Meneekö jo hermo kun et saa painoa putoamaan vaikka tekisit kaiken ohjeiden mukaan ns.
oikein? Ei haittaa, se on pian taakse jäänyttä elämää sillä apu on lähempänä kuin luuletkaan...

“Pudota painoasi helpolla ja armollisella
tavalla niin saat lisää energiaa elämääsi ja kepeän
nuorekkaan olemuksesi takaisin… lähes automaattisesti!

Jo 17,000 kaltaistasi suomalaista on saanut avun elämäänsä
ainutlaatuisesta jatkuvasta muutosohjelmasta - joko tuli Sinun vuorosi?

Saavuta energisempi, kevyempi ja terveempi olo ilman kalorien laskentaa tai pelkän tahdonvoiman varassa toimimista. Kokeile kuukausi 9 € (norm. 29 €/kk)

Syksyn 2021 Muutos-valmennus alkaa 4.10. Ilmoittaudu viimeistään 26.9. ja saat 34 € arvosta minikursseja:

Eroon makeanhimosta (arvo 29 €) - etu umpeutui 13.9.

Tämän kurssin avulla taltutat makeanhimon ja luonnollinen himosi sokeria kohtaan vähenee. Opit myös mitä tehdä jos makeanhimo yllättää ja saat terveellisiä reseptejä makeannälkään. Kurssiin sisältyy päivittäiset luennot 14 päivän ajalle. Etu umpeutui 13.9., mutta voit ostaa kurssin 29 € hintaan.

Tehostartti (arvo 17 €) - ETU umpeutui 19.9. 

Tämän kurssin avulla starttaat painonpudotuksen käyntiin nopeasti! Tämä sopii hyvin suoritettavaksi ennen varsinaisen Muutos-valmennuksen alkua, mikäli haluaa saada heti tuloksia. Etu umpeutui 19.9., mutta voit ostaa kurssin 17 € hintaan.

Vatsakuntoon kurssi (arvo 17 €) - ETU Umpeutui 19.9.

Suolisto kuntoon kurssin avulla parannetaan vatsan toimintaa ja ruoansulatusta. Kun vatsa toimii oikein, on virkeämpi olo ja nukkuu paremmin. Myös närästys ja vatsavaivat helpottavat. Kun ruoansulatus toimii paremmin, helpottuu myös painonpudotus. Etu umpeutui 19.9., mutta voit ostaa kurssin 17 € hintaan.

Avaimet painonpudotukseen (arvo 17 €) - ETU VOIMASSA 26.9. ASTI

Tämän kurssin avulla opit tiivistetysti asiat, joiden turvin elämäntapamuutos kannattaa toteuttaa ja mitkä on yleisimmät painonpudotuksen esteet. Tämä 14 päivän kurssi sopii erityisen hyvin niille, jotka ovat aikaisemmin epäonnistuneet painonpudotuksessa. 

Pois säästöliekiltä (arvo 17 €) - ETU VOIMASSA 26.9. ASTI

Yllättävän moni on tietämättään säästöliekillä eli vaikka syö jo todella vähän ei paino putoa, koska keho yrittää pitää kiinni ylimääräisestä painosta. Tämän viiden päivän kurssin avulla puretaan säästöliekki ja samalla laitetaan buustia aineenvaihduntaan.

34 € etujen poistumiseen aikaa:

06
Päivää
16
Tuntia
35
Minuuttia
39
Sekuntia

Kokeile 4.10. alkavaa valmennusta ensimmäinen kuukausi hintaan 9 € ja sen jälkeen 29 €/kk. Jatkat ilman sitoutumispakkoa 1-12 kk ajan. Vaikka lopettaisit valmennukseen, saat silti pitää 34 € arvoiset minikurssit itselläsi!

Vilkaise tyypillisiä Muutos-valmennuksen
käyneiden kommentteja alla:

“Olotila on nyt todella paljon virkeämpi ja liikkuminen helpottunut.
Paino pudonnut n.12 kiloa.”

“Paino laski 10 kg ihan huomaamatta, nyt painon lasku loppunut, ja 
tekemäni lomamatka nosti painoa hiukan. Vyötärön ympärys pienentynyt 5 cm”

“Parempia tuloksia kuin odotin! Painon suhteen tavoitteeni oli 6-9kg; 11 kg suunnilleen on mennyt. Parasta on kuitenkin energinen olo, jollaista en muistanut olevan olemassakaan!”

Tiedän hyvin mitä ajattelet tällaista lukiessasi: suorastaan ärsyttävää, miten tämä voi edes olla totta?! 

Miten epäreilua, että joillekin painonpudotus näyttää olevan NIIN helppoa ja jotenkin vain tapahtuu, samalla kuin itselläsi ei tunnu MIKÄÄN toimivan, ainakaan pysyvästi.

Olet ehkä jo kokeillut lukuisia eri keinoja, dieettejä ja kursseja painonpudotukseen, ja suurista lupauksista huolimatta toivottu uusi ihannepaino ja uusi peilikuva jää saavuttamatta.

Et ole todellakaan yksin tämän hämmennyksen kanssa - itse asiassa, se on enemmän sääntö kuin poikkeus Muutos-valmennukseen lopulta päätyvillä (kun kaikki kikat on jo kokeiltu).

Olet saattanut jo kokeilla moniakin hyvämaineisia ja reipasta nopeaa painonpudotusta lupailevia kirjoja, kursseja ja valmennuksia, mutta joko et saanut ollenkaan tuloksia tai ne jäivät lyhytaikaisiksi.

