Saat tuloksesi ja lisätietoa saamastasi Ryhtiliikekurssilta videolta:

Elämäntapasi 0-100 % välillä suhteessa muihin on 75

Liity kesän Muutos-valmennukseen ennen 25.5. vain 1 € hintaan. Kaupan päälle SUPEREDUT (arvo 110 €)

Tarjouksen umpeutumiseen aikaa...

  2  9
Päivää
:
 
  1  0
Tuntia
:
 
  5  5
Min
:
 
  2  6
Sek

Tänään on vika päivä!

Ryhtiliike kurssin jälkeen on hyvä jatkaa kesän Muutos-valmennukseen, joka alkaa sopivasti 5.6.2023 ja jossa tehdään varsinainen tapojen kestävä Muutos. Ensimmäinen kuukausi 5.6-4.7.2023 vain 1 €, jonka jälkeen voit jatkaa 35 €/kk hintaan.

14 päivän rahat takaisin takuu ja voit irtisanoa valmennuksen milloin vain 12 kk mittaisen valmennuksen aikana.

  • Vatsa kuntoon kurssi (5 pv) - suolistomikrobit tukemaan painonpudotusta 
  • Irti sokerista kurssi (14 pv) - sokerinhimon luontainen vähentäminen
  • Treenistartti kurssi (5 pv) - löydä liikunnan ilo
  • Pois säästöliekiltä kurssi  (5 pv) - tehosta aineenvaihduntaa
  • Tehokyykkyhaaste (7 pv) - jalkoihin "ruutia" kyykkyhaasteen avulla

ARVO YHTEENSÄ 110 €

Muutos-valmennuksen
käyneiden kokemuksia

Minun vuoden tulokseksi tuli -16,5 kg (n. 22% lähtöpainosta), senttejä lähti 18-23-20. Liikuntaa harrastan nykyisin noin 8 tuntia viikossa. Vaatekoko pieneni koosta XL-L kokoon S-XS. Paino putosi noin 300 g viikossa, mikä oli minulle sopiva vauhti ja tosi hyvä vauhti 57-vuotiaalle. Ihan paras päätös minkä tein vuosi sitten. Näillä opeilla on hyvä jatkaa terveempänä eteenpäin.

-16.5 kg / Intohimo liikuntaa kohtaan on herännyt - Riitta H., 57v, kirjanpitäjä

Kun aloitin oli ihan hirveä turvotus aina jokaisen aterian jälkeen söin mitä tahansa. Muutosmatkani alkaa olla lopussa… 20 kg kevyempi, 20 cm kapeampi. 60% uusiutunut ruokavalio, 80% uusiutunut ajatusmaailma, 100 % uusiutunut Minä!! Vaikka ulkokuori on muuttunut, niin sisältä vielä sama ihminen, nyt vaan enempi itsetuntemusta!

-20 kg / Syödään ihan samaa ruokaa kuin ennenkin - Anu Lappalainen, 45v, Parturi-kampaaja

Viiden kohdan syvävaikuttava menetelmä toimii aukotta ihan jokaiselle - tuo mukanasi pienikin motivaatio niin me huolehdimme lopusta!

02 Itsellesi oikeanlainen ravinto

ja juuri oikeaan aikaan nautittuna.

03 Stressitasojesi alentaminen huomattavasti

mielikuvaharjoituksilla ja helposti opittavilla uusilla elämäntavoilla.

01 Riittävä liikunta omilla ehdoillasi

toteutettuna... ja 100% ilman pakkoa ja valmiiden ohjelmien tuella.

04 Mielesi helliminen oikeilla ajatusmalleilla

ja muun palautumisen aikaansaaminen toimiviksi todistetuilla ohjeilla.

05 Riittävän syvän, rentouttavan unen 

jotta muutoksesta tulee suorastaan nautittavaa! (painonpudotushan harvemmin on nautinnollista... mutta mitä jos se onkin mahdollista?)

Pysyvän painonpudotuksen lisäksi saat vääjäämättä myös monia muita hyötyjä. Koska valmennuksessa mennään aivan juurisyihin kuten nauttimasi ruoan laatuun ja niihin tapoihin millä elät ja onnistut… se vaikuttaa myös muihin asioihin.

Valmennuksen käyneet ovat kertoneet painonsa pudonneen, päivittäisten energiatasojensa kasvaneen huomattavasti ja ylipäätään henkisen olotilan muuttuneen huomattavasti paremmaksi. Ehkä jopa makuuhuoneen puolelle riittää enemmän energiaa joidenkin mukaan…

Myös tietyissä sairauksissa, esimerkiksi diabeteksessa, kilpirauhasen vajaatoiminnassa ja korkeassa verenpaineessa, ruokavaliolla on selkeää vaikutusta oireiden hoitoon.

