Muutos-valmennus – Kampanjatarjous (määräaikainen) - Muutos.net

Alkuvuoden 2018 valmennus alkaa 5.2.2018. Valmennettavien määrä on rajattu kahteen sataan, joten varmista paikkasi nyt!

VALMENNUKSEN ILMOITTAUTUMISEN PÄÄTTYMISEEN AIKAA:

16
Päivää
08
Tuntia
23
Minuuttia
35
Sekunttia

Aloita  valmennuksen ensimmäinen kuukausi hintaan 9 € jonka jälkeen 25 €/kk. 

Norm. 39 €/kk. Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinta 284 €, etusi 184 €.

Suomen monipuolisin pysyvään painonpudotukseen ja hyviin elämäntapoihin tähtäävä valmennus alkaa 5.2.2018

Pudota painoasi ja lisää hyvinvointiasi Muutos-valmennuksen avulla kuukausi kerrallaan kohti sitä ihannetta, mitä haluat olla. Tämä onnistuu ilman kaloreiden laskentaa tai liikunnan määrän lisäämistä. Valmennuksessa tullaan muuttamaan  elämäntapoja tarkoin mietityin askelin, jotta vaikutus olisi pysyvä.

Mikä on Muutos-valmennus?

[responsive_video type='youtube' hide_related='1' hide_logo='1' hide_controls='0' hide_title='1' hide_fullscreen='1' autoplay='0']https://www.youtube.com/watch?v=NdHoEkmGL-I&feature=youtu.be[/responsive_video]

Muutos-valmennuksessa hyödynnetään käyttäytymispsykologiaa, jolla saadaan muutettua nerokkaasti kuin itsestään sinut toimimaan itsellesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Suhteesi ja tietämyksesi ruokaan ja terveellisiin elintapoihin paranee joka viikko, opit ymmärtämään esimerkiksi, miksi sinulla tekee ajoittain mieli makeaa tai jotain suosikkiherkkua ja miten saada mielihaluja vähentymään. Opit myös miksi mieliteko syömistä kohtaan kasvaa iltaa kohden. Tämä ja moni muu ongelma johtuu kehon ravintoainepuutoksia, joihin puututaan valmennuksen edetessä.

Et ole matkalla yksin, sillä tukenasi on valmennuksessa aikaisemmin aloittaneita, sekä yhtä aikaa nyt samassa ryhmässä aloittavat. Pidämme yllä vain valmennuksessa oleville tarkoitettua Facebook-yhteisöä, jossa saat yksilöllistä tukea, ruokaohjeita ja muita vinkkejä. Yhteisö on vahva ja tiivis, joka tukee kaikkia muutoksessa parempaan.

Suurin osa kokee merkittäviä muutoksia kehossaan jo valmennuksen ensimmäisinä kuukausina.

Valmennus ottaa huomioon kaikki hyvinvointiin ja painonpudotukseen liittyvät tekijät 

Pelkällä ruokavaliolla ja liikunnalla on vaikea saada kokonaisvaltaisia pysyviä muutoksia, siksi Muutos-valmennuksessa  pyritään tasapainoon kaikkien muutokseen vaikuttavien tekijöiden kesken.

Muutos-valmennus sopii sinulle jos:

Olet kokenut hankalaksi onnistua muilla tavoilla

Suurin osa “laihdutusohjelmista” tai dieeteistä perustuu vanhanaikaisiin käsityksiin, joissa perustavana ajatuksena on kieltää tiettyjä ruokia. Näistä yrityksistä 95 % epäonnistuu ja sen takia moni ajautuu jojoilemaan, jossa paino ensin laskee, mutta palaa varsin pian takaisin tai jopa nousee.

Haluat pudottaa painoa pysyvästi

Valmennus muuttaa suhteesi ruokaan ja elämään niin, että jopa vuosien jälkeen valmennuksen käymisestä tulokset pysyvät. Tämä onnistuu rauhallisesti tapoja muuttamalla ilman tahdonvoiman käyttöä tai pakottamista.

Koet haastavaksi elää terveellisesti

Muutos-valmennus on kokonaisvaltaista ja se ottaa huomioon ravinnon lisäksi myös tunneperäiset asiat. On vaikea tehdä järkeviä valintoja ruokailun suhteen, jos tunnepohjainen side syömiseen on vääristynyt. Käytämme kehittyneitä valmennusmetodeja kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin parantamiseen. Keskiössä on ravinto, lepo, henkinen energia, yleinen terveydentila ja liikunta.

Olet ajoittain väsynyt ja koet usein nälän tunnetta

Muutos-valmennuksessa opit tunnistamaan erilaisia nälän tunteita. Oikeanlaisen ravinnon avulla keho alkaa toimimaan oikein, jolloin  kehon luontainen energiataso ja tasapainotila palautuu. Tällöin tulet huomaamaan, ettei enää tee samalla tavalla mieli herkutella tai ylensyödä. Terveellisestä ravinnosta tulee luontainen elämäntapa.

