Sinä Muutos-valmennettava, oletko epävarma siitä miten juuri sinun kuuluisi syödä?

Toisiko sinulle selkeyttä ja motivaatiota elämäntapamuutokseen, jos voisit 100% varmuudella tietää, että ruokavaliosi olisi sinulle täysin räätälöity ja jonka seuraaminen tuo tuloksia varmasti?

Jos sinulle toimii konkreettiset ohjeet, on henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma sinua varten!

Muutos-valmennuksessa annetaan ohjeet rakentaa oma ruokavalio "nyrkkisääntöjen" avulla.  Tämä ottaa aikaa, joten jos haluat säästää itseltäsi vaivaa, niin voit ulkoistaa tämän vaiheen ja me voimme tehdä henkilökohtaisen ruokavalion puolestasi!

Sanna Luokkala 


Hyvää oli se, että mukana erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi välipaloiksi. Pidin selkeistä ja yksinkertaisista aterioista. Hyvä, että mukana oli arvio aterian kalorimäärästä. Ohjeet vastasivat odotuksiani.

Riikka Laine


Tämä selkeytti huomattavasti sitä kuinka paljon ja miten minun kokoisen "mamman" kuuluu syödä. Olen ennen syönyt liian vähän ja siitä syystä ollut säästöliekillä, tämän ruokavalion turvin on ollut helppo ottaa suunta kohti omaa tavoitepainoa.

Miksi henkilökohtainen ruokasuunnitelma on niin tehokas?

Tarkkaan laadittu henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma tukee hyvin painonpudotuksessa onnistumisesta, koska se ottaa huomioon yksilölliset tarpeet, ravitsemukselliset vaatimukset ja mieltymykset.

Se auttaa asettamaan realistiset tavoitteet, opettaa terveellisiä ruokailutottumuksia ja edistää säännöllistä ja omaan arkeen sopivaa ateriarytmiä. Kun voi olla 100% varma, että syö täysin oikein, antaa se motivaatiota jatkaa samalla kun paino putoaa 0,5 kg/viikko tahtia!

Miksi valita henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma Muutokselta?


Jokainen Muutoksen rakentama ruokavaliosuunnitelma on täysin uniikki! Emme vain monista samoja pohjia kaikille, vaan rakennamme henkilökohtaisen ruokavalion pohjautuen laajaan alkukartoitukseen.

Monet netissä myytävät ruokavaliot eivät ole aidosti henkilökohtaisia ja räätälöityjä vaan saman ruokavalion tulostamista pienin muokkauksin tai joskus ei edes sitäkään. Näistä veloitetaan usein 100-250€. Aidosti henkilökohtaiset ruokavaliot maksavat muilla toimijoilla yli 200€.

Muutoksen ruokavaliot toteutetaan aina henkilökohtaisesti. Olemme investoineet tekoälyyn, joka auttaa meitä valmentajia rakentamaan entistä parempia ruokavaliosuunnitelmia tehokkaammin. Tämän takia hintamme on huomattavan huokea verrattuna mitä vastaavat palvelut maksavat muilla ja kuinka suuren vastineen saat rahoillesi.

Jos painonpudotuksessa on ollut haasteita, voi olla että kaipaat täysin sinulle räätälöidyn ruokavalion, jolla takaat tulokset!

Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma on uniikki, vain sinulle räätälöity kokonaisuus. 

Yksilöllisyys

Ravitsemustarpeet vaihtelevat iän, sukupuolen, aktiivisuustason ja terveydentilan mukaan. Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma ottaa nämä tekijät huomioon ja tarjoaa yksilöllisen ruokavalion.

Tavoitteellisuus

Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma auttaa asettamaan realistiset ja saavutettavat tavoitteet, mikä lisää motivaatiota ja sitoutumista painonpudotusprosessiin.

Tasapainoinen ravitsemus

Varmistamme, että saat riittävästi kaikkia tarvittavia ravintoaineita ja että makrojakauma on ihanteellinen. Näin suurin osa pudotetusta painosta on rasvaa ja sinulla on terve, virkeä ja hyvä olo painonpudotuksen aikana.

Täsmällinen energiamäärä

Alkukartoituksen avulla saamme hyvin tarkan arvion peruskulutuksestasi. Näin pystymme laskemaan maltillisen kalorivajeen, jotta painonpudotus onnistuu.

