorien laskentaa jo vuodesta 2015.
  • Olemme erikoistuneet keski-ikäisten ja sen ylittäneiden naisten valmentamiseen kohti pysyviä tuloksia painonhallinnan ja hyvinvoinnin saralla. Kokemus yli 22 000 valmennettavasta.
  • Muutos-valmennus on äänestetty kahtena vuotena peräkkäin Top 5 sijoille Suomen tärkeimmät terveysvaikuttajat äänestyksessä
  • Asiantunteva tiimi. Valmentajilla on laaja tausta sekä tieteeseen ja käytäntöön pohjautuvat menetelmät. Kris on ravitsemustieteen ja kliinisen tutkimuksen maisteri. Tuomas on erikoistunut käyttäytymistieteisiin ja elämäntapamuutoksen psykologiaan. Joakimin PT-tausta täydentää liikuntapuolen osaamista.

Yhteistyössä:

2022 Muutos Innovations Oy (2720144-3).

>