Muutos-valmennuksen ensimmäinen kuukausi 5.6. alkavaan valmennukseen vain 1 € hintaan! Tarjous on voimassa 48 tuntia siitä kun liityit sähköpostilistalle. Katso alta lisätiedot tarjouksesta ja valmennuksesta:

Liity 48 h sisällä 5.6. alkavaan Muutos-valmennukseen vain 1 € hintaan (sis. valmennusta ajan 5.6-4.7.2023).

Tarjouskuukauden jälkeen voit jatkaa valmennusta 35 €/kk hintaan.

Tarjous umpeutuu pian!

01
Päivää
.
 
23
Tuntia
.
 
59
Min.
.
 
44
Sek.

Tarjouskuukauden jälkeen hinta on 35 €/kk. Tilaukseen sisältyy 14 päivän rahat takaisin takuu ja voit irtisanoa valmennuksen milloin vain 12 kk mittaisen valmennuksen aikana.

Kaupan päälle tulevat liittymisedut:

Vatsa kuntoon kurssi

Turvottaako, närästääkö tai oireileeko vatsa aika ajoin esim. ilmavaivojen, ummetuksen tai erilaisten kipujen muodossa? Tiesitkö, että suolistomikrobistolla on todettu olevan iso vaikutus terveyteemme ja sairauksien kuten masennuksen puhkeamiseen. Suoliston huono kunto voi aiheuttaa myös muita ongelmia kuten iho-ongelmia, allergioita, muistihäiriöitä, nivelvaivoja ja ylipainoa.

5 päivän kurssi antaa sinulle tarvittavan tiedon ja toiminta-askeleet suoliston hyvinvointiin. Saat ohjeistuksen tilanteesi diagnosoimiseen ja mm. vinkkejä miten mm. ruokavaliolla edistää suoliston kuntoa. Kurssin arvo 17 €.

Pois säästöliekiltä - Paino jumissa?

Yksi yleisimmistä syistä siihen, miksi paino ei putoa, on liian vähäinen syöminen. Kun energiansaanti laskee liikaa kulutukseen nähden, niin keho alkaa mukautumaan tähän matalaan energiansaantiin hidastamalla aineenvaihduntaa. Tällöin elimistö ajautuu säästöliekille ja pysyvästä painonpudottamisesta tulee erittäin hankalaa.

5 päivän kurssin avulla selvität oletko säästöliekillä ja saat selkeät ohjeet tilanteen korjaamiseen. Kurssin arvo 17 €.

Irti sokerista - eroon makeanhimosta

Oletko täysin koukussa sokeriin tai haluaisit hieman vähentää sen roolia elämässäsi? 14 päivän irti sokerista haaste ohjaa sinut valmentajien avustuksella tutkailemaan suhdettasi makeanhimoon. Saat tietoa, harjoituksia, työkaluja ja ruokavinkkejä, joiden avulla voit sanoa hyvästit sokerikoukulle. Kurssin arvo 29 €.

Pois säästöliekiltä - Paino jumissa?

Haluaisitko lisää aktiivisuutta ja liikuntaa arkeesi? Tuntuuko liikunta välillä pakkopullalta ja motivaatio kadoksissa? Anna liikunnan ilon roihahtaa elämääsi. Valmentajien ohjaamana harjoittelet tehokkaasti ja turvallisesti. Ota 5-päivän treenistartti lihaskuntoharjoitteluun, jota teet mielelläsi helposti kotoa käsin. Kurssin arvo 27 €.

Muutos-valmennuksen
käyneiden kokemuksia

Minun vuoden tulokseksi tuli -16,5 kg (n. 22% lähtöpainosta), senttejä lähti 18-23-20. Liikuntaa harrastan nykyisin noin 8 tuntia viikossa. Vaatekoko pieneni koosta XL-L kokoon S-XS. Paino putosi noin 300 g viikossa, mikä oli minulle sopiva vauhti ja tosi hyvä vauhti 57-vuotiaalle. Ihan paras päätös minkä tein vuosi sitten. Näillä opeilla on hyvä jatkaa terveempänä eteenpäin.