TÄSTÄ syystä
Muutos-valmennus on valittu kahtena vuotena peräkkäin Suomen terveysvaikuttaja-äänestyksessä aivan kärkisijoille - koska tämän valmennuksen käyneet todella kokevat muutoksen ja haluavat kertoa siitä muillekin!

Mutta mikä sitten tekee eron, mikä on se salaisuus pysyvään painonpudotukseen ja energisempään, tyydyttävämpään elämään…

Upouusi metodi pudottaa painoasi helpommin ja pysyvämmin kuin dieetit tai pikavalmennukset - tavalla, joka muuttaa parhaimmillaan koko elämäsi energian paremmaksi!

Tiedän hyvin, että painonpudotusta tavoittelevalla pieni epäileväisyys on herkässä ja se on oikeastaan varsin perusteltuakin.

Sillä sinäkin varmaan tiedät syvällä sisimmässäsi tämän totuuden:
“Tuloksia ei tule kuin kovalla työllä ja pinnistelemällä äärimmäisen kovaa unohtaen muun elämän...”

    PAITSI että se ei pidä paikkaansa!

Ei ainakaan enää, sillä syystä tai toisesta olemme löytäneet paremman tavan, joka on toiminut jo yli 16000 juuri itsesi kaltaiselle ihan tavalliselle suomalaiselle, ilman erityisempiä supervoimia.

Muutos-valmennuksessa on nimittäin muutamia aivan ainutlaatuisia piirteitä, jotka todistetusti saavat aikaan tuloksia sitä tavallista ponnistelua ja pinnistelyä helpommin:

 • Käytämme huomaamattasi käyttäytymispsykologiaa hyväksesijonka ansiosta muutat tapojasi toimia arjessa aivan kuin itsestään... ilman että välttämättä edes huomaat sitä!
 • Oivallat MIKSI sinun tekee ajoittain mieli makeita tai suolaisia herkkujasi (erityisesti iltaa kohden, vai kuinka) ja millä mielihalusi asteittain vähenevät ja poistuvat (jos niin haluat)
 • Saat myös aivan uutta harvinaista tietoa painonpudotuksesta - mm. eri nälkätyypeistä, joista omasi tunnistaminen helpottaa suuresti - koska sen jälkeen tiedät miten pysyä aina kylläisenä etkä tunne enää tarvetta ahmia!
 • ET kertaakaan joudu pakottamaan itseäsi muutoksiin vaan kuulet AINA selkeät ohjeet ja perustelut, ja saat kerralla vain pieniä muutoksia tehtäväksesi - näin muutos tapahtuu nerokkaasti kuin itsestään!
 • Koet viikottain AHAA-elämyksiä kun kuulet yhä uusia vinkkejä siihen miten kehosi ja mielesi oikeasti toimii - saat sekä välittömän helpotuksen että pitkän tähtäimen tuloksia!
 • Löydät niin paljon energisemmän ja kevyemmän olon elämääsi - senttejä poistuu ja kiloja katoaa ilman kalorien laskentaa tai pelkän tahdonvoiman varassa tuskailemista
 • Pääset käyttämään toimivaksi todistettua menetelmää, joka toimii kaikenikäisille - myös myöhempään ikään ehtineille (valmentajasi ovat läpäisseet myös vanhempien ihmisten painonpudotukseen liittyviä koulutuksia)
 • Saat tarpeeksi aikaa tehdä muutoksia omassa rauhassa, koska kaikkea EI tarvitse tehdä eikä ahdistua jälkeen jäämisestä — tässä ei voi ns. epäonnistua!

Sinulla on runsaasti aikaa tehdä omia muutoksiasi kaikessa rauhassa, omaan tahtiisi... ei ole mihinkään kiire, ja olemme huomanneet, että silloin myös tuloksia yleensä tulee helpommin!

Olemme nimittäin sitä mieltä, että elämä on tarpeeksi haastavaa jo muutenkin - on työpaineita, sosiaalisia paineita, kaikenlaisia yleisiä ja yhteiskunnallisia huolia ja murheita…

Juuri siksi lisästressi painonpudotuksesta ei auta sitten yhtään - mutta vaivihkainen tapojen muuttaminen oikeaan suuntaan sen sijaan auttaa ja helpottaa piankin… yleensä huomaat sen vasta kun se on jo tapahtunut! :)

Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa lähinnä ihmeeltä, mutta takaan että emme ihmelääkkeitä ole sinulle tarjoamassa, vaan aivan oikeaa, tutkittuun tietoon sekä omiin opintoihimme sekä tuhansien asiakkaidemme kokemukseen perustuvaa menetelmää. 

Mitä sitten kuuluu toimivaan painonpudotukseen johtavaan tapojen muutokseen…

Viiden kohdan syvävaikuttava menetelmä toimii aukotta ihan jokaiselle - tule mukanasi pienikin motivaatio niin me huolehdimme lopusta! 

Jotta ymmärrät jo etukäteen ennen Muutos-valmennuksen aloittamista miksi se tulee toimimaan, haluan että tiedät täsmälleen mihin se perustuu.

