Miten asiat ovat lähteneet käyntiin kurssin jälkeen?

Osallistu kilpailuun ja voita 12 kk:n Muutos-valmennus (arvo 348 €). Katso tarkemmat ohjeet videolta.

Videon sisältö tekstimuodossa - klikkaa tästä

Osallistu kilpailuun, jonka palkintona arvotaan 12 kk:n Muutos-valmennus (arvo 420 €). Osallistuaksesi vastaa kommenttikenttään mikä on ollut joku haaste TAI onnistuminen elämäntapamuutoksen aloittamisen jälkeen? Vastaajien kesken arvotaan yksi 12 kk:n Muutos-valmennus (arvo 420 €).

Saitko vastuutettua itsesi?

Joskus kun on hyvä energia, tulee porukassa innostuttua ja sitten kun arki koittaa asiat saattavat jäädä. 

Monesti se johtuu siitä, että on liikaa muutettavia asioita kerralla.

Ei vaan pysty pitämään kaikkia palloja ilmassa samaan aikaan normaalin arjen ja sen vaatimusten ohessa. Avain on hyödyntää vaiheittaista oppimista, missä jalkautetaan omaan elämään vähitellen ne olennaisimmat periaatteet, joiden lopputulemaa se hyvinvointi on.

Esim. sopivat ateriarytmit, muutos-ystävälliset ateriat (kasvikset, proteiinit, rasvat, hiilarit), huolehditaan riittävästä levosta, liikunnasta ja mm. stressinhallinnasta.

Muutos-valmennuksessa mukana oleville näitä asioita käydään rauhallisessa tahdissa läpi, muutokset omaan käyttäytymiseen tapahtuvat jopa hieman vaivihkaa.

Tästä tulee mieleen tarina, jonka kuulin kerran ja jäi mieleen.

Maanviljelijä herää joka aamu. Lastaa traktorin täyteen heinää. Ajaa kilometrin pari laitumelle ruokkiakseen lehmät.

Jos hän ajaa samaa reittiä päivästä toiseen, siihen alkaa muodostua urat. Aamulla ylös, traktori käyntiin ja heiniä viemään.

Tästä muodostuu rutiini ja lopulta kun urat ovat riittävän syvät, maanviljelijä voi käytännössä päästää irti ratista ja silti päätyä perille. Yleisesti ottaen rutiinit eivät ei ole mitenkään huono asia, ne ovat vain se polku jonka otat kerta toisensa jälkeen. Esimerkiksi hampaiden pesu on erittäin hyödyllinen rutiini. Sitten taas jotkut tietyt rutiinit saattavat olla ristiriidassa esimerkiksi hyvinvointitavoitteiden kanssa.

Todellisuudessa monen meistä tarvitsee rikkoa ne vanhat rutiinit, jotta voimme päästä uuteen päämäärään ja saavuttaa tavoitteemme. Monesti kuitenkin alkuinnostuksen jälkeen kuvainnollisesti päästämme irti ratista ja ajaudumme niille vanhoille urille. Ennen kuin huomaammekaan, olemme taas siellä missä ennenkin (väsynyt olotila tai vaikka paino ennen “elämäntapamuutosta”).

Onnistuneen elämäntapamuutoksen ydin

Tässä kohtaa  on hyvä ymmärtää elämäntapamuutoksen ydin ja vanha viisaus.

Miten voi muuttaa ylipäätänsä mitään? Yksi asia kerrallaan. 

Tai monille tuttu vitsi: Miten elefantti syödään? Yksi pala kerrallaan.

Miten juokset maratoonin? Yksi askel kerrallaan.

Miten pääset hyvinvointisi nykytilanteesta sinne tavoitteisiisi mitä haluat saavuttaa?

...eikä pelkästään motivoituneena, vaan varmana siitä, että sinulla on kaikki riittävä kyvykkyys ja taidot tehdä tavoitteistasi totta

Niin, että ei tarvitse katsoa vuoden parin päästä uudestaan, että hitto, kävin sen loistavan kurssin, olin super-innoissani, päätin tehdä kerrankin pysyvän muutoksen...

...mutta sitten ajauduin taas samoille vanhoille urille ja päästin irti ratista.

Jos päästät irti ratista päädyt sinne mihin aina ennenkin.

Tässä mitä sanon ei ole mitään uutta, sinä tiedät tämän jo ennestään. Haluan vain muistuttaa siitä.

Samalla tavalla käytyäsi kuntosalilla yhden kerran et voi odottaa olevasi huippukunnossa loppuelämäsi. Tai että syötyäsi terveellisesti viikon ajan ruokavalio on automaattisesti kunnossa siitä lähtien.