-16.5 kg / Intohimo liikuntaa kohtaan on herännyt - Riitta H., 57v, kirjanpitäjä

Kun aloitin oli ihan hirveä turvotus aina jokaisen aterian jälkeen söin mitä tahansa. Muutosmatkani alkaa olla lopussa… 20 kg kevyempi, 20 cm kapeampi. 60% uusiutunut ruokavalio, 80% uusiutunut ajatusmaailma, 100 % uusiutunut Minä!! Vaikka ulkokuori on muuttunut, niin sisältä vielä sama ihminen, nyt vaan enempi itsetuntemusta!

-20 kg / Syödään ihan samaa ruokaa kuin ennenkin - Anu Lappalainen, 45v, Parturi-kampaaja

Upouusi metodi pudottaa painoasi helpommin ja pysyvämmin kuin dieetit tai pikavalmennukset - tavalla, joka muuttaa parhaimmillaan koko elämäsi energian paremmaksi!

Tiedän hyvin, että painonpudotusta tavoittelevalla pieni epäileväisyys on herkässä ja se on oikeastaan varsin perusteltuakin.

Sillä sinäkin varmaan tiedät syvällä sisimmässäsi tämän totuuden:
“Tuloksia ei tule kuin kovalla työllä ja pinnistelemällä äärimmäisen kovaa unohtaen muun elämän...”

PAITSI että se ei pidä paikkaansa!

Ei ainakaan enää, sillä syystä tai toisesta olemme löytäneet paremman tavan, joka on toiminut jo yli 35 000 juuri itsesi kaltaiselle ihan tavalliselle suomalaiselle, ilman erityisempiä supervoimia.

Muutos-valmennuksessa on nimittäin muutamia aivan ainutlaatuisia piirteitä, jotka todistetusti saavat aikaan tuloksia sitä tavallista ponnistelua ja pinnistelyä helpommin:

  • Käytämme huomaamattasi käyttäytymispsykologiaa hyväksesijonka ansiosta muutat tapojasi toimia arjessa aivan kuin itsestään... ilman että välttämättä edes huomaat sitä!
  • Oivallat MIKSI sinun tekee ajoittain mieli makeita tai suolaisia herkkujasi (erityisesti iltaa kohden, vai kuinka) ja millä mielihalusi asteittain vähenevät ja poistuvat (jos niin haluat)
  • Saat myös aivan uutta harvinaista tietoa painonpudotuksesta - mm. eri nälkätyypeistä, joista omasi tunnistaminen helpottaa suuresti - koska sen jälkeen tiedät miten pysyä aina kylläisenä etkä tunne enää tarvetta ahmia!
  • Et kertaakaan joudu pakottamaan itseäsi muutoksiin vaan kuulet AINA selkeät ohjeet ja perustelut ja saat kerralla vain pieniä muutoksia tehtäväksesi - näin muutos tapahtuu nerokkaasti kuin itsestään!
  • Koet viikottain AHAA-elämyksiä kun kuulet yhä uusia vinkkejä siihen miten kehosi ja mielesi oikeasti toimii - saat sekä välittömän helpotuksen että pitkän tähtäimen tuloksia!
  • Löydät niin paljon energisemmän ja kevyemmän olon elämääsi - senttejä poistuu ja kiloja katoaa ilman kalorien laskentaa tai pelkän tahdonvoiman varassa tuskailemista.
  • Pääset käyttämään toimivaksi todistettua menetelmää, joka toimii kaikenikäisille - myös myöhempään ikään ehtineille (valmentajasi ovat käyneet myös vanhempien ihmisten painonpudotukseen liittyviä koulutuksia)
  • Saat tarpeeksi aikaa tehdä muutoksia omassa rauhassa, koska kaikkea EI tarvitse tehdä eikä ahdistua jälkeen jäämisestä — tässä ei voi ns. epäonnistua!

