Kaipaatko henkilökohtaista tukea valmentajalta?

Joskus elämäntapamuutoksen polulla tulee eteen tilanne, että haluaisi keskustella aiheesta tarkemmin valmentajan kanssa. Voi olla, että paino jumittaa, motivaatio on kadoksissa tai on jokin aihepiiri, johon haluaisi saada lisätukea valmentajalta.

Voit nyt varata etätapaamisen Muutos-valmentaja Hannan kalenterista. Etätapaaminen toteutetaan joko videotapaamisena tai puheluna, ja keskustelun pituus on noin 30 minuuttia. Kuvaile lomakkeeseen aihe mistä haluat keskustella sekä voit hieman taustoittaa tilannettasi.

Aiheet jotka sopivat hyvin tähän formaattiin: haasteet muutokseen motivoitumisessa, tavoitteen asettaminen, ravitsemukselliset kysymykset kuten ruokapäiväkirjan läpikäynti, säästöliekki ja sen purkaminen, painonpudotuksen jumiutuminen/haasteet, ja muut elämäntapoihin sekä niiden muutokseen liittyvät aiheet ja kysymykset.

Aiheet, joihin emme voi ottaa kantaa: sairaudet, lääkitykset, vakavat masennusoireet ja muut selkeästi terveydenhuollon piiriin kuuluvat asiat tai kysymykset.


Varaa aika alta tai jos heräsi jotakin kysyttävää, niin laita viestiä [email protected]

30 min kestävän puhelun hinta on 40 €

(tee varaus ja saat sähköpostiin laskun)

Minusta

Moikka! Olen Hanna Koivunen, Muutos-valmennuksen tuorein hyvinvointivalmentaja. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja (AMK) ja viittä vaille valmis liikunnan yhteiskuntatieteiden maisteri. Lisäksi olen koulutettu personal trainer sekä fustra -ohjaaja, ja viimeisimpänä olenkin työskennellyt personal trainerina pääasiassa elämäntapamuutos -prosessia läpikäyvien asiakkaiden parissa.

Valmentajana pohjaan käyttämäni menetelmät ja toimintatavat tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen, unohtamatta ihmisläheistä lähestymistapaa: tiedän, että harvalla on mahdollisuus sovittaa arkeensa 4-5 iltaa vapaaksi oman liikuntaharrastuksen vuoksi, punnita ruokiaan keittiövaa’alla gramman tarkasti tai optimoida palautumistaan nukkumalla joka yö keskeytyksettä 8-9 tuntia. Hyvä uutinen on, ettei tarvitsekaan - parhaat tulokset saadaan, kun muutos sovitetaan omaan elämään sopivaksi ja joustavaksi. Vahvinta osaamisaluettani onkin terveys- ja liikuntakäyttäytymisen muutos ja sen tukeminen.

Vapaa-aikani käytän arkisten asioiden, kuten ruoanlaiton ja pyykkäämisen, lisäksi voimaharjoitteluun kuntosalilla, silloin tällöin lenkkeilyyn ja erilaisten pallopelien pelaamiseen, perheen ja ystävien kanssa oleiluun, sekä lempipuuhaani: löhöilyyn.

>