Onko paikat jumissa, mutta hierojalle ei viitsisi mennä? Tuntuuko selässä tai jaloissa kipuja, joiden syytä et tarkkaan tunne?

Onko kotona putkirulla (foam roller), joka on jäänyt käyttämättä kun ei oikein tiedä mitä tehdä sillä? Tuntuuko putkirullaus tehottomalta etkä ole varma teetkö sen oikein? Onko kehossa outoja kipuja, kolotuksia jumeja jotka eivät tunnu millään aukeavan? Kaipaatko vinkkejä itsehierontaan ilman apuvälineitä?

Urheiluhieroja Joel Hakala

Urheiluhieroja Joel Hakala, joka on kirjoittanut kaksi kirjaa kehonhuollosta, pitänyt lukuisia luentoja ja esiintynyt mm. Helsingin sanomissa asiantuntijana liittyen selkä- ja niskavaivoihin. Joel tietää parhaiten miten hyödyntää putkirullia oman kehon hyvinvointiin.

Nyt kaikki tämä vuosien asiantuntemus ja on koottu nyt Eroon jumeista verkkokurssille, josta saat yli 40 videota ja ohjeet siihen miten päästä jumeista ja erilaisista jäykkyyksistä johtavista kiputiloista eroon.

Nyt ennakkomyynnissä Muutos-valmennuksen valmennettaville suunnattu versio hintaan 45 euroa (myöhempi hinta 57 euroa).

Eero Räty Tämä kurssi sopii niille, jotka haluavat omatoimisesti poistaa kipu ja jäykkyys tiloja. 

Eroon jumeista verkkokurssilla opit yli 40 videon avulla itsehieronnan ja putkirullauksen niksit:

 • Millainen putkirulla ja väline sopii sinulle? Liian kovan rullan kanssa on vaikea rullata rennosti. Liian pehmeä ei pureudu tarpeeksi syvälle.
 • Turvallisen itsehieronnan perusteet. Tiedät mistä saa hieroa, mitä pitää varoa jotta voit tehdä itsehoitoa turvallisin mielin.
 • Yksinkertainen jokamiehen anatomian opetus jonka avulla saat vihdoin nimettyä sen lihaksen joka kipua ja kolotusta aiheuttaa.
 • Koko kehon liikkuvuustestit faskiketjuihin perustuen jonka avulla löydät piilevät jumit ja oireiden aiheuttajat. Jos hoitaa pelkkää oiretta esim. kipeää niskaa se vetää jumiin uudelleen ja uudelleen. Kun löydät juurisyyn ja avaat sekä tasapainotat koko kehon vaikutus pysyy pidempään.
 • Saat tarkat ohjeet jokaisen lihaksen tai lihasryhmän itsehierontaan putkirullaa, hierontapalloa, tuplapalloa ja krapaa käyttäen.

Muutos-valmennus ja eroon jumeista kurssi: Joel Hakalan rakentamaa Eroon jumeista verkkokurssia on nyt täydennetty Muutos-valmennuksen valmennettaville sopivaksi. Sisällön laatu ja tieteellisyys on tarkastettu Muutos-valmentajien toimesta erinomaiseksi, siksi voimme suositella tätä kurssia kaikille, jotka haluavat parantaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Muutos-valmennus suosittelee Eroon jumeista verkkokurssia

Yleisimpiä tuloksia joita käyttäjät ovat kurssista saaneet:

 • Motivaatiota putkirullailuun kun tietää mitä tekee, huomaa nopeita tuloksia ja liikkuvuuden parantuminen on testien avulla mitattavissa ja omin silmin nähtävissä
 • Tasapainoisempi, suorempi ja avonaisempi keho kun kehoa avataan koko matkalta ei vain kipukohdista
 • Vuosia kolottaneille lihaksille löytyikin nyt nimi joka helpottaa jatkohoitoa ja parhaimmillaan sitkeä kolotus tai kiputila on sulanut lopullisesti pois
 • Putkirullailu ei ole pelkkää rullaamista vaan tekniikoita on monia hankaus, nytkytys, sivelyt jne… Lihas ja kudokset voivat jumittaa eri tavoin ja siten tarvitaan myös erilaisia tekniikoita
 • Parantunut liikkuvuus ja pysyvämpiä tuloksia kun hoidetaan kehoa kokonaisuutena
 • Moni sanoo oppineensa kurssilla hoitamaan lihaksia joita kukaan ei ole heiltä ennen hoitanut

Liisa Kauppinen Sain putkirullalla ja käsin hieromalla aukeamaan pohkeen jumin. Sain lihaskrampin laukeamaan pyörittämällä palloa jalan alla.

Kurssilta löytyy myös liikkuvuustestit, joten tiedät missä kohtaa kehoa sinulla on jumeja.

Yleisimpiä vaivoja, joita kurssin avulla pystyy helpottamaan tai jopa kokonaan hoitamaan: niskavaivat, hartia ja ryhtiongelmat, lonkan ja lantionseudun kipu ja jäykkyydet, alaselän vaivat sekä polvi, pohje ja säärien kiputilat.

Foam roller ja muut hierontavälineet eivät kuulu kurssin 45 € hintaan. Lisähankinnat eivät ole pakollisia, sillä kurssilla on monia liikkeitä, joita voi tehdä itse käsin tai kotoa löytyviä tarvikkeita hyödyntäen (esim. muovipullo, tennispallo...), halutessasi voit kuitenkin tilata pakettina kehonhuoltosetin, jolloin hinta on 85 €

Liisa Kauppinen Tämä kurssi on oikein hyvä kokonaisuus. Haen yksinkertaisuutta selkeyttä ja helppoutta, siksi tämä riittää mainiosti. Olen hieroja entiseltä ammatiltani.

Kurssin hinta nyt tilaaville on vain 45 €

Tunti hierontaa maksaa 90 euroa eli saat 50 % edullisemmin opit siitä että sinun ei tavitse käydä enää jatkossakaan hierojalla!

Eli säästät ihan ensimmäisestä hierontakerrasta lähtien, sillä opit kurssilla taidot itsehieromisen saloihin, joten hierojalla ei tarvitse enää käydä. Saat kurssin sisällöille kahden vuoden käyttöoikeuden. 


Eroon jumeista verkkokurssi on ennakkomyynnissä VAIN Muutos.net sivujen kautta hintaan 45 euroa! Myöhemmin hinta nousee 57 euroon.

Jos kotoasi ei löydy kehonhuoltovälineitä, voit tilata täydellisen setin myös meiltä! Saat Eroon jumeista kurssin, laadukkaan putkirullan, faskiakuulan ja faskiakamman yhteishintaan vain 85 € (sis. postikulut).

Tämä setti sisältää myös postituskulut

Copyright - Muutos Innovations Oy (2720144-3)

>