Ohjeet liikuntaetujen käyttöön

Jos haluat maksaa ensimmäisen kuun liittymismaksun ePassiolla, Smartumilla, Edenredillä tai Eazybrakella, valitse maksutavaksi lasku. Sen jälkeen maksa alla olevien ohjeiden mukaisesti liittymismaksun mukainen summa.

ePassin sovelluksella maksaminen, katso ensiksi alla oleva video:

1. Etsi Muutos-valmennus verkkopalvelun tai sovelluksen hakukoneesta ja tarkista käytössä olevat maksutavat (kuvake). HUOM! Pt Muutos on eri yritys, joten älä lähetä maksua sinne!
2. Syötä maksukenttään summan määrä ja paina jatka
3. Tarkista, että maksu meni oikein ja sait näkyviin kuittiosan.
4. Ole yhteydessä [email protected] ja kerro suorittamastasi maksusta.

Ohjeet smartumin verkkomaksun käyttöön käyttöön:

Näin teet maksun sovelluksella:

1. Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen
2. Paina sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja etsi "Muutos-Valmennus"
3. Lisää viestikenttään maininta mitä haluat maksaa (esim. viitenumero / tai mitkä valmennuskuukaudet)

Tästä vielä tarkemmat ohjeet ja alla video

Smartum seteleillä maksaminen:

1. Ole yhteydessä [email protected] ja kerro kuinka monta kuukautta ajattelit maksaa Smartum seteleillä. Hyväksymme vähintään 50 € edestä Smartum seteleitä.
2. Lähetä Smartum setelit allekirjoitettuna osoitteeseen: Muutos Innovations Oy, Linnanrakentajantie 6-8c, 00880 Helsinki.

Edenredin mobiilimaksu tapahtuu MyEdenred -sovelluksessa. Maksettava summa syötetään puhelimeen ja etsitään sovelluksesta Muutos-valmennus niminen toimipiste, maksusuorituksen kuitti lähetetään [email protected] (kuitti on pakko lähettää koska Edenred ei lähetä nimellistä tositetta meille). Löydät tästä sovelluksen tarkemmat latausohjeet sekä mobiilimaksun käyttöohjeet. Alla ohjevideo.

Jos haluat maksaa valmennusmaksun seteleiden avulla, ole ensin yhteydessä [email protected] ja ilmoita kuinka monta seteliä lähetät. Sen jälkeen lähetä setelit osoitteeseen: Muutos Innovations Oy, Linnanrakentajantie 6-8c, 00880 Helsinki. Jos et saa vahvistusta seteleiden vastaanottamisesta viikon kuluessa, ole yhteydessä [email protected]

1. Maksu Eazybreak sovelluksella: Valitse toimipaikka (Muutos-valmennus) sovelluksesta, vahvista setelin arvo ja valitsee maksa. 

2. Maksu tekstiviestillä: Lähetä tekstiviesti numeroon 18171 "PBL9 29.00" jos haluat maksaa 29 euron edestä valmennusmaksuja, jos haluat maksaa jonkin toisen summan niin vaihda "29.00" tilalle haluamasi summa. 

Maksusuorituksen jälkeen lähetä kuitti osoitteeseen: [email protected] , niin hyvitämme summan laskutuksessa.

Huom! Pystymme vain palauttamaan ePassilla ja Smartumilla verkon kautta tehtyjä suorituksia 24 tuntia maksusta. 

>