Tulos: Liikuntatavoitteena kiinteytyminen keskittyen tulosten ylläpitoon

Videolta tarkemmin tilanteestasi:

Ensimmäinen kuukausi vain 10 € (sis. nauhat), seuraavat 5 kk 29 €/kk ilman sitoutumispakkoa. 


Mikäli käyt koko 6 kk valmennuksen, on hinta 155 € (norm. hinta 259 €), sisältää kaiken tämän:

 • MuutosTreeni - 6 kk valmennus (arvo 106 €), jonka voit käydä milloin haluat
 • Muutos-monivastusnauhat (arvo 59 €), jotka kannattaa ottaa käyttöön heti
 • Lisätreenit (arvo 49 €)
 • Eroon jumeista -kurssi (arvo 45 €)
 • Mahdollisuus kysyä valmentajilta (arvo mittaamaton)

Sinulla on 30 päivän rahat takaisin palautusoikeus ja voit milloin tahansa myöhemminkin irtisanoa valmennuksen palauttamalla nauhat.

30 päivän tyyvyväisyystakuu + Mahdollisuus irtisanoa milloin vain 1kk irtisanomisajalla.

Mikäli jostain syystä haluatkin irtisanoa Muutos-Treenin, riittää että palautat nauhapaketin. Jos teet palautuksen 30 päivän sisällä tilauksesta, saat maksamasi 10 € takaisin.


Voit irtisanoa Muutos-treenin milloin vain myöhemmin palauttamalla nauhapaketin ja et saa enää uusia laskuja.

Toivotko koskaan, että olisi parempi ja yksinkertaisempi tapa saavuttaa ja ylläpitää hyvä kunto ja asetetut hyvinvoinnin tavoitteet?

Teoriassa kuntoilu on yksinkertaista, teet treenin, kunto kasvaa ja saavutat tavoitteesi. Kaiken lisäksi netistä löytää erilaisia treenivideoita, joista moni vieläpä täysin ilmaiseksi. Helppo homma, eikö niin...?

No ei. Käytäntö on sitten ihan eri asia. Vain harva treenaa riittävästi ja syy ei ole tekijässä vaan huonoissa ohjelmissa ja menetelmissä. MuutosTreeni ratkaisee ongelman, joten jatka lukemista!

MuutosTreenissa on ratkaistu liikuntaan liittyvät haasteet, kuten:

Ryhtymisen kynnys

“ei vaan saa aikaiseksi”. Ei ole jaksamista tai energiaa aloittaa. Joskus oma laiskuus estää edes pääsemästä alkuun - tai ainakaan paria treeniä pidemmälle.

Miten aloittaa

On vaikea valita oikea harjoitusohjelma ja tehdä harjoittelusta säännöllistä tekemistä. Eikä vain viikoksi pariksi, vaan pitkällä tähtäimellä.

Sopiva ohjelma

On hankala löytää itselle omaan lähtötasoon sopiva ohjelma kun vaihtoehtoja ja ristiriitaista tietoa on niin paljon.

Tavoitteiden selkeyttäminen

Edistymisen seuraaminen on monesti vaikeaa. On hankala saavuttaa tavoitteet jos ohjelmassa ei ole huomioitu progressiivisuutta.

Ajan ja rauhan löytäminen

Ajan ja oman rauhan löytäminen kiireisestä arjesta, tai viitsiminen silloin kun aikaa olisi.

Tilan löytäminen

Sopivan tilan ja varusteiden puute tehokkaalle kotitreenaukselle.

Tulokset puuttuu

Vaikka treenaa, niin tuntuu ettei tuloksia oikein tule. Ei ole varma tekeekö oikeata treeniä juuri itselle sopivilla liikkeillä ja tasolla.

Kivut ja rajoitukset

Harjoittelun jälkeen paikat ovat niin kipeät, että menee pitkään ennen kuin olo on normaali. Myös vanhat vaivat saattavat nostaa päätään.

Miksi yleiset tavat kuntoilla eivät tuo kestäviä tuloksia

 • Nykyisin keskitytään helposti siihen, että mikä on uusin trendi mitä tulisi seurata, sen sijaan että huomioitaisiin yksilön lähtötilanne, mahdolliset rajoitukset ja ne aidot esteet, minkä vuoksi monesti treenaaminen jää.
 • Usein asetetaan alussa vaatimustaso aivan liian korkealle ja tehdään treenejä, jotka on suunniteltu parikymppisille fitness-harrastajille.
 • Alkuinnostus laantuu parin viikon päästä. Ilman ohjelmaa, joka on kunnolla suunniteltu ja motivoiva valtaosa ihmisistä lopettaa kuntosalilla käynnin tai kotitreenit kolmen kuukauden sisään. Itse asiassa useimmilla innostus kestää alle kaksi viikkoa. Iso osa ostetuista ohjelmista / tuotteista jää käyttämättä.
 • Monesti lannistuminen seuraa kun kertalaakista aloitetaan treenata 3-6 kertaa viikossa ja alkuinnostuksen jälkeen hommat vain jää kun pitäisi myös löytyä aikaa siihen normaaliin elämään.
 • On paljon vääriä uskomuksia. Esimerkiksi, että pitäisi treenata päivittäin saadakseen tuloksia, mitä enemmän treenaat, sen parempi tai että kuntosali on pakollista. Samoin, että naisten tulisi välttää voimaharjoittelua tai että kaikki liikunta on samanarvoista.

MuutosTreeni muuttaa suhteesi lihaskuntoharjoitteluun

01


Saavuta ihan uudenlainen keho, jonka kehonkoostumus on liikunnallinen. Se on kiinteä, väsymätön ja toimintakykyinen. Tämä tapahtuu yhdistelmäharjoittelulla, joka ei vie liikaa aikaa arjessa.

02


Saat tehtyä sykettä kohottavat ja lihaskuntoa kasvattavat yhdistelmätreenit helposti kotoa käsin selkeiden videoiden ja ohjeiden avulla. Turvallisesti ja tehokkaasti.

03


Löydät ilon liikuntaan turvataksesi harjoittelun jatkuminen pitkällä tähtäimellä. MuutosTreenistä löydät treenivideoiden lisäksi sisältöä ravintoon ja liikunnan motivaatioon.