Haluat parantaa terveydentilaasi kaikilla osa-alueilla

Koska ruoalla ja muilla elintavoilla on suuri vaikutus terveyteemme, Muutos-valmennuksessa olleet ovat todenneet painon pudonneen, energiatasojen kasvaneen, henkisen olotilan muuttuneen paremmaksi ja ennen kaikkea he ovat olleet tyytyväisiä tapahtuneeseen muutokseen. Tietyissä sairauksissa, esimerkiksi diabeteksessä, kilpirauhasen vajaatoiminnassa ja korkeassa verenpaineessa ruokavaliolla on myös vaikutusta oireiden hoidossa.

Yhteistyössä mm.

Miksi on niin hankalaa pudottaa painoa?

Painonpudotukseen liittyy useita myyttejä, joita toteuttaessaan moni epäonnistuu ja turhautuu yrityksissään.

"Myytti 1: Sinun täytyy vähentää saamaasi kalorimäärää pudottaaksesi painoasi" 

Perinteinen laihdutuskuuri perustuu oletukseen, että vähemmällä kalorimäärällä kehosi alkaa polttamaan rasvaa. Todellisuudessa, jos syöt vähemmän, kehosi ei polta vähemmän rasvaa, vaan päinvastoin. Silloin kehosi kuluttaa vähemmän kaloreita hidastamalla aineenvaihduntaasi ja se on kehon kokonaistoiminnan kannalta huono asia. 

"Myytti 2: Kaikki kalorit ovat samanarvoisia"

Yhdysvalloissa eräässä Cornellin yliopiston tutkimuksessa koehenkilöt jaettiin kahteen ryhmään, joissa molemmissa he saivat 1800 kcal päivässä. Ryhmä, jonka kalorit tulivat laadukkaammasta lähteestä, poltti 86% enemmän rasvaa kuin toinen ryhmä, vaikka kalorimäärit olivat samat.

Samantapainen tutkimus Yhdysvaltojen Laivaston sairaalassa paljasti, että pelkästään ruoka-aineita vaihtamalla tutkimuksessa mukana olleet koehenkilöt polttivat kaksi kertaa enemmän rasvaa.

Tätä selkeyttää hyvin seuraava kysymys, johon tiedätkin jo vastauksen: kummasta saat enemmän kehosi hyvinvointia edistäviä ravintoaineita, 500 kcal sisältävästä hampurilaisesta vai saman energiamäärän sisältävästä kanasalaatista? Älä siis keskity syömään vähemmän vaan pyri syömään laadukkaammin, jolloin myös rasvaa palaa enemmän.

"Myytti 3: Ruokateollisuuden pääasiallisena tavoitteena on terveyden edistäminen." 

Monet uskovat, että terveelliseksi mainostetut ruokatuotteet ovat oikeasti parhaita vaihtoehtoja itselleen. Valitettavasti on niin, että esimerkiksi rasvattomat maitotuotteet tai elintarvikkeet, joihin on jälkikäteen lisätty vitamiineja, eivät ole sinulle välttämättä hyväksi.

Kun et ole varma miten syödä oikein, syöt herkemmin sitä, mitä mainostetaan. Yhtenä päivänä leipä on huono juttu, toisena taas hyvä. Yhtenä päivänä kananmunat ovat terveellisiä, toisena taas eivät. Sama kahvin ja monen muun elintarvikkeen kanssa. Ristiriitaisten ohjeiden takia ihminen turhautuu helposti. 

“Ruoka ei ole sitä miltä näyttää, vaan elintarviketeollisuus vedättää kuluttajia pahemman kerran. Esimerkiksi lihapullien ostajien lihapullissa on vain 5 % lihaa ja loput nahkaa ja luuta... Hunajan ostaja voi saada vain puoliksi hunajaa.” (Taloussanomat - Näin ruokateollisuus vedättää 16.10.2010)

"Myytti 4: Sinun pitää urheilla kuin ammattilainen ollaksesi hyvässä kunnossa." 

Liikunta on toki hyväksi terveydelle, mutta sillä ei ole niin suurta vaikutusta kehoon kuin moni uskoo. Vartalon ulkomuoto on seurausta ennen kaikkea ruokavaliosta, ei liikunnasta. Tutkimustiedon mukaan pieni osa ihmisistä on sellaisia, joilla pelkkä liikunta polttaa rasvaa todella tehokkaasti. Keskimäärin pelkkä liikunta ei kuitenkaan riitä.

“Pieni määrä liikuntaa riittää alussa kun yrittää elämäntapamuutosta, mutta tuhotonta määrää ei tarvita lainkaan.” (Yle.fi - Aiotko laihduttaa pelkällä liikunnalla? 13.4.2016)

"Myytti 5: Laihtuaksesi sinun täytyy rajoittaa ruokavaliota"

Usein puhutaan siitä kuinka tärkeää on rajoittaa huonoja ruokia, jotka sisältävät sokeria tai rasvaa, lisäaineita, lihaa tai mikä onkaan dieetin mukaiset ohjeet.


