etusivutemplate29.11 - Muutos.net


Saavuta keho jollaisen olet aina halunnut!

Muuta kehosi toimivaksi Muutos valmennuksella, tällöin painonhallinta sujuu kuin itsestään ja alat voimaan hyvin! Ei enää kalorinlaskentaa vaan järkeviä tapoja verkkovalmentajan ohjauksella. 

Seuraava valmennus käynnistyy 9.1.2017

Saat täydellisen verkon kautta tapahtuvan valmennuksen, johon sisältyy:

Joka viikko uuden materiaalin, jonka läpikäyminen vie aikaa noin tunnin. Saat kaiken tärkeän tiivistetyssä selkeässä muodossa.

Materiaalit sisältävät videoita, tekstiä ja ääntä, saat myös tehtäviä, muistilistoja, reseptejä ja ohjeita hyvinvoinnin eri osa-alueisiin.

Sinun tarvitsee vain seurata ja toteuttaa helpoksi noudattaa suunniteltua valmennusta. Et voi olla onnistumatta!

Tämän takia onnistut Varmasti!

1.
EI KALORIEN LASKENTAA TAI NÄLÄN TUNNETTA

Olet varmasti kuullut sanottavan, että syö vain vähemmän kaloreita kuin kulutat niin laihdut. Moni laihdutusohjelma perustuu kaloreiden laskemiseen, mutta ne usein epäonnistuvat, koska ovat vaiketa noudattaa. Muutos valmennuksessa ei lasketa kaloreita, sillä kun keho toimii oikein ei sellaista nälkää synny jossa syötäisiin yli tarpeen.

2.
IHMISEN LUONTAINEN RUOKAVALIO

Jokaisella eläimellä ja kasvilla on oma oikeanlainen ruokavalio, niin myös ihmisellä. Ihmisen luontainen ruokavalio on samanlainen kuin reilu 10000 vuotta sitten. Muutos valmennuksessa opastetaan mitä lähikaupasta on ostettava, jotta pystyy syömään ihmisen luontaisen ruokavalion mukaan. 

3.
TAPOHIN PERUSTUVA VALMENNUS

Mikään muutos ei tapahdu viikossa, mutta viikossa pystyy omaksumaan pienen tavan ja edetä askel kerrallaan. Valmennuksessa annetaan selkeät ohjeet, kuinka muuttaa omaa elämään pieni askel ja tapamuutos kerrallaan, jotta saavuttaa ihannekehon.

4.
EI PELKKÄÄ HIKILIIKUNTAA TAI EHDOTONTA RAJOITTAMISTA

Mikäli keho ei toimi oikein, ei liikunnallisen aktiivisuuden kasvattamisesta ei ole suurta hyötyä. On tärkeämpää keskittyä aluksi ruokavalion kuntoon laittamiseen, josta seuraa hormonitoiminnan sekä ruoansulatuksen normalisoitumista. Liian tiukat rajoitteet ruokavalioon eivät myöskään toimi. Riittää, että tekee 80% asioista oikein.

Mikä on Muutos-valmennus

Verkon välityksellä tapahtuva Muutos-valmennus on erittäin tehokas menetelmä kaikille, jotka haluavat elinvoimaisen ja hyvin toimivan kehon. Hyvinvoiva keho on sellainen, joka pysyy ja saavuttaa ilman suurempia ponnisteluita ihannepainon ja pysyy siinä. Hyvinvoiva keho on suorituskykyinen ja terve.

Valmennus perustuu tieteelliseen lähestymistapaan oikeanlaisen ravinnon suhteen ja ihmisen aitoon ruokavalioon. Ihmisen geeniperimä ei ole muuttunut kymmeniin tuhansiin vuosiin, mutta nykyaikainen ravinto on, siksi meillä on taipumus sairastua ja kärsiä ongelmista kehossamme, joita meidän ei kuuluisi kokea. Muutos valmennuksessa otetaan huomioon myös psykologiset syyt ja annetaan selkein askelein ohjeet siihen kuinka onnistua. Ihmisen ei kuulu kokea nälkää tai näännyttää itseään saavuttaakseen haluamansa kehon.

Vaikka valmennus perustuukin tieteeseen, se on esitetty selkokielisesti ja ymmärrettävästi hyödyntäen arkipäivän esimerkkejä. Valmennus on suunniteltu erittäin helpoksi käyttää ja omaksua vaikka olisi teknisten laitteiden kanssa vasta-alkaja. Voit käyttää valmennusta kaikilla päätelaitteilla: tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Päävalmentajat

Hei olen Joakim Piiroinen, ja toimin toimii kurssin toisena päävalmentajana. Olen Maatalous-metsätieteiden maisteri ja kiinnostunut terveystieteistä. Erilaisia terveyteen ja oikeanlaiseen ruokavalioon liittyviä tutkimuksia ja kirjoja olen lukenut sadoittain ja tätä tietoa haluan jakaa sellaisessa muodossa, että kuka tahansa sen ymmärtää. Olen myös on valmentanut useita painonpudotukseen tähtääviä tuloksekkaasti, sekä työskennellyt kuntosalilla asiakkaiden parissa. 