04

Tilaa riskittömästi -  100 % tyytyväisyystakuu 30 päivän ajan ja nopea maksuton toimitus yli 50-vuotiaille tarkoitetun treenipalvelun ja yhdistelmäharjoitteluun suunnitellut monivastusnauhat.

Olen Tuomas Helkala ja tämän viestin haluan sanoa näin Muutos-valmentajana.

Oletko harmitellut, miksi lihaskuntoharjoittelun on oltava niin aikaa vievää ja monimutkaista? Moni haluaisi harjoittaa lihaskuntoaan enemmän, mutta siitä huolimatta THL:n mukaan 81 % suomalaisista harrastaa lihaskuntoharjoittelua riittämättömästi. Lihaskuntoharjoittelua tulisi tehdä vähintään kahdesti viikossa.

Suurin syy vähäiseen lihaskuntoharjoitteluun on se, ettei kaikilla ole itselleen sopivaa kuntosalia lähellä tai kuntosalitreenauksen aloittaminen tuntuu muuten vieraalta. Monella ei ole myöskään mahdollisuutta ostaa kotiin useita tilaa vieviä vempaimia. Pelkät kotitreeniohjeet ovat usein myös vaikeita toteuttaa suunnitelmallisesti pitkällä tähtäimellä.

Näiden syiden takia haluamme nyt esitellä MuutosTreenin, jonka avulla tulet saavuttamaan paremman lihaskunnon ja saamaan kaikki hyödyt, jotka ovat seurausta parantuneesta lihaskunnosta ja liikunnan lisäämisestä.

MuutosTreenit ovat ainutlaatuisia yhdistelmäharjoitteita

 • MuutosTreenit ovat monessa mielessä erilaisia moneen muuhun verrattuna. Nämä ovat ns. yhdistelmäharjoitteita. Ensinnäkin harjoituksissa yhdistetään sykettä kohottavaa korkeatehoista intervalli-, voima-, sekä liikkuvuusharjoittelua.
 • Harjoittelet kelloa vastaan, joten voit säätää koko ajan harjoituksen vaativuustasoa sinun päivän kuntoon sopivaksi. 
 • Yhteen kolmen kierroksen MuutosTreeniin menee noin 30 minuuttia sisältäen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn. Saat myös ohjeet siihen miten tehdä treeneistä haastavampia.

MuutosTreenin 3 tason avulla nostetaan sinut aloittelijatasosta  edistyneeseen tasoon.

 • Voit valita treenata pelkällä kehonpainolla tehtävistä treeneistä tai treenata Muutos-monivastusnauhojen avulla, joka tuo treenin hyvin lähelle kuntosaliharjoittelua.
 • MuutosTreeni:n perusosa sisältää 12 valmentajan ohjaamaa videoitua harjoitusta. Erillisillä videoilla löydät myös kattavat ohjevideot varmistamaan liikkeiden turvallinen suorittaminen, sekä liikevariaatiota, jotta voit treenata vaikka sinulla olisi rajoitteita.
 • MuutosTreenejä voi tehdä missä vain, joko oman kodin rauhassa tai vaikka ulkona mökin pihassa!

kokemuksia MuutosTreenin sisältämistä monivastusnauhoist

"Näillä nauhoilla on kyllä hyvin mennyt treenailut koska olen kyllä tykännytkin treenata, sillä ei tarvitse lähteä tätä varten kodista mihinkään. Nauhat eivät vaadi juuri yhtään tilaa ja näppärän suojapussin avulla nauhat ottaa vaikka mökille mukaan.

Olen käynyt kuntosalilla aiemmin ja oikeastaan kaikille liikkeille löytyy korvaava vaihtoehto näiden nauhojen avulla. Voisi siis sanoa, että nauhat korvaavat kuntosalin.

Tätä tuotetta voi suositella kaikille, mutta suurimman hyödyn tästä saa sellaiset joilla on jotain kremppaa. Myös sellaisille tämä on hyvä, jotka eivät pysty salilla nostelemaan raskaita painoja. Nauhoilla treenaaminen on tehty niin helpoksi, että on puhdasta laiskuutta jos näillä ei jaksa treenata!" - Henna Heinonen - Muutos-monivastusnauhojen betatestaaja


Henna Heinonen

Nauhojen testaaja

"Idea näissä nauhoissa on kyllä hyvä ja mukana ovistopperi on kyllä kätevä! Nämä nauhat toimivat nimenomaan kuntosalin korvikkeena ja nämä voisi ottaa mukaan jopa töihin.

Se tässä on myös hyvää, että näillä treenaaminen ei ole sidoksissa paikkaan eikä aikaan, vaan saa ähkiä ihan rauhassa kotonansa. Sali maksaa aika paljon joka kuukausi niin varsinkin siinä mielessä nämä nauhat on pieni sijoitus. Todellakin näkisin että näille saa rahoilleen vastinetta.

Voisin suositella näitä nauhoja ihan kenelle vaan ja itseasiassa salilla käyvä 17-vuotias tytärkin on sanonut että kyllä toimii ja on myös tykännyt kovasti.

Minulla on ollut käytössä kahvakuulaa yms., mutta sanoisin, että näitä nauhoja käytän kaikkein mieluiten. Plussaa myös mukana tulevasta pussista, sillä sen avulla nauhat voi ottaa mukaan työpaikalle, työreissuille tai vaikka mökille."

Laila P

Erikoissairaanhoitaja

Minullakin käytössä. Olen nauhan avulla kuntouttanut olkapään repeämän ja nyt tyykkään Tiian viiden liikkeen ohjemasta, mutta kokeilen satunnaisesti muitakin!

On kyllä monipuolinen "laite", eikä maksa paljon! Täytyy kehua, vastuskuminauhat ovat olleet verrattomia!!  👍 😊 Jumppaan parasta aikaa!!  ❤️

Leena

Suurimmat hyödyt MuutosTreenin yhdistelmäharjoittelusta

01


1. Ennaltaehkäiset sairauksia

Ennaltaehkäisevä vaikutus osteoporoosiin, diabetekseen, sydän- ja verisuonitauteihin sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Positiivinen vaikutus stressiin ja siitä johtuviin sairauksiin.

