ENNAKKOHINTA VOIMASSA VAIN  VALMENNUSVIIKOLLA 44! 

 

 • 6 kk:n Muutos-mieli-valmennus (arvo 174 €)
 • Suolisto kuntoon ja vatsavaivat kuriin 2 viikon kurssi (arvo 29 €)
 • Muutos-valmennuksen kevyt/-kultajäsenyys 12 kk (arvo 108 €)

  Tämä kaikki yhteishintaan 117 € (norm. 311 €) säästö -62 %., voit maksaa myös osissa 19,50 € / kk kuuden kuukauden ajan!

Paina tästä ja lue tarkemmin mitä kaikkea tarjous sisältää >>>

1. Muutos-mieli-valmennus (6 kk). (Norm. 174 €).
- 26 viikon syventävä valmennus Muutos-valmennuksen rinnalle tai jatkoksi.
- Tavoitteena lisätä mm. stressinhallintakykyä, onnellisuutta ja läsnäoloa arkeen käytännönläheisesti tieteeseen ja nykytietoon pohjautuen.
- Uskonnoista vapaa valmennus sopii kaikille.

2. Suolisto kuntoon ja vatsavaivat kuriin 2 viikon kurssi. (Norm 29 €) Voit käydä tehokurssin haluamanasi ajankohtana varmistaen, että kehosi tärkein elin toimii kuten pitää.

Terve suolisto takaa kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan elimistön, kun taas epätasapainossa oleva suoliston bakteerikanta heikentää niin mielen kuin kehon toimintaa.

Kurssi sisältää mm:

- 2 viikon selkeä ohjelma suoliston hyvinvointiin (sisältäen ateriasuunnitelma ja rytmitys)
- kauppalista suositeltuihin ruokiin, sekä lista mitä ruokia kannattaa näiden 2 viikon aikana välttää
- tietoa mitkä ruoka-aineet auttavat mihinkin oireeseen (turvotus, ilmavaivat, närästys, ummetus, tulehdus, heikko ruoansulatus, bakteerikannan tasapainotus)
- vinkit lisäravinteisiin, jotka voivat tietyissä tilanteissa olla hyödyksi (esim. antibioottikuurin jälkeen)

3. Muutos-valmennuksen kevyt-/kultajäsenyys 12 kk. (Norm 108 €).

Aikanaan Muutos-valmennuksen päätyttyä ylläpidät lukuoikeutta ja pääset nauttimaan kaikesta kurssialueella jo olevasta ja myös uudesta julkaistavasta lisäsisällöistä (mm. vvv:t ja uudet bonusluennot) mitä valmennuksesta löydät. Valmentajien tuki sisältyy myös tähän. Halutessasi voit käydä valmennusta läpi alusta tai kertailla itsellesi tärkeitä luentoja.

- Käyttöoikeus jäsenyytesi aikana julkaistuihin sisältöihin säilyy 12 kk
- Saat hyödyntää Muutos-heimon tukea ja saada valmentajilta vastauksia askarruttaviin kysymyksiä.
- Voit katsoa kaikkia bonusmateriaaleja ja mielikuvaharjoitusäänitteitä joita on tähän mennessä tuotettu, sekä saat pääsyn jatkossa kaikkiin uusiin lisämateriaaleihin.
- Kaikki liikunta- ja kehonhuoltovideot ovat käytettävissäsi.
- Saat rauhan käydä jo saamiasi luentoja läpi ja kerrata niissä olevia asioita.

Kaikkien näiden yhteishinta erikseen ostettuna on 311 €. Saat ne nyt kuitenkin tarjoushintaan vain 117 €. Tarjouksen umpeuduttua et voi enää jälkikäteen hyödyntää näin alhaista hintaa.

-Edun hyödyntäminen päättyy valmennusviikon 44 jälkeen-Muutos-mieli-valmennus alkaa sen jälkeen kun olet käynyt Muutos-valmennuksen. Halutessasi voit aloittaa sen myös samanaikaisesti Muutos-valmennuksen kanssa.

Mitä on Muutos-mieli- valmennus?

Muuta mielesi ja saavuta tasapainoisempi, stressittömämpi ja onnellisempi olo!

Arjessa pieniä tekoja tekemällä saat aikaan muutoksia, joilla on käänteentekevä vaikutus elämääsi. Muutos on sinussa.

Muutos-valmennuksen luontainen kumppani on Muutos-mieli. Se on 6 kk mittainen verkkovalmennus, jota noudattamalla saat tasapainoa ja onnellisuutta elämääsi. 

Muutos-mieli-valmennus alkaa edullisella ennakkohinnalla heti kun nykyinen Muutos-valmennuksesi päättyy eli noin 8 kk päästä TAI vaikka samantien.