Todellisuudessa on kuitenkin paljon tärkeämpää saada tarpeeksi hyviä ruoka-aineita kuin yrittää poistaa epäterveellisiä vaihtoehtoja. Tämä on luultavasti yksi tärkeimmistä terveyteen liittyvistä neuvoista, joita koskaan kuulet. Kun keho saa tarvitsemansa ravintoaineet, se alkaa toimia paremmin. Kehosi toimiessa paremmin se käyttää omia rasvavarastoja energianlähteenä tehokkaammin.

“Mitä enemmän jotain asiaa rajoittaa, sitä enemmän sitä alkaa tehdä mieli. Siinä pähkinänkuoressa ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin näkemys karkkipäivästä.” / Yle.fi - Karkkipäivä ei toimi nykymaailmassa – rajoittaminen lisää karkinhimoa 16.9.2015).

"Myytti 6: Tahdonvoima on pysyvä ratkaisu muutokseen"

Se mitä todellisuudessa tapahtuu muutettaessa ruokailuun liittyviä tottumuksia itsekuria ja tahdonvoimaa käyttäen on, että jossain vaiheessa tilanne helposti palautuu takaisin aloituspisteeseen.

Tyypillinen tilanne on, kun ihminen päättää esimerkiksi tammikuun 1. päivä muuttaa täydellisesti elämäntyyliään lopettamalla herkkujen syönnin ja muut epäterveelliset tapansa, hankkii kuntosalijäsenyyden, alkaa syödä terveellisemmin ja niin edelleen. Tämän päätöksen perustuessa pelkkään tahdonvoimaan, muutos kestää korkeintaan viikkoja, jonka jälkeen vanhat tavat palautuvat pikkuhiljaa takaisin ja kuntosalikortti jää turhanpantiksi.

“Pysyvään käyttäytymisen muutokseen tarvitaan tyypillisesti viisi elementtiä, sanoo Tampereen yliopiston akatemiatutkija Nelli Hankonen. Tahdonvoima on vain yksi viidestä elementistä, eikä käyttäytymisen muutosta voi rakentaa sen varaan. (Helsingin sanomat 16.1.2017)

 Eila Friman 

 Eläkeläinen 

quote-left

Tällä menetelmällä olen tiputtanut tähän mennessä 6 kg. Tätä on ollut helppo toteuttaa ja olo on nykyään aikaisempaa energisempi. Nyt vanhat farkut, joita olin laittanut sivuun mahtuvat jälleen. Sain siis paljon "uusia" vaatteita, joita en uskonut enää koskaan käyttäväni.


Ennen valmennuksen alkua ajattelin, että kyllähän varmaan muut voivat onnistua, mutta että minäkin! Eli jos minä onnistun, niin uskallan kyllä tätä suositella tätä valmennusta ja todeta onnistumisen olevan mahdollista muillekin!


Alkuvuoden 2018 Muutos-valmennus alkaa 5.2.2018 maanantaina

 Samuel Kiviranta (50v)

 Insinööri 

quote-left

Minulla on aikaisempaa kokemusta jojo-laihduttamisesta. Olin muutamankin kerran pudottanut painoa merkittävästi, onnistumiset perustuivat itsekuriin ruokavaliossa ja liikuntaan. Ilo oli kuitenkin joka kerta lyhytkestoista, tavoitepainoon päästyäni paino aloitti pian nousunsa.

Painoni tasaista laskua on ollut viikoittain mukava seurata, ilman nälän tunteita. Aloituspainokseni mittasin vuoden alkaessa tasan 100 kg, painoni on laskenut 15 viikossa noin 13 kg.

Valmennuksen toimintamalli on mielestäni hyvin suunniteltu. Uudet tavat opitaan vähitellen, jolloin ne ehditään myös omaksua käytäntöön.

Muutos-valmennus on mielestäni loistava tilaisuus sellaiselle, joka haluaa nykytilanteeseensa pysyvää muutosta, kohti terveellisempää tulevaisuutta. Ja sopii samalla tavalla myös miehille!

7 asiaa, jotka tekevät Muutos-valmennuksesta erilaisen muihin menetelmiin verrattuna

1. Muutos-valmennus ottaa huomioon ravinnon ja liikunnan lisäksi muutkin hyvinvointiin vaikuttavat tekijät

Päästäksesi haluamaasi kuntoon, ei riitä että keskityt vain ruokaan mitä syöt. Elämäntapamuutoksissa on tärkeää ottaa huomioon myös henkiset ja tunneperäiset asiat syömisen suhteen. Unella, nesteytyksellä ja stressin hoidolla on myös todella suuri merkitys painonpudotuksessa. Ilman kokonaisvaltaista hyvinvointiin opastamista, on pysyvä onnistuminen vaikeaa.

