Treenaa kotona kuin kuntosalilla

Muutos-monivastusnauhat

Oletko harmitellut, miksi lihaskuntoharjoittelun on oltava niin aikaa vievää ja monimutkaista? Moni haluaisi harjoittaa lihaskuntoaan enemmän, mutta siitä huolimatta 81 % suomalaisista harrastaa lihaskuntoharjoittelua riittämättömästi. Lihaskuntoharjoittelua tulisi tehdä vähintään kahdesti viikossa.

Suurin syy vähäiseen lihaskuntoharjoitteluun on se, ettei kaikilla ole itselleen sopivaa kuntosalia kodin lähettyvillä tai kuntosalilla treenaamisen aloittaminen tuntuu muuten vain vieraalta. Monella ei ole myöskään mahdollisuutta ostaa kotiin useita tilaa vieviä vempaimia. Pelkät kotitreeniohjeet ovat usein myös vaikeita toteuttaa.

Näiden syiden takia kehitimme kotitreeniin soveltuvan lihaskuntolaitteen Muutos-monivastusnauhat. Laitteen avulla tulet saavuttamaan paremman lihaskunnon ja saamaan kaikki hyödyt, jotka ovat seurausta parantuneesta lihaskunnosta.


Saat kaiken tämän tilatessasi


  • 5 yhdisteltävää eritehoista monivastusnauhaa
  • 1 nilkkaremmi 
  • 2 pehmustettua kahvaa
  • Suojapussin
  • Ovikiinnikkeen
  • Tekniikkavideot liikkeiden turvalliseen suorittamiseen

+ BONUS: kehonhuoltotreeni

Henna Heinonen

Testikäyttäjä

"Näillä nauhoilla on kyllä hyvin mennyt treenailut koska olen kyllä tykännytkin treenata, sillä ei tarvitse lähteä tätä varten kodista mihinkään. Nauhat eivät vaadi juuri yhtään tilaa ja näppärän suojapussin avulla nauhat ottaa vaikka mökille mukaan.


Olen käynyt kuntosalilla aiemmin ja oikeastaan kaikille liikkeille löytyy korvaava vaihtoehto näiden nauhojen avulla. Voisi siis sanoa, että nauhat korvaavat kuntosalin.


Tätä tuotetta voi suositella kaikille, mutta suurimman hyödyn tästä saa sellaiset joilla on jotain kremppaa. Myös sellaisille tämä on hyvä, jotka eivät pysty salilla nostelemaan raskaita painoja. Nauhoilla treenaaminen on tehty niin helpoksi, että on puhdasta laiskuutta jos näillä ei jaksa treenata!"

Miksi valita Muutos-monivastusnauhat?

Teho yhtä hyvä kuin kuntosalilla

Monivastusnauhoilla pystyt harjoittamaan kaikkia kehon lihaksia monipuolisesti. Tarvitset treenaamiseen tilaa vain 4 m2. Kuin kuntosalilla voit lisätä vastusta vaihtamalla astetta jäykempään monivastusnauhaan. Saat lisäksi kätevän suojapussin, jossa voit ottaa nauhat mukaan minne tahansa.

Monipuolinen treenimuoto, kestävät osat

Monivastusnauhojen luonnollinen liikerata on turvallinen nivelille. Monivastusnauhat on tehty erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä luonnonkumista, minkä ansiosta nauhat säilyttävät kimmoisuutensa todella pitkään.

Saat selkeät videoidut ohjeet, jotta opit treenaamaan oikein monivastusnauhoilla. Voit valita erilaisia viikoksi suunniteltuja treeniohjelmia. 

Monipuolisempi kuin voit kuvitellakkaan

Paketti sisältää 5 erivastuista vastusnauhaa (hyvin kevyestä raskaaseen). Mukana tulevien kahvojen ja ovikiinnikkeen avulla kokoat laitteen, jolla saa tehtyä todella monipuolisia harjoituksia. Harjoitukset ohjeistetaan tekniikkavideoilla. Niinpä monivastusnauhat soveltuvat myös aivan aloittelijoille.


Tilattuasi pääset treeniohjelmasivulle, josta löytyy ohjeita, vinkkejä ja valmiita treeniohjelmia.

Nauhat sopivat hyvin myös kuntouttamiseen:

Laila P.

