Ohjeet liikuntaetujen käyttöön

Liikuntaedut toimii maksuvälineenä rahan tapaan verkkokurssien osalta. Voit maksaa Muutos-verkkovalmennuksen laskuja ePassilla, Smartumilla, Edenredillä tai Eazybreakilla. Myös henkilökohtaisiin pt- ja ravintovalmennuksiin voi käyttää liikuntaetuja. Liikuntaeduilla ei voi maksaa huomautus tai perintäkuluja tai MuutosTreenissä Muutos-monivastusnauhojen osuutta (saat pyydettäessä ohjeet MuutosTreenin maksuun liikuntaeduilla).

Jos haluat maksaa ensimmäisen kuun maksun liikuntadulla, valitse kassa-sivulla maksutavaksi lasku. Alla yksityiskohtaiset ohjeet kunkin liikuntaedun hyödyntämiseen. Älä maksa liikuntaeduilla ennen kuin olet saanut ensimmäistä laskua! 


ePassin sovelluksella maksaminen, katso ensiksi alla oleva video:

1. Valitse liikunta ja hae “Muutos-valmennus” älä lähetä maksua nimelle “Pt Muutos” joka on eri yritys!
2. Syötä maksukenttään summa ja vahvista.
3. Lähetä kuittiosa tai siinä näkyvä koodi [email protected] ja kerro mihin haluat suorituksen kohdistuvan (esim. laskun numero tai muu selite).


Ohjeet smartumin verkkomaksun käyttöön käyttöön:

1. Paina Smartum sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja etsi "Muutos-Valmennus"
2. Syötä summa mitä haluat maksaa
3. Lisää viestikenttään maininta mitä haluat maksaa (esim. viitenumero / tai mitkä valmennuskuukaudet)

Tästä vielä tarkemmat ohjeet ja alla video

Smartum seteleillä maksaminen:

Lähetä allekirjoitetut Smartum setelit osoitteeseen: Muutos Innovations Oy, Linnanrakentajantie 6-8c, 00880 Helsinki. Lisää kuoreen erillinen lappu, josta selviää nimesi, osoitteesi, seteleiden arvo yhteensä ja mihin haluat maksun kohdistuvan. Huom! Emme vastaa kadonneista tai perille saapumattomista kirjeistä.


1. Etsi sovelluksesta Muutos-valmennus
2. Maksa haluamasi summa
3. Lähetä kuvakaappaus kuitista TAI kuittinumero, summa osoitteeseen [email protected] mihin haluat suorituksen kohdistuvan (esim. laskun numero tai muu selite).

Löydät tästä sovelluksen tarkemmat latausohjeet sekä mobiilimaksun käyttöohjeet. Täältä lisätietoa.

Edenred-seteleillä maksaminen: Lähetä allekirjoitetut Edenred setelit osoitteeseen: Muutos Innovations Oy, Linnanrakentajantie 6-8c, 00880 Helsinki. Lisää kuoreen erillinen lappu, josta selviää nimesi, osoitteesi, seteleiden arvo yhteensä ja mihin haluat maksun kohdistuvan. Huom! Emme vastaa kadonneista tai perille saapumattomista kirjeistä.


1. Etsi sovelluksesta Muutos-valmennus
2. Valitse kuinka paljon haluat maksaa
3. Lähetä kuittinumero (esim. AUU7-1-EA54) TAI kuvakaappaus kuitista 
[email protected] ja mihin haluat suorituksen kohdistuvan (esim. laskun numero tai muu selite).


Liikuntaetujen maksun palautus:

Huom! Pystymme palauttamaan vain ePassilla ja Smartumilla verkon kautta tehtyjä suorituksia 24 tuntia maksusta. Lain mukaan emme voi palauttaa tämän jälkeen maksettuja rahoja muuten kuin palveluina.

>