Mitä valmennettavat sanovatPari vuotta sitten tuli olo, että nyt tai ei koskaan - yritän vielä kerran pysyvää muutosta. Päällimmäinen motiivi oli huoli omasta terveydestä. En jaksanut enää kävellä rappuja. Olen laihtunut 25 kiloa, ja tulos on pysynyt. Askel on kevyt ja olo hyvä. Mitään ei ole tarvinnut kieltää itseltäni kokonaan. Katso koko haastattelu.

-25 kg / Vuodessa opin uudet tavat

Seli Feodorodd, 69v - Muutoksen kokemusasiantuntija

Olen ollut itse todella yllättynyt. Painoa on pudonnut tähän mennessä (5 kk) 15 kg ja tuntuu, että en ole paljon mitään muutoksia oikeastaan tehnyt. Ne ovat olleet niin hienovaraisia. Katso koko haastattelu.

-15 kg / 5 kk / Minulle on tärkeä, että saa syödä toisten ihmisten kanssa ja samaa ruokaa kuin muutkin

Anna P. 46v - Diplomi-insinööri

Viiden kohdan syvävaikuttava menetelmä toimii aukotta ihan jokaiselle - tuo mukanasi pienikin motivaatio niin me huolehdimme lopusta!

02 Itsellesi oikeanlainen ravinto

ja juuri oikeaan aikaan nautittuna.

03 Stressitasojesi alentaminen huomattavasti

mielikuvaharjoituksilla ja helposti opittavilla uusilla elämäntavoilla.

01 Riittävä liikunta omilla ehdoillasi

toteutettuna... ja 100% ilman pakkoa ja valmiiden ohjelmien tuella.

04 Mielesi helliminen oikeilla ajatusmalleilla

ja muun palautumisen aikaansaaminen toimiviksi todistetuilla ohjeilla.

05 Riittävän syvän, rentouttavan unen 

jotta muutoksesta tulee suorastaan nautittavaa! (painonpudotushan harvemmin on nautinnollista... mutta mitä jos se onkin mahdollista?)

Miten voit olla varma että Muutos-valmennus sopii juuri sinulle ja ainutlaatuiseen elämäntilanteeseesi… juuri NYT?

Olet jo kokeillut muita tapoja pudottaa painoa
ja onnistuminen on ollut kiven takana...

Suurin osa ”laihdutusohjelmista” tai dieeteistä perustuu vanhanaikaisiin käsityksiin, joissa tärkeimpänä ajatuksena on kieltää sinulta tiettyjä ruokia. Näistä yrityksistä tyypillisesti 95% epäonnistuu, ja sen takia moni ajautuu ns. jojo-laihdutukseen, jossa paino ensin laskee mutta palaa varsin pian takaisin tai jopa nousee aiempaa korkeammalle. Pikadieetit eivät vain yksinkertaisesti toimi...

Haluat vihdoin pudottaa painoasi pysyvästi (et vain hetkellisesti)

Muutos-valmennus toimii, koska se muuttaa suhteesi ruokaan ja elämään niin perusteellisesti, että tulokset pysyvät jopa vuosien ajan valmennuksesta. Miten voimme luvata tällaista? Koska se onnistuu rauhallisesti tapoja muuttamalla ilman tahdonvoimaa tai itsesi pakottamista asioihin, joista et vain pidä jos olet rehellinen itsellesi. 

"Terveellisen elämän" toteuttaminen ei ole
tuntunut helpolta...

Muutos-valmennus on kokonaisvaltaista ja siinä otetaan huomioon ravinnon lisäksi myös tunneperäiset asiat. Nimittäin normaalisti on todella vaikeaa tehdä järkeviä ruokailun liittyviä valintoja jos tunnepohjainen side syömiseen on ottanut vallan. Siksi käytämme kehittyneitä valmennusmetodeja kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin parantamiseen, jotka ovat sinulle helppoja vastaanottaa.

