Onnistumistarina: Riitan paino on tippunut 15 kiloa ja jaksamista tullut hurjasti lisää

Riitan intohimo liikuntaa kohtaan on herännyt ja päiväunet eivät enää ole viikonlopun kohokohta. Monien kuurien ja kokeilujen jälkeen Riitan mielestä erityisen hyvää Muutos-valmennuksessa on se, miten omat tavat, toiminta ja uskomusmallit muuttuvat. Katso videolta millä tavoin Muutos-valmennus valmennus on muuttanut Riitan elämää


ET-terveys 1/2021

 Vuodessa opin uudet tavat / Elise -25 kg (ET-terveys 1/2021)

"Pari vuotta sitten tuli olo, että nyt tai ei koskaan - yritän vielä kerran pysyvää muutosta. Päätin varata uusien tottumusten opettelemiseen kokonaisen vuoden. Päällimmäimen motiivi oli huoli omasta terveydestä. En jaksanut enää kävellä rappuja."

"Olen laihtunut 25 kiloa, ja tulos on pysynyt. Askel on kevyt ja olo hyvä."

"Mitään ei ole tarvinnut kieltää itseltäni kokonaan."


Lue täältä Elisen blogikirjoitus Muutos-valmennukseen osallistumisesta.


"

Anu, 45, -10 kg / 4 kk: Uusi tyyli elää ilon ja onnellisuuden kautta

"Lokakuussa kun aloitin oli ihan hirveä turvotus aina jokaisen aterian jälkeen söin mitä tahansa. Noin neljän kuukauden kuluttua tämä turvotus oli hävinnyt ja noin 10 kiloa oli lähtenyt painosta pois.  Me syödään ihan samaa ruokaa kuin ennenkin. Ainut tietysti, että löytyy kasviksia, salaattia, kurkkua ja tomaattia enemmän pöydästä kun aikaisemmin."

Anu - Muutos-valmennettavaEXTRABONUS 3.4. Muutos-valmennukseen liityville

Muutos Oivalluspolku - mistä etenemisen haasteet oikeasti kiikastavat?

Perustuen kokemukseemme yli 35 000 ihmisen valmentamisesta, olemme rakentaneet ongelmanratkaisutyökalun, jonka avulla selvität mikä hidastaa tai jopa estää painonpudotuksen tai hyvinvoinnin edistämisen. 15-kohtaisen Oivalluspolun avulla ymmärrät johtuvatko haasteet esim. stressistä, hormonitoiminnasta, liian suurista annoskoista, tai käykö keho kenties säästöliekillä liian pitkään jatkuneen matalaenergisen dieetin johdosta. Toisin sanoen löydät pullonkaulat ja saat selkeät ratkaisuehdotukset ja ymmärrät mihin kannattaa ensin keskittyä ja laittaa kuntoon, ja mitä tehdä sen jälkeen. Oivalluspolun arvo on 25 €. Sinulle hinta 0 € jos liityt nyt valmennukseen.

MuutosMotivaatio-minityöpaja - motivaatio kohdilleen onnistumisen tueksi

Aina kuitenkin tieto siitä mitä tehdä ei yksinään riitä. Yksi yleinen ongelma on, että monesti tiedämme mitä tulisi tehdä, mutta emme vain saa aikaiseksi tehdä niin. Olemme koostaneet tämän hetken tutkimuksen ja kokemustemme pohjalta parhaat tekniikat ja vinkit motivaation ylläpitoon, jotta hyvät ajatukset muuttuvat käytännön teoiksi. MuutosMotivaatio -minityöpajan avulla valjastat alle puolessa tunnissa nämä opit omaan elämään. Voit sanoa hyvästit keskenjääneille projekteille ja tempauksille ja saavutat sen mitä haluat. Arvo 17 €. Sinulle hinta 0 € jos liityt nyt valmennukseen.

MuutosTurva - apua stressiin, jaksamiseen ja uupumisesta palautumiseen

Joskus arjen kiire, huolet ja murheet saattavat alkaa vaikuttamaan kaikkiin elämän osa-alueisiin. MuutosTurva sisältää kaksi erittäin tehokasta menetelmää stressinhallintaan. Molemmat ovat hyödyllisiä, varsinkin jos taustalla on pitkittynyttä stressiä tai esimerkiksi uupumusta ja haasteita jaksamisen kanssa. Monesti stressi on saattanut alkaa oirehtia ja näkyä terveydessä erilaisin tavoin vaikuttaen mm. immuunijärjestelmään.

Menetelmän avulla viestit hermostolle ja aivoillesi, että olet turvassa, ei ole mitään hätää. Tarkoitus on aktivoida parasympaattista hermostoa helpottaakseen kroonista stressireaktiota.

