50 % - Melkein valmista...

Tervetuloa maksuttomaan 14 päivän irti sokerista ja makeanhimosta haasteeseen!

Katso tämä lyhyt tervetulovideo niin saat tietää miten asiat etenevät ja mitä palkintoja arvotaan

Onnittelut - olet nyt mukana maksuttomassa 14 päivän Irti sokerista ja makeanhimosta haasteessa!

Jokainen tapaamani elämäntapamuutoksessa onnistunut on ollut toiminnan ihminen.

Vaikka tämä haaste on erinomainen aloitus isoille muutoksille terveyden ja hyvinvoinnin saralla, voit saavuttaa vielä paljon enemmän.

Suosittelen, että hyödynnät mahdollisuuden ja otat hyvinvointisi omiin käsiisi jo tänään.

Muutos-valmennus ei ole kaikkia varten, mutta se sopii sinulle erinomaisesti jos painonhallinta ja terveyden edistäminen on ollut ajatuksissa. Verkkovalmennuksen avulla pudotat painoa ja teet elämäntaparemontin, joka näkyy, tuntuu ja pysyy.

Valmennuksen avulla saavutat pysyvän painonpudotus uuden tapamenetelmän avulla ilman ruokarajoituksia. 13000+ valmennettavan kokemuksella ja onnistumistakuulla.

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että kaipaamasi olotila, peilikuva ja hyvinvoinnin tavoitteet ovat jossain tavoittamattomissa?

Muutos-valmennus on suunniteltu siten, että käymällä viikoittain läpi saamiasi materiaaleja alat ymmärtää kehosi ja mielesi toimintaa. Sinun tarvitsee vain seurata ja toteuttaa valmennuksessa annettavia toimintaohjeita. 

Valmennus ei perustu ”syö tätä enemmän ja vähennä tätä” -metodiin vaan uusien tapojen opetteluun.

Pilkomme isommat tavoitteet päivittäisiksi arjen teoiksi, joiden yhteisvaikutus on valtaisa. Päivien ja viikkojen kuluessa koet kestäviä muutoksia oloosi ja peilikuvaasi.

Valmennuksessa seuraat todennettua onnistumisen polkua. Aloitamme sinun tarpeista ja tavoitteista, jotta voit syödä, liikkua ja elää nautinnollisemmin.

Luot itsellesi tavoitteitasi tukevan ruokavalion ilman, että olet reseptien ja ruokaan liittyvien rajoitusten vankina.

Ei enää ylimitoitettuja kuntokuureja. Saat otettua monipuolisen ja juuri sinulle sopivan liikunnan osaksi elämääsi.

Sinä luot itsellesi elinikäisiä tapoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi kuin itsestään. 

Valmentajat auttavat sinua aina tarvittaessa, mitä tahansa elämä eteesi heittääkin.

Muutos on pysyvä myös valmennuksen jälkeen.

Saat kaiken tämän heti käyttöösi:

- Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, jossa luomme yhdessä uuden pysyvän elämäntyylisi. Selvitämme nykytilanteen ja luomme selkeät askelmerkit tavoitteiden toteuttamiselle. Voit vihdoin päästää irti painohuolista ja edistää hyvinvointiasi säännöllisten tekojen avulla. Saat kerran viikossa uuden viikko-osion, joka koostuu 3–4 lyhyestä ja selkeästä video-, ääni- tai tekstimuodossa olevasta luennosta.

- Pääsyn kattavaan bonusluentovalikoimaan. Voit katsoa halutessasi heti luennon esim. vaihdevuosista ja painonpudotuksesta, pääset lukuisiin mielikuvaharjoitusäänitteisiin, joiden avulla pystyt parantamaan mielen tilaa ja unta. Löydät myös kattavan reseptikirjaston.

- Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuun Muutos-heimo-tukiyhteisöön. Yhteisöstä löydät valmentajien lisäksi myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita henkilöitä, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat vinkkejä ja kokemuksia valmennuksen edistymisestä. Tiukan päivän tullen saat yhteisöstä tsemppiä ja keskustelutukea pulmatilanteisiin tai vaikkapa resepti-ideoita päivän ateriaksi. 

- Avuliaan ja sitoutuneen valmennustiimin muutoksen tueksi. Voit koska vain olla yhteydessä valmentajiin ja saada henkilökohtaista apua juuri sinun tilanteeseen. 

- Lukuisia treeniohjelmia videoineen. Valmennukseen sisältyy yhdessä Syke-valmennusyrityksen kanssa tehtyjä treeniohjelmia niin kuntosalille kuin kotioloihin. Ohjelmia löytyy nivelrikkoisille, selkävaivaisille, ajoittelijoille, edistyneille tai kehon huollosta kiinnostuneille. Ohjelmat sisältävät videopohjaiset ohjeet liikkeiden oikeaoppista suorittamista varten.

Jos kyseinen valmennus kiinnostaa sinua, voit hyödyntää meidän erinomaisen tarjouksen ja liittyä kuun alussa starttaavaan uuteen valmennusryhmään, joka jatkaa saumattomasti haasteen jälkeen.

Ensimmäinen kuukausi vain 9 € (norm. 29 €). Sen jälkeen Muutos-valmennus jatkuu 29 € / kk ilman sitoutumispakkoa. Voit olla mukana yhteensä 1-12 kk (kokonaisuus kestää vuoden).

Ilmoitus asiakaspalveluun ([email protected]) riittää lopettamaan tilauksesi vaikka nyt ensimmäisen tarjouskuukauden aikana jos siltä tuntuu. Uskomme, että haluat jatkaa pidempään huomatessasi miten hyvinvointisi muuttuu. Valmennuksessa on ollut mukana jo yli 13 000 valmennettavaa ennen sinua.

Saat lisäksi myös ilman erillistä veloitusta tallenteet tähän haasteeseen, joten halutessasi voit toistaa haasteen tai palata yksittäiseen sisältöön milloin vain halutessasi. Tallenteiden arvo on 17 €, mutta ne sisältyvät tähän ensimmäisen kuukauden 9 €:n hintaan. Jos olet jo ennestään mukana valmennuksessa, tallenteet lisätään sinulle automaattisesti. Jos taas onnetar on puolellasi ja voitat pääpalkinnon, hyvitämme tämän liittymismaksun sinulle.

Hyödynnä etu painamalla alla olevaa painiketta.

Terveisin,
Tuomas & Tiia
Muutos-valmennus / Muutos.net

© Muutos Innovations Oy

>