02


2. Teet arjestasi helpompaa

Kannat kauppakasseja kevyemmin ja portaiden nouseminen onnistuu helpommin, kun lihaksissa on voimaa. Tuolilta ja sohvalta nouseminen onnistuu paremmin. Hyvä lihaskunto suojaa myös kaatumisilta, koska kulkeminen on varmempaa ja voit luottaa lihaksiisi.

03


3. Pidät huolta luustosta ja nivelistä

Lihaskuntoharjoittelu vähentää lonkkamurtumia ja ehkäisee osteoporoosia. Jalkalihakset vahvistuvat, mikä auttaa pysymään pystyssä paremmin. Luiden tiheys ja niiden kestävyys paranee. Vahvat selkälihakset tukevat niveliä ja kannattelevat ryhtiä, samalla selkäkivut vähenevät.

04

4. Tuet painonhallintaa ja kiinteytymistä

Lihasmassan lisääntyessä keho kuluttaa myös levossa enemmän energiaa. Tällöin voi jopa syödä enemmän ja silti laihtua.

Mistä kaikki lähti?

Olet ehkä kuullut Muutos-valmennuksesta, jossa keskitytään tukemaan ihmisiä kestävän elämäntapamuutoksen toteuttamiseen. Olemme valmentaneet yli 30 000 suomalaista, joten tiedämme miten saadaan ihminen motivoitumaan ja tekemään muutoksen. Muutos-valmennuksessa keskitytään elämäntapojen muuttamiseen, joten halusimme tehdä palvelun liikunta-alalle, jossa hyödynnetään samoja todettuja ihmisen mieleen ja motivaatioon vaikuttavia tekijöitä kuin valmennuksessa. MuutosTreenin suunnittelu käynnistyi 2018 ja 2021 loppuvuodesta saimme odotetun tuotteen vihdoin valmiiksi.

Liikunta-ala kaipasi uutta

Huomasimme valmennettavien kautta, että koko liikuntatoimiala kaipaa jotain uutta ja kestävämpää tapaa lähestyä liikunnan aloittamista, sekä liikuntatapojen ylläpitoa.  Muissa treenaamiseen liittyvissä palveluissa on unohdettu muut kuin täysin terveet nuoret.

Ratkaisu ongelmaan

Ratkaisu tähän on MuutosTreeni, jonka avulla sytytämme intohimon liikkumiseen ja tuemme sinua matkan varrella aina nykytilanteesta tavoitteeseen. MuutosTreeni on niin paljon muutakin kuin vain treenivideot, tämä on kokonaisvaltainen ratkaisu treenaamiseen!

Myytit liikuntaa koskien

01.

Kunnonkohotus vaatii tuntikausien hikoilua kuntosalilla

Todellisuudessa kovin raskas liikunta ei ole tarpeen kun keskitytään siihen, että tehdään oikeita tavoitteiden mukaisia toimenpiteitä, joiden lopputulemana kehosi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet. 30 minuutin harjoitus sisältäen kevyt alkulämpö ja loppuverryttely 2-3 kertaa viikossa riittää tuomaan kaipaamasi tulokset.

04.

Voimaharjoittelu ei sovi naisille

Voimaharjoittelu sopii myös naisille. Silloin tällöin törmää vanhentuneeseen uskomukseen, että naisten ei kannata tehdä voimaharjoittelua, jotta ei alkaisi näyttää “puntti-keijolta”. Tämähän ei tietenkään pidä paikkaansa. Voimaharjoittelu tukee painonhallintaa ja kiinteyttää kehoa samalla, kun voima kasvaa auttaen selviytymään arjen vaatimuksista entistä paremmin.

02.

Kaikki liikuntamuodot ovat yhdenvertaisia

Mikä tahansa liikunta on parempaa kuin ei liikuntaa ollenkaan, mutta ei voi kuitenkaan olettaa, että kaikilla tavoilla tulisi samat tulokset.

Keho tarvitsee sekä pitkäkestoista aerobista harjoittelua, sykettä nostavaa harjoittelua ja lihaskuntoharjoittelua.

Onneksi näitä voidaan yhdistää samoihin treeneihin ja tällöin saa suhteessa ajankäyttöön paljon irti treeneistä. Tähän MuutosTreenin yhdistelmäharjoittelu perustuu.

03.

Kuntosali on välttämätön ja kotitreeneillä ei saa tuloksia

Kuntosali ei ole välttämätön, mutta toki hyvä vaihtoehto siitä tykkääville - oikeanlainen kotitreeni tuo myös tuloksia lihaksiston kehittämiseen. Kotona treenatessa on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että liikkeet ja treeni ovat sopivia.

Jos haluaa enemmän irti kotona treenaamisesta niin apuvälineistä on paljon apua. 

Muutos-monivastusnauhojen avulla luot itsellesi oman kotikuntosalin.

Miksi voimaharjoittelu on niin tärkeää kun ikää tulee lisää?

“Kun lihakset ovat kunnossa, tasapainokyky säilyy ja kaatumistapaturmia voidaan ehkäistä.”

“Lihasmassa on suurimmillaan 25–30-vuotiaana, minkä jälkeen lihasmassa ja -voima alkavat pikkuhiljaa vähentyä. Kriittinen vaihe on 55–60-vuotiaana, jolloin lihasten surkastuminen kiihtyy normaalin ikääntymisen myötä. Voimaharjoittelu olisi hyvä aloittaa viimeistään viidenkymmenen ikävuoden tienoilla. Kuntosaliharjoittelua voi hyvin jatkaa vielä varsin iäkkäänä, jopa 80–90-vuotiaana.” - Professori Keijo Häkkinen - Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian laitos (lääkärilehti).

"Ikääntymisen myötä kudosten venyvyys ja joustavuus vähenevät. Tämä näkyy jäykkyytenä ja nivelten liikerajoituksina. Olkanivelten liikerajoitukset vaikeuttavat esimerkiksi pukeutumista ja kampaamista. Selän jäykistyminen muuttaa ryhtiä kumaraksi ja heikentää vartalon tasapainoreaktioita.