Tarvitset vain viiden kohdan muistilistan, josta huolehtiminen
riittää mainiosti tuottamaan tuloksia: 

 1. Itsellesi oikeanlainen ravinto ja juuri oikeaan aikaan nautittuna
 2. Stressitasojesi alentaminen huomattavasti - helposti opittavilla uusilla tavoilla
 3. Riittävä liikunta omilla ehdoillasi toteutettuna... ja 100% ilman pakkoa!
 4. Mielesi helliminen oikeilla ajatusmalleilla, jotta muutoksesta tulee suorastaan nautittavaa! (painonpudotushan harvemmin on nautinnollista... mutta mitä jos se onkin mahdollista?)
 5. Riittävän syvän, rentouttavan unen ja muun palautumisen aikaansaaminen toimiviksi todistetuilla ohjeilla

Eikö vaikuta helpolta - lähes liian helpolta? Juuri siinä piilee samalla myös sen MUUTOSVOIMA… 

Miten voit olla varma että Muutos-valmennus sopii juuri sinulle ja ainutlaatuiseen elämäntilanteeseesi… juuri NYT?

Tiedät, että Muutos-valmennus sopii sinulle erinomaisesti jos: 

Olet jo kokeillut muita tapoja pudottaa painoa
ja onnistuminen on ollut kiven takana...

Suurin osa ”laihdutusohjelmista” tai dieeteistä perustuu vanhanaikaisiin käsityksiin, joissa tärkeimpänä ajatuksena on kieltää sinulta tiettyjä ruokia. Näistä yrityksistä tyypillisesti 95% epäonnistuu, ja sen takia moni ajautuu ns. jojo-laihdutukseen, jossa paino ensin laskee, mutta palaa varsin pian takaisin tai jopa nousee aiempaa korkeammalle.

Ikävä totuus on: pikadieetit eivät vain yksinkertaisesti toimi... 

Haluat vihdoin pudottaa painoasi
pysyvästi (EI vain hetkellisesti)

Tämä valmennus toimii niin hyvin, koska se muuttaa suhteesi ruokaan ja elämään niin perusteellisesti, että tulokset pysyvät jopa vuosien ajan valmennuksesta ilman eri yritystä. Miten voimme luvata tällaista? Koska se onnistuu rauhallisesti tapoja muuttamalla ilman tahdonvoimaa tai itsesi pakottamista asioihin, joista et vain pidä jos olet rehellinen itsellesi. 

"Terveellisen elämän" toteuttaminen ei ole
tuntunut helpolta... tai edes kovin houkuttelevalta...

Muutos-valmennus on kokonaisvaltaista, ja siinä otetaan huomioon ravinnon lisäksi myös tunneperäiset asiat. Nimittäin normaalisti on todella vaikeaa tehdä järkeviä ruokailun liittyviä valintoja, jos tunnepohjainen side syömiseen on ottanut vallan. Siksi käytämme kehittyneitä valmennusmetodeja kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin parantamiseen, jotka ovat sinulle helppoja vastaanottaa.

Koet helposti uuvuttavaa väsymystä ja myös koet herkästi
nälkää tuon tuosta... (se ei ole välttämättä omaa syytäsi)

Energiaton arki on monelle todellinen ongelma, ehkä sinullekin? Olemme hyväksyneet tämän, ja siksi opastamme sinut tunnistamaan erilaisia nälän tunteita. Oikeanlaisen ravinto saa kehosi toimimaan oikein, ja silloin kehosi normaalisti korkea energiataso ja luontainen tasapainotila tekevät paluun. Silloin huomaat automaattisesti, ettei sinun enää tee samalla tavalla mieli herkutella tai ylensyödä!

Haluaisit mieluiten parantaa terveydentilaasi
ihan kaikilla osa-alueilla - ei vain painon suhteen

Tämä on toki painonpudotukseen tähtäävä valmennus, mutta sen lisäksi saat vääjäämättä myös monia muita hyötyjä. Koska valmennuksessa mennään aivan juurisyihin kuten nauttimasi ruoan laatuun ja niihin tapoihin millä elät ja onnistut… se vaikuttaa myös muihin asioihin.

Valmennuksen käyneet ovat kertoneet painonsa pudonneen, päivittäisten energiatasojensa kasvaneen huomattavasti, ja ylipäätään henkisen olotilan muuttuneen huomattavasti paremmaksi. Ehkä jopa makuuhuoneen puolelle riittää enemmän energiaa joidenkin mukaan…

Myös tietyissä sairauksissa, esimerkiksi diabeteksessa, kilpirauhasen vajaatoiminnassa ja korkeassa verenpaineessa, ruokavaliolla on selkeää vaikutusta oireiden hoitoon.

Ehkä ennen muuta, tämän valmennuksen käyneet ovat olleet tyytyväisiä tapahtuneeseen kokonaisvaltaiseen muutokseen.

Kuulet kymmenittäin“painonpudotuksen asiantuntijoiden salaisuuksia” Muutos-valmennuksesi edetessä viikko viikolta...

Tosiasiassa painonpudotuksessa on enää häviävän vähän “salaisuuksia” jäljellä, se ei ole enää mysteeri miten se saadaan tapahtumaan - myös Sinun kohdallasi, oli lähtötilanteesi mikä hyvänsä!

Siksi Muutos-valmennuksen tärkein onnistumiseesi vaikuttava tekijä onkin se ainutlaatuinen tapa millä tuot pieni pala kerrallaan uusia tärkeitä mikrotapoja elämääsi, ja miten viikko viikolta koet todellista, ilahduttavaa edistymistä elämässäsi. Koet joka viikko eläväsi entistä enemmän!

Mutta itse valmennus on pitkän tähtäimen jatkuva miellyttävä kokemus, ja opit siinä valtavan määrän erilaisia vähemmän tunnettuja asioita, perusteellisesti ja maalaisjärjellä selitettynä.