2. Valmennus ei perustu kieltoihin tai tiukkoihin sääntöihin

Monet laihdutusohjelmat tai dieetit perustuvat siihen, että jotain tiettyjä ruokia kielletään syömästä. Näin voi saada lyhyellä tähtäimellä nopeita tuloksia, mutta jos et ikinä saisi syödä mitään sinulle herkullista, niin sellainen ei vaan ole mahdollista ja kestävää. Ennemmin tai myöhemmin sorrut ja lopetat ohjelman noudattamisen ja palaat elämään “normaalia” elämää.

3. Valmennuksen eteneminen ja rakenne on tarkkaan suunniteltu

Kukaan ei pysty omaksumaan elämäntapamuutosta yksin materiaaleja lukemalla. On tärkeää, että sinua muistutetaan uusista tavoista säännöllisesti ja tuetaan niiden toteuttamista pitkällä aikavälillä. Kaikkia asioita ei voi nimittäin oppia yhdellä kertaa. Muutos-Valmennuksessa saat joka viikko 2-3 hyvin suunniteltua luentoa, joiden läpikäymiseen ei mene kuin puoli tuntia viikossa.

4. Valmennuksen opit ovat tieteellisesti todettuja ja päteviä

Muutos-valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja menetelmiin kaikilla olennaisilla hyvinvointiin vaikuttavilla osa-alueilla ja suhtaudumme avoimesti kaikkeen tutkimustietoon. Geeniperimä miljoonien vuosien takaa on meille kuitenkin yhteistä ja jokaisella elävällä olennolla on sille parhaiten sopiva ruokavalio. Muutos-valmennuksen asiantuntijat eivät ole “julkisuushakuisia” vaan täysin alan ammattilaisia.

5. Ei turhia nälän kokemisen tunteita tai hulluja hikitreenejä

Ihmisen ei kuulu joutua kokemaan voimakasta nälän tunnetta, ei edes silloin kun tarkoituksena on pudottaa painoa. Liian vähän syöminen ajaa kehon säästöliekille, jolloin se ei käytä niin tehokkaasti rasvavarastoja. Harvan itsekuri kestää tällaista taistelua omaa kehoaan vastaan loputtomiin, siksi kaloreiden rajoittaminen ei toimi. Myöskään liiallinen liikunta kulutuksen näkökulmasta ei johda tuloksiin. Tärkeämpää on saada liikkumisesta mukavaa. Kun keho on saatu ruokavalion avulla toimimaan ensin oikein, tuntuu liikkuminenkin mielekkäältä.

6. Ryhmän ja valmentajien jatkuva tuki

Sinun on yksin vaikea onnistua ilman tukea. Pääset valmennuksessa halutessasi Facebook-ryhmään, jossa saat henkilökohtaisempaa tukea haastaviin hetkiin. Sekä valmentajat, että muut samassa valmennuksessa olevat jakavat reseptejään ja vinkkejä hyvistä oivalluksistaan. Ryhmän avulla saavutat huomattavasti parempia tuloksia kuin yksin!

7. Sinun ei tarvitse ostaa annospusseja tai erikoisruokia

Valmennuksen ruokavalio ei perustu mihinkään valmiisiin annospusseihin tai erikoisruokiin. Suosittelemamme elintarvikkeet löydät omasta lähikaupastasi. Opastamme myös fiksumpaan ruokakaupassa käyntiin ja elintarvikkeiden hyötykäyttöön. Siksi ruokaan käyttämäsi rahamäärä voi jopa pudota.

 ​

 Maarit Pitkänen (49-v) 

 Sihteeri 

quote-left

Olen oppinut syömään hitaasti ja terveellisesti. Olen lisännyt viikoittaista liikunnan määrää. Olen ymmärtänyt kehonhuollon lisäksi unen tarpeen tärkeyden jne. kuinka monen asian yhteissumma tuo hyvän olon!

Hyvää on myös, että asioita kerrataan ja valmentajat viestivät aktiivisesti. Antoisaa on myös valmennuksen vertaistuki, joka tapahtuu Facebook-ryhmässä. On ollut erittäin mukava seurata muiden osallistujien kommentteja, siitä on saanut lisämotivaatiota.

Ammattimaiset Muutos-valmentajat tukenasi koko matkasi ajan. 

Joakim Piiroinen

Hei, olen Joakim Piiroinen, ja toimin kurssin toisena päävalmentajana ja olen toinen perustajajäsen. Koulutukseltani olen maatalous-metsätieteiden maisteri ja olen opiskellut myös terveystieteitä. Erilaisia terveyteen ja oikeanlaiseen ruokavalioon liittyviä tutkimuksia ja kirjoja olen lukenut paljon ja tätä tietoa olen aina halunnut jakaa käytännönläheisessä muodossa. Olen myös työskennellyt kuntosalilla asiakkaiden parissa.