Mieltymykset ja allergiat

Suunnitelma ottaa huomioon ruoat mitä et halua tai pysty allergioiden takia syömään. Voit myös valita monta ateriaa päivässä haluat syödä ja mihin aikaan. 

Juuri sellaista ruokaa kuin haluat

Voit valita pohjoismaisen ruokavalion lisäksi esim. kasvisruokavalion, vegaanisen ruokavalion, välimeren dieetin!

Henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman toteutuksen pohjana toimii laaja alkukartoituskysely

Laajan alkukartoituksen avulla saamme selville nykytilanteen, erityispiirteet ja tavoitteet.

1.

Selvitämme aluksi taustatiedot sinusta, jotta saamme määriteltyä perusaineenvaihdonnan tason. Kysymme ikää, painoa, aktiivisuustasoa jne. 

2.

Tämän jälkeen otamme selvää minkälainen arki sinulla on, monta ateriaa haluat syödä ja mihin aikaan.

3.

Seuraavaksi selvitämme ruoka-allergiat, lääkitykset ja toiveet ruokavalion suhteen. Voit valita esim. kasvisruokavalion, gluteenittoman, palodieetin, dash-ruokavalion, välimeren ruokavalion jne.

4.

Saat 7 arkipäivän päästä alkukartoituksesta henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman sähköpostiisi.

Voit valita useista eri ruokavaliotyypeistä itsellesi sopivimman:

Rakennamme kaikki ruokavaliot Muutos-ystävällisiksi

Laaja henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma sisältää kaiken tämän:

PERUSAINEENVAIHDUNNAN TASON MÄÄRITTELYN

Saat tietoosi kuinka monta kaloria päivittäin kulutat. Tämä tieto toimii pohjana varsinaiselle ruokavaliosuunnitelmalle, jossa tavoitellaan 200-500 kcal vajetta riippuen sinun tavoitteista, aikataulusta ja motivaatiosta.

Jokaiselle aterialle ohjeet

Saat jokaiselle aterialle reseptin, raaka-aineet ja tarkat määrät. Jokaisen aterian osalta on myös eritelty makroravinnejakauma, jotta pystyt halutessasi korvaamaan sen haluamallasi aterialla.

7 ERILAISTA PÄIVÄN RUOKAVALIOTA

Saat 7 erilaista erilaista päivää ruokavaliosuunnitelmaasi, joista voit valita parhaat ja hyödyntää niitä. Mikäli haluat toteuttaa kaikki päivät saat myös ruokalistan näistä ruoista.

Hinnoittelu

Et maksa turhasta, sillä mitä vähemmän haluat pudottaa painoa, sitä edullisemmaksi henkilökohtainen Ruokavalio sinulle tulee. Tarvitset 5 kilon pudotuksen jälkeen uuden ruokavalion, koska perusaineenvaihdunnan taso on pienempi ja muutenkin on hyvä tarkastaa ruokavalio uuteen tilanteeseen sopivaksi. Esim. jos sinulla on pudotettavaa 8 kg, sinun kannattaa valita kahden ruokavalion paketti. Ensimmäisen n. 5 kg pudotuksen jälkeen sinulle tehdään pyynnöstäsi uusittu ruokavalio.

Pudotettavaa 0-5 kg

79€

Hinta muille kuin Muutoksen asiakkaille 159€

 • Ruokavaliosuunnitelma x1
 • Perusaineenvaihdunnan taso
 • Ateriat ja niiden sisältämät energiamäärät
 • Kauppalista raaka-aineista

Pudotettavaa 6-10 kg

139€

Hinta muille kuin Muutoksen asiakkaille 279€

 • Ruokavaliosuunnitelma x2
 • Perusaineenvaihdunnan taso
 • Ateriat ja niiden sisältämät energiamäärät
 • Kauppalista raaka-aineista

Pudotettavaa 11-15kg

199€

Hinta muille kuin Muutoksen asiakkaille 399€

 • Ruokavaliosuunnitelma x3
 • Perusaineenvaihdunnan taso
 • Ateriat ja niiden sisältämät energiamäärät
 • Kauppalista raaka-aineista

Pudotettavaa  +15kg?

Kysy räätälöity tarjous [email protected]

 • Ruokavaliosuunnitelma >4
 • Perusaineenvaihdunnan taso
 • Ateriat ja niiden sisältämät energiamäärät
 • Kauppalista raaka-aineista
>