Lataa kesän selviytymisopas nautinnolliseen elämäntapamuutokseen! 

Suomen kesä on lyhyt, joten siitä kannattaa nauttia! Nyt ei kannata ryhtyä noudattamaan mitään tiettyä ruokavaliota, vaikka haluaisikin ylimääräisistä kiloista.  Laihdutuskuurien tai dieettien sijaan kannattaa tehdä pieniä tekoja, sillä niiden voi saada aikaiseksi ihmeitä painoon, hyvinvointiin ja terveydentilaan. 

Lataa alta kesän selviytymisopas ja nautit kesästä sekä samalla lähtee muutama kilo, turvotus vähenee, virtaa riittää kesän rientoihin ja näyttää hyvältä siinä kesän suosikkimekossa!

Paketti sisältää: 1. TOP 13 vinkkiä nautinnolliseen kesään 2. Kesä, grillaus ja illanistujaiset vinkit videon 3. Syke ylös-treenin 4. 17 herkullista resepti-ideaa kesäpöytään. 5. Askeleet kestävään elämäntapamuutokseen luennon. Oppaan saat nyt maksutta syöttämällä sähköpostisi alla olevaan lomakkeeseen.

Huom! Opas ladattavissa maksutta enää hetken!

  0  0
Päivää
:
 
  0  7
Tuntia
:
 
  3  7
Min.
:
 
  0  3
Sek.

Lataa opas syöttämällä sähköpostiosoite ylläolevaan lomakkeeseen

Lähetämme oppaan sisällöt sähköpostiisi, et saa ylimäärisiä sähköposteja myöhemminkään, eikä sähköpostin antaminen sido sinua mihinkään.

Oppaan sinulle tarjoaa Muutos-valmennus, jonka oppeja on jo yli 17 000 suomalaista kokeillut ja todennut hyväksi. Kohti kestävää hyvinvointia ilman hampaiden kiristelyä ja kalorien laskentaa.

2021 Muutos Innovations Oy (2720144-3).

>