Harrastan juoksemista, kuntosalia, eri pallopelejä ja vaellusta. Heikkouteni ruokavalion suhteen on suklaa, mutta onneksi osaan tehdä itse kotona raakasuklaata.

Tuomas Helkala

Moikka, olen Tuomas Helkala, Muutoksen toinen perustajäsen ja sertifioitu ravintovalmentaja. Urani aikana olen henkilökohtaisesti valmentanut ja konsultoinut ihmisiä hyvinvoinnissa elämän eri osa-alueilla. Kehittämämme todistepohjainen menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien oikeisiin kokemuksiin.

Harrastuksiini kuuluvat mm. kitaran ja rumpujen soitto, luonnossa liikkuminen, meditointi ja jatkuva kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kehittäminen. Intohimoni ja elämäntyöni on ymmärtää mistä palasista pysyvät muutokset elämäntapoihin syntyvät. Muutos-valmennuksen ja hektisen perhe-elämän ohella toimin myös puhujana hyvinvointitapahtumissa.

Viisi tapaa joilla Muutos-valmennus tulee muuttamaan sinut

Painon putoaminen on sivuvaikutusta siitä, että keho alkaa toimimaan oikein. Muutos-valmennus ei ole tavallinen painonpudotusohjelma, vaan kokonaisvaltainen kehon ja mielen muutos-valmennus. Monet valmennuksessa olleet ovat kokeneet painonpudotuksen lisäksi energiatasojen ja hyvän mielen kohoamista.
Uskomme siihen, että seuraavien kuukausien aikana:
  • Saavutat sinulle ominaisen painosi: Sinulla on luontainen paino, jossa sinun on hyvä ja terve olla. Tähän painosi tulee asettumaan kuin itsestään valmennuksen edetessä. Paino putoaa sellaista vauhtia, mikä on luonnollista ja terveellistä keholle. Pysyvä painonpudotus vaatii pohjatyötä, sillä keho on saatava ensiksi toimimaan oikein. Tämän jälkeen painonpudotusvauhti on tasainen kohti ihannetta.
  • Mieliteot epäterveellistä ruokaa kohtaan vähenee: Tuntuuko, että kehosi huutaa ajoittain, että “haluan jotain makeaa” “nyt on pakko saada pullaa”. Tämä johtuu kahdesta syystä, ensinnäkin siitä, että kehosi ei ole ravittu oikein ja siksi se haluaa nopeaa helpotusta herkkujen kautta. Toiseksi, kyse on tunneperäisestä asiasta, saat mielihyvää hetkellisestä hyvän tunteesta syötyäsi jotain tämän tarpeen tyydyttävää. Nämä seikat tullaan korjaamaan valmennuksessa.
  • Saat enemmän energiaa ja elinvoimaa: Muutos-valmennuksessa pyritään saamaan kehon energiavarastot toimimaan normaalisti, joten sinulla on luonnollisesti enemmän energiaa toteuttaa haluamiasi asioita.
  • Terveydentilasi kohenee: Moneen sairauteen kuten kilpirauhasen vajaatoimintaan, tyypin 2. diabetekseen, korkeaan verenpaineeseen, sydän ja -verisuonitauteihin sekä liikuntaelinvaivoihin voidaan painonpudotuksella ja terveellisellä ravinnolla vaikuttaa.
  • Saavutat onnellisemman ja tasapainoisemman mielen: Heilahteleva verensokeri, himot epäterveellistä ruokaa kohtaan, ylipaino ja siitä johtuvat vaivat tai syyllisyys omista elintavoista eivät tee mielelle hyvää. Opit tuntemaan valmennuksen aikana itsesi paremmin, henkiset kykysi kehittyvät ja mielialasi paranee.

Kehosi paino asettuu tasolle, joka on sinun luontainen painosi 

Valmennuksen tarkoitus on pudottaa painoasi sopivalla vauhdilla, pitämällä huolta yleisestä hyvinvoinnista, mielialasta ja toimintakyvystä.

Kuinka Muutos-valmennus on rakennettu, jotta saat pysyviä tuloksia pienimmällä vaivalla

Muutos-valmennus on suunniteltu siten, että käymällä viikoittain läpi saamiasi materiaaleja, alat itse ymmärtää kehosi ja mielesi toimintaa. Sinun tarvitsee vain seurata ja toteuttaa valmennuksessa annettavia toimintaohjeita. Valmennus ei perustu siihen, että “syö tätä enemmän ja vähennä tätä”, vaan uusien tapojen opetteluun. Vähitellen vanhat huonot tapasi poistuvat ilman, että jäät kaipaamaan niitä siirtymävaiheen jälkeen. Muutos on pysyvä myös valmennuksen käymisen jälkeen.

Viikottaisilla luennoilla kerromme videoiden, ääninauhojen ja tekstien avulla mihin sinun tulee kiinnittää huomiota ja mitä uusia tapoja alat ottamaan osaksi päivittäisiä rutiineja. Saat myös reseptejä ja liikuntavideoita.