Muutos-mieli valmennuksen alkaessa:

 • Saat viikottain uudet Muutos-mieli luennot ja harjoitukset seuraavan 6 kk ajan (käyttöoikeutta 12 kk).
 • Mahdollisuus kysyä valmentajalta ja saada vastauksia sinua henkilökohtaisesti koskettaviin kysymyksiin
 • Käsittelemme valmennuksessa kuinka tuntea arjessa vähemmän stressiä, huolenaiheita tai alakuloa, jotta elämä on energisempää, merkityksellisempää ja mukavampaa.
 • Kuinka löydät aidon syvän tunteen itsesi arvostamisesta, jotta voit olla itsellesi paras mahdollinen ystävä sisäisen kriitikon sijaan.
 • Kuinka parantaa ihmissuhteidesi laatua, jotta koet syvempää yhteyttä läheisiisi.
 • Kuinka saavuttaa kestävä hyvinvointi tässä alati muuttuvassa maailmassa, jotta tiedät pystyväsi selviytymään mistä tahansa elämä heittää eteesi.
 • BONUS: Käyttöoikeus kaikkiin Muutos-valmennuksen ensimmäisen vuoden materiaaleihin ja palveluihin: luennot, liikunta- ja kehonhuoltovideot, bonusmateriaalit, mielikuvaharjoitteet ym. (arvo 9 - 29€ /kk)
 • Saat rauhan käydä jo saamiasi Muutos-valmennuksen ensimmäisen vuoden luentoja läpi ja kerrata niissä olevia asioita ja Muutos-heimo yhteisön, sekä valmentajien tukea.

Tätä saat käydessäsi Muutos-mieli-valmennuksen:


1. Selkeytät omat tavoitteesi ja sen, mitä haluat saada elämältäsi.

2. Koet elämässäsi entistä enemmän tasapainoa, tyytyväisyyttä ja onnellisuutta.

3. Lisäät stressinhallinta- ja läsnäolotaitoja arkeesi, jolloin ainainen kiireen tunne helpottaa.

4. Teet kestäviä muutoksia Muutos-mieli-prosessin avulla.

5. Opit tunnistamaan omat rajoittavat uskomukset ja mielen jumit sekä raivaamaan ne pois tieltä ja saavuttamaan elämässä sen mitä haluat.

6. 100 %:n tyytyväisyystakuu 30 päivän ajan!

Tänä päivänä elämme Suomessa keskellä hyvinvointia.

Miksi kaikki eivät silti koe olevansa onnellisia?  

 • Miksi osa suomalaisista tuntuu nauttivan merkityksellisestä ja onnellisesta elämästä täysillä, kun taas osan arkeen kuuluu jatkuvasti kiire, huolet ja stressi
 • Miksi jotkut pystyvät kohtaamaan elämän eteen heittämät haasteet ja samalla kasvamaan kokemuksiensa kautta, kun taas osa koettaa viimeiseen asti vältellä ikäviä asioita sysäämällä ne syrjään tai kieltämällä niiden olemassaolon?
 • Miten jotkut pystyvät pääsemään yli kohtaamistaan kolhuista ja murheista ja nauttimaan täysin siitä, mitä heillä on juuri tässä hetkessä?
 • Miten joillakin tuntuu olevan raudanluja itseluottamus, kun taas osa kokee, että ei juuri koskaan riitä sellaisena kuin on, vaikka mitä tekisi?

Ongelmat kasvavat

Maailmalla, erityisesti länsimaissa, on tunnistettu liikalihavuuden, päihderiippuvuuden ja masennuksen alentavan onnellisuuden tasoa merkittävästi. Nämä negatiiviset trendit näyttävät lisääntyvän ja ovat oireita jostain syvemmästä ongelmasta.

Joka viides sairastuu masennukseen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan joka viides suomalainen sairastuu masennukseen elämänsä aikana ja yli puolella heistä masennus uusii. Joillakin se kroonistuu pysyväksi. Naisilla sairastuminen on tavallisempaa kuin miehillä.

Neljännes työntekijöistä kokee työstressiä

Työterveyslaitoksen mukaan Suomessa lähes neljännes työntekijöistä kokee työstressiä. Työuupumus on pitkittyneestä työstressistä kehittyvä häiriö, josta johtuen ihmisen voimavarat ehtyvät.

600 000 suomalaista kärsii vakavista jaksamisongelmista

Tilanne on varsin haastava, koska tuoreen Ylen artikkelin mukaan arviolta 600 000 suomalaista kärsii vakavista jaksamisongelmista.

Moniin asioihin omassa jaksamisessa, onnellisuudessa ja tyytyväisyydessä elämäänsä voi kuitenkin itse vaikuttaa.


Mitä ovat Onnenvarkaat?

Psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen, luultavasti Suomen tunnetuin onnellisuutta tutkiva ”Onnellisuusprofessori”, puhuu onnenvarkaista, eräänlaisista tuntemuksista, jotka vievät ihmisiltä onnen tunteen. Yleisimpiä onnenvarkaita ovat katkeruus, pelko, kateus, ujous, viha ja yksinäisyys.

Näistä ja muista onnellisuuden esteistä ja niiden vallasta on kuitenkin keinoja päästä vapaaksi. Tärkeää on ymmärtää, mitä onnellisuus on. Ojasen mukaan hellittämättömästä onnen tavoittelusta on tullut yksi todellisen onnen este. Onnellisuus ei ole vain muutamia elämän huippuhetkiä tai synnynnäinen ominaisuus. Siinä on kyse ennen kaikkea pitkäaikaisesta perustilasta. Onnellisuus on taito, joka on opittavissa.

Mitä onni sitten on? Sitä voidaan kuvata mm. merkityksen tunteena, jonka voi kokea tässä hetkessä ja tulevaisuudessa. Usein onnellisuutta kuvataan sanoilla ilo, rakkaus, rauha, kiitollisuus jne. Todellisuudessa onnellisuus on paljon muutakin kuin tunnetason hyvinvointia.