Erikoissairaanhoitaja

"Idea näissä nauhoissa on kyllä hyvä ja mukana ovistopperi on kyllä kätevä! Nämä nauhat toimivat nimenomaan kuntosalin korvikkeena ja nämä voisi ottaa mukaan jopa töihin.

Se tässä on myös hyvää, että näillä treenaaminen ei ole sidoksissa paikkaan eikä aikaan, vaan saa ähkiä ihan rauhassa kotonansa. Sali maksaa aika paljon joka kuukausi niin varsinkin siinä mielessä nämä nauhat on pieni sijoitus. Todellakin näkisin että näille saa rahoilleen vastinetta.
Voisin suositella näitä nauhoja ihan kenelle vaan ja itseasiassa salilla käyvä 17-vuotias tytärkin on sanonut että kyllä toimii ja on myös tykännyt kovasti.

Minulla on ollut käytössä kahvakuulaa yms., mutta sanoisin, että näitä nauhoja käytän kaikkein mieluiten. Plussaa myös mukana tulevasta pussista, sillä sen avulla nauhat voi ottaa mukaan työpaikalle, työreissuille tai vaikka mökille."

Eija Leppänen

Testikäyttäjä

"Olen vähän yli 60-vuotias eläkeläinen ja ennen kärsinyt selkävaivoista. Ennen en viitsinyt edes kauppakasseja kantaa, mutta nyt treenaamisen ansiosta selkäkivut on jäänyt.

Minulla on kotona kahvakuulaa ja muitakin painoja, mutta ei niillä saanut aikaiseksi tehdä treeniä. Nauhoilla treenaaminen on niin mukavaa, että oikein innolla odottaa seuraavaa treenikertaa. Olen nyt treenannut kolmesti viikossa.

Muutos-monivastusnauhoilla treenaamisen tulokset näkyvät jo! On jaksavampi olo ja vatsalihakset on alkanut löytymään, rasvaa tuntuu myös palavan ja tosiaan ne selkäkivut ovat kadonneet.

Rahoilleen saa kyllä vastinetta, sillä tällä summalla kun ei saa kuin yhden kuukauden kuntosalikortin kun taas vastusnauhat ovat pitkäaikainen ilo." 

Suurimmat hyödyt monivastusnauhoilla harjoittelusta

Lihaskuntoharjoittelulla on monia terveysvaikutuksia.

Muutos-monivastusnauhoilla saat kaikki samat hyödyt kuin monipuolisesta lihaskuntoharjoittelusta esimerkiksi kuntosalilla.

1

Ennaltaehkäiset sairauksia


Ennaltaehkäisevä vaikutus osteoporoosiin, diabetekseen, sydän- ja verisuonitauteihin sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Positiivinen vaikutus stressiin ja siitä johtuviin sairauksiin.

2

Teet arjestasi helpompaa


Kannat kauppakasseja kevyemmin ja portaiden nouseminen onnistuu helpommin, kun lihaksissa on voimaa. Tuolilta ja sohvalta nouseminen onnistuu paremmin. Hyvä lihaskunto suojaa myös kaatumisilta, koska kulkeminen on varmempaa ja voit luottaa lihaksiisi.

3

Pidät huolta luustosta ja nivelistä


Lihaskuntoharjoittelu vähentää lonkkamurtumia ja ehkäisee osteoporoosia. Jalkalihakset vahvistuvat, mikä auttaa pysymään pystyssä paremmin. Luiden tiheys ja niiden kestävyys paranee. Vahvat selkälihakset tukevat niveliä ja kannattelevat ryhtiä, samalla selkäkivut vähenevät.

4

Tuet painonhallintaa


Lihasmassan lisääntyessä keho kuluttaa myös levossa enemmän energiaa. Tällöin voi jopa syödä enemmän ja silti laihtua.

Marjo T.

Fysioterapeutti

"Polvet ja lonkat on vähän huonot, mutta siitä huolimatta pystyy tekemään hyvän treenin, kunhan pitää huolen ettei mene liian syvälle kyykyissä. Kyllähän mukana tulevat kahvat ja nilkkaremmit tekevät näistä paljon paremmat kuin tavallisista vastusnauhoista.

Nauhat kyllä toimivat hyvin ja ovat hintansa väärti, kun tulee vielä nämä ohjeetkin mukaan."