 Kaarina Koskinen 

 76-v 

quote-left

Kuureja on tullut kokeiltua monenmoisia, mutta ei ole niin vahvaa itsekuria, että niissä rajoituksissa voisi pysyä. Mistään aikaisemmasta kuurista ei ole muodostunut elämäntapaa.

Muutos-valmennus eroaa muihin sillä tavalla, että siinä edetään pienin askelin eteenpäin, jotta saavutetaan siitä elämäntapa. Toki niitä pieniä tekoja pitää toteuttaa, jotta saisi elämäntavan, mutta ne ovat onneksi helppoja.

Aluksi epäilin, että olenko tarpeeksi sinnikäs, jotta voisin onnistua. Kohta vuosi takana, että näyttää siltä, että epäily oli turha. Valmennuksessa annetaan ihmiselle aikaa sisäistää itse asiat. Muutos-valmennuksen ryhmän tuki on myös ollut arvokasta.

Valmennus tapahtuu verkon kautta ja se sisältää videota, kuvaa, äänitteitä sekä tehtäviä.

Valmennus toimii kaikilla päätelaitteilla ja on erittäin helppo käyttää.

Katso alta videolta, miltä valmennusalue näyttää:

[responsive_video type='youtube' hide_related='1' hide_logo='1' hide_controls='0' hide_title='1' hide_fullscreen='1' autoplay='0']https://www.youtube.com/watch?v=xu3lb454ato&feature=youtu.be[/responsive_video]

Näin Muutos-valmennus etenee:

KUUKAUDET 1-4 (pronssitaso)

Aivan ensimmäisinä viikkoina et tule muuttamaan mitään aikaisempia tapojasi ruokailuun liittyen. Ensimmäisillä viikoilla tulet asennoitumaan oikein muutokselle, jolloin tulevat tapamuutokset on helppo toteuttaa. Tämän jälkeen opit ymmärtämään kokonaisvaltaisesti kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää terveellisestä ruokavaliosta.

Ensimmäisen kuukauden tavoite on saada luotua rutiini valmennuksen käymiseen, pienin askelin etenemiseen, ymmärrystä tunneperäiseen syömiseen, kylläisyyden- ja näläntunteiden havainnointiin sekä mahdollisten ravintoainepuutosten korjaamiseen. Kuukausien 1-4 aikana opit mm. juuri sinulle sopivat annoskoot, mitä ravinteita aterioidesi olisi hyvä sisältää, erilaisten stressinlähteiden vaikutukset hyvinvointiisi ja Muutos-valmennuksen vinkit kehon aktivoimiseen ja liikuntaan.

Opit myös, mitä tehdä ja kuinka päästä takaisin "Muutoksen polulle" jos tapahtuu lipsahdus. Yhtenä tärkeänä asiana käsitellään ja annetaan apuja siihen, kuinka mielesi tulee tietyn väliajoin yrittämään saada sinut luovuttamaan ja jättämään elämäntapamuutos kesken.

KUUKAUDET 5-8 (hopeataso)

Tässä vaiheessa himosi epäterveellisiin ruokiin on alkanut kadota. Valmennuksessa mennään entistä syvemmälle tunneperäiseen syömiseen ja opitaan syömään ravitsevia aterioita sopivissa annoksissa.

Ruoansulatuksen parantaminen nousee esille, jotta saat paremmin hyödynnettyä syömästäsi ruoasta saatavat ravinteet. Silloin tarvitsee syödä määrällisesti vähemmän ja tunnet olosi edelleen kylläiseksi. Kehonhuolto ja stressinhallinta astuu myös kuvioihin. Tässä vaiheessa uusista tavoista alkaa syntyä hyviä rutiineja ja tiedät melko hyvin kuinka toimia myös silloin kun elämässä tulee niitä haastavia aikoja, jolloin aikaisemmat elämäntapamuutokset ovat keskeytyneet.

KUUKAUDET 9-12 (kultataso)

Tässä vaiheessa keskitytään pysyvän muutoksen luomiseen ja ylläpitoon. Tavat ja rutiinit alkavat olla jo vahvasti selkärangassa ja menemme monissa asioissa taas aikaisempaa syvemmälle. Käsittelemme mm. hormonitoiminnan tasapainottamista, lisäravinteita, henkistä hyvinvointia ja sitä kuinka tehdä tarkempia muokkauksia omaan ruokavalioon yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Saat itsevarmuuden siihen, että mitä tahansa elämä eteesi heittääkin, sinulla on elämänhallintataitoa ja pystyt omasta halustasi elämään terveellisesti ilman pinnistelyä.

Kommentteja Muutos-valmennuksen Facebook ryhmästä:

Haluamme, ettei valmennukseen osallistuminen jää rahasta kiinni. Valmennus on todella edullinen suhteessa kaikkeen siihen mitä saat.