Arvo 17 €. Sinulle hinta 0 € jos liityt nyt valmennukseen.

Saat myös nämä kurssit:

-Ryhtiliike - (6 pv) tallenteet (arvo 17 €). Pääset käsiksi haasteen materiaaleihin ja voit palata sinulle tärkeisiin aiheisiin koska vain.
 -Treenistartti (5 pv) (arvo 17 €). Aloita treenit kotoa käsin ja sytytä liikunnan ilo.
-Pois säästöliekiltä ja vauhtia aineenvaihduntaan -kurssin (5 pv) tallenteet (arvo 17 €). 
-Avaimet painonpudotukseen ja elämäntapamuutokseen -haasteen (5 pv) tallenteet (arvo 17 €)
-Irti sokerista ja makeanhimosta -haasteen (14 pv) tallenteet (arvo 17 €)
-Vatsan hyvinvointikurssi (5 pv) (arvo 17 €)
-Liikuntahaasteet 
(mm. kyykky-, punnerrus-, vatsalihas-, syke ylös- ja kehonhuoltohaasteet)

Onko kestävä elämäntapamuutos seuraava askel matkallasi?

Jokainen tapaamani elämäntapamuutoksessa onnistunut on ollut toiminnan ihminen.

Vaikka tämä haaste on erinomainen aloitus isoille muutoksille terveyden ja hyvinvoinnin saralla, voit saavuttaa vielä paljon enemmän.

Suosittelen, että hyödynnät mahdollisuuden ja otat hyvinvointisi omiin käsiisi jo tänään.

Muutos-valmennus ei ole kaikkia varten, mutta se sopii sinulle erinomaisesti jos painonhallinta ja terveyden edistäminen on ollut ajatuksissa. Verkkovalmennuksen avulla pudotat painoa ja teet elämäntaparemontin, joka näkyy, tuntuu ja pysyy.

Valmennuksen avulla saavutat pysyvän painonpudotus uuden tapamenetelmän avulla ilman ruokarajoituksia. 30000+ valmennettavan kokemuksella ja onnistumistakuulla.

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että kaipaamasi olotila, peilikuva ja hyvinvoinnin tavoitteet ovat jossain tavoittamattomissa?

Muutos-valmennus on suunniteltu siten, että käymällä viikoittain läpi saamiasi materiaaleja alat ymmärtää kehosi ja mielesi toimintaa. Sinun tarvitsee vain seurata ja toteuttaa valmennuksessa annettavia toimintaohjeita. 

Valmennus ei perustu ”syö tätä enemmän ja vähennä tätä” -metodiin vaan uusien tapojen opetteluun.

Pilkomme isommat tavoitteet päivittäisiksi arjen teoiksi, joiden yhteisvaikutus on valtaisa. Päivien ja viikkojen kuluessa koet kestäviä muutoksia oloosi ja peilikuvaasi.

Valmennuksessa seuraat todennettua onnistumisen polkua. Aloitamme sinun tarpeista ja tavoitteista, jotta voit syödä, liikkua ja elää nautinnollisemmin.

Luot itsellesi tavoitteitasi tukevan ruokavalion ilman, että olet reseptien ja ruokaan liittyvien rajoitusten vankina.

Ei enää ylimitoitettuja kuntokuureja. Saat otettua monipuolisen ja juuri sinulle sopivan liikunnan osaksi elämääsi.

Sinä luot itsellesi elinikäisiä tapoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi kuin itsestään. 

Valmentajat auttavat sinua aina tarvittaessa, mitä tahansa elämä eteesi heittääkin.

Muutos on pysyvä myös valmennuksen jälkeen.

Saat kaiken tämän heti käyttöösi:

- Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, jossa luomme yhdessä uuden pysyvän elämäntyylisi. Selvitämme nykytilanteen ja luomme selkeät askelmerkit tavoitteiden toteuttamiselle. Voit vihdoin päästää irti painohuolista ja edistää hyvinvointiasi säännöllisten tekojen avulla. Saat kerran viikossa uuden viikko-osion, joka koostuu 3–4 lyhyestä ja selkeästä video-, ääni- tai tekstimuodossa olevasta luennosta.

- Pääsyn kattavaan bonusluentovalikoimaan. Voit katsoa halutessasi heti luennon esim. vaihdevuosista ja painonpudotuksesta, pääset lukuisiin mielikuvaharjoitusäänitteisiin, joiden avulla pystyt parantamaan mielen tilaa ja unta. Löydät myös kattavan reseptikirjaston.

- Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuun Muutos-heimo-tukiyhteisöön. Yhteisöstä löydät valmentajien lisäksi myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita henkilöitä, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat vinkkejä ja kokemuksia valmennuksen edistymisestä. Tiukan päivän tullen saat yhteisöstä tsemppiä ja keskustelutukea pulmatilanteisiin tai vaikkapa resepti-ideoita päivän ateriaksi. 

- Avuliaan ja sitoutuneen valmennustiimin muutoksen tueksi. Voit koska vain olla yhteydessä valmentajiin ja saada henkilökohtaista apua juuri sinun tilanteeseen. 

- Lukuisia treeniohjelmia videoineen. Valmennukseen sisältyy yhdessä Syke-valmennusyrityksen kanssa tehtyjä treeniohjelmia niin kuntosalille kuin kotioloihin. Ohjelmia löytyy nivelrikkoisille, selkävaivaisille, ajoittelijoille, edistyneille tai kehon huollosta kiinnostuneille. Ohjelmat sisältävät videopohjaiset ohjeet liikkeiden oikeaoppista suorittamista varten.

-6 päivän Ryhtiliike - kesäkilot vex -kurssin tallenteet (arvo 17 €). Pääset käsiksi haasteen materiaaleihin ja voit palata sinulle tärkeisiin aiheisiin koska vain.
-5 päivän Pois säästöliekiltä ja vauhtia aineenvaihduntaan -tallenteet (arvo 17 €). Pääset käsiksi kurssin materiaaleihin ja voit palata sinulle tärkeisiin aiheisiin koska vain. 
-14 päivän Irti sokerista ja makeanhimosta -haasteen tallenteet (arvo 17 €)
-5 päivän Vatsan hyvinvointikurssi (arvo 17 €)
-Liikuntahaasteet (mm. kyykky-, punnerrus-, vatsalihas-, syke ylös- ja kehonhuoltohaasteet)

Jos tämä valmennus kiinnostaa sinua, voit hyödyntää meidän erinomaisen tarjouksen ja liittyä kuun alussa starttaavaan uuteen valmennusryhmään, joka jatkaa saumattomasti haasteen jälkeen.

Ensimmäinen kuukausi vain 1 € (norm. 35 €). Sen jälkeen Muutos-valmennus jatkuu 35 € / kk ilman sitoutumispakkoa. Voit olla mukana yhteensä 1-12 kk, joten on mahdollista lopettaa ensimmäisen kokeilukuukauden aikana. Kokonaisuus kestää vuoden.

Ilmoitus asiakaspalveluun ([email protected]) riittää lopettamaan tilauksesi vaikka nyt ensimmäisen tarjouskuukauden aikana jos siltä tuntuu. Uskomme, että haluat jatkaa pidempään huomatessasi miten hyvinvointisi muuttuu. Valmennuksessa on ollut mukana jo yli 35 000 valmennettavaa ennen sinua.

Saat lisäksi myös ilman erillistä veloitusta tallenteet tähän haasteeseen, joten halutessasi voit toistaa haasteen tai palata yksittäiseen sisältöön milloin vain halutessasi. Tallenteiden arvo on 17 €, mutta ne sisältyvät tähän ensimmäisen kuukauden 1 €:n hintaan. Jos olet jo ennestään mukana valmennuksessa, tallenteet lisätään sinulle automaattisesti. Jos taas onnetar on puolellasi ja voitat pääpalkinnon, hyvitämme tämän liittymismaksun sinulle.

Hyödynnä etu painamalla alla olevaa painiketta.

Terveisin,
Tuomas & Joakim
Muutos-valmennus / Muutos.net

Kokemuksia Muutos-valmennuksesta:


Annella oli tavoitteena pudottaa 10 kiloa. Tavoite rikkoutui odotettua nopeammin.  Annen mielestä parasta valmennuksessa on se, että tämä on suunnattu ihan tavallisille ihmisille. Katso millä muilla tavoin valmennus on muuttanut Annen elämää.


Maikkulilli 38 v: -12 kg, jaksaminen takaisin ja eroon verenpainelääkkeistä

"Sain pois hedelmöityshoitoihin vaadittavat kilot (12) ja enemmän. Sain myös takaisin jaksamiseni ja pystyin luopumaan verenpainelääkkeistä. Suuntaan nyt elämässäni monessa mielessä uudelle uralle. Sain valmennukselta niin paljon enemmän kuin osasin odottaa. Sain uuden uljaan elämän."


Merja -10kg ja eroon makeanhimosta

Omien sanojensa mukaan Merja oli ennen koukussa makeisiin ja nukkuikin huonosti. Nyt 10 kiloa kevyempänä ja hyvinvoivana liikuntakin maittaa ihan eri tavalla kuin ennen. Katso Merjan tarina siitä miten hän on kokenut Muutos-valmennuksen.

© Muutos-valmennus 2023

>