Onko sokeri ja makeanhimo ottanut sinusta niskalenkin?

Voit muuttaa suhteesi sokeriin pysyvästi. Mitä jos kahden viikon päästä makeanhimo on historiaa - se on täysin mahdollista!

Haasteen alkuun:

06
Päivää
08
Tuntia
11
Min
56
Sek

Haaste alkaa torstaina 17.9.2020 ja voit osallistua siihen täysin maksutta.

Saat 14 päivän ajan päivittäiset muistutusviestit, toiminta-askeleet ja opastuksen makeanhimon taltuttamiseen Muutos-valmentaja Tuomakselta ja Tiialta. Pääset myös mukaan vain haasteeseen osallistuvien fb-ryhmään.

Opit miten kokeneet ravintovalmentajat auttavat ihan tavallisia ihmisiä vähentämään reilusti tai pääsemään kokonaan eroon sokerista ilman, että joudut olemaan viikkotolkulla tahdonvoiman varassa vältellen sosiaalisia kontakteja "repsahtamisen" pelossa. Hetkittäin muutos voi olla vaativaa, mutta kidutusta sen ei kuulu olla silloin kun toteutetaan tämä fiksusti. Onnistuminen on mahdollista kaikille lähtötilanteesta riippumatta.

Osallistu 14 päivän Irti sokerista ja makeanhimosta haasteeseen (arvo 17 €). Klikkaamalla alta pääset ilmoittautumaan haasteeseen. 

Mikä on suhteesi sokeriin - kaipaatko muutosta?

Tervehdys,

yksi tärkeimpiä taitoja hyvinvointiin liittyen on tunnistaa, että millä asioilla oikeasti on merkitystä…

ja sen jälkeen tehdä se mitä täytyy tavoitteen saavuttamiseksi.

Olet luultavasti huomannut, että sinun ja sokerin välille on alkanut muodostua ryppyjä rakkaudessa.

Aina silloin tällöin avautuu tilaisuus, jolloin välittömästi näkee, että siihen kannattaa tarttua.

Uskon, että nyt kyseessä on sellainen hetki. Tiedän, että välillä hyvinvoinnin edistäminen ja terveellisesti syöminen voi tuntua vaikealta ja työläältä… ja että välillä sitä kaipaa vain "jotain hyvää”... 

erityisesti näinä aikoina kun yleinen epävarmuus tulevaisuudesta luo lisästressiä meistä jokaisen elämään.

Ja juuri siksi nyt on aika tehdä jotain mitä en ole koskaan ennen tehnyt.

14 päivän ajan minä ja Tiia valmennamme ja tuemme sinua täysin maksutta antamalla parhaat vinkit ja neuvot siihen kuinka päästä irti sokerista ja makeanhimosta. Saat selkeät päiväkohtaiset toiminta-askeleet ja kaiken mitä tarvitset onnistumiseen!

Miettiessämme tiimin kanssa, että mikä olisi paras tapa auttaa, meille nopeasti vahvistui ajatus tästä 14 päivän haasteesta.

Haasteen loppuun mennessä sinä olet oppinut:

1. Mistä mieliteot ja makeanhimo johtuu, sekä mitä tehdä asialle.

2. Kuinka välttää piilosokerin ansat

3. Miten voit herkutella ilman lisättyä sokeria (saat suosikki reseptimme!)

4. Miten uni, stressi, ruokarytmi ja ruokavalio vaikuttavat mielitekoihin ja miten tasapainottaa verensokeritasot välttääksesi iltapäiväväsymys tai mässykohtaukset.

5. Taidot, työkalut ja tiedot loppuelämäksesi ottaaksesi makeanhimon hallintaasi.

Kuten sanoin, tämä on ensimmäinen kerta kun teemme tämän, joten olen erittäin innoissani siitä mitä Tiian kanssa olemme haasteeseen suunnitelleet. Olen varma että tulet positiivisesti yllättymään mitä haaste tuo tullessaan!

