Maksuton 5 pv haaste:  Avaimet  painonpudotukseen ja kestävään elämäntapamuutoksen (aloitus 24.2.)

Monella keski-ikäisellä tai sen ylittäneillä naisilla painonpudotus on vaikeutunut. Hyvinvointivalmentajina olemme havainneet 5 isoa estettä onnistuneen ja kestävän painonpudotuksen tiellä. Kurssin aikana avaamme nämä "lukot", jonka jälkeen matka kohti omia hyvinvoinnin tavoitteita käy helpoksi!

Ilmoittautuminen ei velvoita sinua mihinkään maksulliseen ja voit helposti vapauttaa paikkasi jos et haluakaan osallistua.

Ilmoittautuminen avoinna

  2  1
Päivää
:
 
  0  9
Tuntia
:
 
  0  8
Min.
:
 
  3  1
Sek.

You missed out!

  • Haasteessa saat hyvän startin painonpudotukselle sekä kestävälle elämäntapamuutokselle. Kurssin ajankohta on 24.2. - 28.2.2021 ja saat kaiken tarvittavan tiedon sähköpostiisi.
  • Saat vastauksen siihen, mitkä ovat painonpudotuksen yleisimmät esteet, miten niitä kannattaa ratkaista ja miten saada suunta kohti kestävää terveyttä tukevaa elämäntapaa.
  • Aiheet käsittelevät mm.  aineenvaihdunnan nopeuttamista, sopivien annoskokojen arviointia, ravinteiden sopivaa määrää, stressinlievitystä ja unen laadun parantamista ja paljon muuta! Saat konkreettisia vinkkejä ja ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseen.
  • Saat yllätysbonuksia mm. reseptin aineenvaihduntaa buustaavaan teho-smoothieen ja kehon hormonitoimintaa tukevan Muutoksen Syke Ylös- treenin, vatsalihashaasteen + PALJON MUUTA!

Ilmoittaudu yllä olevan lomakkeen kautta, tämä ei velvoita sinua mihinkään maksulliseen ja voit helposti vapauttaa paikkasi jos et haluakaan osallistua.

Avaimet painonpudotukseen kurssin tarjoaa Muutos-valmennus, jonka oppeja on jo yli 22000 ihmistä Suomessa kokeillut ja todennut hyväksi. Kohti kestävää hyvinvointia ilman hampaiden kiristelyä ja kalorien laskentaa.

2022 Muutos Innovations Oy (2720144-3).

>