Joakim Piiroinen

 Muutos-valmentaja 

 Muutos-valmennuksen perustajajäsen 

Olen Joakim Piiroinen, Muutos-valmennuksen perustajajäsen, Muutos-valmentaja ja personal trainer. Olen valmentanut tuhansia suomalaisia parempaan hyvinvointiin viimeisen kolmen vuoden aikana. Olen erikoistunut liikuntarajoitteisten ja senioreiden valmentamiseen ja hankkinut tästä myös sertifioinnin. Kehitin Muutos-monivastusnauhat, sillä huomasin ihmisten harjoittavan lihaskuntoa liian vähän. Kaikilla ei ole mahdollisuutta tai aikaa treenata kuntosalilla säännöllisesti. Nyt monivastusnauhoilla treenaaminen “tuo kuntosalin kotiin”!

“Muutos-monivastusnauhat on ehdottomasti kätevin keino lihaskunnon parantamiseen.”

Joakim Piiroinen / Muutos-valmentaja 

Yhtenä pakettina nyt edullisemmin

Nämä kaikki yhteensä maksavat yksittäisinä osina 109 €. Säästät siis 50 € tilaamalla nyt!

5 kpl vastusnauhoja (normaalisti 59 €)

2 kpl pehmustettuja kahvoja sekä nilkkaremmi, ovikiinnike ja suojapussi (normaalisti 20 €)

Treeniohjelma ja ohjeet (normaalisti 30 €)

Saat tuloksia tai saat rahasi takaisin

Saat tuloksia tai saat rahasi takaisin. Käytä laitetta 30 päivän ajan ohjeiden mukaan ja seuraa edistymistäsi!


Luotamme niin vankkumattomasti Muutos-monivastusnauhojen hyötyyn ja siihen, että monipuolinen treenaamismuoto tulee jatkuvaan käyttöön. Siksi myönnämme täyden 30 päivän palautusoikeuden. Joten jos et ole mistä tahansa syystä tyytyväinen tuotepakettiin, voit sen palauttaa ja saat rahasi takaisin!

Yhteistyössä mm.:

Petri Ruotanen

"“Näillä pystyy kyllä hyvin tekemään niskaa tukevia liikkeitä, joita salilla on vaikea tehdä. On tärkeää pitää selkää kunnossa, koska istun koko päivän aina töissä.

Oma fysioterapeuttini on neuvonut treenaamaan yksinkertaisilla vastusnauhoilla niska- ja hartiavaivoihin, mutta nämä Muutos-monivastusnauhat ovat paljon paremmat, sillä tässä tulee mukana kahvat ja erilaisia muita kiinnikkeitä.

Mukana tuleva suojapussi vaikuttaa tosi laadukkaalta ja sen pystyy ottamaan hyvin reissun mukaan. Muutenkin koko tuotteen laatu vaikuttaa hyvältä ja kestävältä.

Tiedän paljon niitä, joilla on painon ja itsetunnon kanssa sellaisia ongelmia, ettei viitsi mennä salille. Näillä nauhoilla pystyy treenaamaan ihan samoja lihasryhmiä kuin salilla, joten näiden avulla saa hyvin itseluottamuksen takaisin, että pystyy ja rohkenee liikkumaan enempi.

Kokonaisuudessaan tämä on kyllä todella hyvä tuote jos vertaa vaikka kuntosaliin, sillä tällä hinnalla saa hädin tuskin yhden kuukauden salijäsenyyden ja pelkästään se, että näiden avulla saa pidettyä itsensä sellaisessa kunnossa, ettei tarvitse käydä esimerkiksi hierojalla, niin todellakin on hintansa arvoiset!"


Kaija Tienvieri

"Nämä nauhat ovat kivat ja hyvät kyllä, näillä tulee kyllä tehtyä koska aina ei jaksa kuntosalilla lähteä. Matalampi kynnys. Tuntuu lihaksissa että on kyllä tehnyt.

Minulla on polvet vähän huonot, mutta siitä huolimatta pystyy treeniä tekemään.

Kyllä näillä pystyy kuntosalin korvaamaan koska ovat niin monipuolisia ja ovat jotenkin niin helppoja käyttää."


MEISTÄ

Muutos Innovations Oy on Suomen kokonaisvaltaisin valmennusyritys.


Lisätietoa täältä.

SEURAA MEITÄ SOMESSA

>