Valitse seuraavaksi palkinnoksi:

Valitse palkintosi huolella, sillä et voi jälkikäteen tehdä muutoksia. Tutustu alla olevaan 4 kurssiin ja valitse haluamasi.

Turvottaako, närästääkö tai oireileeko vatsa aika ajoin esim. ilmavaivojen, ummetuksen tai erilaisten kipujen muodossa? Tiesitkö, että suolistomikrobistolla on todettu olevan iso vaikutus terveyteemme ja sairauksien kuten masennuksen puhkeamiseen. Suoliston huono kunto voi aiheuttaa myös muita ongelmia kuten allergioita, muistihäiriöitä, nivelvaivoja ja ylipainoa.

5 päivän kurssi antaa sinulle tarvittavan tiedon ja toiminta-askeleet suoliston hyvinvointiin. Saat ohjeistuksen tilanteesi diagnosoimiseen ja mm. vinkkejä miten mm. ruokavaliolla edistää suoliston kuntoa. Kurssin arvo 17 €.

Haluaisitko lisää aktiivisuutta ja liikuntaa arkeesi? Tuntuuko liikunta välillä pakkopullalta ja motivaatio kadoksissa? Anna liikunnan ilon roihahtaa elämääsi. Valmentajien ohjaamana harjoittelet tehokkaasti ja turvallisesti. Ota 5-päivän treenistartti lihaskuntoharjoitteluun, jota teet mielelläsi helposti kotoa käsin. Kurssin arvo 27 €.

Oletko täysin koukussa sokeriin tai haluaisit hieman vähentää sen roolia elämässäsi? 14 päivän irti sokerista haaste ohjaa sinut valmentajien avustuksella tutkailemaan suhdettasi makeanhimoon. Saat tietoa, harjoituksia, työkaluja ja ruokavinkkejä, joiden avulla voit sanoa hyvästit sokerikoukulle. Kurssin arvo 29 €.

Yksi yleisimmistä syistä siihen, miksi paino ei putoa, on liian vähäinen syöminen. Kun energiansaanti laskee liikaa kulutukseen nähden, niin keho alkaa mukautumaan tähän matalaan energiansaantiin hidastamalla aineenvaihduntaa. Tällöin elimistö ajautuu säästöliekille ja pysyvästä painonpudottamisesta tulee erittäin hankalaa.5 päivän kurssin avulla selvität oletko säästöliekillä ja saat selkeät ohjeet tilanteen korjaamiseen. Kurssin arvo 17 €.

>