Mahtavaa! Saat 10 min päästä oppaan sähköpostiisi, katso ennen alla oleva video.

Edistä hyvinvointiasi ja aloita pysyvä painonpudotus uuden tapamenetelmän avulla ilman ruokarajoituksia. Yli 35 000 valmennettavan kokemuksella ja onnistumistakuulla.

Hyödynnä huipputarjous:
Muutos-valmennuksen 1. kk (norm. 29 €)

Irti sokerista 14 päivän haasteen tallenteet (norm. 17 €) 
NYT YHTEENSÄ VAIN 9 €
(voit hyödyntää valmennusmaksuissa liikuntaetuja)

Muutos-valmennus alkaa 3.4. (sis. 14 päivän rahat takaisin takuu)

Ensimmäisen kuukauden jälkeen 35 €/kk ilman sitoutumispakkoa. Valmennuksen voi lopettaa ilmoittamalla asiakaspalveluun ennen uuteen kuukauteen siirtymistä, myös tarjouskuukauden aikana.

EXTRABONUS (arvo 17 €): Irti sokerista ja makeanhimosta 14 päivän haasteen tallenteet. Liittyessä nyt mukaan saat kaupan päälle suuren suosion saavuttaneen 14 päivän haasteen tallenteet, joten voit käydä sen läpi sinulle sopivana hetkenä. Katso tarkempi haasteen sisällön esittely alla olevalta videolta.


Tämän lisäksi Muutos-valmennukseen liittyessä saat kaiken tämän heti käyttöösi:

- Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, jossa luomme yhdessä uuden pysyvän elämäntyylisi. Voit vihdoin päästää irti painohuolista ja edistää hyvinvointiasi säännöllisten tekojen avulla. Saat kerran viikossa uuden viikko-osion, joka koostuu 3–4 lyhyestä ja selkeästä video-, ääni- tai tekstimuodossa olevasta luennosta (30 - 60 min / vko).

- Pääsyn kattavaan bonusluontovalikoimaan. Voit katsoa halutessasi heti luennon esim. vaihdevuosista ja painonpudotuksesta, pääset lukuisiin mielikuvaharjoitusäänitteisiin, joiden avulla pystyt parantamaan mielen tilaa ja unta. Löydät myös kattavan reseptikirjaston.

- Alkukartoituskysely ja ensimmäiselle kahdelle viikolle suunniteltu elämäntapamuutoksen pikastartti. Ensimmäisen kahden viikon aikana selvennät itsellesi ja meille valmentajille, mitä todella haluat tältä valmennukselta. Tässä luot perustuksen pysyvälle muutokselle. Selvitämme nykytilanteen ja luomme selkeät askelmerkit tavoitteiden toteuttamiselle. 

- Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuun Muutos-heimo-tukiyhteisöön. Yhteisöstä löydät valmentajien lisäksi myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita henkilöitä, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat vinkkejä ja kokemuksia valmennuksen edistymisestä. Tiukan päivän tullen saat yhteisöstä tsemppiä ja keskustelutukea pulmatilanteisiin tai vaikkapa resepti-ideoita päivän ateriaksi. 

- Avuliaan ja sitoutuneen valmennustiimin muutoksen tueksi. Voit koska vain olla yhteydessä valmentajiin ja saada henkilökohtaista apua juuri sinun tilanteeseen. Valmentajat toimivat aktiivisessa roolissa edistymisessä, ottavat vastuuta onnistumisesta ja sitoutuvat auttamaan sinua, jotta saavutat haluamasi päämäärän. 

- Lukuisia treeniohjelmia videoineen. Valmennukseen sisältyy yhdessä Syke-valmennusyrityksen kanssa tehtyjä treeniohjelmia niin kuntosalille kuin kotioloihin. Ohjelmia löytyy nivelrikkoisille, selkävaivaisille, ajoittelijoille ja kehon huollosta kiinnostuneille. Ohjelmat sisältävät videopohjaiset ohjeet liikkeiden oikeaoppista suorittamista varten.

Saavuta pysyvä painonpudotus uuden tapamenetelmän avulla ilman ruokarajoituksia. 35 000 valmennettavan kokemuksella ja onnistumistakuulla.

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että kaipaamasi olotila, peilikuva ja hyvinvoinnin tavoitteet ovat jossain tavoittamattomissa?

Onko joskus hankala tietää mitä oikein pitäisi tehdä kun vaihtoehtoja on niin paljon, tai elämäntapamuutoksen yritykset eivät vain tuota pysyviä tuloksia? Verkon kautta toteutettu Muutos-valmennus on kuin henkilökohtainen valmentaja sinua varten.

