Muutos.net kauppa- ja tilausehdot

Kauppa-, tilausehdot ja sopimusehdot

Palvelujen myyjä: Muutos Innovations Oy (2720144-3), Linnanrakentajantie 6-8 c, 00880 Helsinki.

Voit katsoa Muutos-valmennuksen sopimusehdot tästä, Muiden kurssien kuten Eroon sokerista, Ruokavaliotyöpajan ja MuutosTreenin tilausehdot tästä. Muutos-mieli valmennuksen sopimusehdot tästä. Saat tärkeimpiin kysymyksiin vastauksen lukemalla usein kysytyt kysymykset siirtymällä alas. Alla kaikkia tilauksia koskevat ehdot ja tiedot.

Kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua ja varmistua kaikessa rauhassa, sillä kaikille tuotteille ja palveluille myönnetään 14 päivän rahat takaisin takuu.

Muutos.net verkkokaupassa käytetään Paytrail -maksupalvelua verkkomaksujen välitykseen, jossa voit maksaa verkkomaksulla. Palvelu on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. 

Mikäli olet alle 18-vuotias tarvitset palvelun tilaamiseen vanhemman suostumuksen, ole tässä tapauksessa yhteydessä [email protected]

Muutos Innovations Oy voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Päivitetyt tietosuoja-asetusten mukaisen rekisteri- ja tietosuojaselosteen löydät tästä.

>