Samoin kuultuasi asioista muutaman kerran et voi olettaa, että saat niiden hyödyt ilman, että säännölliset toteutat niitä elämässäsi pitkällä tähtäimellä.

Pienen suunnanmuutoksen vaikutus

Mieti tätä. Jos sen maanviljelijän tarvitsee ajaa kilometrin parin matka ja hän nousee traktoriin. Mitä jos tänää hän kääntääkin rattia ihan sentin parin verran eri suuntaan. Ei mitään 180 asteen valtavaa käännöstä, vaan ihan pari senttiä eri suuntaan. 

Nyt kun lähtisi ajamaan niin tuossa kilometrin matkalla hän päätyisi aivan eri paikkaan kuin ennen.

Luultavasti perille päästessään hän ei edes näkisi alkuperäistä määränpäätään.

Tämä ei olisi pelottavaa tai mitenkään mahdotonta, hän käänsi rattia vain ihan vähän. Tämä on se tunne minkä haluan sinulle antaa.Käännä sitä rattia hieman, äläkä päästä siitä irti.

Pienillä päivittäisillä ja säännöllisillä teoilla on valtava merkitys. Muutos ei näy ulkoisesti ensimmäisinä päivinä, mutta ennen kuin huomaatkaan, että enää tunnista entistä.

Mielestäni tämä tarina maanviljelijästä on erinomainen vertauskuva elämäntapamuutokseen. 

Niin usein luulemme, että meidän tarvitsee tehdä valtavia muutoksia kertalaakista, mutta todellisuudessa keskittymällä oikeisiin asioihin ja tekemällä pieniä muutoksia voimme saada kestäviä ja paljon isompia muutoksia mihin alunperin uskoimmekaan.

Onko alkuinnostus laantunut?

Jos tällä hetkellä tuntuu siltä, että aikaisemmat “hyvät ideat” eivät enää tunnukaan niin tärkeiltä (tai iso osa niistä on jo unohtunut), niin nyt on kriittinen hetki herätä taas, palauttaa asioita mieleen ja tehdä jotain konkreettista omien tavoitteiden saavuttamisen eteen. 

Käytännössä kaikki (niin minä kuin sinäkin) tarvitsevat aika ajoin muistuttelua ja herättelyä siitä, että mikä on olennaista ja tärkeää, sekä mitä kohti ollaan menossa.

Se ei riitä, että asioista kuuluu kerran pari, silloin kun tiedät jonkun asian aidosti totta se myös näkyy käytännön teoissa joka päivä.

  1. Ympäröi itsesi positiivisilla asioilla ja ihmisillä, sellaisilla jotka keskittyvät siihen mitä haluavat saavuttaa, ei siihen mikä kaikki maailmassa on vialla.
  2. Jos vaikka uutisten seuraaminen saa huonolle tuulelle, mitä jos katsot niitä hieman vähemmän?
  3. Keskity ruokkimaan onnistumisiasi, älä epäonnistumisia
  4. Etene järjestelmällisesti eteenpäin yksi teko kerrallaan
  5. Hyödynnä tukea jos olet sen tarpeessa.

Monesti tuki on tarpeen

Jos tuntuu, että sittenkin tuesta ja selkeästä opastuksesta olisi hyötyä, tule mukaan Muutos-valmennukseen.

Kyse ei luultavasti ole siitä, ettetkö suurin piirtein tietäisi mikä tulisi tehdä, vaan enemmän siitä, että miten se tekeminen saadaan säännölliseksi ja mieleiseksi kaiken sen arjen keskellä.

Siinä minä ja tiimini autetaan.

Tietenkin saat kaiken riittävän tiedon, mutta ennen kaikkea laitetaan se tieto käytäntöön, jotta saavutat kestävistä ne itsellesi asettamasi tavoitteet

Tammikuun aloitus oli meidän kaikkien aikojen suurin ja ensimmäisen kuukausi on lähtenyt käyntiin hienosti.

Meillä alkaa nyt Muutos-valmennuksen ryhmä 5.6.

Muutos-valmennus on suomen johtava kestävään elämäntapamuutokseen erikoistunut valmennus.

Ensimmäinen kuukausi 1 euro. Jatkokuukaudet 35 € ja voit aina lopettaa valmennuksen käynnissä olevaan kuukauteen. Kokonaisuudessaan valmennus kestää vuoden mahdollistaen erinomaisen pohjan loppuelämän hyvinvointiin.

14 päivän rahat-takaisin-takuu. Jo yli 35 000 valmennettavan kokemuksella.