Näiden konkreettisten “salaisuuksien” joukosta löydät mm. seuraavaa:

 • Miten kehosi HALUAA päästä eroon ylipainosta - ja miten autat sitä tehtävässään (vinkki: himoliikuntaa ja ähellykseen itsensä pakottamista EI tarvita, vaikka olisit muuta kuullut)
 • Tismalleen miten päihität “tunteisiin syömisen” ns. pahoina hetkinä kun ikävään oloon tulee lähes automaattisesti syötyä niitä lempiherkkuja (mutta ei enää tämän jälkeen!)
 • 8 eri syöjätyyppiä - tunnista omasi ja päihitä tyyppiisi usein kuuluvat haasteet!
 • Pudota painoa jo nukkumalla paremmin, ilman itsesi pakottamista - sisäinen kellosi auttaa tässä suuresti!
 • Miksi sinun kannattaa “syödä värejä” lautasellasi (painonhallinnan lisäksi aivosi ja verenpaineesi kiittää tästä)
 • Kuinka tunnistat oman kylläisyydentasosi helposti, jotta et vahingossa syö liikaa ja sabotoi painonpudotustasi
 • Vatsan syöminen vain 80% täyteen kerralla - samalla kun tunnet olosi silti 100% kylläiseksi!

…ja vaikka tässäkin olisi jo riittävästi yhteen valmennukseen, lisää seuraa…

 • Helppo tekniikka pysähtyä olemaan läsnä tässä hetkessä (jotta et automaattisesti syö ja toimi kuten aina ennen)
 • Vain kolmen (3) kohdan erikoustyökalu, jolla luot helposti uusia painoa pudottavia tapoja -  et tarvitse enää niin valtavasti tahdonvoimaa painonpudotukseen tai muuhun mitä tavoittelet!
 • Hitaasti ja nautinnollisesti syömisen viisaus - saman hyvän tavan ansiosta nautit enemmän ruoastasi sekä vähemmistä ruoansulatusvaivoista
 • Minkälaista proteiinia sinun kannattaa oikeasti syödä, jos haluat pudottaa painoasi (tästäkin on villisti eri mielipiteitä, me kerromme mikä on toiminut jo tuhansille aiemmille valmennettaville)
 • Maidon todellinen merkitys terveydellesi - tarvitaanko sitä, ja millä sen voi korvata?
 • 10 erilaista terveellistä rasvan lähdettä, joita voit huoletta käyttää hyödyksesi! (Ja 9 rasvapitoista raaka-ainetta, joista voit nauttia yhtä huoleti)

…ja käytännönläheisten, aina painonpudotusta vauhdittavien vinkkien virta vain jatkuu…

 • Pähkinöiden ja siemenien oikea käyttö painonpudotukseen tähtäävässä ruokavaliossa
 • Terveellinen painonpudottajalle sopiva aamupala, jota ET halua jättää väliin!
 • Toimivan ruokapäiväkirjan pitäminen, jotta huomaat kaikki positiiviset muutokset helpommin
 • Miten jatkuva arkinen stressi voi saada sinut syömään liikaa (ja kuinka päihität tämän alitajuisen virheen lähes naurettavan helposti...)
 • Ihannepainosi ja ihannekehosi saavuttaminen mielikuvaharjoitusten avulla!
 • Uusi helppo tapa, jolla nukut enemmän ja syvemmin - samalla kun poltat rasvaa nukkuessasi!
 • Helpoin tapa huolehtia lihaskunnostasi ja peruskunnostasi… käymättä kuitenkaan kuntosalilla muiden katseltavana...
 • Toimivan hormonitoiminnan salaisuus… ja miten se auttaa pudottamaan painoasi pysyvästi!
 • Ymmärrät nälän eri tyypit ja miksi sinun on tähän asti tehnyt mieli syödä liikaa.

…ja kymmeniä, KYMMENIÄ muita arkeasi helpottavia ja painonpudotustasi nopeuttavia käytännön vinkkejä, jotka saat helposti myös jokapäiväiseen arkeen käyttöön!

Kuten huomaat, aiheita riittää ja kuulet niistä jokaisen perinpohjaisesti ja selkokielellä videolla puhuttuna sekä ymmärrettävästi kirjoitettuna.

Sinun EI siis tarvitse enää miettiä miten tai miksi jotain harjoitusta tehdään!

Etkä myös tarvitse toki KAIKKIA näitä vinkkejä käyttöön, eikä varsinkaan kerralla.

Painonpudotustavoitteeseesi pääsemiseen riittää mainiosti kun vain seuraat joka viikko valmennuksessa saamiasi helppoja, selkokielisiä ohjeita ja annat itsesi kokeilla vähä vähältä jotain uutta.

Mukaan pääset VAIN 9 € panostuksella itseesi ja hyvään oloosi - vain yhden munkkikahvin hinnalla! 