Nilkan liikerajoitukset ja rajoitukset lonkkanivelen ojennuksessa muun muassa lyhentävät askelpituutta ja muuttavat tasapainon hallintamekanismeja. Tämä taas altistaa kaatumisille. Liikkuvuusharjoitteet ja venyttely vähentävat lihasjäykkyyttä ja lisäävät notkeutta, mikä alentaa vammariskiä sekä lihaksissa että jänteissä."

"Nivelten notkeus ja kudosten venytyksen sieto lisääntyvät jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen."

Lähde: UKK-instituutti

Olen vähän yli 60-vuotias eläkeläinen ja ennen kärsinyt selkävaivoista. Ennen en viitsinyt edes kauppakasseja kantaa, mutta nyt treenaamisen ansiosta selkäkivut on jäänyt.

Minulla on kotona kahvakuulaa ja muitakin painoja, mutta ei niillä saanut aikaiseksi tehdä treeniä. Nauhoilla treenaaminen on niin mukavaa, että oikein innolla odottaa seuraavaa treenikertaa. Olen nyt treenannut kolmesti viikossa.

Muutos-monivastusnauhoilla treenaamisen tulokset näkyvät jo! On jaksavampi olo ja vatsalihakset on alkanut löytymään, rasvaa tuntuu myös palavan ja tosiaan ne selkäkivut ovat kadonneet.

Rahoilleen saa kyllä vastinetta, sillä tällä summalla kun ei saa kuin yhden kuukauden kuntosalikortin kun taas vastusnauhat ovat pitkäaikainen ilo.

EIJA LEPPÄNEN

Monivastusnauhojen käyttäjä

Polvet ja lonkat on vähän huonot, mutta siitä huolimatta pystyy tekemään hyvän treenin, kunhan pitää huolen ettei mene liian syvälle kyykyissä. Kyllähän mukana tulevat kahvat ja nilkkaremmit tekevät näistä paljon paremmat kuin tavallisista vastusnauhoista.

Nauhat kyllä toimivat hyvin ja ovat hintansa väärti, kun tulee vielä nämä ohjeetkin mukaan.

Marjo T. 

Fysioterapeutti

MuutosTreenin hyödyt

 • Kokonaisvaltainen kehon muutos vain 2-3 viikoittaisen 30 min pituisen kotitreenin avulla, sisältäen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn venyttelyineen.
 • Selkeä harjotusohjelma mihin keskittyä ja edetä kohti omia tavoitteita, on tavoitteesi sitten kiinteytyminen, rasvanpoltto tai lihaskunnon kehittäminen.
 • Suunniteltu niin, että aloittelijat pääsevät hyvin käyntiin tarjoten lopulta haasteita lopulta aina edistyneimpiin liikkujiin saakka.
 • On suunniteltu erityisesti keski-ikäisille ja sen ylittäneille naisille
 • On huomioitu ja ymmärretään erilaiset liikuntarajoitteet.
 • Voi edetä omin ehdoin lähtötilanteen, olosuhteiden ja rajoitteiden puitteissa.
 • On helppo tehdä tehokas koko kehon treeni vaikka kotona, mökillä tai vaikka ulkona!
 • Opit harjoittelemaan turvallisesti, sillä kaikki suoritustekniikat on käyty hyvin läpi ja voit treenata seuraamalla hyvin suunniteltua videoitua treeniä.
 • Kaiken kukkuraksi tämä on EDULLISTA! Sinun ei tarvise maksaa kalliita kuntosalin jäsenmaksuja vuodesta toiseen tai sitoutua pitkäksi aikaa.

MuutosTreeni sopii sinulle jos

 • olet kokenut hankalaksi saada aloitettua kotona treenaamista omin neuvoin
 • haluat kiinteytyä ja päästä eroon ylimääräisestä rasvasta, tai muuten muokata kehonkoostumusta
 • usein aloittamisen jälkeen into harjoitella lopahtaa nopeasti
 • haluat kevyemmän olon ja lisää jaksamista arkeen
 • kaipaat selkeät ja turvalliset ohjeet, sekä tuen kotioloissa harjoitteluun
 • sinulla on ollut haasteita löytää aikaa itsellesi ja treenaamiselle
 • koet, että kuntosali ei ole sinua varten, mutta et kiistä kuntosalitreenin tehokkuutta.
 • haluat luoda harjoittelusta säännöllisen osan arkea oman aikataulusi mukaisesti.
 • kaipaat tukea suunnitelmallisuuteen ja tavoitteiden saavuttamiseen

MuutosTreeni ei ole sinua varten jos...

 • haluat kohottaa kuntoa tekemättä mitään sen eteen
 • haluat käydä pelkästään kuntosalilla ja kotitreenaus ei kiinnosta
 • lihaskuntaharjoittelu tai kunnon kohottaminen ei kiinnosta yhtään
 • et ole valmis tekemään aikaa harjoittelulle (vaikka tässä me auttaisimme kyllä!)
 • et kaipaa tukea aloittamiseen, etenemiseen tai tulosten ylläpitämiseen
 • olet ammattiurheilija, joka tietää ja toteuttaa jo itselleen sopivaa ohjelmaa tuloksellisesti

Tutustu valmentajiin

Susanne Ropponen

Hyvinvointialan moniosaaja

Susanne on liikunta- ja hyvinvointialan moniosaaja, jolla on koulutusta palautumisen lisäämisestä painonnoston ohjaamiseen. Susanne on kouluttautunut mm. jooga- ja pilatesopettajaksi, personal traineriksi, liikkuvuus- ja kehonpaino-ohjaajaksi, voimavalmentajaksi, painonnosto-ohjaajaksi liikuntalääketieteen perusopintoja unohtamatta. Susanne työskentelee mm. fysiikkavalmentajana pääsääntöisesti aikuisten ja reilusti aikuisten kanssa lisäten suorituskykyä ja hyvinvointia arjen jaksamisesta aina tavoitteelliseen urheiluun asti.

Tuomas Helkala

Muutos-valmentaja

Tuomas Helkala on Muutoksen toinen perustajäsen ja sertifioitu muutos- ja ravintovalmentaja. Tuomas valmentanut ja konsultoinut tuhansia suomalaisia hyvinvoinnissa elämän eri osa-alueilla. Kehittämämme todistepohjainen menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien oikeisiin kokemuksiin.