Mitä onni on?

Onnellisuus koostuu tunteista, fysiologiasta ja kemiasta. Esimerkkejä kehon kemiasta ovat adrenaliini, serotoniini, insuliini ym. Emme voi erottaa tunteita kehon toiminnoista ja kemiasta.

Mieti hetki: Jos tunnet rakkautta, onko sinulla myös miellyttävä tuntemus kehossasi? Tutkijat osaavat kertoa, että silloin kehomme tuottaa oksitosiini-nimistä hormonia, joka aiheuttaa tunteen rakkaudesta. Näin ollen onnen saavuttamiseksi näiden kolmen asian täytyy olla tasapainossa: kehon, mielen ja kemian.

Psykologia tunnistaa kahdenlaista onnellisuutta, sisäistä ja ulkoista. Osa ihmisistä tavoittelee onnea ulkoisten asioiden kautta, kuten rahan, julkisuuden tai muilta saamansa hyväksynnän kautta. Toiset taas kaipaavat sisäistä onnea mielenrauhan kautta.

Todellisuudessa molempia tarvitaan tietty määrä. Kaikki kuitenkin alkaa sisäisestä onnesta, jonka ansiosta voi myös aidosti kokea ulkoisen onnen lähteet ja nauttia niistä. Se ei toimi toisinpäin. Nostaaksemme onnellisuuden tasoa meidän pitää kehittää sekä omaa sisäistä että ulkoista onnellisuutta.

Muutos-mieli-valmennus auttaa

Jos olet kiireinen, stressaantunut, jotenkin jumissa tai koet kaipaavasi tasapainoa, läsnäoloa ja onnellisuutta arkeesi.

Tai jos olet kiinnostunut henkisestä kasvusta ja kehityksestä ja haluat viedä sen ihan uudelle tasolla.

Ennen kaikkea näytän, miten se onnistuu niin yksinkertaisesti ja miellyttävästi, kuin vain realistisesti on mahdollista. Ja kaikki pohjautuu nelivaiheiseen Muutos-mieli-prosessiin, joka on Muutos-mieli-valmennuksen taustalla.

Kuitenkin ennen kuin menemme yksityiskohtiin, otetaan yksi askel taaksepäin. Saavuttaaksesi olotilan, jossa hyväksyt ja rakastat itseäsi sellaisena kuin olet sekä pääset eroon turhasta huolehtimisesta, on tärkeää ymmärtää tilanteen lähtökohdat.

Mikä nykyisessä tilanteessasi saa sinut haluamaan muutosta? Tuntuuko koko ajan olevan kiire? Kuluttavatko omat tai läheisten terveydentilaa koskevat huolet sinun voimiasi? Oletko jatkuvasti kriittinen omia onnistumisen mahdollisuuksiasi kohtaan?

Ehkä tärkeimmäksi kysymykseksi nousee ajatus, miksi et tähän mennessä ole saavuttanut niitä asioita, joihin tiedät pystyväsi? Elämän aikana opitut, syvälle juurtuneet tavat muodostuvat esteiksi tavoitteiden saavuttamisessa useammin kuin mikään muu. Ne pitävät sinut jumissa alitajunnan tasolla.

Jos ollaan ihan rehellisiä, niin ajanpuutteen ja jatkuvan stressin kanssa kamppailu on raskasta. Mutta vielä pahempia ovat ne negatiiviset ajatukset ja epäilykset, jotka alkava vaivihkaa hiipiä mieleen. Ja jos olet joskus kysynyt itseltäsi, että “onko minusta - omista sisäisistä jumeista riippumatta - tähän muutokseen”, se on ok. Se on ihan normaalia.

Totuus on, että lähes kaikki oman henkisen kasvun ja oman hyvinvoinnin polulla olevat ovat kohdanneet näitä samoja epäilyjä. Huolehtiminen vie todella paljon voimia, eikö vaan? Tiedät, miten se voi täysin uuvuttaa sinut.

Hyvä uutinen on, että jos tunnet näin, se on itse asiassa hyvä asia. Se tarkoittaa, että sinulta löytyy tarvittavat voimavarat onnistumiseen. Nyt sinun tarvitsee vain valjastaa ja laittaa ne parempaan käyttöön. Ja mikään ei tunnu paremmalta kuin se, että aloittaa haaveiden toteuttamisen tekemällä säännöllisiä konkreettisia asioita arjessa.

Vuosittain suuri joukko ihmisiä onnistuu muuttamaan oman elämänsä suuntaa kohti parempia ihmissuhteita, tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää sekä parempaa fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Itse asiassa näitä onnistujia on nykyään enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Nykyisellään saamme mm. internetin kautta valtavasti tietoa, työkaluja ja muita resursseja, joten onnellisemman olotilan saavuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Huomaa, että en kuitenkaan sanonut tämän olevan helppoa. Muistathan, että pitkään noudatettuja tapoja ei ole helppo muuttaa. Mutta kaiken käytössämme olevien ulkoisten voimavarojen avulla nyt on ehdottomasti paras aika tehdä muutos. Erityisesti näin on, kun olet sitoutunut oppimaan, mistä palasista itseluottamusta ja sisäistä mielenrauhaa hehkuva elinvoimaisuus rakentuu. Näiden asioiden avulla voit edetä sekä saavuttaa tasapainoisen ja onnellisen elämän, johon olet aidosti tyytyväinen.

