Tuplaa onnistumisen todennäköisyys ja säästä 14 % valmennusmaksuista sitoutumalla valmennuksen loppuajaksi.

  • Normaalihinta kokeilukuukauden jälkeen on 29 €/kk, mutta sitoutumalla valmennuksen loppuajaksi valmennusmaksusi on vain 25 €/kk. Koko sopimusajan (11 kk) valmennusmaksut ovat yhteensä 275 € (etusi  yhteensä 44 €).
  • Saat lisätakuun*: jos olet toteuttanut valmennuksen oppeja, mutta et ole tyytyväinen tuloksiisi, niin saat rahat takaisin ja lisäksi 100 € tilillesi vaivannäöstä.
  • Sitoutumisesta huolimatta, terveydellisistä syistä voit irtisanoa valmennuksen*, voit myös pitää kulutonta taukoa (korkeintaan 6 kk).
  • Lisäetu: Pääset välittömästi käsiksi uuteen bonus-videoluentoon: 20 parasta säästövinkkiä - säästä syömällä terveyttä edistäenNormaalisti tämä videoesitys julkaistaan vasta kolmannella kuukaudella.

Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:


1 ) Jatkat valmennusta toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella hintaan 29 €/kk, jolloin sinun ei tarvitse tehdä nyt mitään. 


2 ) Sitoudut Muutos-valmennukseen, jolloin hinta on 25 €/kk (11 kk) syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään:

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET 

Mitä jos terveydellisistä syistä en voi käydä valmennusta, voiko valmennuksen keskeyttää?


Mikäli terveydelliset syyt estävät valmennuksen käymisen, voidaan valmennus lopettaa ja perua tulevat valmennusmaksut.

Jos haluan pitää valmennuksesta jossain vaiheessa taukoa?


Voit pitää valmennuksesta taukoa oman mielesi mukaan korkeintaan kuuden kuukauden ajan. Tänä aikana voit hyödyntää jo saamiasi materiaaleja ja olla mukana Muutos-heimossa. Tältä ajalta et saa laskua, vaan sopimusta siirretään tauon mukaisesti eteenpäin.

Miksi haluatte antaa tällaisen edun ja alennuksen?


Se, että sitoudut pidemmäksi aikaa (11 kuukautta) antaa meille luottamuksen siitä, että olet tosissasi mukana. Tällöin voimme hyvillä mielin paneutua sinun tilanteeseesi pitkäjänteisemmin ja tukea sinua koko matkasi ajan. Sen vuoksi tulemme myös vastaan hinnan osalta. 


*Onnistumis-kampanjan sopimusehdot löydät täältä.

>