Mitä kaikkea saat käyttöösi heti kun liityt
Muutos-valmennuksen iloiseen joukkoon:

 • Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, jossa luomme yhdessä uuden pysyvän elämäntyylisi. Voit vihdoin päästää irti painohuolista ja edistää hyvinvointiasi säännöllisten tekojen avulla. Saat kerran viikossa uuden viikko-osion, joka koostuu 3–4 lyhyestä ja selkeästä video-, ääni- tai tekstimuodossa olevasta luennosta.
 • Alkukartoituskysely ja ensimmäiselle kahdelle viikolle suunniteltu elämäntapamuutoksen pikastartti. Ensimmäisen kahden viikon aikana selvennät itsellesi ja meille valmentajille, mitä todella haluat tältä valmennukselta. Tässä luot perustuksen pysyvälle muutokselle. Selvitämme nykytilanteen ja luomme selkeät askelmerkit tavoitteiden toteuttamiselle.
 • Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuihin tukiyhteisöihin. Yhteisöstä löydät valmentajien lisäksi myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita henkilöitä, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat vinkkejä ja kokemuksia valmennuksen edistymisestä. Tiukan päivän tullen saat yhteisöstä tsemppiä ja keskustelutukea pulmatilanteisiin tai vaikkapa resepti-ideoita päivän ateriaksi.
 • Avuliaan ja sitoutuneen valmennustiimin muutoksen tueksi. Voit koska vain olla yhteydessä valmentajiin ja saada henkilökohtaista apua juuri sinun tilanteeseen. Valmentajat toimivat aktiivisessa roolissa edistymisessä, ottavat vastuuta onnistumisesta ja sitoutuvat auttamaan sinua, jotta saavutat haluamasi päämäärän.
 • Lukuisia treeniohjelmia videoineen. Valmennukseen sisältyy yhdessä Syke-valmennusyrityksen kanssa tehtyjä treeniohjelmia niin kuntosalille kuin kotioloihin. Ohjelmia löytyy nivelrikkoisille, selkävaivaisille, ajoittelijoille ja kehon huollosta kiinnostuneille. Ohjelmat sisältävät videopohjaiset ohjeet liikkeiden oikeaoppista suorittamista varten.

Saat myös nämä bonukset

 • Bonus #1: Apua Muutokseen -tukipaketti. Tämä on selkeä toimintamalli ja opastus siihen, kuinka pääset takaisin muutoksen polulle, jos esimerkiksi sairastumisen, lomamatkan, äkillisen motivaation puutteen tai muun poikkeustilanteen vuoksi elämätapamuutos on vaarassa katketa.
 • Bonus #2: Liikunta- ja kehonhuoltovideoita. Vaikka liikunta ei ole keskiössä valmennuksessa, saat erilaisia videoita yksinkertaisten harjoitusten tekemiseen kotioloissa.
 • Bonus #3: Reseptikirjasto inspiraatiota varten. Tämä on hyvä lisä Muutoksen ylläpitämälle reseptiryhmälle, josta löydät myös useita kymmeniä yksinkertaisia ja nopeita mutta terveellisiä reseptejä arjen kiireeseen.
 • Bonus #4: Rentoutumis- ja mielikuvaharjoiteäännitteitä. Nämä harjoitukset ovat tarkoin suunniteltu poistamaan stressiä, joka saa sinut tekemään itsellesi haitallisia ruokaan tai hyvinvointiin liittyviä valintoja. Huomaat äkisti myös motivaatiosi elämäntapamuutosta kohtaan kasvavan.
 • Bonus #5: Kuukausittain uusia syväluotaavia bonusluentoja. Kattavat bonusluennot menevät tärkeissä asioissa perusvalmennusta syvemmälle, ja voit viedä tekemisen ihan uudelle tasolle ymmärtäessäsi entistä paremmin, mitä sisälläsi tapahtuu.
 • Bonus #6: “VVV - Viisi vastausta viideltä” -osio. Joka toinen viikko valmentajat käsittelevät ja vastaavat videomuodossa kuluneella viikolla esitettyihin suosituimpiin kysymyksiin, jotka koskevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämäntapamuutosta. Voit esittää oman kysymyksesi ja osallistua aiheen jatkokeskusteluun yhteisön kanssa.
 • Bonus #7: Vaihdevuodet-bonusluento, jossa käydään läpi miten vaihdevuosina kannattaa toimia, että pystyy saavuttamaan sopivan painon. Saat vinkkejä myös siihen miten oireita voidaan helpottaa ja oloa parantaa.

Valmennus tapahtuu verkossa, ja se koostuu videoista, kuvista, äänitteistä ja tehtävistä.

Valmennus toimii kaikilla laitteilla ja on erittäin helppokäyttöinen.

Tapaa opastajasi terveeseen ja turvalliseen painonhallintaan -  jo yli 16000 tyytyväistä asiakasta valmennettu ennen sinua!

Tässä näet meidät ensimmäistä kertaa - toimimme opastajinasi ja tukenasi ihan koko Muutos-valmennuksen matkasi ajan!

Avustamme, opastamme ja autamme Sinua jokaisessa käänteessä ja jokaisen pulman ratkaisussa - sillä tämä valmennus ei ole meille mikään sivutyö vaan elämäntehtävä, johon panostamalla näemme iloksemme joka päivä positiivisia muutoksia valmennettavissamme!

Muutos-tiimiisi kuuluu kolme innokasta huippuvalmentajaa:

Joakim Piiroinen

Terveystietoa loputtomasti ammentava sparraaja, erityisesti ikääntyvien kannustaja

Hei, olen Joakim Piiroinen Muutos-valmennuksen toinen perustajajäsen ja sertifioitu personal trainer erikoisosaamisena ikääntyvien liikunta. Koulutukseltani olen maatalous-metsätieteiden maisteri ja olen opiskellut myös terveystieteitä.

