Hieno juttu, että lähdit matkamme

MuutosTreeni starttaa pian!

Aloitus 25.10.2021 

>>> Tästä kurssialueelle <<<

00
Päivää
:
 
00
Tuntia
:
 
00
Min
:
 
00
Sek

You missed out!

Voit tutustua ennen MuutosTreenin aloitusta Muutos-monivastusnauhoihin, jotka saat pian postitse. Tästä pääset monivastusnauhojen ohjeisiin.


>>> TÄSTÄ MUUTOSTREENIN KURSSIALUEELLE <<<


Miksi en pääse vielä valmennusalustalle

Haluamme, että kun MuutosTreeni-valmennus avautuu, se avautuu kaikille ennakkoilmoittautujille samaan aikaan. Näin saadaan yhteisön kautta voimaa kun ryhmä samanhenkisiä tukevat toisiaan keskustelemalla luentojen aiheista.

Tutustu valmentajiisi

Susanne

Hyvinvointialan moniosaaja

Susanne on liikunta- ja hyvinvointialan moniosaaja, jolla on koulutusta palautumisen lisäämisestä painonnoston ohjaamiseen. Susanne on kouluttautunut mm. jooga- ja pilatesopettajaksi, personal traineriksi, liikkuvuus- ja kehonpaino-ohjaajaksi, voimavalmentajaksi, painonnosto-ohjaajaksi liikuntalääketieteen perusopintoja unohtamatta. Susanne työskentelee mm. fysiikkavalmentajana pääsääntöisesti aikuisten ja reilusti aikuisten kanssa lisäten suorituskykyä ja hyvinvointia arjen jaksamisesta aina tavoitteelliseen urheiluun asti.

Tuomas Helkala

Muutos-valmentaja

Tuomas Helkala on Muutoksen toinen perustajäsen ja sertifioitu muutos- ja ravintovalmentaja. Tuomas valmentanut ja konsultoinut tuhansia suomalaisia hyvinvoinnissa elämän eri osa-alueilla. Kehittämämme todistepohjainen menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien oikeisiin kokemuksiin.

Tuomaksen intohimo ja elämäntyö on ymmärtää, mistä palasista pysyvät muutokset elämäntapoihin syntyvät. Muutos-valmennuksen ja hektisen perhe-elämän ohella Tuomas toimii myös puhujana hyvinvointitapahtumissa.

Joakim Piiroinen

Personal trainer

Joakim Piiroinen on Muutos-valmennuksen toinen perustajajäsen ja sertifioitu personal trainer erikoisosaamisena ikääntyvien liikunta. Koulutukseltani Joakim on maatalous-metsätieteiden maisteri opiskellen myös terveystieteitä. Joakim on työskennellyt kuntosalilla asiakkaiden parissa.

Erikoisosaamisena on uni, palautuminen, treeni ja funktionaalinen ravitsemustiede.

Joakim harrastaa juoksemista, kuntosalia, eri pallopelejä ja vaellusta.

>