Lähdin mukaan kun kiloja oli tullut lisää ja en voinut hyvin omassa kehossa. Nyt sellainen makeanhimo on talttunut. Kun vain toisti niitä pieniä ja hyviä tapoja joka päivä. Muistan tehdä lämmintä ruokaa ja syödä sen. Katso koko haastattelu.

-10 kg / Turvotuksesta ja närästyksestä eroon

Anne Valta, 51v

Nyt minun kolesteroli on viitearvoissa ja olen 16 kg pudottanut painoa. Minä olisin saanut sokerilääkityspiikin, jos en olisi tehnyt elämäntapamuutosta. Katso koko haastattelu.

EIJA, 58 v

Tämän kaiken saat heti käyttöösi kun liityt Muutos-valmennuksen iloiseen joukkoon

1.

Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, jossa luomme yhdessä uuden pysyvän elämäntyylisi. Voit vihdoin päästää irti painohuolista ja edistää hyvinvointiasi säännöllisten tekojen avulla. Saat pääsyn minikursseihin (eroon sokerista, vatsakuntoon jne.) Löydät maukkaita ja terveellisiä reseptejä sekä vaihtuvia bonusluentoja!

2.

Alkukartoituskysely ja ensimmäiselle kahdelle viikolle suunniteltu elämäntapamuutoksen pikastartti. Ensimmäisen kahden viikon aikana selvennät itsellesi ja meille valmentajille, mitä todella haluat tältä valmennukselta. Tässä luot perustuksen pysyvälle muutokselle. Selvitämme nykytilanteen ja luomme selkeät askelmerkit tavoitteiden toteuttamiselle.

3.

Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuihin tukiyhteisöihin. Yhteisöstä löydät valmentajien lisäksi myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita henkilöitä, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat vinkkejä ja kokemuksia valmennuksen edistymisestä. Tiukan päivän tullen saat yhteisöstä tsemppiä ja keskustelutukea pulmatilanteisiin tai vaikkapa resepti-ideoita päivän ateriaksi.

4.

Lukuisia treeniohjelmia videoineen. Valmennukseen sisältyy yhdessä Syke-valmennusyrityksen kanssa tehtyjä treeniohjelmia niin kuntosalille kuin kotioloihin. Ohjelmia löytyy nivelrikkoisille, selkävaivaisille, ajoittelijoille ja kehon huollosta kiinnostuneille. Ohjelmat sisältävät videopohjaiset ohjeet liikkeiden oikeaoppista suorittamista varten.

Valmennus toimii kaikilla laitteilla

Kaikki valmennuksen 208 luentoa ovat video-, teksti- ja äänimuodossa. Voit valita kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan formaatin. Valmennusalueelta löydät kaiken materiaalin: Viikoittain etenevän valmennuspolun, treenivideot, bonusluennot, reseptivinkit, mielikuvaharjoitukset, painonseurannan, kalorilaskurit jne.

Vain 5.6. starttiin kaupan päälle laajimmat bonukset

Bonus #1: Tuulahduksia tieteestä webinaarit

Kattavat bonusluennot menevät luentomateriaaleja syvemmälle. Käymme läpi tieteen tuoreimpia kuulumisia painonpudotuksen saralla, kuten: Intuitiivinen nälkä, greliini ja ateriarytmi, vaihdevuodet ja painonpudotus ja kilpirauhasopas.

Bonus 4: syö terveellisesti ja edullisesti

Inflaation myötä monella on kukkaronnyörit hieman tiukemmalla. Bonusluennolla käydään läpi kaikki keinot, miten kauppalaskua voi pienentää ja samaan aikaan parantaa ruokaostosten terveellisyyttä.

Bonus 2: Liikunta- ja kehonhuoltovideoita

Saat treeniohjelmia ja videoita harjoitusten tekemiseen kotioloissa ja kuntosalilla sekä kokoelman kehonhuoltoa ja joogavideoita. Selkä -ja polvivaiset huomioitu.

Bonus 5: Rentoutumisnauhoja 

Nämä harjoitukset ovat tarkoin suunniteltu poistamaan stressiä, joka saa sinut tekemään itsellesi haitallisia ruokaan tai hyvinvointiin liittyviä valintoja. Löydät myös nukahtamiseen ja unen laatua parantavia rentoutusnauhoja.