Tuomaksen intohimo ja elämäntyö on ymmärtää, mistä palasista pysyvät muutokset elämäntapoihin syntyvät. Muutos-valmennuksen ja hektisen perhe-elämän ohella Tuomas toimii myös puhujana hyvinvointitapahtumissa.

Joakim Piiroinen

Personal trainer

Joakim Piiroinen on Muutos-valmennuksen toinen perustajajäsen ja sertifioitu personal trainer erikoisosaamisena ikääntyvien liikunta. Koulutukseltani Joakim on maatalous-metsätieteiden maisteri opiskellen myös terveystieteitä. Joakim on työskennellyt kuntosalilla asiakkaiden parissa.

Erikoisosaamisena on uni, palautuminen, treeni ja funktionaalinen ravitsemustiede.

Joakim harrastaa juoksemista, kuntosalia, eri pallopelejä ja vaellusta.

Kris Elomaa

Hyvinvointialan moniosaaja

Moi, olen Kris Elomaa. Olen koulutukseltani ravitsemustieteen ja kliinisen tutkimuksen maisteri. Koulutukseni tuomana erikoisosaamisena pidän tieteellisten metodien ja tulosten kriittistä arviointikykyä. Olen toiminut aiemmin myös ravitsemusneuvojana ja ravintolisävalmisteiden markkinoinnissa.

 Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta muutoksesta, joka huomioi mielen, kehon ja henkisen polun. Olen sitä mieltä, että pysyvät elämäntapamuutokset tapahtuvat vasta silloin, kun elämäntavoista muodostuu luonnollinen ja intuitiivinen osa itseä.

Harrastuksiini kuuluu lihaskuntoilu, hatha-jooga, pyöräily ja ajoittainen lenkkeily. 

Näillä pystyy kyllä hyvin tekemään niskaa tukevia liikkeitä, joita salilla on vaikea tehdä. On tärkeää pitää selkää kunnossa, koska istun koko päivän aina töissä.

Oma fysioterapeuttini on neuvonut treenaamaan yksinkertaisilla vastusnauhoilla niska- ja hartiavaivoihin, mutta nämä Muutos-monivastusnauhat ovat paljon paremmat, sillä tässä tulee mukana kahvat ja erilaisia muita kiinnikkeitä.

Mukana tuleva suojapussi vaikuttaa tosi laadukkaalta ja sen pystyy ottamaan hyvin reissun mukaan. Muutenkin koko tuotteen laatu vaikuttaa hyvältä ja kestävältä.

Tiedän paljon niitä, joilla on painon ja itsetunnon kanssa sellaisia ongelmia, ettei viitsi mennä salille. Näillä nauhoilla pystyy treenaamaan ihan samoja lihasryhmiä kuin salilla, joten näiden avulla saa hyvin itseluottamuksen takaisin, että pystyy ja rohkenee liikkumaan enempi.

Kokonaisuudessaan tämä on kyllä todella hyvä tuote jos vertaa vaikka kuntosaliin, sillä tällä hinnalla saa hädin tuskin yhden kuukauden salijäsenyyden ja pelkästään se, että näiden avulla saa pidettyä itsensä sellaisessa kunnossa, ettei tarvitse käydä esimerkiksi hierojalla, niin todellakin on hintansa arvoiset!

Petri Ruotanen

Mitä odottaa kun MuutosTreeni on käytössäsi

01


Nautit liikunnasta ja odotat innolla jo seuraavaa harjoituskertaa.

Liikunnasta on muodostunut sinulle luontainen osa arkea. Voi tuntua jopa hieman hassulta, että miten ennen säännöllinen harjoittelu ja tulosten saaminen oli niin hankalaa.

Tiedät tarkalleen miten harjoitella tavoitteellisesti ja kuinka kehittyä liikunnan eri osa-alueilla. Sinulla on selkeät työkalut rasvanpolttoon, kiinteytymiseen ja lihasmassan kasvattamiseen.

02


Kestävyyskunto on kasvanut.

MuutosTreenien sykettä kohottava vaikutus on auttanut tukemaan hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, sydämen, verisuonten ja keuhkojen terveyttä. Sinun on helpompi elää arjessa väsymättä ja hengästymättä.

Veriarvot ovat parantuneet ja riski sairastus elintasosairauksiin on vähentynyt tai niiden kanssa eläminen on muuttunut helpommaksi.


03


Näytät ja tunnet itsesi energiseksi ja elinvoimaiseksi.

MuutosTreeni auttaa kääntämään sinun biologista kelloa taaksepäin. Valtaosalla ihmisistä lihasmassa vähenee ikääntyessä, mutta sinä olet alkanut palauttaa ja jopa lisäämään omaa voimaa.

Tällä kaikella on merkittävä vaikutus mm. ikääntymiseen ja kehonkoostumukseen. Lopputulemana näytät ja tunnet itsesi nuoremmaksi kuin vuosiin.

04

Tasapaino ja liikkuvuus ovat parantunut

Pystyt kannattelemaan itseäsi ja kehonpainoa entistä helpommin. Arjen askareet hoituvat vaivattomammin ja liikkuminen on sujuvampaa.

Harjoituksiin sisäänrakennetut liikkuvuusharjoitteet ovat vähentäneet lihasjäykkyyttä ja lisänneet notkeutta alentaen vammariskiä sekä lihaksissa että jänteissä.

Ensimmäinen kuukausi vain 10 € (sis. nauhat), seuraavat 5 kk 29 €/kk ilman sitoutumispakkoa. 


Mikäli käyt koko 6 kk valmennuksen, on hinta 155 € (norm. hinta 259 €), sisältää kaiken tämän:

 • MuutosTreeni - 6 kk valmennus (arvo 106 €), jonka voit käydä milloin haluat
 • Muutos-monivastusnauhat (arvo 59 €), jotka kannattaa ottaa käyttöön heti
 • Lisätreenit (arvo 49 €)
 • Eroon jumeista -kurssi (arvo 45 €)
 • Mahdollisuus kysyä valmentajilta (arvo mittaamaton)

Sinulla on 30 päivän rahat takaisin palautusoikeus ja voit milloin tahansa myöhemminkin irtisanoa valmennuksen palauttamalla nauhat.

