Jatka muutos-matkaasi Muutos-mieli valmennuksen avulla!

Muutos-mieli on 6 kk mittainen verkkovalmennus, jota noudattamalla saat lisää tasapainoa ja onnellisuutta elämääsi. Muutos on sinussa.

1. Selkeytät omat tavoitteesi ja sen, mitä haluat saada elämältäsi.

2. Koet elämässäsi entistä enemmän tasapainoa, tyytyväisyyttä ja onnellisuutta.

3. Lisäät stressinhallinta- ja läsnäolotaitoja arkeesi, jolloin ainainen kiireen tunne helpottaa.

4. Teet kestäviä muutoksia Muutos-mieli-prosessin avulla.

5. Opit tunnistamaan omat rajoittavat uskomukset ja mielen jumit sekä raivaamaan ne pois tieltä ja saavuttamaan elämässä sen mitä haluat.

6. 100 %:n tyytyväisyystakuu 30 päivän ajan!

Katso alla olevalta videolta lisätietoja miten viedä mielen hyvinvointisi täysin uudelle tasolle:

Muutos-mieli valmennus alkaa ensi maanantaina!

TÄMÄN TAKIA SINUN KANNATTAA JATKAA MUUTOS-MIELI ValmennukseN MUKANA:

  • Saat viikottain uudet Muutos-mieli luennot ja harjoitukset seuraavan 6 kk ajan.
  • Mahdollisuus kysyä valmentajalta ja saada vastauksia sinua henkilökohtaisesti koskettaviin kysymyksiin
  • Käsittelemme valmennuksessa kuinka tuntea arjessa vähemmän stressiä, huolenaiheita tai alakuloa, jotta elämä on energisempää, merkityksellisempää ja mukavampaa.
  • Kuinka löydät aidon syvän tunteen itsesi arvostamisesta, jotta voit olla itsellesi paras mahdollinen ystävä sisäisen kriitikon sijaan.
  • Kuinka parantaa ihmissuhteidesi laatua, jotta koet syvempää yhteyttä läheisiisi.
  • Kuinka saavuttaa kestävä hyvinvointi tässä alati muuttuvassa maailmassa, jotta tiedät pystyväsi selviytymään mistä tahansa elämä heittää eteesi.
  • BONUS: Käyttöoikeus kaikkiin Muutos-valmennuksen ensimmäisen vuoden materiaaleihin ja palveluihin: luennot, liikunta- ja kehonhuoltovideot, bonusmateriaalit, mielikuvaharjoitteet ym. (arvo 9 - 29€ /kk)
  • Saat rauhan käydä jo saamiasi Muutos-valmennuksen ensimmäisen vuoden luentoja läpi ja kerrata niissä olevia asioita ja Muutos-heimo yhteisön, sekä valmentajien tukea.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:


1 ) Voit jatkaa Muutos-valmennuksen tähän mennessä kertyneiden oppien mukaan omatoimisesti. Se on ihan hyvä vaihtoehto, jos kaikki asiat ovat hallussa ja sisäistetty sinua tyydyttävällä tasolla. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään ja sinulla on vielä viiden (5) viikon ajan pääsy kaikkeen Muutos-valmennuksen ensimmäisen vuoden materiaaliin. 


2 ) Jatkat matkaa Muutos-mieli valmennuksen kanssa. Saat joka viikko sähköpostin seuraavan 6kk ajan alkaen maanantaista ja uudet Muutos-mieli luennot, joiden avulla viet elämäsi tulevien viikkojen ja kuukausien aikana täysin uudelle tasolle. Käyttöoikeus nykyisiin Muutos-valmennuksen materiaaleihin ja valmentajien tukeen myös säilyy. Jos haluat jatkaa matkaa meidän kanssa, täytä alle sähköpostiosoitteesi =)


Muutos-mieli valmennuksen tilaus
Tarkat sopimusehdot voit lukea täältä . HUOM! Kaikkiin tilauksiin sisältyy 14 päivän täysi rahat takaisin takuu, tilaus on siis täysin riskitön.

HUOM! KAIKKIIN TILAUKSIIN SISÄLTYY 14 PÄIVÄN TÄYSI RAHAT TAKAISIN TAKUU JA SAAT LASKULLE 14 päivää kulutonta maksuaikaa.


Lisätietoa valmennuksesta [email protected] tai 0405435003 

>