Liity mukaan seuraavaksi alkavaan ryhmään täältä:

https://muutos.net/saastoliekki-1e-tarjous-6-3/

Ainutlaatuinen Muutostakuu: saat tuloksia tai tienaat 100 euroa

Käy koko vuoden kestävä valmennus kokonaisuudessaan, lue luennot, seuraa ohjeistusta, täytä itsearvionnit ja haasteita kohdatessasi ole yhteydessä valmentajaan.

Jos et vuoden jälkeen ole elämäsi parhaassa kunnossa tai mistä tahansa muusta syystä tyytyväinen, saat rahasi takaisin ja me maksamme sinulle vielä 100 € vaivannäöstäsi.

Emme pyydä mahdottomia, kävisit valmennuksen läpi muutenkin, joten tässä vielä pieni porkkana ja samalla poistamme sinulta riskin täysin. Saat joko tuloksia, tai tienaat 100 €.

Lue lisää ja liity mukaan maanantaina pian alkavaan Muutos-valmennuksen. Paikkoja on rajallisesti.

Sitten vielä se kilpailu mistä mainitsin aikaisemmin:Kommentoi tähän ketjuun joku haaste TAI onnistuminen elämäntapamuutoksen alun jälkeen? Vastaajien kesken arvotaan yksi 12 kk:n Muutos-valmennus (arvo 420 €).


EXTRABONUS 5.6. Muutos-valmennukseen liittyville

Osallistu kilpailuun, jonka palkintona arvotaan 12 kk:n Muutos-valmennus (arvo 420 €). Osallistuaksesi vastaa kommenttikenttään mikä on ollut joku haaste TAI onnistuminen tehostartin jälkeen? Vastaajien kesken arvotaan yksi 12 kk:n Muutos-valmennus (arvo 420 €).

-5 päivän Pois säästöliekiltä ja vauhtia aineenvaihduntaan -kurssin tallenteet (arvo 17 €). Pääset käsiksi haasteen materiaaleihin ja voit palata sinulle tärkeisiin aiheisiin koska vain.
-14 päivän Irti sokerista ja makeanhimosta -haasteen tallenteet (arvo 17 €)
-5 päivän Vatsan hyvinvointikurssi (arvo 17 €)
-Liikuntahaasteet (mm. kyykky-, punnerrus-, vatsalihas-, syke ylös- ja kehonhuoltohaasteet)

Onko kestävä elämäntapamuutos seuraava askel matkallasi?

Jokainen tapaamani elämäntapamuutoksessa onnistunut on ollut toiminnan ihminen.

Vaikka tämä haaste on erinomainen aloitus isoille muutoksille terveyden ja hyvinvoinnin saralla, voit saavuttaa vielä paljon enemmän.

Suosittelen, että hyödynnät mahdollisuuden ja otat hyvinvointisi omiin käsiisi jo tänään.

Muutos-valmennus ei ole kaikkia varten, mutta se sopii sinulle erinomaisesti jos painonhallinta ja terveyden edistäminen on ollut ajatuksissa. Verkkovalmennuksen avulla pudotat painoa ja teet elämäntaparemontin, joka näkyy, tuntuu ja pysyy.

Valmennuksen avulla saavutat pysyvän painonpudotus uuden tapamenetelmän avulla ilman ruokarajoituksia. 25000+ valmennettavan kokemuksella ja onnistumistakuulla.

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että kaipaamasi olotila, peilikuva ja hyvinvoinnin tavoitteet ovat jossain tavoittamattomissa?

Muutos-valmennus on suunniteltu siten, että käymällä viikoittain läpi saamiasi materiaaleja alat ymmärtää kehosi ja mielesi toimintaa. Sinun tarvitsee vain seurata ja toteuttaa valmennuksessa annettavia toimintaohjeita. 

Valmennus ei perustu ”syö tätä enemmän ja vähennä tätä” -metodiin vaan uusien tapojen opetteluun.

Pilkomme isommat tavoitteet päivittäisiksi arjen teoiksi, joiden yhteisvaikutus on valtaisa. Päivien ja viikkojen kuluessa koet kestäviä muutoksia oloosi ja peilikuvaasi.

Valmennuksessa seuraat todennettua onnistumisen polkua. Aloitamme sinun tarpeista ja tavoitteista, jotta voit syödä, liikkua ja elää nautinnollisemmin.

Luot itsellesi tavoitteitasi tukevan ruokavalion ilman, että olet reseptien ja ruokaan liittyvien rajoitusten vankina.

Ei enää ylimitoitettuja kuntokuureja. Saat otettua monipuolisen ja juuri sinulle sopivan liikunnan osaksi elämääsi.

Sinä luot itsellesi elinikäisiä tapoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi kuin itsestään. 