Miten MuutosTreeni-valmennus etenee

VAIHE 1 (viikot 1-5): Onnistunut alku

Ensimmäinen vaihe on kriittinen, koska se vaikuttaa pitkälti siihen miten onnistuu pitkällä tähtäimellä. Asetetaan tavoitteet, kartoitetaan lähtötilanne ja suunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi sekä ylläpitämiseksi. Tehdään ensimmäinen treeni ja lähdetään rakentamaan sinulle sopivaa säännöllistä rytmiä harjoitteluun.

Varmistetaan, että harjoittelu lähtee onnistuneesti käyntiin ja luodaan vahva pohja säännöllisellä tekemiselle.

VAIHE 2: (viikot 6 - 10):Kehitys kohti tavoitetta

Onnistuneen alun jälkeen lähdetään sinun omassa tahdissa etenemää kohti tavoitteita samalla seuraten edistymistä. Nostetaan harjoittelun vaativuustasoa ja treenin kestoa ja ennen kaikkea varmistetaan, että tekeminen pysyy osana arkea.

VAIHE 3: (viikot 11 - 14): Liikunta osana arkea ja elämäntyyliä

 Opit miten jatkaa valitsemallasi tiellä myös jatkossa ja kuinka tuoda vaihtelevuutta treenaamiseen. 

VAIHE 4: (viikot 15 -26): Syventäminen ja elämän pituinen matka

Opit uusia taitoja ja saavutat yhä parempia tuloksia. Kehosi on kokenut tasoon kolme mennessä myös ison ulkoisen muutoksen.

MuutosTreenin kolme teesiä: 1. Turvallisuus 2. Tulokset 3. Käytännönläheisyys

01.

Turvallisuus
 • Tärkeintä on pitää huolta, että harjoittelu on turvallista, sillä loukkaantuminen tarkoittaa useimmiten pitkää toipumisaikaa, jolloin ei voi harjoitella.
 • Käymme läpi selkeästi liikkeet erillisillä videoilla ja useimmista liikkeistä on eri vaihtoehto taitotasosi mukaan.
 • Keskitymme tulemaan hyviksi muutamissa tärkeimmissä liikkeissä sen sijaan, että joka kerta pitäisi oppia joku kokonaan uusi sarja uusia liikkeitä.

02.

Tulokset
 • Jokainen aloittaa omalta tasoltaan ja tarkoitus on verrata itseään vain aikaisempaan omaan tekemiseen.
 • Tulosten kehittyminen perustuu kun viikot etenee ja vastusta sekä harjoitusta lisätään.
 • Ennen jokaista harjoitusta (ja harjoituksen aikana) voi itse vaikuttaa miten vaativan harjoituksen teet.

03.

Käytännönläheisyys
 • Maailman tehokkainkin treeni on turha jos sitä ei tule tehtyä.
 • Tarvitset ainoastaan 30 minuuttia yhtä harjoitusta kohden sisältäen myös alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn venyttelyineen.
 • Autamme myös löytämään aikaa 2-3 viikoittaiseen harjoitukseen kaiken sen arjen ja kiireen keskeltä.
 • Treeninauhat on tehty helpoksi käyttää ja ne saa säilöttyä pieneen tilaan mukana tulevan kantokassin ansiosta.

Keskitymme siihen miten treenaaminen saadaan käyntiin helposti ja turvallisesti. Jos et vielä liiku säännöllisesti, ensimmäinen tavoite on tehdä se ensimmäinen treeni. Yhdestä viikkotreenistä siirrytään kahteen ja siitä halutessa kolmeen. Kaiken keskiössä on säännöllisen liikuntarutiinin rakentaminen loppuelämäksi, ei vain lyhyt parin viikon spurtti.

Mitä MuutosTreeni pitää sisällään:

 1. 6kk progressiivinen harjoitusohjelma (arvo 99 €) 
  • Treenit on tehtävissä joko Muutos-monivastusnauhoilla tai kehonpainolla
  • Harjoitusohjelma on suunniteltu siten, että sitä voi jatkaa 6kk jälkeenkin ja materiaalia tullaan lisäämään treenialustalle tulevaisuudessa!
 2. Muutos-monivastusnauhat, joiden avulla treenaat kotona kuin kuntosalilla (arvo 59 €)
 3. Kattavat ohjevideot liikkeistä ja koko treenit ohjaajan vetämänä (arvo 59 €)
 4. Luentomateriaali mm. ruokavalioon ja harjoittelun motivaatioon (arvo 79 €)
 5. Yhteisön tuki ja mahdollisuus kysyä valmentajilta (mittaamaton)

Mitä Muutos-monivastusnauhat pitää sisällään?

 • 5 yhdisteltävää eritehoista monivastusnauhaa
 • 1 kpl nilkkaremmi
 • 2 kpl pehmustettuja kahvoja
 • Suojapussi
 • Ovikiinnike

Muutos-monivastusnauhat on suunniteltu turvalliseen ja tehokkaaseen treenaamiseen. Nauhat mahtuvat kätevään suojapussiin, jonka voi ottaa mukaan myös reissuun. Et tarvitse muuta kuin muutaman neliön tilan ja tukevat kengät!

Lisätreenit kaupan päälle! (arvo 49 €)

Välillä treeneihin kaipaa vaihtelua, joten olemme täydentäneet MuutosTreenin tarjoamaa erilaisten lisätreenien avulla. Näistä löydät tarpeisiisi sopivan treenin on sitten kyse 10 min pikatreenistä, aamuverryttelystä, tuolijumpasta tai esimerkiksi pidemmästä pilates tai yin jooga harjoituksesta.

Aamuverryttely 15 min

Käynnistä aamusi Susannen kanssa 15 minuutin harjoituksen parissa.

Vaikka harjoitus on suunniteltu valmistamaan keho päivän toimiin erityisesti heti aamusta tehtynä, sopii harjoitus erinomaisesti myös taukojumpaksi vaikka kesken työpäivän.

Pikatreenit kehonpainolla 10 / 20 min

Tämä treeni muuntuu 10 min tai 20 min harjoitukseksi koostuen kahdesta eri setistä. Molemmissa seteissä on eri liikkeet tuomaan vaihelua.

