Yhteistyökumppaneiden edut

Etsimme sopivia yhteistyökumppaneita ja neuvottelemme heidän kanssaan etuja, joita tarjoamme Muutos-valmennuksen sisältöjä seuraaville. Huom! Ellei toisin mainita, etuja voi hyödyntää lahjana tai kertoa myös ystäville.

Puhti terveystarkastuksen avulla mittaat omasta verestäsi kaiken. Puhti tarkastustan avulla mittaat yli 30 eri mittaria, jotka antavat kattavan käsityksen siitä, miten elimistösi voi. Mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini sekä maksan ja munuaisten toiminta.

  • Saat kaikki haluamasi testit heti ilman lääkärin lähetettä.
  • Tulokset valmistuvat nopeasti, yleensä jo seuraavana päivänä.
  • Tulokset esitetään selkeässä raportissa, jota osaat itsekin tulkita.
  • Testien ottaminen onnistuu laboratorioissa 27 eri paikkakunnalla.

Saat räätälöidyn ja laajan testipaketin hintaan 99 euroa (norm. 148,30).

Tai sitten saat kaikista mittauksista 5% alennuksen koodilla: muutosvalmennus2019  


Puhdas+ lisäravinteet on valmistettu ilman turhia lisäaineita. Lopputuloksena syntyy kuluttajien arvostama hyvinvointituote ilman mitään turhaa ja ylimääräistä. Yritys on 100 % suomalainen ja tuotteet valmistetaan suomalaisissa sertifioiduissa tehtaissa, joissa on koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Saat kaikista Puhdas+ verkkokaupassa tehdyistä tilauksista lisäravinteista ja tuotteista 25% alennuksen koodilla:  MUUTOS25


Treenaakotona.com palvelussa saat käyttöösi yli 500 kotitreenivideota kaiken tasoisille ja monesta eri lajikategoriasta.

Treenaakotona.com palveluun saat Muutos-valmennuksen jäsenenä 6kk oikeuden palveluun 59 € hintaan (norm. 79 €) koodilla muutos6 ja 12kk oikeuden hintaan 97 € (norm. 149 €) koodilla muutos12

>