MM omat tiedot

Tältä sivulta saat tietoa tietoa tilauksestasi ja omista tiedoistasi.

Tästä voit vaihtaa salasanasi.

Muutos-mieli tilauksesi on voimassa

Tilaustietosi

Tilauksesi tyyppi: Muutos-mieli valmennus? Sinulla on oikeus myös Muutos-valmennuksen sisältöihin.

Laskutuspäivät

Saat sähköpostiisi laskun kuukausittain siitä päivämäärästä katsottuna jolloin valmennuksesi on alkanut. Jos valmennuksesi on alkanut esimerkiksi 28.1. saat laskun toisesta kuukaudesta 28.2. ja siitä eteenpäin aina joka kuun 28. päivä.

Jos valitsit kertamaksun, saat laskun koko vuodesta samana päivänä kun valmennus alkuu.

Laskutus

Lähetämme laskut Nettilasku-palvelun kautta ja ne tulevat osoitteesta [email protected] Mikäli olet kieltänyt sähköposti-asetuksesta kaikki "noreply" osoitteet, saattaa sähköpostisi mennä suoraan roskapostiin. Laskun lähettäjän nimi on Muutos Innovations Oy ja laskun otsikko on Lasku nro xxxx.. Jos et ole saanut meiltä laskua alla olevan ajastuksen mukaisesti, tarkista roskapostisi ja ole meihin yhteydessä "[email protected]" ja lisää jatkoa ajatellen sähköpostin osoitekirjaasi [email protected] Näin laskujen pitäisi tulevaisuudessa aina tulla saapuneisiin viesteihin!

Noudatamme myöhästyneissä laskuissa perintälakia. Myöhästyneistä laskuista veloitamme maksumuistutuskulun (5 € / lasku), mikäli emme saa maksumuistutukseen suoritusta siirrämme saatavan Axactor perintätoimistolle.

Mikäli haluat laskut jatkossa kirjeitse kotiin, voit pyytää laskun kirjeenä, jonka veloitus on 3 € / lasku.

Mikäli haluat maksaa valmennusmaksujen koko loppuvuoden kerralla, saat loppumaksuista alennusta. Ole yhteydessä [email protected] ja kysy lisää!

Voit ladata Muutos-mieli jäsensopimusehtosi alta:
Sopimuksesi latautuu .pdf muodossa kun painat tästä
Maksujen viivästyminen

Käyttämämme laskutustapa on sähköposti. Mikäli suoritusta oikealla summalla ja viitenumerolla ei ole tehty ennen eräpäivää muistutamme laskusta kirjallisesti. Kirjallisen muistutuksen muistutuskulu on 5€. Mikäli kirjalliseen muistutukseen ei tule suoritusta määräaikaan mennessä, saatava siirretään Axactor perintätoimistolle, joka aloittaa laskun perinnän.

Mikäli saat laskun Axactor perintätoimistolta, ole hyvä ja käytä siinä laskussa olevia maksutietoja (viitenumero ja tilinumero), sillä muuten perintä jatkuu. Mikäli olet saanut Axactor perintätoimistolta kirjeen ja haluaisit tiedustella asiasta tarkemmin, ole yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa: 014 362 3300 (ark. klo 9-16).

Mikäli olet maksanut laskun eri tilille tai viitenumerolla kuin laskussa, niin ole yhteydessä [email protected]

>