Tuplaa onnistumisen todennäköisyys ja säästä 14 % valmennusmaksuista sitoutumalla valmennuksen loppuajaksi + treenaakotona.com käyttöösi 6 kk ajaksi

HUOM! Edun viimeinen hyödyntämispäivä on 28.7.2019. Edun päättymiseen aikaa:

13
Päivää
10
Tuntia
02
Minuttia
38
Sekunttia
  • Normaalihinta kokeilukuukauden jälkeen on 29 €/kk, mutta sitoutumalla valmennuksen loppuajaksi valmennusmaksusi on vain 25 €/kk. Koko sopimusajan (11 kk) valmennusmaksut ovat yhteensä 275 € (etusi  yhteensä 44 €).
  • Saat lisätakuun*: jos olet toteuttanut valmennuksen oppeja, mutta et ole saavuttanut tuloksiasi, niin saat rahat takaisin ja lisäksi 100 € tilillesi vaivannäöstä.
  • Sitoutumisesta huolimatta, terveydellisistä syistä voit irtisanoa valmennuksen*, voit myös pitää kulutonta taukoa (korkeintaan 6 kk).
  • HUIPPUETU:  Saat 6 kk käyttöoikeuden Treenaakotona.com palveluun (arvo 79 €)!
  • Lisäetu 2: Pääset välittömästi käsiksi uuteen bonus-videoluentoon: 20 parasta säästövinkkiä - säästä syömällä terveyttä edistäen.

Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:


1 ) Jatkat valmennusta toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella hintaan 29 €/kk, jolloin sinun ei tarvitse tehdä nyt mitään. 


2 ) Sitoudut Muutos-valmennukseen, jolloin hinta on 25 €/kk (11 kk) syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat kaikki yllä olevat edut:

Treenaakotona.com palvelu 6 kk maksutta sitoutuville

Liikunta on tärkeä osa kokonaisvaltaista muutosta, tämän takia haluamme myöntää sinulle maksutta 6kk ajaksi käyttöön erittäin kattavan treenikirjaston.


Palvelussa saat yli 500 kotitreenivideota käyttöösi. Harjoitteet ovat monipuolisia, sieltä löytyy mm. terveselkä harjoitteta, pilatesta, joogaa, HIIT-treenejä, kahvakuula -ja käsipainotreenit, vatsalihas, liikkuvuus & venyttely harjoituksia, toiminnallisia harjoituksia ja paljon muuta.


Voit tutustua tarkemmin treenaakotona.com palveluun tästä.

9 asiaa, minkä takia kotona treenaaminen on järkevää:

1. Ei turhia ajomatkoja kuntosalille.
2. Et ole sidottu aikaan etkä paikkaan.
3. Voit treenata mökillä, pihalla, kotona tai hotellihuoneessa.
4. Oman kehon painolla ja yksinkertaisilla treenivälineillä harjoittelu on monipuolisempaa kuin kuntosalilaitteilla.
5. Harjoittelu on automaattisesti toiminnallisempaa, kehität samalla tasapainoa, liikkuvuutta sekä lihas- ja peruskuntoa.
6. Yleensä kuvitellaan, että harjoittelu on yksipuolista (pelkkiä punnerruksia jne.), mutta oman kehon painolla ja yksinkertaisilla välineillä liikkeitä ja treenivariaatioita on lukematon määrä.
7. Harjoittelu yhdessä perheen/ ystävien kanssa on hauskaa ja motivoivaa.
8. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä muut kanssa treenaajat sinusta ajattelevat, vaikka sinulla ei olisi uusimmat treenivaatteet tai meikit viimeisen päälle =)
9. Säästät rahaa hyödyntämällä Muutos-valmennuksen erikoistarjouksen.

Treenaakotona.com, palvelussa saat:
- Joka viikko uudet treenit, jotka ohjaaja tekee kanssasi alusta loppuun.
- Valmiiksi mietityn järkevän viikko-ohjelman.

- Ammattitaitoiset koulutetut liikuntaan erikoistuneet ohjaajat tueksesi.

- Terveselkä harjoitteita, pilatesta, joogaa, HIIT-treenejä, kahvakuula -ja käsipainotreenit, vatsalihas, liikkuvuus & venyttely harjoituksia, toiminnallisia harjoituksia ja paljon muuta.

- Mahdollisuuden käyttää palvelua monilla laitteilla: tietokoneella, tabletilla, kännykällä ja TV:llä.

- Laajan treeniarkiston, joka on vapaasti käytössäsi ja josta löydät tällä hetkellä yli 500 erilaista treeniä.

- Apua aina kun sitä tarvitset. Jos sinulla on kysyttävää treeneistä, tekniikasta tai haluat olla muuten yhteydessä, olemme sinua varten.


Lisätietoa kampanjasta saat joakim@muutos.net tai täältä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET 

Mitä jos terveydellisistä syistä en voi käydä valmennusta, voiko valmennuksen keskeyttää?


Mikäli terveydelliset syyt estävät valmennuksen käymisen, voidaan valmennus lopettaa ja perua tulevat valmennusmaksut.

Jos haluan pitää valmennuksesta jossain vaiheessa taukoa?


Voit pitää valmennuksesta taukoa oman mielesi mukaan korkeintaan kuuden kuukauden ajan. Tänä aikana voit hyödyntää jo saamiasi materiaaleja ja olla mukana Muutos-heimossa. Tältä ajalta et saa laskua, vaan sopimusta siirretään tauon mukaisesti eteenpäin.

Miksi haluatte antaa tällaisen edun ja alennuksen?


Se, että sitoudut pidemmäksi aikaa (11 kuukautta) antaa meille luottamuksen siitä, että olet tosissasi mukana. Tällöin voimme hyvillä mielin paneutua sinun tilanteeseesi pitkäjänteisemmin ja tukea sinua koko matkasi ajan. Sen vuoksi tulemme myös vastaan hinnan osalta. 


*Onnistumis-kampanjan sopimusehdot löydät täältä.

>