Paina alla olevaa painiketta ja ilmoittaudu tähän maksuttomaan haasteeseen ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Onnistumisellesi,
Tuomas & Tiia

Muutos-valmennus / Muutos.net

Ilmoittautuminen sulkeutuu pian:

06
Päivää
08
Tuntia
14
Min.
23
Sek.

Älä menetä tätä harvinaista mahdollisuutta hyödyntää maksutta Suomen kärkivalmentajien suunnittelemaa 14 päivän haastetta.

Haaste alkaa torstaina 17.9. ja saat kaikista tärkeimmät tiedot mitä sinun tarvitsee tietää matkallasi kohti vapautta makeanhimosta ja sokerista.

Ja pelkästään käymällä läpi päivän sisällöt ja toteuttamalla oppeja voit voittaa jonkun näistä hienoista alla olevista palkinnoista.

ARVOMME HIENOJA PALKINTOJA 

1 kpl Muutos-valmennus 12 kk (arvo 348 €)

2 kpl Muutos-monivastusnauhat (arvo 59 €)

OPPAAT MATKALLASI

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Moi, olen Tiia Koskela ja olen valmistunut opinnoistani Helsingin yliopistolta Elintarviketieteiden kandidaatiksi, aineinani elintarvikekemia ja ravitsemustiede.


Sitten tieni johdatti minut opiskelemaan terveellisempien elintarvikkeiden kehittämiseen liittyviä maisteritason kursseja Kööpenhaminan yliopistoon. Ravinto- ja hyvinvointivalmentajan koulutuksen olen suorittanut Institute for Integrative Nutritionissa, New Yorkissa. Näiden lisäksi olen myös koulutettu kuntosaliohjaaja.

Omassa yksityiselämässänikin kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni, nautin kokkaamisesta ja terveellisten reseptien kehittämisestä sekä monipuolisesta liikunnasta, suosikkejani ovat pilates ja barre. Olen myös pelannut vuosia koripalloa.

Rakastan kahvia ja suklaata - tästä kombosta en ikinä luovu! Työssäni haluan jakaa omaa osaamistani eteenpäin, innostaa ja auttaa kaikkia hyvinvoinnin maailmassa sekä aidosti voimaan hyvin. 

Tiia Koskela  //  Ravintovalmentaja ja kuntosaliohjaaja

Syvämuutoksen asiantuntija

Urani aikana olen valmentanut ja konsultoinut tuhansia ihmisiä hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Voin ilolla sanoa, että itse kehittämämme todistepohjainen menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien todellisiin kokemuksiin.

Jos haluat tietää minusta persoonana vähän etukäteen, harrastan mm. kitaran ja rumpujen soittoa, luonnossa liikkumista, meditointia. Ja jatkuvana intohimonani on tietysti kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kehittäminen.

Intohimoni ja samalla elämäntyöni on ymmärtää, mistä palasista pysyvät muutokset elämäntapoihin oikeasti syntyvät - ei vain miltä se näyttää tai mitä muut sanovat.

Muutos-valmennuksen ja hektisen perhe-elämän ohella toimin myös puhujana hyvinvointitapahtumissa.

Tuomas Helkala  //  Muutos-valmentaja

Haaste on täysin maksuton ja pääset ilmoittautumaan siihen alta:

MITÄ MEISTÄ SANOTAAN?

Tarkoituksena oli päästä eroon sokerikoukusta ja siinä olen onnistunut 100% Olen oppinut syömään hitaasti ja terveellisesti. Olen lisännyt viikoittaista liikunnan määrää.

Maarit Pitkänen - sihteeri

Valmennuksessa on osattu hyvin ennakoida, että milloin sudenkuoppia tulee, niistä puhutaan avoimesti. Valmennuksessa annetaan myös keinot siihen, kuinka näistä kuopista noustaan ylös.

Kirsti - sairaanhoitaja (eläkkeellä), Tampere

Haasteeseen osallistuminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, pääset siihen klikkaamalla alta:

© Muutos Innovations Oy - 2020

>