Tiedätkö mitä tarkoittaa rinnakkaislihominen? Tai tiedätkö mistä JOJO-laihduttamisen "fat-overshooting" - ilmiö johtuu? Tai mitä tiede todella sanoo säästöliekistä? 


Nämä löydökset ovat niitä, jotka auttavat tavallista ylipainoista helpommin ymmärtämään miksi ihannepainon saavuttaminen on ollut niin vaikeaa ja mitä pitäisi tehdä, että siinä onnistuu. Teimme näistä aiheista 3-osaisen luentosarjan kansantajuisesti ja suomeksi, tuulahduksia tiedemaailmasta painonpudotukseen. 


Tulet varmasti oppimaan uutta ja ymmärrät paremmin omaa kehoasi, jotta pääsisit mahdollisimman helposti sinulle sopivaan painoon.


Tämän luentosarjan saat nyt maksutta sähköpostiisi! Joten, jos haluat tietää tieteellisesti todistettuja uusia keinoja ylipainon taltuttamiseen joiden avulla voit saada keho haluamaan ihannepainoiseksi, tilaa maksuttomat sisällöt nyt.


Saat halutessasi paikan 6.1. alkavaan Tehostartti 2022 kurssille MAKSUTTA. 7 päivän aikana saat suunnan kohti tavoitepainoa.

Haluatko paikan tehostartti 2022 kurssilta? (Paikka on maksuton eikä sido sinua mihinkään)
Kyllä
En

Luennot pitää Kris Elomaa, joka on ravitsemustieteen ja kliinisen tutkimuksen maisteri. Hän tuottaa tiedepohjaista sisältöä ja pyrkii löytämään uusia ratkaisuja painonhallintaan sekä elämäntapoihin laajemmasta näkökulmasta. 

Voit varata paikan TEHOSTARTTI 2022 kurssille, joka on ilmainen 7 päivän valmennus kohti ihannepainoa ja elämäntapamuutosta.

Ajankohta 6-13.1.2022

Maksuttomaan Tehostartti-valmennukseen on koottu seitsemälle päivälle tärkeimmät opit, joilla saa elämäntapamuutoksen käyntiin ilman kalorien laskentaa. Ohjeet perustuvat Suomen johtavan elämäntapamuutos-valmennuksen oppeihin yli 20000 tyytyväisen suomalaisen kokemuksella. Valmennuksessa pääset eroon pöhötyksestä ja makeanhimosta sekä saat mahdollisuuden aloittaa vuotesi terveellisesti.

Saat kaiken valmennuksen materiaalin suoraan sähköpostiisi. Luennot voi katsoa videolta tai vaihtoehtoisesti lukea ne luentomuistiinpanoista. Kurssin osallistujille on myös valinnainen Facebook-ryhmä, jossa saat läpi viikon vertaistukea sekä sparrausta valmentajilta.

Olemme tukenasi koko viikon


Hei, olen Joakim Piiroinen Muutos-valmennuksen toinen perustajajäsen ja sertifioitu personal trainer erikoisosaamisena ikääntyvien liikunta. Koulutukseltani olen maatalous-metsätieteiden maisteri ja olen opiskellut myös terveystieteitä. Olen lukenut runsaasti erilaisia terveyteen ja oikeanlaiseen ruokavalioon liittyviä tutkimuksia ja kirjoja ja tätä tietoa olen aina halunnut jakaa käytännönläheisessä muodossa. Olen myös työskennellyt kuntosalilla asiakkaiden parissa.

Moikka, olen Tuomas Helkala, Muutoksen toinen perustajäsen ja sertifioitu ravintovalmentaja. Urani aikana olen henkilökohtaisesti valmentanut ja konsultoinut ihmisiä hyvinvoinnissa elämän eri osa-alueilla.


Kehittämämme todistepohjainen Muutos-valmennus menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien oikeisiin kokemuksiin.

Moi, olen Kris Elomaa. Olen koulutukseltani ravitsemustieteen ja kliinisen tutkimuksen maisteri. Koulutukseni tuomana erikoisosaamisena pidän tieteellisten metodien ja tulosten kriittistä arviointikykyä.

Olen aktivoitunut tiedepohjaisen sisällön tuottamisessa ja pyrkinyt löytämään uusia ratkaisuja painonhallintaan sekä elämäntapoihin laajemmasta näkökulmasta. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta muutoksesta, joka huomioi mielen, kehon ja henkisen polun. 

TILAA LUENTOSARJA JA TULE TEHOSTARTTIIN MUKAAN

Ilmoittautuminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

6.1.2022 alkavan Tehostartti kurssin kulku

Päivä 1: Onnistumisen askeleet ja ruokavaliovinkit

Ensimmäisenä päivänä ymmärrät paremmin miten elämäntapamuutoksessa voi onnistua sekä saat vinkkejä terveelliseen ruokavalioon.

Päivä 2: Liikunta

Seuraavaksi oivallat lisää liikunnasta: opit löytämään liikunnan ilon ja pääset jo alkuun treeneissä. Saat myös treenivideoita käyttöösi, joiden turvin on hyvä aloittaa lihaskuntoharjoittelu. Treenit sopivat myös rajoitteita omaaville, sillä liikkeistä on esitelty vaihtoehtoisia ja korvaavia liikkeitä.

Päivä 3: Uni, lepo ja palautuminen

Kolmantena päivänä korostetaan levon merkitystä hyvinvoinnin kannalta. Saat myös konkreettisia apuvälineitä hyvään uneen ja siihen miten saat nukahdettua. Mielikuvaharjoituksen avulla saat siirrettyä huonot ajatukset syrjään ja saat unenpäästä kiinni paremmin.

Päivä 4: Kestävä muutos

Tehostartti ei tähtää vain yhden viikon tsemppiin, vaan kestävään muutokseen. Siitä puhutaan neljäntenä valmennuspäivänä. Saat selkeät ohjeet siihen, miten onnistua pitkällä tähtäimellä.

Päivä 5: Hiilihydraatit

Saako hiilihydraatteja syödä? Tähän saat vastauksena viidentenä päivän, jolloin puhutaan siitä, miten hiilihydraatteihin kannattaa suhtautua. Saat myös ohjeet siihen, miten määrittää sopiva hiilihydraattien saanti juuri itselle.

Päivä 6: Stressi ja stressinhallinta

Stressi vaikuttaa olennaisesti kokonaishyvinvointiin. Kurssilla saat harjoituksia stressin lievittämiseen ja opit paremmin ymmärtämään mitä stressi on ja miten sitä voi vähentää.

Päivä 7: Miten jatkaa eteenpäin?

Elämäntapamuutos ei pääty vaikka Tehostartti päättyykin. Ohjaamme sinua seuraaviin askeliin ja autamme pitämään muutoksesta kiinni. Saat työkalut joiden turvin saat tehtyä kestävän elämäntapamuutoksen.

TILAA LUENTOSARJA JA TULE TEHOSTARTTIIN MUKAAN

Ilmoittautuminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

>