Jatka valmennusta kultajäsenenä! Voit aloittaa valmennuksen alusta tai käydä sitä kevyemmin 9 € / kk hintaan! 

TÄMÄN TAKIA SINUN KANNATTAA ryhtyä KULTAjäseneksi:

  • Saat hyödyntää Muutos-heimon tukea ja saada valmentajilta vastauksia askarruttaviin kysymyksiä. (arvo 10 € / kk)
  • Voit katsoa kaikkia bonusmateriaaleja ja mielikuvaharjoitusäänitteitä joita on tähän mennessä tuotettu, sekä saat pääsyn jatkossa kaikkiin uusiin lisämateriaaleihin. (arvo 5 € / kk)
  • Kaikki liikunta- ja kehonhuoltovideot ovat käytettävissäsi. (arvo 5 € / kk)
  • Saat rauhan käydä jo saamiasi luentoja läpi ja kerrata niissä olevia asioita.
  • Normaalihinta valmennukselle on nykyään 29 € / kk, mutta käytyäsi valmennuksen jo kerran läpi, saat käyttöösi kaiken 20 € / kk normaalia edullisemmalla hinnalla (9 € / kk).

Sinulla on kultajäsenenä kolme vaihtoehtoa jatkaa Muutos-valmennusta:


1 ) Aloitat valmennuksen käymisen alusta sinulle sopivana ajankohtana, olemme parantaneet valmennusta monella eri tapaa, mutta pääosin valmennus on sama. Tämä sopii jos on ollut kausia jolloin valmennusta on seurannut vähemmän tai tavoitteet omalle hyvinvoinnille on korkeat.


2 ) Aloitat valmennuksen käymisen kevennettynä, olemme suunnitelleet kevennetyn version, joka pohjautuu alkuperäiseen valmennukseen. Saat joka viikko kootun sähköpostin, jossa on tiivistettynä kunkin viikon anti ja vinkkejä. Tämä sopii hyvin niille, jotka haluaa ylläpitää hyvinvointia ja saada maltillisia tuloksia.


3 ) Pidät lukuoikeutta yllä ja kertailet vanhoja luentoja, et saa uusia sähköposteja, mutta tunnukset toimivat valmennusalueelle ja pääset nauttimaan kaikesta siellä jo olevasta ja myös uudesta sisällöstä mitä valmennuksesta löydät. Tämä sopii hyvin jos valmennuksen aikana jäi paljon lukemattomia asioita ja uskot, että pystyt omatoimisesti poimimaan sinulle mielekäät luentosivut ja niitä kertailemaan.

KUN RYHDYT KULTAJÄSENEKSI SAAT SÄHKÖPOSTIN JOSSA VOIT PÄÄTTÄÄ MITEN HALUAT VALMENNUSTA JATKAA

Tilaus on voimassa toistaiseksi, laskutusväli on 4 kk eli joka neljäs kuukausi saat 36 €:n laskun
(9 € x 4 kk = 36 €)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET koskien kULTAjäsenyyttä:

Voiko kultajäsenyyden lopettaa milloin vain? 

Voit lopettaa kultajäsenyyden milloin vain haluat kuitenkin huomioiden, että kultajäsenyys laskutetaan 4 kuukauden välein, joten irtisanomisaika mukailee laskutusvälejä.

Miksi lukuoikeus materiaaleihin ei säily valmennuksen päättyessä ilman kultajäsenyyttä?

Voit tulostaa tai tallentaa materiaalit koneellesi tai käydä valmennusta vielä viiden viikon ajan veloituksetta, mutta sen jälkeen oikeus valmennusalueeseen loppuu, koska Muutos-valmennus on kokonaisvaltainen valmennus, joka koostuu materiaalien lisäksi olennaisesti mahdollisuudesta kysyä valmentajilta niin sähköpostitse kuin kurssialueen kautta, sekä saada tukea yhteisöstä koko matkan aikana.

Valmennusmateriaalit päivittyvät jatkuvasti, joten lukuoikeus on rajattu vain valmennuksessa mukana oleville.

>