Kuvittele hetken aikaa, miltä se tuntuu.

Entä jos sinulla on tukena myös yhteisö, joka koostuu muista samanhenkisistä, vahvoista ja sitoutuneista kanssakulkijoista, jotka ovat matkalla kanssasi kohti onnistunutta muutosta.

Tämä mahdollisuus on tänään edessäsi, ja siksi koen niin suurta intohimoa sisäistä onnistunutta muutosta kohtaan. Tämä on se syy, miksi loimme Muutos-mieli-valmennuksen.

Joten jos kaipaat elämääsi lisää virkeyttä ja tasapainoa tai kykyä toimia myös kiireen ja stressin keskellä tai olet jo pidemmän aikaa halunnut viedä omaa tekemistä henkisen kasvun ja kehityksen polulla uudelle tasolle, Muutos-mieli-valmennus voi auttaa.

Verkkovalmennuksen neljä tärkeää tukea matkallasi muutokseen


1. Saat viikottain uuden materiaalin. Materiaali on video, teksti- ja äänimuodossa, joten voit valita itsellesi miellyttävimmän tavan käydä valmennusta. Valmennuksessa onnistumiseen riittää 30 minuutin viikottainen materiaalin läpikäynti.

2. Saat viikottain harjoituksen, jolla vahvistat viikon teeman sisäistämistä omaan elämääsi.

3. Pääset valmennuksen omaan suljettuun Facebook-ryhmään.

4. Saat ryhmän ja valmentajan tuen matkan varrella Facebook-ryhmän välityksellä.


Näin valmennus etenee

Osallistu etänä mistä vain

Kyseessä on virtuaalinen verkossa toteutettava etävalmennus, eli verkkovalmennus, joten voit osallistua siihen mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Pääset heti käsiksi ensimmäisiin sisältöihin

Heti liityttyäsi saat pääsyn vain valmennettaville tarkoitetulle suljetulle kurssialueelle, jossa pääset välittömästi käsiksi pohjustaviin materiaaleihin ja aloittamaan matkasi kanssamme. Uusi viikko-osio julkaistaan maanantaisin.

Tarvitset viikossa vain 30-60 minuuttia

Viikko-osio on pituudeltaan n. 30 minuuttia ja koostuu pääsääntöisesti viikon teemaan liittyvästä teoriaosuudesta sekä käytännön harjoituksesta, jonka avulla asia jalkautetaan sinun elämääsi.

Materiaali on monessa muodossa

Materiaali on video-, ääni-, ja tekstimuodossa, jotta voit käydä sen läpi sinulle mieluisimmalla tavalla tai kaikkia niitä hyödyntäen. Voit käydä niitä läpi omaan tahtiin heti, kun uusi osio julkaistaan.

Valmennuksessa käymme läpi yksitellen Muutos-mieli-prosessin avulla neljä elämän osa-aluetta.

Ensimmäinen osa-alue on henkinen kasvu elämän eri osa-alueilla. Tähän kuuluu uuden oppiminen ja kokeilu. Heittäydytään vähitellen yhä enemmän omalle epämukavuusalueelle, jolloin tuntemattomasta tulee tutumpaa. Tässä nojataan pitkälti länsimaisen psykologian malleihin siitä, kuinka me ihmisinä kasvamme ja kehitymme ja miten voimme varmistaa, että mikään osa-alue ei jää pimentoon ja jarruta muuta kehitystämme.


Toinen osa-alue on läsnäolo, itsetuntemus, tietoisuus itsestä ja ympäröivästä maailmasta. Opitaan tuntemaan itseämme, jolloin vähitellen tulemme tietoisiksi myös tähän saakka piilossa olleista piirteistämme ja voimme alkaa vapautua meitä rajoittavista ajatuksista, tavoista ja piirteistä. Flow-kokemukset ja kiitollisuus elämän pienistä asioista alkaa nostaa päätään.

Kolmas osa-alue on puhdistus: Omien esteiden ja rajoitteiden poistaminen. Menneisyyden taakka ja alitajunnassa olevat asiat, jotka on itsestään kieltänyt. Tässä käytetään apuna työkaluja, esimerkiksi kehoterapioita (mm. EFT, TRE, ying jooga), mielikuvaharjoitukset, hypnoosi, sekä alitajuntaa koskeva varjotyöskentely esimerkiksi unien tulkinnan kautta.

Neljäs osa-alue on eläminen.
Arjessa eläminen ja hyvinvointia edistävien tekojen integrointi normaaliin elämään. Otat paikkasi tässä maailmassa. Tehdään arjessa säännöllisesti asioita, jotka vievät kohti tavoitteita.

Huomioidaan, mitä palautetta teoistamme kertyy esim. tuloksina, ja tarvittaessa muokataan tekoja enemmän tavoitteiden mukaisiksi. Samalla tuomme oman panoksemme tähän maailmaan tehdäksemme tästä hieman paremman paikan meille kaikille.

Tähän osioon kuuluu mm. merkityksen löytäminen omalle elämälle. Samoin ihmissuhteet ja vuorovaikutus muiden kanssa nousevat olennaiseksi osaksi.