Muutos-valmennus on suunniteltu siten, että käymällä viikoittain läpi saamiasi materiaaleja alat ymmärtää kehosi ja mielesi toimintaa. Sinun tarvitsee vain seurata ja toteuttaa valmennuksessa annettavia toimintaohjeita.


  • Valmennus ei perustu ”syö tätä enemmän ja vähennä tätä” -metodiin vaan uusien tapojen opetteluun.
  • Pilkomme isommat tavoitteet päivittäisiksi arjen teoiksi, joiden yhteisvaikutus on valtaisa. Päivien ja viikkojen kuluessa koet kestäviä muutoksia oloosi ja peilikuvaasi.
  • Valmennuksessa seuraat todennettua onnistumisen polkua. Aloitamme sinun tarpeista ja tavoitteista, jotta voit syödä, liikkua ja elää nautinnollisemmin.
  • Luomme yhdessä sinulle tavoitteitasi tukevan ruokavalion ilman, että olet reseptien ja ruokaan liittyvien rajoitusten vankina.
  • Ei enää ylimitoitettuja kuntokuureja. Saat otettua monipuolisen ja juuri sinulle sopivan liikunnan osaksi elämääsi.
  • Sinä luot itsellesi elinikäisiä tapoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi kuin itsestään.
  • Valmentajat auttavat sinua aina tarvittaessa, mitä tahansa elämä eteesi heittääkin.
  • Muutos on pysyvä myös valmennuksen jälkeen.

Valmennukseen kuuluu 14 päivän rahat takaisin takuu, joten voit kokeilla valmennusta riskittömästi.

Sinun ei tarvitse sano tähän nyt edes “kyllä”, riittää että sanot “ehkä”. Ehkä minä kokeilen, ja jos tämä ei sovi minulle, en ole hävinnyt mitään, koska voin saada rahani takaisin.


Ainutlaatuinen Muutostakuu - tuloksia tai rahat takaisin + 100 euroa

Itse asiassa haluamme tarjota jotain vielä parempaa kuin kahden viikon peruutusoikeuden.

Käy koko vuoden kestävä valmennus kokonaisuudessaan, lue luennot, tee tehtävät ja hyödynnä mahdollisia haasteita kohdatessasi valmentajan tukea. 

Jos et vuoden jälkeen ole elämäsi parhaassa kunnossa tai mistä tahansa muusta syystä tyytyväinen, saat rahasi takaisin ja me maksamme sinulle vielä 100€ vaivannäöstäsi.

Emme pyydä mahdottomia, kävisit valmennuksen läpi muutenkin, joten tässä vielä pieni porkkana ja samalla poistamme sinulta riskin täysin. Saat joko tuloksia, tai tienaat 100€.  Alla oleva video kertoo tarkemmin ainutlaatuisesta Muutostakuusta.


Tilauksella on 14 päivän rahat takaisin takuu.

Muutos-valmennuksen ensimmäinen kuukausi (norm. 29 €)
Irti sokerista 14 päivän haasteen tallenteet (norm. 17 €) 

YHTEENSÄ NYT VAIN 9 € (säästö -81%)

Ensimmäisen kuukauden jälkeen 29 € / kk ilman sitoutumispakkoa. Voit olla mukana yhteensä 1-12 kk. Valmennuksen voi lopettaa ilmoittamalla asiakaspalveluun ennen uuteen kuukauteen siirtymistä, myös tarjouskuukauden aikana.

Mitä meistä sanotaan?

Onnistumistarina: Riitan paino on tippunut 15 kiloa ja jaksamista on tullut hurjasti lisää

Myös intohimo liikuntaa kohtaan on herännyt ja päiväunet eivät enää ole viikonlopun kohokohta. 

Monien kuurien ja kokeilujen jälkeen Riitan mielestä erityisen hyvää Muutos-valmennuksessa on se, miten omat tavat, toiminta ja uskomusmallit muuttuvat. Katso millä tavoin Muutos-valmennus valmennus on muuttanut Riitan elämää alla olevalta videolta:

Ilmoittaudu alta valmennukseen, joka alkaa 3.4. 


Tilauksella on 14 päivän rahat takaisin takuu.

Muutos-valmennuksen ensimmäinen kuukausi (norm. 29 €)
Irti sokerista ja makeanhimosta 14 päivän haasteen tallenteet (norm. 17 €) 

YHTEENSÄ NYT VAIN 9 € (säästö -81%)

Ensimmäisen kuukauden jälkeen 35 €/kk ilman sitoutumispakkoa. Voit olla mukana yhteensä 1-12 kk. Valmennuksen voi lopettaa ilmoittamalla asiakaspalveluun ennen uuteen kuukauteen siirtymistä, myös tarjouskuukauden aikana.

© Muutos-valmennus 2022

>