Bonus 3: Reseptikirjasto inspiraatiota varten

Saat reseptivihon avuksi terveellisen ja maistuvan ruoanlaittoon. Viimeisin lisäys reseptikirjastoon on Hannan Tuorepuuro-reseptikirja.

Bonus #6: Apua Muutokseen -tukipaketti

Jos kohtaat vastoinkäymisen tai elämäntapamuutos meinaa tyssätä, saat tukipaketin siihen, kuinka pääset takaisin muutoksen polulle. Saat myös työkalut mielitekojen vähentämiseen ja motivaation ylläpitoon.

Valmennus numeroina

35 000

Valmennukseen osallistunutta suomalaista

4,6/5,0

Asiakkaiden antamat Faebook arvostelut

Customers served! 100

Pudotettuja kiloja

Voit kokeilla valmennusta kaikessa rauhassa…
100% rahat takaisin -takuulla!

Meistä ei ole oikein, että painon pudottaminen tai merkittävien muutosten kuten energisyyden ja kepeyden lisääminen olisi hinnasta kiinni. Siksi tarjoamme valmennusta todella edullisesti suhteutettuna kaikkeen siihen mitä saat!

Jos huomaat 14 päivän sisällä valmennuksen alkamisesta, että tämä ei sovikaan sinulle voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne itse asiassa siinä tapauksessa ihan mielellämme.

Sillä jos et jostain syystä saavuttaisi haluamiasi tuloksia, emme edes haluaisi pitää rahojasi! Niin täysin varmoja olemme Muutos-valmennuksen jo pitkään todistetusta muutosvoimasta.


Voit koska tahansa keskeyttää toistaiseksi voimassaolevan valmennuksen eikä sinulta silloin veloiteta enää yhtään lisää.

Mutta tiedämme kokemuksesta, että helposti yli 90% valmennukseen tulevista on niin tyytyväisiä, että haluavat vain odottaa aina seuraavan viikon vinkkikimaraa…

Valmennukseen sisältyy Muutos-takuu. Jos et ole vuoden aikana saavuttanut haluamasi tuloksia, saat rahasi takaisin. Katso lisätiedot videolta:

Mitä valmennettavat sanovat

-7kg / 6kk - Ei tarvitse niin tarkkaan miettiä mitä syö

MARJA-LIISA KONTRO, 68 v

Paino on pudonnut seitsemän kiloa puolen vuoden aikana, mutta tärkeintä on se, ettei tarvitse niin tarkkaan miettiä mitä syö. Koko ajan ei ole ruoka mielessä. Vanhat vaatteet, jotka ennen kiristi, ei kiristä enää. Olokin on virkeä.

-7 kg / 2,5kk - Saa normaalisti, ja silti paino putoaa hiljalleen

Pirjo pirnes, 60v

Olen kuuskymppinen lähihoitaja, suuren perheen äiti ja isoäiti, ja olen kärsinyt ylipainosta puolet elämästäni. Olen surkean laiska liikkuja. Ennen yritin laihduttaa Painonvartijoissa, Low Calory -dieeteillä, pulla- ja karkkilakoilla. Nyt on kymmenes viikko ja seitsemän kiloa painoa lähtenyt pois. Kannatan lämpimästi valmennukseen liittymistä.

-10kg / 4kk Olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä, mutta aina epäonnistunut

Kaija Hamari, 70v

Yli kymmenen kiloa hoikempana ja yleisolotila paljon terveempi. Jopa työkaverit ovat huomanneet, että olen iloisempi. Vielä jaksaa tehdä töitä näin 70-vuotiaana, vaikka eläkkeelläkin voisi jo olla.

Liity kesän Muutos-valmennukseen ennen 25.5. vain 1 € hintaan. Kaupan päälle SUPEREDUT (arvo 110 €)

Tarjouksen umpeutumiseen aikaa...

  2  9
Päivää
:
 
  1  0
Tuntia
:
 
  5  3
Min
:
 
  5  7
Sek

Tänään on vika päivä!

Ryhtiliike kurssin jälkeen on hyvä jatkaa kesän Muutos-valmennukseen, joka alkaa sopivasti 5.6.2023 ja jossa tehdään varsinainen tapojen kestävä Muutos. Ensimmäinen kuukausi 5.6-4.7.2023 vain 1 €, jonka jälkeen voit jatkaa 35 €/kk hintaan.

14 päivän rahat takaisin takuu ja voit irtisanoa valmennuksen milloin vain 12 kk mittaisen valmennuksen aikana.

