Olet: tunnollinen painonpudottaja

Katso videolta mikä tapa pudottaa painoa sopii sinulle parhaiten 

HUIPPUTARJOUS

Liity 48 tunnin sisällä 16.1. alkavaan Muutos-valmennukseen ja saat ensimmäisen kuukauden 16.1.-15.2.2023 valmennusta vain 1 €, jatkokuukaudet 35 €/kk. Kaupan päälle 90 € arvoinen SUPERPAKETTI painonpudotukseen! 

01
Päivää
:
 
47
Tuntia
:
 
59
Min
:
 
59
sek

Tilaa valmennus alta

Voit irtisanoa valmennuksen milloin vain 12 kk mittaisen valmennuksen aikana. Jos irtisanot 14 pv sisällä aloituksesta saat 1 € takaisin.

SUPERPAKETTI sisältää 4 minikurssia painonpudotukseen:

Vatsa kuntoon kurssi

Turvottaako, närästääkö tai oireileeko vatsa aika ajoin esim. ilmavaivojen, ummetuksen tai erilaisten kipujen muodossa? Tiesitkö, että suolistomikrobistolla on todettu olevan iso vaikutus terveyteemme ja sairauksien kuten masennuksen puhkeamiseen. Suoliston huono kunto voi aiheuttaa myös muita ongelmia kuten iho-ongelmia, allergioita, muistihäiriöitä, nivelvaivoja ja ylipainoa.

5 päivän kurssi antaa sinulle tarvittavan tiedon ja toiminta-askeleet suoliston hyvinvointiin. Saat ohjeistuksen tilanteesi diagnosoimiseen ja mm. vinkkejä miten mm. ruokavaliolla edistää suoliston kuntoa. Kurssin arvo 17 €.

Pois säästöliekiltä - Paino jumissa?

Yksi yleisimmistä syistä siihen, miksi paino ei putoa, on liian vähäinen syöminen. Kun energiansaanti laskee liikaa kulutukseen nähden, niin keho alkaa mukautumaan tähän matalaan energiansaantiin hidastamalla aineenvaihduntaa. Tällöin elimistö ajautuu säästöliekille ja pysyvästä painonpudottamisesta tulee erittäin hankalaa.

5 päivän kurssin avulla selvität oletko säästöliekillä ja saat selkeät ohjeet tilanteen korjaamiseen. Kurssin arvo 17 €.

Irti sokerista - eroon makeanhimosta

Oletko täysin koukussa sokeriin tai haluaisit hieman vähentää sen roolia elämässäsi? 14 päivän irti sokerista haaste ohjaa sinut valmentajien avustuksella tutkailemaan suhdettasi makeanhimoon. Saat tietoa, harjoituksia, työkaluja ja ruokavinkkejä, joiden avulla voit sanoa hyvästit sokerikoukulle. Kurssin arvo 29 €.

Pois säästöliekiltä - Paino jumissa?

Haluaisitko lisää aktiivisuutta ja liikuntaa arkeesi? Tuntuuko liikunta välillä pakkopullalta ja motivaatio kadoksissa? Anna liikunnan ilon roihahtaa elämääsi. Valmentajien ohjaamana harjoittelet tehokkaasti ja turvallisesti. Ota 5-päivän treenistartti lihaskuntoharjoitteluun, jota teet mielelläsi helposti kotoa käsin. Kurssin arvo 27 €.

Kaikki oikeudet pidetään - Muutos Innovations Oy (2720144-3)

>