Selkeä edistymisen polku on avain onnistumiseen

Keskittymällä näihin neljään osa-alueeseen, voit alkaa tasapainottaa omaa elämääsi poistamalla onnellisuuden esteenä olevia tapoja ja onnenvarkaita.

Olennaista on selkeä edistymisen polku siinä, missä järjestyksessä asioita tehdään. Kuten varmasti tiedät, pelkästään sattumanvaraisen tiedon lisääminen ei ole vastaus mihinkään. Oikea ratkaisu on edetä järjestelmällisesti, rakentaa jo opitun päälle ja saada oppimasi asiat näkymään omassa arjessa.

Tässä alati muuttuvassa maailmassa on tärkeämpää kuin koskaan se, että kasvatamme jatkuvasti omia sisäisiä vahvuuksia ja voimavaroja.

Seuraamalla Muutos-mieli-valmennuksen polkua varustat itsesi kyvykkyyksillä ja voimavaroilla siihen, kuinka entistä paremmin voit selviytyä erilaisista arjen haasteista samalla nauttien merkityksellisestä ja onnellisesta elämästä.

Valmennuksessa puhumme muun muassa näistä aiheista

Selkeys elämään

Miltä haluaisit elämäsi näyttävän kuuden kuukauden, vuoden tai kolmen vuoden päästä? Samalla saat selkeyttä nykyisiin haasteisiin ja ennen kaikkea niihin vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin, jotka saattavat monilta unohtua kaiken kiireen ja stressin keskellä.

Ystävä itselleen

Alamme rakentaa uudenlaista suhdetta itseemme. Toisin sanoen itsensä kritisoimisen ja sättimisen sijaan tuodaan tilalle myötätuntoa ja opitaan olemaan aidosti ystävä itsellemme. Tuodaan tilalle kunnioitusta ja tervettä rakkautta itseämme kohtaan.

Ajankäyttö ja stressinhallinta

Hyvän pohjan jälkeen alamme entisestään selkeyttää nykytilannetta ja ulottuvillasi olevia vaihtoehtoja. Kartoitamme, mitä hyviä asioita on tällä hetkellä läsnä elämässäsi, mitä puuttuu ja mitä nykyisessä elämässäsi olevia tulisi kenties karsia. Tämä auttaa ajanhallinnassa ja alkaa vähentää kroonista stressireaktiota arjessa.

Läsnäolo arkeen

Nykytieteen mukaan yksinkertaiset läsnäoloharjoitukset lisäävät todistetusti hyvinvointia ja ovat helppoja toteuttaa myös arjen kiireen ja stressin keskellä.

Pelko, rohkeus ja rajoittavat uskomukset

Kun olemme saaneet läsnäoloa päiviimme, alamme vähitellen käsitellä tiedostettuja ja tiedostamattomia pelkoja. Pelot toimivat usein rajoittavasti estäen meitä elämästä sellaista elämää, jota haluamme. Siksi niiden vastuullinen työstäminen on erittäin hyödyllistä.

Kiitollisuus ja anteeksianto

Lyhyiden säännöllisten aamu- ja iltarutiinien avulla voit tuoda entistä enemmän kiitollisuutta, anteeksiantoa ja onnellisuutta jokaiseen aamuun ja iltaan, jolloin se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti jokaiseen päivääsi. Voit alkaa vähitellen päästää irti menneisyyden taakasta.

Oman "pimeän puolen" ymmärtäminen

Lisättyäsi hyväksyvän läsnäolon vaikutusta on seuraavaksi hyvä käsitellä mm. unien kautta oman varjominän, eli ihmisen pimeän puolen, luonnetta. Silloin opit ymmärtämään ja vapautumaan alitajunnan hallinnasta. Monesti meillä on tiedostamattomia jumeja, jotka tietämättämme rajoittavat onnellisuuden ja hyvinvoinnin kokemista.

Ihmissuhteet ja sosiaaliset taidot

Vahvistat omia sosiaalisia taitoja, mm. muiden kuuntelemisen ja ymmärtämisen taitoja. Nykyisten ihmissuhteiden laatu ja läheisyys paranee, ja on myös helpompi halutessasi solmia uusia ystävyyksiä ja parisuhteita, kun olet paremmin omissa nahoissasi ja ymmärrät kokonaisvaltaisemmin myös ihmissuhteen toista osapuolta.

Näin aiemmat valmennettavat kertovat

"

Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Viisi kuukautta sitten päästiin "minä riitän" -kohtaan. Nykyään huomaan jälkeenpäin hämmästyksekseni että selviän tilanteista joista ennen olisin jopa kärsinyt tai tuntenut itseni surkeaksi.  Nyt olen saattanut jopa viihtyä.

Kehitys on ollut täysin odottamatonta ja huomaamatonta. Takapakkia tulee yhä tietyissä vaikeissa omissa asioissa mutta kanssakäyminen muiden ihmisten kanssa on helpottunut. Valmentajan puhe osuu suoraan totuuksiin ja hän on uskottava. Valmennus sopii jokaiselle, jolla on epäselvyyksiä itsensä kanssa ja joka on mahdollisesti koko elämän ajan yrittänyt olla törmäämättä vaikeuksiin.


