Kiinnostaako henkilökohtainen valmentaja Muutoksen tueksi?

MuutosPLUS™ -valmennus auttaa sinut määränpäähäsi nykytilanteesta riippumatta.

Tiesithän, että Muutos-valmennukseen sisältyy aina mahdollisuus kysyä valmentajalta, jos jotain kysyttävää herää valmennuksen edetessä.

Kaipaatko kuitenkin lisää tukea tai yksilöllisempää ohjausta? Haluatko vastuuttaa itsesi entisestään ja saada valmentajalta säännöllistä palautetta ja opastusta yhteisissä tapaamisissa? Onko terveydentilaasi tai tavoitteisiisi liittyen tarvetta käydä asioita läpi tarkemmalla tasolla?

MuutosPLUS™ -valmennus yhdistää verkkovalmennuksena toteutettavan Muutos-valmennuksen, sekä tapaamiset oman henkilökohtaisen valmentajan kanssa.

Tapaamiset toteutetaan etänä puhelimitse tai videopuhelun kautta, joten asuinpaikallasi ei ole merkitystä.

Mitä MuutosPLUS™ -valmennus sisältää?

Verkossa tapahtuvan Muutos-valmennuksen lisäksi:

Oma henkilökohtainen valmentaja

Muutos-verkkovalmennus + säännölliset tapaamiset henkilökohtaisen valmentajan kanssa (puhelimitse / verkon kautta). Valmentaja auttaa sinut yksilöllisesti askel askeleelta nykytilanteesta sinne mihin haluat päästä.

Yksilöllinen edistyminen

Käymme yhdessä läpi terveydentilaasi ja tavoitteitasi alkukartoituskyselyn avulla. Saamme samalla tietoa nykyisestä ruokavaliostasi, jotta voimme valmennuksessa keskittyä mm. uuden ruokavalion luomiseen.

Mukautuu elämäntilanteeseesi

Saat halutessasi yksilöllisen treeniohjelman, sekä vinkkejä ruokailuun. Voimme analysoida ruokavaliotasi tarkemmin valmennuksen edetessä.

Voit esittää kysymyksiä ja voimme käsitellä ruokavalioon, lisäravinteisiin, liikkumiseen tai muita kokonaisvaltaista hyvinvointia koskettavia aiheita.

Tapaamisissa voimme käsitellä sinulle olennaisia aiheita, mm.

 • Saat halutessasi yksilöllisen treeniohjelman, sekä vinkkejä ruokailuun. Valmennuksen edetessä voimme analysoida ruokavaliotasi ja muokata sitä tarpeidesi mukaisesti.
 • Tavoitteiden asetanta ja suunnitelma etenemiseen.
 • Ravinnon vaikutus terveydessä ja sen hoidossa, sekä tietoa mihin kaikkeen ruokavaliolla voidaan vaikuttaa.
 • Elämänvaiheeseen tai terveyteen liittyvät asiat: vaihdevuodet, kilpirauhasen vajaatoiminta, suolisto-ongelmat, diabetes, korkea kolesteroli jne.)
 • Motivaation rooli elämäntapamuutoksen eri vaiheissa aloituksesta ylläpitoon ja tavoitteiden uudelleen asettamiseen
 • Yksilöllinen lautasmalli ja annoskoot sinun elämäntilanteessa
 • Helpot ja yksinkertaiset reseptit terveelliseen hyvään ruokaan ja ruuanvalmistus juuri sinun arjessasi
 • Opastusta kuinka toimia kaupassa, mitä ostaa, mitä välttää
 • Lisäravinteet ja superfoodit, tutuista kotimaisista eksoottisiin 

MuutosPLUS™
mukautuu sinun tarpeisiisi

 • Sisältää verkossa toteutettavan Muutos-valmennuksen, sekä tapaamiset/yhteydenotot (1-4 / kk) henkilökohtaisen valmentajan kanssa.
 • Tapaamiset toteutetaan puhelimitse tai verkkotapaamisen kautta.

Näin valmennus etenee:


1. Jätä yhteystietosi. Olemme yhteydessä ja keskustellaan tarkemmin siitä minkälainen valmennusvaihtoehto sopii sinulle parhaiten.
2. Sovimme varsinaisen alkutapaamisen. Käymme etänä läpi nykytilanteesi ja tavoitteesi, sekä teemme suunnitelman etenemiseen.
3. Tapaat verkon kautta tai puhelimitse oman valmentajasi sinulle sopivin väliajoin. Valmentaja pitää huolta, että etenet kohti tavoitettasi ja teette yhdessä korjausliikkeitä tilanteen niin vaatiessa.
4. Saavutat itsellesi asettamasi tavoitteet yksi päivä ja viikko kerrallaan.

Hinnasto:
Räätälöitävissä tarpeen mukaan

Henkilökohtaisessa MuutosPLUS valmennuksessa ei ole vapaita paikkoja tällä hetkellä. Päivitämme sivulle tiedon kun tilanne muuttuu.