Olen lukenut runsaasti erilaisia terveyteen ja oikeanlaiseen ruokavalioon liittyviä tutkimuksia ja kirjoja ja tätä tietoa olen aina halunnut jakaa käytännönläheisessä muodossa. Olen myös työskennellyt kuntosalilla suoraan asiakkaiden parissa.

Erikoisosaamisenani ja kiinnostuksen alueenani on erityisesti tämä kolmio: uni, palautuminen ja treeni.

Itse harrastan juoksemista, kuntosalia, eri pallopelejä ja vaellusta. Olen myös laiska ja käytännönläheinen ruoanlaittaja, pyrin syömään terveellisesti, vaikka suklaa onkin paheeni. =)

Tuomas Helkala


Monipuolinen ja aina kärsivällinen ravintovalmentaja sekä henkinen valmentajasi

Moikka, olen Tuomas Helkala, Muutoksen toinen perustajäsen ja sertifioitu ravintovalmentaja. Urani aikana olen henkilökohtaisesti valmentanut ja konsultoinut ihmisiä hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Voin ilolla sanoa, että itse kehittämämme todistepohjainen menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien todellisiin kokemuksiin.

Jos haluat tietää minusta persoonana vähän etukäteen, harrastan mm. kitaran ja rumpujen soittoa, luonnossa liikkumista, meditointia. Ja jatkuvana intohimonani on tietysti kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kehittäminen.

Intohimoni ja samalla elämäntyöni on ymmärtää, mistä palasista pysyvät muutokset elämäntapoihin oikeasti syntyvät - ei vain miltä se näyttää tai mitä muut sanovat. Muutos-valmennuksen ja hektisen perhe-elämän ohella toimin myös puhujana hyvinvointitapahtumissa.

Tiia Koskela

Väsymätön kansainvälisesti huippukoulutettu ravintovalmentajasi

Moi, olen Tiia Koskela ja olen valmistunut opinnoistani Helsingin yliopistolta Elintarviketieteiden kandidaatiksi, aineinani elintarvikekemia ja ravitsemustiede.

Sitten tieni johdatti minut opiskelemaan terveellisempien elintarvikkeiden kehittämiseen liittyviä maisteritason kursseja Kööpenhaminan yliopistoon. Ravinto- ja hyvinvointivalmentajan koulutuksen olen suorittanut Institute for Integrative Nutritionissa, New Yorkissa. Näiden lisäksi olen myös koulutettu kuntosaliohjaaja.

Kuten huomaat, olen kouluttautunut todella perusteellisesti mutta siksi myös haluan laittaa sitä käytäntöön niin paljon kuin vain mahdollista - Muutos-valmennus on siihen täydellinen tilaisuus!

Omassa yksityiselämässänikin kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni, nautin kokkaamisesta ja terveellisten reseptien kehittämisestä sekä monipuolisesta liikunnasta, suosikkejani ovat pilates ja barre. Olen myös pelannut vuosia koripalloa.

Viimeisimpänä olen innostunut eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksesta mieleen ja hyvinvointiin. Rakastan kahvia ja suklaata - tästä kombosta en ikinä luovu! Työssäni haluan jakaa omaa osaamistani eteenpäin, innostaa ja auttaa kaikkia hyvinvoinnin maailmassa sekä aidosti voimaan hyvin. 

Älä ihmeessä usko pelkästään meitä vaan kuuntele mitä Muutos-valmennuksen menestyksellisesti käyneet kertovat puolestamme!

Tähän valmennukseen lähteneitä on kertynyt kohtuullisen lyhyessä ajassa valtava määrä - toistakymmentä tuhatta -  jo sekin kertoo missä määrin siitä on pidetty - hyvät uutiset leviävät helposti! 

Ehkä siitä kertoo omaa kieltään sekin, että  Muutos-valmennus on valittu jo kahtena vuotena Vuoden terveysvaikuttaja -äänestyksessä kärkisijoille. Olemme nöyrän kiitollisia tästäkin palautteesta. 

Tässä muutamien asiakkaidemme oikeastaan melko tyypillisiä kokemuksia, saamme näitä ikionnellisia palautteita pöydällemme joka päivä - ja se tekee puolestaan meistä hyvin onnellisia!

Mieti hetki miltä tuntuisi kokea jotain tällaista valmennuksen käytyäsi: 

ÄLÄ päätä tänään:
voit kokeilla kurssia kaikessa rauhassa…
100% rahat takaisin -takuulla!

Meistä ei ole oikein, että painon pudottaminen tai merkittävien elämänmuutosten kuten energisyyden ja kepeyden lisääminen olisi hinnasta kiinni.

Siksi olemme valmennuksen suuresta suosiosta huolimatta päättäneet olla nostamatta sen hintaa, ja mukaan pääsee jo alusta saakka VAIN 9 euron panostuksella!

Ja kaiken lisäksi takaamme sinulle MYÖS jopa tämän 9 euron aloitusmaksun!

Jos siis et jostain syystä - mistä tahansa syystä, emme kysele - olisikaan tyytyväinen tämän valmennuksen antiin, voit aina pyytää rahasi takaisin.

Jos siis huomaat 14 päivän sisällä valmennuksen alkamisesta, että tämä ei sovikaan sinulle voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne itse asiassa siinä tapauksessa ihan mielellämme.

Sillä jos et jostain syystä saavuttaisi haluamiasi tuloksia, emme edes haluaisi pitää rahojasi! Niin täysin varmoja olemme Muutos-valmennuksen jo pitkään todistetusta muutosvoimasta.


