Tilaus ja laskutus

 

Laskutuspäivät

Saat sähköpostiisi laskun kuukausittain siitä päivämäärästä katsottuna jolloin valmennuksesi on alkanut. Jos valmennuksesi on alkanut esimerkiksi 9.4. saat laskun toisesta kuukaudesta 10.5. ja siitä eteenpäin aina joka kuun 10. päivä.

Jos valitsit ensimmäisen kuun maksutavaksi laskun sähköpostiisi, saat sen seuraavana päivänä valmennuksen aloituspäivästä.

Tilaustietosi
Tilauksesi tyyppi: Muutos-valmennus (perusvalmennus, ei henkilökohtaista opastusta). Kiinnostaisiko henkilökohtaisempi valmennus? Ole yhteydessä [email protected] [blank_space height='1em'] Tilauksesi ei ole voimassa tai on päättymässä [blank_space height='1em'] [blank_space height='1em']

Tuntuuko, että sinulla on haasteita Muutos-valmenksen suhteen ja haluaisit lopettaa sen käymisen? Ei se mitään, niitä tunteita voi tulla esiin. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme tutustumaan Apua-muutokseen bonusluentoon, johon pääset tästä. Jos edellinen opas ja muistilista ei tuonut apua, saat täältä ohjeet tilauksen perumiseen.

Laskutus

Lähetämme laskut Nettilasku-palvelun kautta ja ne tulevat osoitteesta [email protected] Mikäli olet kieltänyt sähköposti-asetuksesta kaikki "noreply" osoitteet, saattaa sähköpostisi mennä suoraan roskapostiin. Laskun lähettäjän nimi on Muutos Innovations Oy ja laskun otsikko on Lasku nro xxxx.. Jos et ole saanut meiltä laskua alla olevan ajastuksen mukaisesti, tarkista roskapostisi ja ole meihin yhteydessä "[email protected]" ja lisää jatkoa ajatellen sähköpostin osoitekirjaasi [email protected] Näin laskujen pitäisi tulevaisuudessa aina tulla saapuneisiin viesteihin!

Noudatamme myöhästyneissä laskuissa perintälakia. Myöhästyneistä laskuista veloitamme maksumuistutuskulun (5 € / lasku), mikäli emme saa maksumuistutukseen suoritusta siirrämme saatavan Suomen perintätoimistolle. 

Mikäli haluat laskut jatkossa kirjeitse kotiin, voit pyytää laskun kirjeenä, jonka veloitus on 3 € / lasku.

Mikäli haluat maksaa valmennusmaksujen koko loppuvuoden kerralla, saat loppumaksuista alennusta. Ole yhteydessä [email protected] ja kysy lisää!

Voit myös käyttää palvelun maksamiseen ePassi palvelua, ole tällöin yhteydessä [email protected]

Muutos-valmennuksen laskutusväli

Normaali laskutusväli on aina kuukausi siten, että jos aloitit valmennuksen vaikkapa 3.6. niin saat toisen kuukauden laskun 3.7., kolmannen kuukauden laskun 3.8. ja niin edelleen.

Maksujen viivästyminen

Käyttämämme laskutustapa on sähköposti. Mikäli suoritusta oikealla summalla ja viitenumerolla ei ole tehty ennen eräpäivää muistutamme laskusta kirjallisesti. Kirjallisen muistutuksen muistutuskulu on 5€. Mikäli kirjalliseen muistutukseen ei tule suoritusta määräaikaan mennessä, saatava siirretään Suomen perintätoimistolle, joka aloittaa laskun perinnän.

Mikäli saat laskun Suomen perintätoimistolta, ole hyvä ja käytä siinä laskussa olevia maksutietoja (viitenumero ja tilinumero), sillä muuten perintä jatkuu. Mikäli olet saanut Suomen perintätoimistolta kirjeen ja haluaisit tiedustella asiasta tarkemmin, ole yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa: 014 362 3300 (ark. klo 9-16). 

Mikäli olet maksanut laskun eri tilille tai viitenumerolla kuin laskussa, niin ole yhteydessä [email protected]

>