Todellinen huipputarjous kotitreenaamiseen ja hyvään oloon hintaan 99 € (sis 62 € edestä kaupanpäällisiä!)

01
6 kk käyttöoikeuden Olo.fit palveluun (arvo 99 €)

Hyvänmielen Online kuntokeskus, lue lisää ->

Olo.fit on uusi Hyvän mielen online-liikuntakeskus, jossa on laaja jatkuvasti päivittyvä tarjonta erilaisia etäliikuntatunteja. Kaikki treenit voidaan tehdä kotoa käsin! Taatusti jokaiseen makuun ja kuntotasoon sopivia liikuntatuokioita - huippuammattilaisten ohjaamina!

Olo.fit Tuntivalikoima on laaja ja sisältää:

Aerobiset tunnit - Roppakaupalla Energiaa ja Endorfiinia!

Mukaansa tempaavia korkean intensiteetin tunteja, joissa syke nousee ja hiki virtaa. Esim. HIIT, Combat ja Dance Cardio.

Lihaskunto - Voimaa ja kestävyyttä

Kokonaisvaltaisia lihaskestävyyden harjoituksia. Harjoitukset ovat monipuolisia, tehokkaita ja haastavia. Tunnit kehittävät voimaa ja aktivoivat kaikkia kehon tärkeimpiä lihasryhmiä. Esim. toiminnalliset treenit, kehonpainoharjoittelu ja dynaamiset liikkuvuustreenit.

Tanssi - Yhdistellään eri teemoja ja pidetään hauskaa!

Tanssillisia tunteja, joissa kunto nousee tanssien. Tunneilla pääset fiilistelemään, nauttimaan hyvästä musiikista ja tutustumaan eri tanssilajeihin. Esim. Salsa, Street latin ja Dance mix-tunnit.

Body & Mind - Lempeää kehonhuoltoa

Rauhallista liikuntaa, joka sisältää myös syviä lihaksia vahvistavia liikkeitä. Tarkoitus saada keho vetreäksi ja liikkeelle, mutta samalla myös rentoutumaan. Esim. Jooga, syvävenyttely ja Fascia rullaus.

60+ Lihasvoimaa, tasapainoa ja notkeutta

Erityisesti varttuneemmalle keholle suunniteltuja tunteja, jotka harjoittavat tehokkaasti lihasvoimaa, tasapainoa ja notkeutta. Esim. aerobiset tunnit, lihaskuntotunnit ja tanssilliset tunnit. Tasapaino-, selkä- ja fitball-treenit, sekä 60+ kehonhuolto-ohjelmat.

Lisätietoa olo.fit

 
02
Eroon jumeista kurssin (arvo 45 €)

Kolotuksista ja jumeista eroon, lue lisää ->

Saat kaupan päälle Eroon jumeista kurssin, jonka valmentajana toimii Urheiluhieroja Joel Hakala. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa kehonhuollosta, pitänyt lukuisia luentoja ja esiintynyt mm. Helsingin sanomissa asiantuntijana liittyen selkä- ja niskavaivoihin.

Nyt kaikki tämä vuosien asiantuntemus ja on koottu nyt Eroon jumeista verkkokurssille, josta saat yli 40 videota ja ohjeet siihen miten päästä jumeista ja erilaisista jäykkyyksistä johtavista kiputiloista eroon.

Kurssin käyttöoikeus on 2 vuotta, lisätietoa kurssista saat tästä.

 
03
Tehostartti 7 päivän tallenteet (arvo 17 €)

Startti kohti hyvinvointia ja kevyempää oloa, lue lisää ->

Vielä toinen kaupan päälle tuleva kurssi on 7 päivän tehostartti kohti kesään kurssi. Tämän avulla saat hyvän startin painonpudotukselle ja kestävälle elämäntapamuutokselle.

Aiheet käsittelevät ravintoa, liikuntaa, stressinhallintaa, kestävää elämäntapamuutosta,  vastustuskykyä ja palautumista. Saat myös mielikuvaharjoituksia unen laatua parantamaan. Yllätysbonuksia mm. reseptin aineenvaihduntaa buustaavaan teho-smoothieen ja kiinteyttävän Muutos-kehonpainotreenin, vatsalihashaasteen + PALJON MUUTA!

Kurssin käyttöoikeus on 2 vuotta.

 

Tarjous umpeutuu 26.4. klo 23.59! Sis. 14 päivän rahat takaisin takuu.

03
Päivää
.
 
12
Tuntia
.
 
55
Min.
.
 
21
Sek.

You missed out!

Voit kokeilla riskittä sillä tilauksella on 14 päivän rahat takaisin takuu.

>