Anneli 

 / Valmennettava

"

Olen ollut todella tyytyväinen. Olen saanut uskoa itseeni ja oikeita keinoja luoda itselleni hyvinvointia. Haasteina omassa elämässä ovat koskeneet mm. erityislastamme ja huonoa työyhteisöä. Tiedän olevani tunnesyöppö ja nyt yrittää taas se minusta ottaa yliotetta.

Aamuihin olen kauttanne saanut hienon rutiinin siitä iloitsen eniten. Tämä sopii naiselle kenellä alkaa olla aikaa myös itselleen ja ehdottomasti sellaiselle, joka etsii omaa itseään ja on jotenkin nivel vaiheessa. Lähde kokeilemaan ja suosittelen kokeilemaan ainakin 6 kk ajan että onko tämä minun juttuni. Pidä myos päiväkirjaa omista mietteistäsi ja tunteistasi.


Virpi, 51 v, kolmen lapsen äiti

/ Valmennettava

"

Pidän ylipäätään Muutos-mielen aihealueista. Luennot ovat asiallisia ja innostavia. Huomaan, että ne muhivat hyvin mielessä arjen keskelläkin. Näitä asioita voi pohtia joka iässä. Minun kaikkein isoin haaste etenkin painoasioissa on ollut punaviinin tissuttelu unilääkkeeksi ja muutenkin karistaakseni työjutut päästäni.

Huono tapani on ollut tosi tiukassa ainakin kymmenen vuoden ajan. Valmennuksissa tajusin, että tämä palanen on laitettava ensin kuntoon, jotta muutkin asiat kunnolla tehoaisivat. Nyt näyttää hyvältä. Arkitissuttelu jäänyt pois ja odotan innolla, milloin vaakakin asiaan reagoi.


Nainen, 58

/ Valmennettava

"

Taustalla oli halu nähdä itsessäni ne alueet, joita muuttamalla voin löytää itseni seurassa kuin seurassa ilman, että tunnen itseni ulkopuoliseksi ja yksinäiseksi.

Olen oppinut kärsivällisesti keskittymään ja kuuntelemaan sekä pyrkinyt jättämään mieleen nousevat kysymykset siihen saakka, kunnes niitä kysytään tai muuten on kohtelias tilaisuus kysymyksiin. En oikein voi nostaa yhtä asiaa ylitse muiden.

Valmennus on kauttaaltaan tarpeellinen ja etenee sopivasti mielen sopukoihin, joihin on syytä kiinnittää huomiota. Jotenkin tuli sellainen tunne, että en ole yksin tässä matkassa


Nimetön

 / Valmennettava

"

Olen aina halunnut kehittää itseäni henkisesti ja se kiinnostaa minua edelleen ikääntyessäni. Olen tottunut käymään läpi itseäni todella syvällisesti, vaikka en olekaan koskaan ollut esim. missään terapiassa. Olen opettanut vuorovaikutusasioita ja tehnyt itse/ teettänyt monenlaisia vuorovaikutustehtäviä eri ryhmissä.

Erityisesti pidän säännöllisyydestä joka viikko, sekä tehtävien syvyydestä. Muutos-mieli sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet itsensä tutkiskelusta ja kehittämisestä.

Rohkeasti mukaan, aina saat takaisin entisen itsesi jos et halua muuttua.


Kaisuli

/ Valmennettava

"

Koko materiaali on ollut hyvää. Hyötynä on ollut esim. se että olen pystynyt antamaan sisarelleni anteeksi, puhevälit ovat palautuneet


Tarja, 60

/ Valmennettava

Valmennukseen kuuluu monia lisämateriaaleja, joiden avulla voit syventää kokemustasi ja helpottaa omien tavoitteidesi saavuttamista.

Huom! Näistä ei tule lisäkuluja.

Harjoitus tietoiseen läsnäoloon

Tietoisen läsnäolon avulla voimme paremmin ratkaista, miten kohentaa terveyttämme, kuten oppia huomioimaan omia tunnetilojamme ja ajatuksiamme selkeämmin. Hyväksyvä läsnäolo auttaa esimerkiksi välttämään liiallista lohtusyömistä.

Kokonaisvaltainen mielikuvaharjoitus

Tämä harjoite yhdistää useiden mielikuvaharjoitteiden parhaina pidettyjä osia yhdeksi harjoitukseksi. Jos sinua kiinnostaa tehdä vain yksi harjoitus, joka keskittyy saman harjoituksen aikana mm. rentoutumiseen, kiitollisuuteen, anteeksiantoon sekä tavoitteiden asettamiseen, tämä harjoitus on sinua varten. Jos sinulla on aikaa tehdä vain yksi harjoitus, se on luultavasti tämä.

Matka muutokseen -mielikuvaharjoitus

Tämän ohjatun mielikuvaharjoituksen avulla voit alkaa päästää irti vanhoista asioista ja murheista, jotka eivät enää palvele sinua. Samalla teet tilaa uusille hyvinvointiin johtaville ajatuksille ja teoille, joten tämän mielikuvaharjoituksen tekeminen helpottaa muidenkin valmennuksen osien läpi käymistä.

+ muita lisämateriaaleja matkan varrella

Nämä kolme bonusta auttavat sinua entisestään jo kaiken sen lisäksi, mitä itse Muutos-mieli-valmennus jo itsessään pitää sisällään. Saat kattavat työkalut ja ohjeet tasapainoisen elämän hallintaan.