Me teemme tätä siksi, että haluamme jakaa tietouttamme ja meille isoin palkinto on seurata vierestä, kun mahdollisesti toivonsa painonpudotuksen suhteen jo aikaisemmin menettäneet saavuttavat onnistumisia. On hienoa nähdä miten heidän elämänsä on muuttunut aivan toisenlaiseksi valmennuksen avulla. Olemme aidosti alasta erittäin kiinnostuneita ja siksi käyttäneet tutkimusten opiskeluun ja kouluttautumiseen paljon aikaa. Nyt meillä on mahdollisuus jakaa tätä osaamista myös muille tämän valmennuksen kautta.

Koemme omalla kohdallamme hyvinvoinnin edistämisen Muutos-valmennuksen avulla elämäntehtäväksemme, ja siksi jatkamme valmennuksen kehittämistä parhaaksi mahdolliseksi palveluksi hyvinvointialalla.


Valmennuksen hinta on 25 €/kk. Jos liityt tänään mukaan vuoden kestävään valmennukseen saat aloittaa valmennuksen ensimmäisen kuukauden hintaan 9 €! 

Norm. 39 €/kk. Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinta 284 €, etusi 184 €.


Monet muut vähän samantyyliset kurssit ovat kestoltaan viidestä kahdeksaan viikkoa ja ne maksavat satoja euroja kuukaudessa. Muutos-valmennuksen hinnalla et saisi henkilökohtaiselta ravintovalmentajalta kuin 10 minuuttia kuukaudessa tai saisit ehkä muutaman annospussin jotain ruoankorviketta. Myös kuntosalikorttiin joutuisit investoimaan yli tuplasti enemmän. Sen lisäksi tarvitsisit salille jonkun opastamaan, mitä siellä ylipäätään tulisi tehdä. Tästä vielä puuttuu mentaalipuolen valmennus ja yhteisön tuki, jolle ei mitään hintaa voi edes määrittää.

Tuemme sinua täysin!

Meille on erittäin tärkeää pitää huoli siitä, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen tästä valmennuksesta. Me valmentajat olemme tavoitettavissa jatkuvasti sekä sähköpostitse ([email protected]) että Facebook-ryhmän kautta. Meidät tavoittaa arkisin myös puhelimitse (0405435003). Saat vastauksen aina niin pian kuin mahdollista sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Tulokset - Tukenasi on ammattitaitoiset valmentajat ja käytössäsi on parhaat työkalut uskomattomien tulosten saavuttamiseen.

Laatu - Muutos-valmennuksen valmentajat saavat jatkuvasti kehuja siitä miten paljon näemme vaivaa ja autamme valmennettavia aidosti ja koko sydämestä.

Olet turvassa - Saat valmennukselle Muutos-takuun eli voit milloin tahansa lopettaa valmennuksen käymisen mistä tahansa syystä, ilman sen kummempia perusteluita.*


Älä epäröi, vaan kokeile Muutos-valmennusta riskittömästi rahat takaisin takuulla 14 päivää!


Muutos-valmennuksella saavutat paljon positiivisia asioita itsellesi ja ympärilläsi oleville ihmisille. Niin paljon hyvää seuraa energiatasojen noususta, painon putoamisesta ja kaikesta mitkä liittyvät hyvinvointiin ja terveyteen.

Meidän on helppo antaa sinulle riskitön mahdollisuus kokeilla ja jatkaa valmennusta niin kauan kuin koet sen itsellesi hyödylliseksi. Sinun voi olla vaikea kuvitellakaan, miltä tuntuu vuoden kestävän hyvinvointivalmennuksen jälkeen! Ainoa mikä sinua saattaa harmittaa on se, ettet liittynyt Muutos-valmennukseen aikaisemmin.

Aloitat Muutos-valmennuksen 5.2.2018 ensimmäisen kuukauden hinnalla 9 € ja jatkat valmennusta sen jälkeen hintaan 25 €/kk.

Norm. 39 €/kk. Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinta 284 €, etusi 184 €.


Liity valmennukseen nyt, valmennukseen mahtuu vain 200 asiakasta! Sinulla ei ole mitään hävittävää, sillä sinulla on 14 päivän rahat takaisin takuu.

Maksutapoina maksu verkkopankkitunnuksilla tai lasku sähköpostiisi. 

Miksi tehdä tilaus jo tänään?

200 muuta aloittaa valmennuksen samana päivänä kanssasi. Muilla aloittavilla on samankaltainen tilanne kuin sinulla. Muutoksen tekeminen on ryhmässä helpompaa ja kannustavampaa kuin yksin.

