Viimeistele tilaus valitsemalla sopimustyyppi

Tilauksesi on 66% valmis

Katso videolta miten saat edullisemmat KK-maksut ja onnistut tavoitteissasi todennäköisemmin.

  • Normaalihinta 0 € kokeilukuukauden jälkeen on 29 € / kk, mutta sitoutumalla valmennuksen loppuajaksi valmennusmaksusi on vain 25 €/kk. Koko sopimusajan (11 kk) valmennusmaksut ovat yhteensä 275 € (etusi yhteensä 44 €).
  • Saat lisätakuun*: jos olet toteuttanut valmennuksen oppeja, mutta et ole saavuttanut tuloksiasi, niin saat rahat takaisin ja lisäksi 100 € tilillesi vaivannäöstä.
  • Sitoutumisesta huolimatta, terveydellisistä syistä voit irtisanoa valmennuksen*, voit myös pitää kulutonta taukoa (korkeintaan 6 kk).
  • Saat vuoden jälkeen vielä ylimääräisen vuoden lukuoikeuden valmennukseen (arvo 108 €) Sinulla on siis kaksi vuotta aikaa käydä 12 kk:n Muutos-valmennus.
  • Rahallinen hyöty sitoutumalla on sinulle siten 44 + 108 = Yhteensä 152 €!
  • Mikä tärkeintä, sitoutumalla onnistut todennäköisemmin hyvinvointiin ja painon liittyvissä tavoitteissasi!

Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:

1) Sitoudun Muutos-valmennukseen, jolloin hinta toisesta kuukaudesta lähtien on 25 €/kk (11 kk). Klikkaamalla alta hyväksyn sopimusehdot ja saan kaikki yllä mainitut edut:

2) Jatkan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, jolloin hintani toisesta kuukaudesta lähtien on 29 €/kk  klikkaamalla tästä eteenpäin.

Valmennuksen voi aina päättää käynnissä olevaan kuukauteen, eli myös kokeilukuukauteen, ilmoittamalla asiakasp[email protected] tai kurssialueen omat tiedot -osiosta.

>