Jatka muutos-matkaasi kehittämällä mieltäsi: Muutos-mieli valmennus 29 €/kk tai kertamaksuna -50% hintaan = 174€ 

Katso alla olevalta videolta lisätietoja miten viedä mielen hyvinvointisi täysin uudelle tasolle:

Muutos-mieli valmennus alkaa 28.1.2019

TÄMÄN TAKIA SINUN KANNATTAA JATKAA MUUTOS-MIELI ValmennukseN MUKANA:

  • Saat viikottain uudet Muutos-mieli luennot ja harjoitukset seuraavan 12kk ajan
  • Mahdollisuus kysyä valmentajalta ja saada vastauksia sinua henkilökohtaisesti koskettaviin kysymyksiin
  • Käsittelemme valmennuksessa kuinka tuntea arjessa vähemmän stressiä, huolenaiheita tai alakuloa, jotta elämä on energisempää, merkityksellisempää ja mukavampaa.
  • Kuinka löydät aidon syvän tunteen itsesi arvostamisesta, jotta voit olla itsellesi paras mahdollinen ystävä sisäisen kriitikon sijaan.
  • Kuinka parantaa ihmissuhteidesi laatua, jotta koet syvempää yhteyttä läheisiisi.
  • Kuinka saavuttaa kestävä hyvinvointi tässä alati muuttuvassa maailmassa, jotta tiedät pystyväsi selviytymään mistä tahansa elämä heittää eteesi.
  • BONUS: Käyttöoikeus kaikkiin Muutos-valmennuksen ensimmäisen vuoden materiaaleihin ja palveluihin: luennot, liikunta- ja kehonhuoltovideot, bonusmateriaalit, mielikuvaharjoitteet ym. (arvo 9 - 29€ /kk)
  • Saat rauhan käydä jo saamiasi Muutos-valmennuksen ensimmäisen vuoden luentoja läpi ja kerrata niissä olevia asioita ja Muutos-heimo yhteisön, sekä valmentajien tukea.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:


1 ) Voit jatkaa Muutos-valmennuksen tähän mennessä kertyneiden oppien mukaan omatoimisesti. Se on ihan hyvä vaihtoehto, jos kaikki asiat ovat hallussa ja sisäistetty sinua tyydyttävällä tasolla. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään ja sinulla on vielä viiden (5) viikon ajan pääsy kaikkeen Muutos-valmennuksen ensimmäisen vuoden materiaaliin. 


2 ) Jatkat matkaa Muutos-mieli valmennuksen kanssa. Saat joka viikko sähköpostin ja uudet Muutos-mieli luennot, joiden avulla viet elämäsi tulevien viikkojen ja kuukausien aikana täysin uudelle tasolle. Käyttöoikeus nykyisiin Muutos-valmennuksen materiaaleihin ja valmentajien tukeen myös säilyy. Jos haluat jatkaa Muutokseen toiseen vuoteen, täytä alle sähköpostiosoitteesi ja yhteinen matkamme jatkuu.


Tilaus jatkuu toistaiseksi kuukauden irtisanomisajalla korkeintaan 12kk ajan. Ei määräaikausuutta.

Huom! Jos haluat säästää 50% valmennusmaksuista, ole yhteydessä joakim@muutos.net ja kerro halustasi maksaa koko vuosi kerralla (174 €)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET koskien JAtkojäsenyyttä:

Voiko Muutos-mieli valmennuksen lopettaa milloin vain?


Voit lopettaa Muutos-mieli valmennuksen toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen milloin vain haluat aina meneillään olevan kuukauden aikana.

Miksi lukuoikeus materiaaleihin ei säily valmennuksen päättyessä ilman jatkojäsenyyttä?

Voit tulostaa tai tallentaa materiaalit koneellesi tai käydä valmennusta vielä viiden viikon ajan veloituksetta, mutta sen jälkeen oikeus valmennusalueeseen loppuu, koska Muutos-valmennus on kokonaisvaltainen valmennus, joka koostuu materiaalien lisäksi olennaisesti mahdollisuudesta kysyä valmentajilta niin sähköpostitse kuin kurssialueen kautta, sekä saada tukea yhteisöstä koko matkan aikana.


Valmennusmateriaalit päivittyvät jatkuvasti, joten lukuoikeus on rajattu vain valmennuksessa mukana oleville.

>