MuutosPLUS™ KULTA on täyden palvelun valmennuskokonaisuus. Se sisältää kuukausittain neljä (4) tapaamista. Etenet valmentajan opastuksella viikosta toiseen käsitellen juuri ne sinulle olennaiset asiat.  Sopii erityisesti jos sinulla on merkittäviä ruokavalioon tai terveydentilaan liittyviä haasteita.

4 yhteydenottoa (â 45min) = 279 € / kk

MuutosPLUS™ HOPEA sisältää kuukausittain kaksi (2) tapaamista. Tämä on useimmille sopivin valinta riittävän tuen saamiseksi antaen runsaasti tilaa yksilövalmennukselle. 

2 yhteydenottoa (â 45min) = 159 € / kk


MuutosPLUS™ PRONSSI sisältää kuukausittain yhden (1) tapaamisen. Tämä on oiva keino tuoda kevyesti lisää vastuullisuutta ja seurantaa omaan tekemiseen. Tapaamisessa voit käsitellä esim. kuluneen kuukauden tapahtumia ja esille nousseita asioita. Samalla varmistat, että asiat etenevät oikeilla urilla kohti tavoitettasi.

1 yhteydenotto (â 45min) = 89 € / kk

 • Hinnat sisältävät verkossa toteutettavan Muutos-valmennuksen (25 - 29 € / kk). 
 • Irtisanomisaika on 1 kk ja sen turvin voit vaihtaa takaisin pelkkään verkkovalmennukseen jos tarve henkilökohtaiselle ohjaukselle muuttuu.

Henkilökohtainen ruokapäiväkirja-analyysi 79 €

Ruokapäiväkirjan pitämisestä ja itse sitä tutkailusta on suurta apua, mutta joskus pelkkä omien tekemisten arviointi ei riitä siihen, että näkisi tarkkaan mitä muutoksia olisi hyvä tehdä. Mikäli haluaisit kattavan analyysin ruokapäiväkirjastasi ja varmuuden siitä, että ruokavaliosi on koostettu siten, että se tukee parhaimmalla mahdollisella tavalla tavoitteitasi kannattaa tutustua ruokapäiväkirja-analyysiin.


Ruokapäiväkirja-analyysissä tulet saamaan sekä kirjallisen että keskustelunomaisen palautteen toimittamastasi ruokapäiväkirjassa. Analyysissa tarkastellaan ruokavaliosi ravitsemuksellista laatua pohjautuen ruokapäiväkirjaasi. Voit hankkia ruokapäiväkirja-analyysin vaikka sinulla olisi jokin erikoisruokavalio.

Mitä ruokapäiväkirjan analyysi sisältää:

 • Aloituskeskustelu, jossa kartoitamme tarpeesi, sekä käymme läpi ruokapäiväkirjan täyttämiseen liittyvät ohjeet (huom! Ohjeet ruokapäiväkirjan pitoon henkilökohtaisessa analyysissa on eri kuin omaan itse tehtävässä analyysissä)
 • Ruokapäiväkirjan pohjalta saat muutosehdotuksen makroravinteisiin eli: kalorit, proteiinit, hiilarit ja rasvat suhteutettuna sinun energiansaantiin- ja tarpeeseen.
 • Ruokapäiväkirjan läpikäynti puhelimitse (30 min), jossa keskustellaan ruokavalion hyvistä puolista ja kehittämiskohteista, sekä yksilölliset ja konkreettiset muutosehdotukset ruokavalioon
 • Kirjallinen yhteenveto ruokapäiväkirjasta

Henkilökohtaisen ruokapäiväkirja-analyysin hinta on 79 euroa, tarkemmat tiedot ja lisätiedustelut [email protected] Ruokapäiväkirja-analyysi ei ole ostettavissa tällä hetkellä. Päivitämme sivulle tiedon kun tilanne muuttuu.

Valmentajasi

Moi, olen Tiia Koskela ja valmistunut Helsingin Yliopistolta Elintarviketieteiden kandidaatiksi, opiskelin elintarvikekemiaa ja ravitsemustiedettä. Tämän jälkeen tie vei minut opiskelemaan terveellisempien elintarvikkeiden kehittämiseen liittyviä maisteritason kursseja Kööpenhaminan Yliopistoon. Ravinto- ja hyvinvointivalmentajan koulutuksen olen suorittanut Institute for Integrative Nutritionissa, New Yorkissa. Näiden lisäksi olen myös koulutettu kuntosaliohjaaja.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni, nautin kokkaamisesta ja terveellisten reseptien kehittämisestä sekä monipuolisesta liikunnasta, suosikkejani ovat pilates ja barre.

Tiia Koskela

Muutos-valmentaja

Varaa maksuton MuutosPLUS™ pikakonsultointi

Jätä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen, niin soitamme sinulle. Käydään läpi minkälainen vaihtoehto olisi sinulle sopivin. 

Huom! Yhteydenoton jättäminen ei ole ostopäätös tai sitova, käydään puhelussa läpi, voisiko MuutosPLUS™ olla sinulle sopiva.

MuutosPLUS valmennukseen ei ole vapaita paikkoja tällä hetkellä. Päivitämme sivulle tiedon kun tilanne muuttuu.

Muutos Innovations Oy (2720144-3) 2020 - Kaikki oikeudet pidetäänRekisteri -ja tietosuojaseloste

>