  • Vatsa kuntoon kurssi (5 pv) - suolistomikrobit tukemaan painonpudotusta 
  • Irti sokerista kurssi (14 pv) - sokerinhimon luontainen vähentäminen
  • Treenistartti kurssi (5 pv) - löydä liikunnan ilo
  • Pois säästöliekiltä kurssi  (5 pv) - tehosta aineenvaihduntaa
  • Tehokyykkyhaaste (7 pv) - jalkoihin "ruutia" kyykkyhaasteen avulla

ARVO YHTEENSÄ 110 €

Meillä käy maksutapana

Jos haluat maksaa liittymismaksun liikuntaeduilla, valitse kassa-sivulla maksutavaksi "lasku".

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onnistuuko valmennuksen käyminen pelkän verkon kautta

Koko valmennus on toteutettu täysin verkossa, joten voit osallistua tähän mistä päin maailmaa tahansa. Et tarvitse kuin toimivan verkkoyhteyden. Voit kuunnella tai lukea luentojen sisällöt.

Jos saavutan tavoitteeni 3kk kohdalla, voinko lopettaa

Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen voi lopettaa milloin vain kuukauden irtisanomisajalla. Et tarvitse irtisanomiseen erikseen mitään syytä. Jos valitset määräaikaisen sopimuksen, sen irtisanomiseen vaaditaan lääkärintodistus.

Mitä hyödyn jos liityn heti?

Mitä aikaisemmin liityt, sitä enemmän saat rahoillesi vastinetta! Voit ennen valmennuksen alkua hyödyntää lukuisia bonus-materiaaleja tai käydä vaikka Irti sokerista kurssin!

Olen yli 60v, kannattako osallistua?

Valmennettavien keski-ikä on 53-vuotta ja osa valmennettavista on jopa 80-vuotiaita! Ikä tai terveyshuolet eivät ole esteitä.

Jos en liity nyt, pääsenkö mukaan myöhemmin tarjoushinnalla?

Joudumme valitettavasti nostamaan hintoja aina ajoittain, koska parannamme valmennussisältöjä jatkuvasti. Liittymällä tähän starttiin varmistat kiinteän hinnan koko valmennuksen ajaksi.

Olen huono koneiden kanssa, saanko apua?

Muutos-valmennus on tehty todella helpoksi käyttää ja saat kaikkiin ongelmiin apua asiakaspalvelustamme. =)

Tarvitseeko minun tietää entuudestaan ravinnosta?

Sinun ei tarvitse tietää mitään ravinnosta tai terveellisistä elämäntavoista. Seuraamalla valmennuspolkua, opit kaiken tarpeellisen!

Minulla on sairauksia, kannattaako osallistua?

Jos sinulla on sairauksia, joiden oireet helpottuvat elämäntapoja parantamalla niin sinun ehdottomasti kannattaa osallistua! Valmennus soveltuu tilanteeseesi, joten ei haittaa vaikka omaisit useampiakin rajoitteita.

Olen liikuntarajoitteinen, voinko osallistua?

Voit oikein hyvin osallistua, vaikka olisi jotain rajoitteita liikunnan osalta. Onneksi isoimmat muutokset saadaan aikaiseksi ravinnon avulla, joten vaikka lenkit jäisivät väliin, saat valmennuksesta paljon hyötyjä.

Mitä "pakollista" valmennuksessa on?

Riittää, että etenet annettua valmennuspolkua pitkin parhaasi mukaan. Periaatteessa mitään "pakollista" ei ole, koska jokaisella on omat rajoitteet ja mieltymykset. Valmennuksessa on niin paljon "extraa", että ihan kaiken käyminen ja omaksuminen olisi työlästä.

Voinko edetä omaan tahtiin?

Voit edetä omaan tahtiin tai pitää kulutonta taukoa niin halutessasi. Kuitenkin 12 kuukauden valmennus pitäisi käydä 18 kuukauden aikana.

Onko pakko olla Facebookissa?

Kaikki materiaali löytyy valmennusalueelta, jonka käyttämiseen tarvitsen vain sähköpostiosoitteen. Ei tarvitse siis olla Facebookissa.

Muutoksen motto:

Hyvinvointi kuuluu jokaiselle

Muutos-valmennuksen taustalla on täysin kotimainen vuodesta 2015 asti toiminut pienyritys, Muutos Innovations Oy.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Vallilassa, Lemuntie 7, 00510 Helsinki.

[email protected]

0405435003

>