Kaikki nämä lisämateriaalit löydät välittömästi rekisteröitymisen jälkeen valmennuksen kurssialueelta.

TAPAA VALMENTAJASI
Tuomas Helkala

Hei, nimeni on Tuomas Helkala ja olen Muutos-mieli-valmennuksen pääkouluttaja. Ehkä tunnistat minut Muutos-valmennuksesta, jossa olen auttanut tähän päivään mennessä jo yli 8500 ihmistä etenemään kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ruokavalion ja elämäntapojen muutoksen avulla.

Ajatus Muutos-mieli-valmennuksesta lähti siitä, että kaikesta saavuttamastani ja esimerkiksi rakastavasta perheestä huolimatta en osannut täysin nauttia elämästä itseni kanssa. Tuntui siltä, että jotain puuttui, jotain jota tavoittelin erilaisilla keinoilla. Osa keinoista oli hyviä, kuten liikunta, mutta osa taas hyvinvoinnille haitallisia, kuten liiallinen television katsominen tai ruoalla tai alkoholilla itsensä harhauttaminen elämän vaikeammilta aiheilta.

Myös yrittäjyys, kolme pientä lasta, joista yhdellä on vakavia, pysyviä kehitykseen liittyviä rajoitteita, ovat tuoneet elämääni runsaasti kuormittavuutta ja stressiä. Huoli oman lapsen terveydestä ja siihen liittyvä epätietoisuus tulevaisuudesta ovat olleet tähänastisessa elämässäni vaikeimpia asioita kohdata.

Olen halunnut saavuttaa sen, mitä maailman onnellisimmilla ihmisillä on, jotta kokisin eläväni hyvää elämää varustettuna voimavaroilla kohdata myös ne elämään kuuluvat haasteet ja hankalammat ajanjaksot.

En kuitenkaan ollut varma, onnistuisiko se, koska olin vuosien varrella kokeillut monia asioita ja tiesin kyllä paljon, mutta valitettavasti käytännössä se tieto ei juuri näkynyt parempana fiiliksenä arjessa.

Ollakseni täysin rehellinen, epäilin myös, onko se mahdollista, koska ehkä minä vain olen geneettisesti tai lapsuus- ja nuoruusajan aikana muotoutunut sellaiseksi ihmiseksi, joka ei vain voi muuttua.

Kun pääsin vähitellen yli omista esteistäni, jotka liittyivät onnistumiseen, ja aloin panostaa itseeni, tutustua positiivisen psykologian teemoihin ja henkiseen kasvuun eri opettajien ja kurssien myötä, aloin nopeasti kokea merkittävää edistymistä. Matkan varrella tuli toki vielä useita haasteita, mutta se kuuluu oppimiseen.

Mitä enemmän opin, sitä enemmän päätin syventyä tähän aiheeseen ja ottaa ratkaisun löytämisen omaksi elämäntehtäväkseni. Olen viimeiset 12 vuotta asian parissa toiminut, joista viime vuodet täysipäiväisesti. Nyt voin todeta, että se kannatti. Tänä päivänä voin lukea itseni onnelliseksi ja kykeneväksi kohtaamaan elämässä myös ne epämieluisimmat tilanteet. Juuri tätä lähdin alunperin tavoittelemaan. 

Vastoinkäymiset ja elämän odottamattomat haasteet ja hetket eivät ole loppuneet, mutta suhtautumiseni niihin on muuttunut. Palautuminen negatiivisista kokemuksista on aikaisempaa nopeampaa, eli en jää vellomaan niihin ja toisaalta pystyn nyt nauttimaan elämän pienistä asioista. Tulevaisuudesta ei koskaan tiedä, mutta koen tärkeäksi sisäisen luottamuksen selviytyä eteen tulevista asioista.

Jos olet valmis aidosti tutustumaan itseesi ja vapautumaan menneisyyden taakasta, jolloin aito elämänilo voi kukoistaa, sinä tulet takuulla pitämään siitä, mitä seuraavaksi on luvassa.

Tämä tarina ei nimittäin pääty minuun.

Muutos-mieli-valmennus on osa samaa polkua, jota olen itse kulkenut poistaen omia rajoituksia, pelkoja ja onnellisuuden esteitä. Se on tuonut minulle mielenrauhan, jota en edes osannut odottaa.

Tärkeimpää tässä on, että sinäkin voit saavuttaa ansaitsemasi hyvän olon riippumatta siitä, mitä menneisyydessäsi on tapahtunut tai mitä nykyhetkeesi kuuluu terveydentilastasi huolimatta.

Muutoksellesi,

Tuomas
MINKÄ ARVOINEN ON HYVINVOINTISI?

Tähän mennessä olet nähnyt, että Muutos-mieli-valmennuksen avulla saa tuloksia. Se säästää myös aikaa ja vaivaa, koska voi ohittaa turhat sudenkuopat matkalla onnistumiseen.


Sinulla on kuitenkin vaihtoehtoja, joten katsotaan niitä hetki.


Mikä olisi hintana, jos lähtisit yrityksen ja erehdyksen kautta opiskelemaan tätä itse? Viikonloppuseminaarit ovat usein vähintään 100–200 euron luokkaa kohoten jopa tuhanteen euroon. Usein myös majoituksesta ja matkoista tulee kuluja.

