TEHOSTARTTI SYKSYYN 2021

7 päivän ilmainen valmennus  

Kohti ihannepainoa ja elämäntapamuutosta 5.8.–11.8.2021

ILMOITTAUDU TEHOSTARTTIIN MUKAAN

Ilmoittautuminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Maksuttomaan Tehostartti-valmennukseen on koottu seitsemälle päivälle tärkeimmät opit, joilla saa elämäntapamuutoksen käyntiin ilman kalorien laskentaa. Ohjeet perustuvat Suomen johtavan elämäntapamuutos-valmennuksen oppeihin yli 17000 tyytyväisen suomalaisen kokemuksella. Valmennuksessa pääset eroon pöhötyksestä ja makeanhimosta sekä saat mahdollisuuden aloittaa syksysi terveellisesti.

Saat kaiken valmennuksen materiaalin suoraan sähköpostiisi. Luennot voi katsoa videolta tai vaihtoehtoisesti lukea ne luentomuistiinpanoista. Kurssin osallistujille on myös Facebook-ryhmä, jossa saat läpi viikon vertaistukea sekä sparrausta valmentajilta.

Olemme tukenasi koko viikon


Hei, olen Joakim Piiroinen Muutos-valmennuksen toinen perustajajäsen ja sertifioitu personal trainer erikoisosaamisena ikääntyvien liikunta. Koulutukseltani olen maatalous-metsätieteiden maisteri ja olen opiskellut myös terveystieteitä. Olen lukenut runsaasti erilaisia terveyteen ja oikeanlaiseen ruokavalioon liittyviä tutkimuksia ja kirjoja ja tätä tietoa olen aina halunnut jakaa käytännönläheisessä muodossa. Olen myös työskennellyt kuntosalilla asiakkaiden parissa.

Moikka, olen Tuomas Helkala, Muutoksen toinen perustajäsen ja sertifioitu ravintovalmentaja. Urani aikana olen henkilökohtaisesti valmentanut ja konsultoinut ihmisiä hyvinvoinnissa elämän eri osa-alueilla. Kehittämämme todistepohjainen menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien oikeisiin kokemuksiin.

Moi, olen Tiia Koskela ja valmistunut Helsingin Yliopistolta Elintarviketieteiden kandidaatiksi, opiskelin elintarvikekemiaa ja ravitsemustiedettä. Tämän jälkeen tie vei minut opiskelemaan terveellisempien elintarvikkeiden kehittämiseen liittyviä maisteritason kursseja Kööpenhaminan Yliopistoon. Ravinto- ja hyvinvointivalmentajan koulutuksen olen suorittanut Institute for Integrative Nutritionissa, New Yorkissa. Näiden lisäksi olen myös koulutettu kuntosaliohjaaja.

ILMOITTAUDU TEHOSTARTTIIN MUKAAN

Ilmoittautuminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

KURSSIN KULKU

Päivä 1: Onnistumisen askeleet ja ruokavaliovinkit

Ensimmäisenä päivänä ymmärrät paremmin miten elämäntapamuutoksessa voi onnistua sekä saat vinkkejä terveelliseen ruokavalioon.

Päivä 2: Liikunta

Seuraavaksi oivallat lisää liikunnasta: opit löytämään liikunnan ilon ja pääset jo alkuun treeneissä.

Päivä 3: Uni, lepo ja palautuminen

Kolmantena päivänä korostetaan levon merkitystä hyvinvoinnin kannalta. Saat myös konkreettisia apuvälineitä hyvään uneen ja nukahtamiseen.

Päivä 4: Kestävä muutos

Tehostartti ei tähtää vain yhden viikon tsemppiin, vaan kestävään muutokseen. Siitä puhutaan neljäntenä valmennuspäivänä.

Päivä 5: Hiilihydraatit

Saako hiilihydraatteja syödä? Tähän saat vastauksena viidentenä päivän, jolloin puhutaan siitä, miten hiilihydraatteihin kannattaa suhtautua.

Päivä 6: Stressi ja stressinhallinta

Stressi vaikuttaa olennaisesti kokonaishyvinvointiin. Toiseksi viimeisenä valmennuspäivänä haluammekin keskittyä stressinhallintaan.

Päivä 7: Miten jatkaa eteenpäin?

Elämäntapamuutos ei pääty vaikka Tehostartti päättyykin. Ohjaamme sinua seuraaviin askeliin ja autamme pitämään muutoksesta kiinni.

ILMOITTAUDU TEHOSTARTTIIN MUKAAN

Ilmoittautuminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

>