Jos aikataulu on tiukka ja haluat 10 min pikatreenin, tee vain ensimmäinen setti. Jos haluat pidemmän 20 min treenin, tee molemmat setit.

Tuolijumppa 20 min

Tuolijumppa soveltuu vaikka taukojumpaksi kesken työpäivän.

Harjoitus yhdistelee tuolissa istualtaan tehtäviä liikkeitä, sekä liikkeitä tuolin avulla. Sopii myös henkilöille, joilla on haasteita tasapainon kanssa.

Pilates kehonhallinnan parantamiseen 45 min

Pilates kehittää mm. voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta

Harjoituksessa keskitytään keskivartalon lihasten aktivoimiseen. Pilateksen avulla opitaan kehon oikeaoppisia liikeratoja ja aktivoidaan syviä lihaksia. Monet selkäkivuista kärsivät kokevat hyötyvänsä pilateksesta.

Yin jooga 30 min

Yin jooga rauhoittaa kehoa ja mieltä

Puolen tunnin harjoitus sopii erityisesti ensi kertaa yin joogaan tutustuville. Hidastempoinen ja rauhallisesti etenevä harjoitus. Harjoitus sopii kaikille kuntotasosta riippumatta ja on oivallinen lisä muista treeneistä palautumiseen. Yin jooga harjoitukset rentouttavat ja tuovat apua stressiin ja uniongelmiin.

Yin jooga 60 min

Tunnin mittainen yin jooga sopii jo hieman kokoneemmille harjoittelijoille

Jos yin jooga on jo ennestään tuttu, tai olet tehnyt muutamia kertoja 30 min harjoitusta, voit siirtyä tekemään tätä pidempää harjoitusta, jolloin saat entistä enemmän yin joogan hyötyjä.

Liikkuvuustreeni 30 min

Liikkuvuustreeni on erittäin tärkeää jos päivään kuuluu paljon istumista

Liikkuvuusharjoittelun avulla loukkaantumisriski pienenee, palautuminen nopeutuu ja suoritustekniikka, ryhti sekä lihastasapaino paranee.

Voimatreeni 50 min

Muutos-monivastusnauhoilla tehtävä harjoitus voimatasojen nostamiseen

Kuntopiiri, jossa tukiliikkeet varsinaiselle treenille ja varsinainen treeni. Lihasvoimaharjoittelu vahvistaa lihaksia ja luustoa sekä vähentää kehon rasvakudoksen määrää.  Harjoitus muokkaa tehokkaasti vartaloa.

Pikatreenit kehonpainolla 15 / 25 min (edistynyt)

Tehokas treeni kun aika on kortilla

Tämä treeni muuntuu 15 min tai 25 min harjoitukseksi koostuen kahdesta eri setistä. Molemmissa seteissä on eri liikkeet tuomaan vaihelua.

Ensimmäinen kuukausi vain 10 € (sis. nauhat), seuraavat 5 kk 29 €/kk ilman sitoutumispakkoa. 


Mikäli käyt koko 6 kk valmennuksen, on hinta 155 € (norm. hinta 259 €), sisältää kaiken tämän:

 • MuutosTreeni - 6 kk valmennus (arvo 106 €), jonka voit käydä milloin haluat
 • Muutos-monivastusnauhat (arvo 59 €), jotka kannattaa ottaa käyttöön heti
 • Lisätreenit (arvo 49 €)
 • Eroon jumeista -kurssi (arvo 45 €)
 • Mahdollisuus kysyä valmentajilta (arvo mittaamaton)

Sinulla on 30 päivän rahat takaisin palautusoikeus ja voit milloin tahansa myöhemminkin irtisanoa valmennuksen palauttamalla nauhat.

30 päivän tyyvyväisyystakuu + Mahdollisuus irtisanoa milloin vain 1kk irtisanomisajalla.

Mikäli jostain syystä haluatkin irtisanoa Muutos-Treenin, riittää että palautat nauhapaketin. Jos teet palautuksen 30 päivän sisällä tilauksesta, saat maksamasi 10 € takaisin.


Voit irtisanoa Muutos-treenin milloin vain myöhemmin palauttamalla nauhapaketin ja et saa enää uusia laskuja.

Meillä käy maksutapana:

Ensimmäisen kuukauden jälkeen maksutapana käy myös liikuntaedut.

Nämä nauhat ovat kivat ja hyvät kyllä, näillä tulee kyllä tehtyä koska aina ei jaksa kuntosalilla lähteä. Matalampi kynnys. Tuntuu lihaksissa että on kyllä tehnyt.

Minulla on polvet vähän huonot, mutta siitä huolimatta pystyy treeniä tekemään.

Kyllä näillä pystyy kuntosalin korvaamaan koska ovat niin monipuolisia ja ovat jotenkin niin helppoja käyttää.

Kaija Tienvieri

Usein kysytyt kysymykset

Sopiiko aloittelijoille

Valmennuksen voit aloittaa ilman minkäänlaista harjoittelupohjaa. Jos olet jo treenannut aikaisemmin, voit alussa valita sinun taitotasollesi sopivan lähtötason harjoitteluun.

Sopiiko naisille?

Kyllä, suunnitelun keskiössä on, että tämä soveltuu keski-ikäisille ja keski-iän ylittäneille naisille. Todellisuudessa vaativimman tason harjoitukset eivät päästä helpolla edes parikymppisiä miehiä, joten treenit mukautuvat kaikenkuntoisille.

Miten rajoitteet esimerkiksi tiettyjen liikkeiden osalta otetaan huomioon?

Jokaisesta harjoituksen liikkeestä on erillinen ohjeistus videona, jossa käydään läpi myös eri versioita liikkeistä helpottaen löytämään itselle sopiva variaatio.

Minkälaisia harjoitukset ovat?

MuutosTreenit ovat monessa mielessä erilaisia moneen muuhun verrattuna. Nämä ovat ns. yhdistelmäharjoitteita.Ensinnäkin harjoituksissa yhdistämme sykettä kohottavaa korkeatehoista intervalli, voima-, sekä liikkuvuusharjoittelua. Samalla kehitämme myös tasapainoa. Jokainen harjoitus alkaa alkulämmittelyllä ja siirtyy sitten työvaiheeseen, jossa teet kolme kierrosta.