Saat kaiken tämän heti tilattuasi:

 • Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, josta saat heti käyttöösi reseptejä, liikuntavideoita ja mielialaa kohottavia ääninauhoitteita.
 • Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuun Muutos-heimo Facebook-ryhmään, jossa on myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
 • Alkukartoituskyselyn, jossa selvennät itsellesi ja meille valmentajille mitä todella haluat tältä valmennukselta saavuttaa.
 • Todella avuliaan ja sitoutuneen valmennustiimin muutoksen tueksi.
 • Viikottaiset luennot ja selkeät toiminta-askeleet omien tavoitteidesi saavuttamiseksi.
 • HUOM! 14 päivän tyytyväisyystakuu alkaa vasta siitä päivästä kun valmennus alkaa, ei siis ostopäivästä.

Tilatessasi valmennuksen, seuraavaksi tapahtuvat nämä asiat:

 1. ​Klikkaa “lisää ostoskoriin” ja sinut siirretään turvalliselle tilaussivulle.
 2. Täytät tietosi ja valitse mieluisin maksutapa, verkkomaksu (suosituin) tai tavallinen lasku, joka lähetetään sähköpostiisi.
 3. Saat ilmoittautumisen jälkeen heti kolme lyhyttä ennakkotehtävää suoritettavaksi ennen valmennuksen virallista aloitusta.
 4. Jatkossa saat kuukausittain sähköpostiisi laskun, niin kauan kuin haluat käydä valmennusta.
Valmennukseen sisältyy Muutos-takuu. Jos et saa haluamasi tuloksia vuoden aikana saat 100 €!

Mikäli olet käynyt vuoden kestävän Muutos-valmennuksen, etkä ole saanut haluamia tuloksia, maksamme sinulle valmennusmaksujen lisäksi 100 € kertakorvauksen vaivannäöstä. Saat siis 384 € takaisin. 

Kokemuksia Muutos-valmennuksesta:

Paino on pudonnut 10kg ja nyt kun olen korvannut lounaan viher ja marja-hedelmäsmooteilla, niin olo on virkeä ja paljon parempi

Olen jo monille kertonut, että tässä Muutos-valmennuksessa on se hyvä puoli, että valmennetaan aluksi nimenomaan henkistä puolta muutokseen.

profile-pic
Kerttu K.

Olen saanut säännöllisen ruokarytmin ja oppinut saamaan pienet ruoka-annokset riittämään. Olen miettinyt moneen eri laihdutushommaan liittymistä, mutta tämä sitten tuntui järkevältä :-) 11 viikkoa nyt takana ja paino on pudonnut viitisen kiloa! olo on hyvä ja kunhan saisin itseni vielä liikkumaan enemmän, niin olisin tyytyväisempi. Valmennuksen toteuttaminen on helppoa ja järkevää!

Valmennus on myös hintansa väärti :-) tässä ei tehdä mitään temppuja, vaan edetään rauhassa ja psyykataan itseä muutokseen.

profile-pic
Katriina K.

"Muutos-valmennuksen toimitusjohtajana, minä Joakim Piiroinen allekirjoitan kaiken mitä tällä sivulla on kerrottu, ja voin luvata sinulle, että en lopeta uusien asioiden opettelua liittyen hyvinvointiin ja niiden jakamista sinulle."

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta täältä vastaamme siihen mielellämme joko puhelimitse: 0405435003 tai [email protected]

Miten tämä valmennus toimii, onko tässä tapaamisia kasvotusten vai onnistuuko kaikki verkon kautta?

Paljonko tarvitsen aikaa valmennukseen käymiseen?

Olen kokeillut useita eri ruokavalioita aikaisemmin, mm. vähähiilihydraattista, ja olen todennut niiden toteuttamisen hankalaksi pitkässä juoksussa. Miten tämän kanssa?

Onko tämä valmennuksen kesto määräaikainen, tarvitseeko minun sitoutua 12 kuukaudeksi?

Tarvitseeko minun tietää entuudestaan paljon ruokavaliosta osallistuakseni valmennukseen?

Minulla on diabetes, kilpirauhasen vajaatoiminta, korkea kolesteroli ja muita sairauksia, voinko osallistua?

Olen yli 60 v, voinko osallistua?

Voiko materiaalit tulostaa paperille?

Voinko edetä omaan tahtiin?

Olen "huono" tietokoneiden kanssa, osaanko käyttää valmennusaluetta?

Jos en aloita nyt, voinko myöhemmin liittyä tähän samaan hintaan?

En erityisemmin pidä ruoanlaitosta. Kuinka hankalia reseptit ovat?

Minulla on rajoitteita liikuntaan liittyen, miten se vaikuttaa valmennukseen osallistumiseen?

Tarvitseeko minun liittyä kuntosalille?

Voinko toteuttaa tätä menetelmää, jos minulla ruoka-aineallergioita?

Miten yhteiset ruokailut perheen kanssa onnistuvat? Tai lounaat töissä?

Tarvitseeko minun kuntoilla Muutos-valmennuksen aikana?

Jos en liity nyt valmennukseen, niin milloin on seuraava mahdollisuus aloittaa?

>