Lukuisat 79–399 euroa maksavat 4–8 viikon nettikurssit tarjoavat vaihtoehdon, joskin niidenkin rajallinen pituus asettaa haasteen siihen, miten pysyviä muutoksia saa tehtyä.


Myös henkilökohtainen hyvinvointivalmentaja on vaihtoehto, joskin monille 200–350 euroa kuukaudessa saattaa olla liikaa, koska vuodessa kulut nousevat yli kahteentuhanteen euroon.


Ehkä lopulta kuitenkin tärkein kysymys itsellesi on, että mikä on hintana, jos et tee mitään? Mitä jos pysyt jumissa nykyisessä tilanteessa, jossa esimerkiksi kiire, stressi tai turha huolehtiminen rajoittavat elämääsi. Mitä se tarkoittaisi?


On kuitenkin toinen vaihtoehto. Jos ynnäät yhteen kaikki ne tunnit, joita käyttäisit tämän kaiken omatoimiseen opetteluun, puhumattakaan hitaan edistymisen aiheuttamasta turhautumisen määrästä.  No, sinä ansaitset helpoimman ja nopeimman reitin saavuttaaksesi tasapainoisen ja onnellisen elämän.


Tämä onnistuu Muutos-mieli-valmennuksen avulla.


Valmennuksen kustannus on satojen eurojen sijaan 174 €  vain 117 €. 


Voit valita useista maksutavoista, myös laskulla.


Seuraava valmennus alkaa pian. Varmista paikkasi liittymällä nyt, niin pääset saman tien käsiksi bonus-materiaaleihin ja ennakkotehtäviin. Ilmoittautuminen tulee tehdä ennen määräaikaa tai ennen kuin valmennuksen paikkamäärä tulee täyteen.

Tilaa Muutos-mieli-valmennus + muut edut ennakkohintaan 117 € (norm. 311 €. säästö - 62 %) tai 19,50 € / kk kuuden kuukauden ajan. 

Et tule saamaan Muutos-mieli-valmennusta näin edullisesti enää tämän viikon jälkeen.

Muutos-mieli-valmennus alkaa kun nykyinen Muutos-valmennus päättyy TAI halutessasi milloin vain.

Haluan maksaa kerralla 117 €
Haluan maksaa erissä 6 kk ajan 19,5 € (yht. 117 €) 

Huom! Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet mukana Muutos-valmennuksessa. Saamasi laskun voit maksaa myös liikuntaeduilla.

Valmennukseen sisältyy Muutos-takuu

Haluamme, että valmennuksen kokeilu on sinulle täysin riskitöntä ja saat aikaan elämässäsi haluamiasi muutoksia. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen valmennukseen, saat 30 vuorokauden täyden rahat takaisin -takuun ja voit sen jälkeenkin milloin tahansa lopettaa valmennuksen käymisen.

Takuu on voimassa 30 päivää valmennuksen alkamisajankohdasta ja edellyttää, että olet tutustunut kurssin materiaaleihin. Lähetät vain asiakaspalveluumme viestin [email protected] ja emme kysele enempää.

Ennakkohinnan hyödyntäjille tapahtuu näin

1. Tee tilaus ylläolevan lomakkeen kautta ja saat laskun sähköpostiisi 14pv maksuajalla.

2. Käy normaalisti Muutos-valmennusta

3. Kun Muutos-valmennus päättyy alkaa Muutos-mieli-valmennus. (Voit aloittaa Muutos-mielen myös samanaikaisesti Muutos-valmennuksen kanssa.)

4. Saat maksutta kultajäsenyyttä 12kk ajan (arvo 108 €). Kultajäsenyys pidentää Muutos-valmennuksen materiaalien ja valmennuksen käyttöoikeutta.

5. Saat Suolisto Kuntoon ja vatsavaivat kuriin 2 viikon kurssin (arvo 29 €)

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta täältä vastaamme siihen mielellämme joko puhelimitse: 0405435003 tai [email protected]

Mitä materiaaleja saan, kun osallistun verkkovalmennukseen?

Miten saan materiaalit?

Miten valmennus toimii? Onko tässä tapaamisia kasvotusten vai onnistuuko kaikki verkon kautta?

Onko tämän valmennuksen kesto määräaikainen, tarvitseeko minun sitoutua 6 kuukaudeksi?

Jos en liity nyt, milloin on seuraava mahdollisuus aloittaa?

Olen “huono” tietokoneiden kanssa, osaanko käyttää valmennusaluetta?

Kuinka pitkään verkkovalmennuksen materiaalit ovat käytössäni?

Paljonko aikaa viikossa tarvitsen valmennuksen käymiseen?

Minulla on vakavia mielenterveyden ongelmia, voinko osallistua valmennukseen?

Voinko edetä valmennuksessa omaan tahtiin?

Pääset aloittamaan Muutos-mieli-valmennuksen ennakkotilaajan hintaan 117 € (norm. 174 €). Kokonaisuudessaan valmennus kestää 6 kuukautta. 

Jos haluat maksaa ePassilla, Smartumilla tai Edenredillä, katso ohjeet täältä tai ole yhteydessä [email protected]

© 2022, Muutos Innovations Oy (2720144-3)       I  Rekisteri -ja tietosuojaseloste

>