Maksuton TEHOSTARTTI SYKSYYN 2021

– 7 päivän valmennus: kohti ihannepainoa ja elämänmuutosta

5.8.–11.8.2021


Seitsemän päivän Tehostartti-kurssilla pääset eroon pöhötyksestä ja saat samalla hyvän alun elämäntapamuutokselle.

Kurssi alkaa 5.8., mutta ilmoittautumalla ennen 27.7. saat Muutos-kotitreenin ja 13 vinkkiä nautinnolliseen kesään ja elämäntapamuutokseen!

Ilmoittautuminen täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Ilmoittaudu  ennen 27.7. saat Muutos-kotitreenin ja 13 vinkkiä nautinnolliseen kesään ja elämäntapamuutokseen!

Aikaa edun umpeutumiseen:

05
Päivää
12
Tuntia
57
Min.
27
Sek.

Mitä seitsemän päivän Tehostartti syksyyn 2021 -kurssi sisältää?

Tehostartti-kurssiin on koottu seitsemälle päivälle tärkeimmät opit, joilla saa elämäntapamuutoksen käyntiin ilman kalorien laskentaa. Ohjeet perustuvat Suomen johtavan elämäntapamuutos-valmennuksen oppeihin yli 17000 tyytyväisen suomalaisen kokemuksella.

  • Tehostarttikurssilla saat hyvän startin painonpudotukselle ja kestävälle elämäntapamuutokselle. Kurssin ajankohta on 5.8. - 11.8.2021 ja saat kaiken tarvittavan tiedon sähköpostiisi. Voit joko katsoa luennot videolta tai lukea tekstimuistiinpanot.
  • Aiheet käsittelevät ravintoa, liikuntaa, stressinhallintaa, kestävää elämäntapamuutosta,  vastustuskykyä ja palautumista. Saat liikuntavideoita ja mielikuvaharjoituksia unen laatua parantamaan.
  • Monille on jäänyt kesältä herkutteluvaihe "päälle", joten nyt voit ottaa uuden alun. Kurssin avulla himo sokeria ja herkkuja kohtaan vähenee. Saat ohjeita terveelliseen kesän aikaiseen herkutteluun.
  • Saat yllätysbonuksia mm. reseptin aineenvaihduntaa buustaavaan teho-smoothieen ja kiinteyttävän Muutos-kehonpainotreenin, vatsalihashaasteen + PALJON MUUTA!
  • Pääset mukaan vain kurssilla olevien Facebook-ryhmään, jossa kuulet vinkkejä muilta kurssilaisilta!

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta:

Kurssille osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään, ja voit aina perua ilmoittautumisesi.

Tammikuussa 2021 Tehostarttiin osallistuneiden kommentteja

Tehostarttikurssin tarjoaa Muutos-valmennus, jonka oppeja on jo yli 17000 ihmistä Suomessa kokeillut ja todennut hyväksi. Kohti kestävää hyvinvointia ilman hampaiden kiristelyä ja kalorien laskentaa.

Maksuttoman kurssin tarjoaa Muutos Innovations Oy (2720144-3)

>