Valmentajat auttavat sinua aina tarvittaessa, mitä tahansa elämä eteesi heittääkin.

Muutos on pysyvä myös valmennuksen jälkeen.

Saat kaiken tämän heti käyttöösi:

- Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, jossa luomme yhdessä uuden pysyvän elämäntyylisi. Selvitämme nykytilanteen ja luomme selkeät askelmerkit tavoitteiden toteuttamiselle. Voit vihdoin päästää irti painohuolista ja edistää hyvinvointiasi säännöllisten tekojen avulla. Saat kerran viikossa uuden viikko-osion, joka koostuu 3–4 lyhyestä ja selkeästä video-, ääni- tai tekstimuodossa olevasta luennosta.

- Pääsyn kattavaan bonusluentovalikoimaan. Voit katsoa halutessasi heti luennon esim. vaihdevuosista ja painonpudotuksesta, pääset lukuisiin mielikuvaharjoitusäänitteisiin, joiden avulla pystyt parantamaan mielen tilaa ja unta. Löydät myös kattavan reseptikirjaston.

- Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuun Muutos-heimo-tukiyhteisöön. Yhteisöstä löydät valmentajien lisäksi myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita henkilöitä, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat vinkkejä ja kokemuksia valmennuksen edistymisestä. Tiukan päivän tullen saat yhteisöstä tsemppiä ja keskustelutukea pulmatilanteisiin tai vaikkapa resepti-ideoita päivän ateriaksi. 

- Avuliaan ja sitoutuneen valmennustiimin muutoksen tueksi. Voit koska vain olla yhteydessä valmentajiin ja saada henkilökohtaista apua juuri sinun tilanteeseen. 

- Lukuisia treeniohjelmia videoineen. Valmennukseen sisältyy yhdessä Syke-valmennusyrityksen kanssa tehtyjä treeniohjelmia niin kuntosalille kuin kotioloihin. Ohjelmia löytyy nivelrikkoisille, selkävaivaisille, ajoittelijoille, edistyneille tai kehon huollosta kiinnostuneille. Ohjelmat sisältävät videopohjaiset ohjeet liikkeiden oikeaoppista suorittamista varten.

-5 päivän Pois säästöliekiltä ja vauhtia aineenvaihduntaan -kurssin tallenteet (arvo 17 €). Pääset käsiksi kurssin materiaaleihin ja voit palata sinulle tärkeisiin aiheisiin koska vain.
-14 päivän Irti sokerista ja makeanhimosta -haasteen tallenteet (arvo 17 €)
-5 päivän Vatsan hyvinvointikurssi (arvo 17 €)
Liikuntahaasteet (mm. kyykky-, punnerrus-, vatsalihas-, syke ylös- ja kehonhuoltohaasteet)

Jos tämä valmennus kiinnostaa sinua, voit hyödyntää meidän erinomaisen tarjouksen ja liittyä kuun alussa starttaavaan uuteen valmennusryhmään, joka jatkaa saumattomasti haasteen jälkeen.

Ensimmäinen kuukausi vain 1 € (norm. 35 €). Sen jälkeen Muutos-valmennus jatkuu 35 € / kk ilman sitoutumispakkoa. Voit olla mukana yhteensä 1-12 kk, joten on mahdollista lopettaa ensimmäisen kokeilukuukauden aikana. Kokonaisuus kestää vuoden.

Ilmoitus kurssialueen omat tiedot osiosta, tai viesti asiakaspalveluun ([email protected]) riittää lopettamaan tilauksesi vaikka nyt ensimmäisen tarjouskuukauden aikana jos siltä tuntuu. Uskomme, että haluat jatkaa pidempään huomatessasi miten hyvinvointisi muuttuu. Valmennuksessa on ollut mukana jo yli 35 000 valmennettavaa ennen sinua.

Saat lisäksi myös ilman erillistä veloitusta tallenteet tähän haasteeseen, joten halutessasi voit toistaa haasteen tai palata yksittäiseen sisältöön milloin vain halutessasi. Tallenteiden arvo on 17 €, mutta ne sisältyvät tähän ensimmäisen kuukauden 1 €:n hintaan. Jos olet jo ennestään mukana valmennuksessa, tallenteet lisätään sinulle automaattisesti. Jos taas onnetar on puolellasi ja voitat pääpalkinnon, hyvitämme tämän liittymismaksun sinulle.

Hyödynnä etu painamalla alla olevaa painiketta.

Terveisin,
Tuomas
Muutos-valmennus / Muutos.net

Kokemuksia Muutos-valmennuksesta:


© Muutos-valmennus 2023

>