Samoin valmennuksen edetessä seuraaviin kuukausiin - edelleen alhaisella 29 €/kk hinnalla - voit silti koska tahansa keskeyttää valmennuksen eikä sinulta silloin veloiteta enää yhtään lisää.

Ja voit myös tallentaa siihen asti saamasi valmennusmateriaalit ja jatkaa myös kurssilla aivan lopetuskuukauden loppuun saakka.

Mutta tiedämme kokemuksesta, että helposti yli 90% valmennukseen tulevista on niin tyytyväisiä, että haluavat vain odottaa aina seuraavan viikon vinkkikimaraa…

Helppo aloittaa ja vielä helpompi jatkaa - lähde nyt mukaan kuin itsestään tapahtuvien iloisten muutosten tehtailuun (painonpudotus muutoksista ensimmäinen)!

Palataanpa hetkeksi ihan alkulähteille:

Onko sinulta jo alkanut suorastaan mennä hermo kun et saa painonpudotuksessa kunnon tuloksia aikaan vaikka mielestäsi teet jo kaiken, hyväksyttyjen ohjeiden mukaan?

    “Kun… mikään vaan ei toimi juuri SINULLE?”

Totuus kuitenkin on, että:

    Syy EI ole varsinaisesti sinun, sillä tähän asti sinulta on puuttunut se olennaisin tekijä:
    Tarvitset muutosprosessin, joka on alusta asti suunniteltu tuottamaan sinulle tuloksia
    ja on jo todistanut tehonsa kymmenientuhansien kurssilaisten kautta!


Tässä valmennuksessa et kuule ainoastaan mitä tehdä ja missä järjestyksessä kuten useimmissa valmennuksissa, vaan kuulet aina myös MIKSI tietty ohje toimii.

Vain seuraamalla viikottaisia oppitunteja omaksut siis myös huomaamattasi aivan uuden ajattelutavan, joka vaivihkaa johtaa pienten onnistumisten kautta aina isompiin.

Ja kaikki VAIN siksi, että nyt tiedät miten ajatella näistä painonpudotukseen liittyvistä asioista, jotta todella onnistut ja pääset uudestaan nauttimaan elämästäsi!

Painonpudotuksessa onnistuminen ja energisen hyvän olon paluu on totisesti ylävitosen arvoinen juttu!

Ainutkertainen tilaisuus: koe positiivisia muutoksia,
pudota painoa ja saa takaisin energisempi, kepeämpi elämä!

SYKSYN 2021 MUUTOS-VALMENNUS ALKAA 4.10.2021

 Loppujen lopuksi, ainoastaan tästä on kyse:

Saat pysyviä tuloksia painonpudotuksessa pienimmällä vaivalla…
ILMAN itsesi pakottamista kalorien laskentaan, hikirääkkiin tai salilla lymyilyyn!

HUOM! Kun liityt mukaan jo tänään, saat kokeilla valmennusta ensimmäisen kuukauden erityisen edullisesti VAIN 9 €! Sen jälkeen voit jatkaa valmennusta halutessasi sen koko 12kk keston ajan 29 €/kk hintaan. Huom! Tilaukseen sisältyy 14 päivän rahat takaisin -takuu.

Valmennukseen sisältyy Muutos-takuu. Jos et saa haluamasi tuloksia, voit lopettaa valmennuksen milloin vain. 

Haluamme, että valmennuksen kokeilu on sinulle TÄYSIN riskitöntä. Saat valmennukseesi täyden 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun ja voit sen jälkeenkin milloin tahansa lopettaa valmennuksen käymisen. Lähetät vain asiakaspalveluumme ([email protected]) viestin, emmekä kysele enempää.

PS. Jos jostain syystä elämäntilanteesi vaatisi jossain kohtaa valmennuksen kesken jättämistä vaikka haluaisitkin jatkaa loppuun saakka, sinun ei tarvitse välttämättä keskeyttää valmennusta kokonaan. Olemme nimittäin mahdollistaneet sen, että voit jättää valmennuksen tarvittaessa tauolle joksikin aikaa, ja voit jatkaa myöhemmin tismalleen siitä mihin jäit!

Tähän valmennukseen lähtiessäsi ei siis tarvitse miettiä jäätkö jotenkin jälkeen jos et pysy kyydissä tai alkaako harmittaa turhasta maksaminen jos aina et ehtisi olla mukana. Aina löytyy tilanteeseesi sopiva tapa tehdä positiivisia muutoksia - siihen olemme sitoutuneet puolestasi! 

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta täältä, vastaamme siihen mielellämme joko puhelimitse

040 5435003 tai sähköpostilla [email protected]

Miten tämä valmennus toimii, onko tässä tapaamisia kasvotusten vai onnistuuko kaikki verkon kautta?

Koko valmennus on toteutettu täysin verkossa, joten voit osallistua tähän mistä päin maailmaa tahansa.

Jos en liity nyt valmennukseen, niin milloin on seuraava mahdollisuus aloittaa?

Emme vielä tarkalleen tiedä milloin tästä seuraava valmennus alkaa. Tämä riippuu siitä kuinka moni liittyy tähän ryhmään ja kuinka paljon aikaa valmennettavat vaativat. Tulemme keskittymään täysin tähän seuraavaksi alkavaan ryhmään ja etenemme sitten tilanteen mukaan.

Paljonko tarvitsen aikaa valmennukseen käymiseen?

Osallistuaksesi sinun tarvitsee käyttää viikoittain 30-60 minuuttia valmennusmateriaalien lukemiseen. Ensimmäiset viikot ovat vähän työläämpiä.

