Tilaus ja laskutus

 

Laskutuspäivät

Saat sähköpostiisi laskun kuukausittain siitä päivämäärästä katsottuna jolloin valmennuksesi on alkanut. Jos valmennuksesi on alkanut esimerkiksi 9.4. saat laskun toisesta kuukaudesta 10.5. ja siitä eteenpäin aina joka kuun 10. päivä.

Jos valitsit ensimmäisen kuun maksutavaksi laskun sähköpostiisi, saat sen seuraavana päivänä valmennuksen aloituspäivästä.

Tilaustietosi
Tilauksesi tyyppi: Muutos-valmennus (perusvalmennus, ei henkilökohtaista opastusta). Kiinnostaisiko henkilökohtaisempi valmennus? Ole yhteydessä [email protected] [blank_space height='1em'] Tilauksesi ei ole voimassa tai on päättymässä [blank_space height='1em'] [blank_space height='1em']

Tuntuuko, että sinulla on haasteita Muutos-valmenksen suhteen ja haluaisit lopettaa sen käymisen? Ei se mitään, niitä tunteita voi tulla esiin. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme tutustumaan Apua-muutokseen bonusluentoon, johon pääset tästä. Jos edellinen opas ja muistilista ei tuonut apua, saat täältä ohjeet tilauksen perumiseen.

Laskutus

Lähetämme laskut Finvoicer-palvelun kautta. Tarkemmat tiedot:

Asiakaspalvelu
Arkisin klo 09.00 - 16.30
Puh: 02 6510 0650
Fax: (02) 6510 0651
asiakaspalvelu(at)finvoicer.fi

Muutos-valmennuksen laskutusväli

Normaali laskutusväli on aina kuukausi siten, että jos aloitit valmennuksen vaikkapa 3.6. niin saat toisen kuukauden laskun 3.7., kolmannen kuukauden laskun 3.8. ja niin edelleen.

>