Yksi kierros sisältää 5-6 liikettä, joita toistetaan itselle sopivaan tahtiin 40 sekuntia, jonka jälkeen on 10-15 sekunnin lepo. Harjoittelet kelloa vastaan, joten voit säätää koko ajan harjoituksen vaativuustasoa sinun päivän kuntoon sopivaksi.

Työvaiheen jälkeen tulee loppuverryttely ja venyttely, jonka avulla käynnistämme palautumisen. Yhteen kolmen kierroksen MuutosTreeniin menee noin 30 minuuttia sisältäen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn. Tarjoamme jokaisessa harjoituksessa myös mahdollisuuden kahteen lisäkierrokseen jos haluat todella haastaa itseäsi.

Minkalaisia tuloksia voin odottaa?

 1. Nautit liikunnasta ja odotat innolla jo seuraavaa harjoituskertaa. Liikunnasta on muodostunut sinulle luontainen osa arkea. Voi tuntua jopa hieman hassulta, että miten ennen säännöllinen harjoittelu ja tulosten saaminen oli niin hankalaa.

 2. Olet sinut ulkoisen olemuksesi kanssa. Tiedät tarkalleen miten harjoitella tavoitteellisesti ja kuinka ylläpitää mieleistäsi kehonkoostumusta. Sinulla on selkeät työkalut rasvanpolttoon, kiinteytymiseen ja lihasmassan kasvattamiseen.

 3. Näytät ja tunnet itsesi energiseksi ja elinvoimaiseksi. MuutosTreenillä on yksi erityisen positiivinen sivuvaikutus - se auttaa kääntämään sinun biologista kelloa taaksepäin. Valtaosalla ihmisistä lihasmassa vähenee ikääntyessä, mutta sinä olet alkanut palauttaa ja jopa lisäämään omaa voimaa. Tällä kaikella on merkittävä vaikutus mm. ikääntymiseen ja kehonkoostumukseen. Lopputulemana näytät ja tunnet itsesi nuoremmaksi kuin vuosiin.

 4. Tasapaino ja liikkuvuus ovat parantunut. Pystyt kannattelemaan itseäsi ja kehonpainoa entistä helpommin. Arjen askareet hoituvat vaivattomammin ja liikkuminen on sujuvampaa. Harjoituksiin sisäänrakennetut liikkuvuusharjoitteet ovat vähentäneet lihasjäykkyyttä ja lisänneet notkeutta alentaen vammariskiä sekä lihaksissa että jänteissä.

 5. Kestävyyskunto on kasvanut. MuutosTreenien sykettä kohottava vaikutus on auttanut tukemaan hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, sydämen, verisuonten ja keuhkojen terveyttä, sekä edistänyt veren rasva- ja sokeritasapainoa samalla auttaen painonhallinnassa.

Mitä tarvikkeita tarvitaan, tarvitseeko salijäsenyyden?

Jumppamatto on hyvä olla. Tilaukseen sisältyy myös Muutos-monivastusnauhat. Salijäsenyyttä tai muita laitteita et tarvitse.

Mitä tilaukseen sisältyy?

MuutosTreeni sisältää:

15 viikon harjoitusohjelma
-Muutos-monivastusnauhoilla tai kehonpainolla ilman välineitä
-Muutos-monivastusnauhat
-Kattavat ohjevideot liikkeistä ja koko treenit ohjaajan vetämänä
-Luentomateriaali mm. ruokavalioon ja harjoittelun motivaatioon
-Yhteisön tuki

Muutos-monivastusnauhat sisältää:

-5 yhdisteltävää eritehoista monivastusnauhaa
-1 kpl nilkkaremmejä
-2 kpl pehmustettuja kahvoja
-Suojapussi
-Ovikiinnike

Sopiiko tämä jos tavoitteena on pudottaa painoa / kiinteytyä?

Kyllä, nuo ovat tyypillisiä vaikutuksia säännöllisesti treenaamisesta.

Pitääkö minun jättää kaikki muu liikunta pois jos aloitan tämän?

Lihaskuntoharjoittelun osalta MuutosTreeni riittää, mutta voit hyvin jatkaa muita liikuntaharrastuksia valmennuksen aikana kunhan pidät huolta riittävästä palautumisesta.

Paljonko aikaa tämä vie viikossa, kuinka usein harjoitellaan?

Valtaosalle 2 x 30 min treeni viikossa riittää. Halukkaille tarjoamme myös mahdollisuuden haastaa itseään lisää sitä myöten kun kunto- ja taitotaso kasvaa. Luentoja varten on hyvä varata n. 20-30 minuuttia viikossa.

Voinko edetä omaa tahtia?

Kyllä, vaikka valmennuksessa on tietty ennalta tehty suunnitelma etenemiseen, lopulta sinä määräät oman tahdin aikataulujesi mukaisesti. Treenit ja materiaalit ovat käytettävissä kurssialueelta kellon ympäri.

Kuuluuko MuutosTreeni-valmennukseen ruokavalio?

Saat runsaasti tietoa liikkujalle sopivasta ruokavaliosta ja mm. vinkkejä välipaloihin ennen ja jälkeen harjoituksen. Kokemuksemme mukaan valmiit 4-8-12 viikon ruokasuunnitelmat eivät toimi pitkällä tähtäimellä, joten mielummin opetamme sinulle perusteet joiden pohjalta osaat koota tavoitteiden mukaisen ruokavalion koostuen normaalista kotiruoasta.

Haluan polttaa rasvaa ja kiinteytyä – sopiiko minulle?

Write the answer to the question here. This way, your visitors can easily pick the questions that matter to them, without being distracted by loads of text from the FAQ.

Voinko maksaa liikuntaseteleillä?

Ensimmäistä kuukautta ei voi maksaa liikuntaeduilla, mutta toiset kuukaudet pystyy.

Voiko maksaa osissa?

Maksu onnistuu kertamaksuna tai kuluttomasti neljässä erässä.

Miten kauan materiaalit ovat käytettävissä?

Niin pitkään kun palvelu on pystyssä, eli käyttöoikeus ei vanhene.

Muutos-valmennus numeroina

2500

Myytyä treeninauhaa

35 000

Asiakasta

128

5 tähden arvosteluja

>