Olen kokeillut useita eri ruokavalioita aikaisemmin, mm. vähähiilihydraattista, ja olen todennut niiden toteuttamisen hankalaksi pitkässä juoksussa. Miten tämän kanssa?

Tämän valmennuksen hienous piilee siinä, että tässä ei ole tiukkaa ruokavaliota, vaan tässä seurataan tiettyjä perusperiaatteita ja yhdistellään arkeesi pieniä tarkkaan mietittyjä käytännön tekoja ja työkaluja, joiden avulla kehosi saadaan haluamaan olla ihannepainoinen.

Olen yli 60 v, voinko osallistua?

Meillä on ollut monia yli 70 vuotiaita valmennettavia. Tämä valmennus on suunniteltu keski-ikäisille ja sen yli, joten jos olet kovin nuori, sinulle löytyy muita vaihtoehtoja.

Jos en aloita nyt, voinko myöhemmin liittyä tähän samaan hintaan?

Tätä kyseistä valmennusta ei saa myöhemmin tähän hintaan sisältäen samat bonukset ja edut. Nyt liittyneille hinta tulee pysymään myös samana niin pitkään kun olet jäsenenä, vaikka muille hinta tulisikin nousemaan.

En erityisemmin pidä ruoanlaitosta. Kuinka hankalia reseptit ovat?

Ne ovat varsin helppoja. Reseptit on luotu vain antamaan suuntaa siihen, millä keinoin saadaan tasapainotettua hormonitasapainosi ja aliravitsemus kuriin. Pian osaat muuntaa minkä tahansa reseptin sinun makunystyröille sopivaksi. Valmennuksessa olevat reseptit ovat herkullisia, yksinkertaisia ja toki terveellisiä.

Olen "huono" tietokoneiden kanssa, osaanko käyttää valmennusaluetta?

Jos olet päässyt näin pitkälle tätä sivua lukiessasi, osaat myös käyttää valmennusaluetta. Annamme valmennuksen käymiseen helpot ja selkeät ohjeet ja saat aina tarvittaessa yhteyden tekniseen tukeen [email protected]

Onko tässä valmennuksessa pakko olla mukana 12 kuukautta jos saavuttaa tavoitteet jo vaikka 3. kuun kohdalla?

Tässä ei ole sitoutumispakkoa, voit lopettaa valmennuksen milloin haluat kuukauden irtisanomisajalla. Jos saavutat tavoitteet esim. 3. kuun kohdalla, voit ilmoittaa meille ja lopetamme valmennuksen.

Tarvitseeko minun tietää entuudestaan paljon ruokavaliosta osallistuakseni valmennukseen?

Ei tarvitse, käymme läpi kaiken tarvittavan tiedon läpi valmennuksen aikana. Mitään haitaa aikaisemmasta tiedosta ei ole, tiedonjanoisille olemme tehneet lisämateriaaleja ja bonuksia.

Minulla on diabetes, kilpirauhasen vajaatoiminta, korkea kolesteroli ja muita sairauksia, voinko osallistua?

Useimmat sairaudet eivät ole este valmennukseen osallistumiselle. Sinun tarvitsee vain tietää omat erikoisvaatimuksesi ja rajoitteesi. Monissa sairauksissa ruokavalio on erittäin tärkeässä roolissa hyvinvoinnin kannalta, joten valmennuksen opit tulevat varmasti edistämään hyvinvointiasi. Valmennuksessa on myös huomioitu erilaisten sairauksien tuomia haasteita.

Minulla on rajoitteita liikuntaan liittyen, miten se vaikuttaa valmennukseen osallistumiseen?

Valtaosa valmennuksesta on ruokavalioon ja ruokailutottumuksiin liittyviä asioita, joten jos liikkuminen on hankalaa niin on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota omaan syömiseen. Saat valmennuksessa myös liikuntarajoitteisellekin sopivia ohjeita liikunnan harrastamiseen.

Voinko toteuttaa tätä menetelmää, jos minulla ruoka-aineallergioita?

Ei hätää, valtaosaan ruokavalioesimerkeistä ja resepteistä löytyy hyvin vaihtoehtoja, joilla voit soveltaa ne itsellesi sopiviksi.

Voinko edetä omaan tahtiin?

Kyllä voit, sillä materiaali on aina saatavillasi kellon ympäri sen jälkeen kun se on julkaistu valmennusalueella. Voit siis käydä läpi niitä juuri silloin kun se on sinulle kätevintä. Vaikka jotain yllättävää tulisi eteen (sairastaminen, matkat ym.) ja jopa muutama viikko jää välistä niin silti hyvin voit jaktaa valmennusta. Jatkat vain siitä mihin jäit. Tarvittaessa voidaan sopia kulutonta taukoa tarpeen mukaan.

Tarvitseeko minun kuntoilla Muutos-valmennuksen aikana?

Liikunta ei ole pakollista, mutta se on suositeltua ja oli tasosi mikä tahansa saat treenivideoita ja ohjeita. Tulet huomaamaan, on paljon tärkeämpiä asioita hyvinvointiin ja rasvanpolttoon liittyen kuin liikunnan määrän raju lisääminen. Mikäli sinulla ei ole intoa liikuntaa kohtaan tarkoituksena on auttaa sinua valmennuksen edetessä se löytämään.

Kaikki oikeudet pidetään - Muutos Innovations Oy (2720144-3) - [email protected] - 0405435003

>