Tuomas Helkala. Nam nec This paragraph will convince the reader that you have the right "credentials" to be the teacher of this course. This doesn't necessary mean you need to have a diploma! Tell your experience, your struggles and how you.. 

Lisäksi Muutos-valmennukessa hyödynnetään asiantuntijuutta ravinnon, liikunnan ja hyvinvointivalmennuksen saralta.

Kaija Hamari70v Lähihoitaja

Olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä, mutta aina epäonnistunut. Ne ovat olleet sellaista humpuukkia eivätkä ole perustuneet mihinkään teoriaan. Toisin oli Muutoksen-valmennuksen kanssa, nyt jo yli kymmenen kiloa hoikempana ja terveempänä. Jopa työkaverit ovat huomanneet, että olen iloisempi. Vielä jaksaa tehdä töitä näin 70-vuotiaana, vaikka eläkkeelläkin voisi jo olla. 

John Doe UI/UX Designer

11 kg hävinnyt ja olo on virkeämpi, kuin vuosiin, kehon nestepitoisuus on noussut ja painoindeksi laskenut. En keksi mitään moitteen sanaa tästä ohjelmastas.

Olo on kohentunut, virkeys lisääntynyt ja kaikin puolin on mukavampi olla. Henkisen puolen ohjaus menee ja tukee hyvin tätä ravintopuolta.

Ohjelmanne on vaivattominta ja parasta, mitä tällä saralla on tullut vastaan, osuu ongelmien ytimiin ja on hauskaa toteuttaa.

Pentti S., Kangasala

John Doe UI/UX Designer

Minulla on nyt neljäs viikko menossa tätä ohjelmaa ja täytyy sanoa, ettei kukaan ole koskaan näin tavallisen tallaajan näkökulmasta selittänyt asioita näin ymmärrettävästi kuin tämä ohjelma on sen tehnyt. Iso kiitos siitä.

Painoni on pudonnut 2 kg tämän kolmen viikon aikana, mutta se ei ole tärkein "pointti" ollut tässä vaan se, että ei tarvitse punnita mitään ja olo on sisäisesti kevyempi / ulkoisesti. Ei ole nälkä, eikä syöminen mielessä jatkuvasti.

Lea T. , Siilinjärvi

Muutos-valmennus on saanut erinomaista palautetta kaikilta sen käyneiltä:

Valmennus vastasi odotuksia hyvin tai erinomaisesti?

97 %
Vastaajista

Suosittelisitko valmennusta tutuille tai ystävillesi?

96%
Vastaajista

Katso kenelle Muutos-valmennus sopii

KENELLE VALMENNUS ON SUUNNITELTU

 • Hyvinvoinnista kiinnostuneille, jotka haluavat saavuttaa elämäntapamuutoksen.
 • Henkilöille, jotka eivät usko piadieetteihin tai epärealistisiin painonpudotuslupauksiin.
 • Haluavat saavuttaa unelmapainon ja toimivan kehon vaarantamatta tai rääkkäämättä sitä.
 • Haluavat syödä ja elää normaalisti ilman tiukkoja rajoja.

KETKÄ EIVÄT SAA VALMENNUKSESTA LUVATTUJA HYÖTYJÄ

 • Henkilöt, jotka odottavat tuloksia pikaisesti välittämättä seurauksista.
 • Ammattiurheilijat tai kehonrakentajat.
 • Vakavasti sairaat.

Valitse sinulle sopivin valmennus

299 € / 12 kk (säästä 59,80 €)

 • Sitoutumalla vuodeksi, onnistut todennäköisemmin
 • Säästät 2 kk maksun
 • 14 pv tyytyväisyystakuu

29,90 € / kk (suosituin)

 • Maksat ensimmäisen erän nyt ja saat laskun kerran kuussa sähköpostiisi
 • Muutostakuu sisältyy sopimukseen

99 € / kk (oma valmentaja)

 • Saat joka toinen viikko 1on1 session valmentajan kanssa, joka seuraa edistymistä ja antaa yksityiskohtaisempia ohjeita
 • Muutostakuu sisältyy sopimukseen

Valmennukseen sisältyy Muutostakuu , jos et saa haluamasi tuloksia, voit lopettaa valmennuksen milloin vain. 

Haluamme, että valmennuksen kokeilu on sinulle täysin riskitöntä. Saat 14 vuorokauden täyden rahat takaisin takuun ja voit sen jälkeenkin milloin tahansa lopettaa valmennuksen käymisen. Lähetät asiakaspalveluumme viestin asiakaspalvelu@muutos.net ja emme kysele enempää.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKET

Kuinka kauan valmennus kestää?

Mitä jos haluan pitää valmennuksesta taukoa?

Mitä jos haluan pitää valmennuksesta taukoa?

Jos en ole tyytyväinen tuloksiin, kuinka toimin?

Aloita Muutos ja ilmoittaudu valmennukseen!

>