Yhteisö

Muutos-valmennuksen yhteisöistä saa suurta tukea omaan elämäntapamuutokseen. Valmennuksessa on kullekin kaksi eri ryhmää, nämä ovat vertaistukiryhmä ja Muutos-heimo.

Vertaistukiryhmä, jossa on samaan aikaan valmennuksen aloittaneet löytyy Facebookista nimellä "Muutos-ryhmä aloituskuukausi/aloitusvuosi" (esim. "Muutos-ryhmä 3/2018").

Valmennukseen kuuluu lisäksi Muutos-heimo Facebook-ryhmä, jossa on myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneet, pääset ryhmään tästä.

Yhteisöjen tarkoitus on jakaa onnistumisia, haasteita, oppeja, reseptejä tai muita vinkkejä. Myös toisiin heimolaisiin tutustuminen on suositeltavaa, sillä yhdessä muutos onnistuu parhaiten!

HUOM: Laskutukseen, tilauksiin, teknisiin ongelmatilanteiseen (esim. kirjautuminen) ja asiakaspalveluun liittyvät asiat eivät kuulu Muutos-heimoon. Niihin liittyen olethan yhteydessä: [email protected] ja hoidamme asian kuntoon mahdollisimman pian 🙂 Lyhyet ohjeet kirjautumiseen löydät myös tämän asiakirjan lopusta.

Esimerkkejä mitä tehdä ryhmissä:
- Kertoa omista tavoitteistaan.
- Jakaa oivalluksia, sekä arjen pieniä tai isoja onnistumisia.
- Kysyä neuvoa.
- Ottaa kuvia esimerkiksi tekemistään ruoista.
- Kirjoittaa toisia motivoivia tarinoita.
- Olla ystävällinen ja kohtelias muille ja jos jotkut keskustelunaiheet eivät miellytä, niin ilmoita siitä mieluummin meille valmentajille kuin ryhmässä.

Haasteita edistymisessä? Tarvitsetko henkilökohtaista tukea?
- Jos koet turhautumista tai haasteita valmennuksen etenemisessä, niin tekemämme “Apua Muutokseen -tukilista” on hyvä resurssi haasteellisista hetkistä selviämiseen. Siihen pääset kurssialueen Bonus-valikon kautta tai tästä linkistä.
- Voit olla myös suoraan yhteydessä valmentajiin: [email protected] tai [email protected] Silloin voimme antaa henkilökohtaisempia ohjeita, johon yhteisö ei välttämättä ole aina paras paikka. Jos joku asia oikein harmittaa, on parempi purkaa se meihin valmentajiin yhteisön sijaan.

Muista nämä kolme asiaa valmennuksen edetessä:
1) Kärsivällisyys, nykytilanne hyvinvoinnin suhteen ei ole syntynyt yhdessä yössä ja siksi myös muutos ottaa oman aikansa.
2) Jatkuva uusien tapojen toistaminen. Säännöllisyys ja asioiden tekeminen arjessa ovat tärkeää.
3) Rakasta itseäsi ja ole armollinen itseäsi kohtaan. Elämäntapamuutos ei ole koskaan liian helppoa. Jokainen meistä etenee omien voimavarojen ja olosuhteiden puitteissa.

Muutos-heimoa koskeavat säännöt ja ohjeistukset:
- Kaikki luentoihin liittyvät suorat kysymykset on parempi esittää kunkin viikon luentosivun kurssialueelle, tämä siksi, että sieltä on helppo löytää vastaukset kunkin aihepiirin kysymyksiin.
- Muutos-heimoon eivät kuulu kaupalliset viestit. Ei ole sallittua markkinoida tai myydä esimerkiksi omia tuotteita ilman etukäteen valmentajilta kysyttyä lupaa.
- Tekniset ongelmatilanteet, asiakaspalveluasiat tai tilauksiin liittyvät asiat: [email protected]
- Suositellut nettiselaimet valmennuksen läpikäymiseen: Chrome ja Firefox


Näiden ryhmien lisäksi voit halutessasi liittyä Muutos-valmennuksen ylläpitämään reseptiryhmään.

Reseptiryhmässä on mukana myös muitakin, jotka eivät ole valmennuksessa mukana, joten voit kutsua sinne myös ystäviäsi.

Parhaimmillaan voit siis olla kolmessa eri Facebook-ryhmässä:
1) Samaan aikaan aloittaneiden vertaistukiryhmässä
2) Yleisessä Muutos-heimo Facebook-ryhmässä, jossa on myös aikaisemmin aloittaneita
3) kaikille avoimille (myös valmennukseen kuulumattomille suunnattu ilmainen reseptiryhmä.

>