Koet helposti uuvuttavaa väsymystä ja nälkää tuon tuosta... (se ei ole syytäsi)

Energiaton arki on monelle todellinen ongelma, ehkä sinullekin? Olemme hyväksyneet tämän ja siksi opastamme sinut tunnistamaan erilaisia nälän tunteita. Oikeanlainen ravinto saa kehosi toimimaan oikein, jolloin kehosi normaalisti korkea energiataso ja luontainen tasapainotila tekevät paluun. Silloin huomaat automaattisesti, ettei sinun enää tee samalla tavalla mieli herkutella tai ylensyödä!

Haluat vihdoin pudottaa painoasi pysyvästi (et vain hetkellisesti)

Tämä on toki painonpudotukseen tähtäävä valmennus, mutta sen lisäksi saat vääjäämättä myös monia muita hyötyjä. Koska valmennuksessa mennään aivan juurisyihin kuten nauttimasi ruoan laatuun ja niihin tapoihin millä elät ja onnistut… se vaikuttaa myös muihin asioihin.

Valmennuksen käyneet ovat kertoneet painonsa pudonneen, päivittäisten energiatasojensa kasvaneen huomattavasti ja ylipäätään henkisen olotilan muuttuneen huomattavasti paremmaksi. Ehkä jopa makuuhuoneen puolelle riittää enemmän energiaa joidenkin mukaan…

Myös tietyissä sairauksissa, esimerkiksi diabeteksessa, kilpirauhasen vajaatoiminnassa ja korkeassa verenpaineessa, ruokavaliolla on selkeää vaikutusta oireiden hoitoon.

Kuulet kymmenittäin “painonpudotuksen asiantuntijoiden salaisuuksia” Muutos-valmennuksesi edetessä viikko viikolta...

Tosiasiassa painonpudotuksessa on enää häviävän vähän “salaisuuksia” jäljellä, se ei ole enää mysteeri miten se saadaan tapahtumaan - myös Sinun kohdallasi, oli lähtötilanteesi mikä hyvänsä!

Siksi Muutos-valmennuksen tärkein onnistumiseesi vaikuttava tekijä onkin se ainutlaatuinen tapa millä tuot pieni pala kerrallaan uusia tärkeitä pieniä tapoja elämääsi, ja miten viikko viikolta koet todellista, ilahduttavaa edistymistä elämässäsi. Koet joka viikko eläväsi entistä enemmän!

Mutta itse valmennus on pitkän tähtäimen jatkuva miellyttävä kokemus ja opit siinä valtavan määrän erilaisia vähemmän tunnettuja asioita, perusteellisesti ja maalaisjärjellä selitettynä.

Näiden konkreettisten “salaisuuksien” joukosta löydät mm. seuraavaa:

Miten kehosi HALUAA päästä eroon ylipainosta - ja miten autat sitä tehtävässään (vinkki: himoliikuntaa ja ähellykseen itsensä pakottamista EI tarvita, vaikka olisit muuta kuullut)

Tismalleen miten päihität “tunnesyömisen” ns. pahoina hetkinä kun ikävään oloon tulee lähes automaattisesti syötyä niitä lempiherkkuja (mutta ei enää tämän jälkeen!)

8 eri syöjätyyppiä - tunnista omasi ja päihitä tyyppiisi usein kuuluvat haasteet!

Pudota painoa jo nukkumalla paremmin, ilman itsesi pakottamista - sisäinen kellosi löytäminen auttaa tässä suuresti!

Miksi sinun kannattaa “syödä värejä” lautasellasi (painonhallinnan lisäksi aivosi ja verenpaineesi kiittää tästä). Valmennuksessa parhaat vinkit kasvisten lisäämiseen.

Kuinka tunnistat oman kylläisyydentasosi helposti, jotta et vahingossa syö liikaa ja sabotoi painonpudotustasi

Vatsan syöminen vain 80% täyteen kerralla - samalla kun tunnet olosi silti 100% kylläiseksi!

…ja vaikka tässäkin olisi jo riittävästi yhteen valmennukseen, lisää seuraa…

Helppo tekniikka pysähtyä olemaan läsnä tässä hetkessä (jotta et automaattisesti syö ja toimi kuten aina ennen)

Vain kolmen kohdan erikoistyökalu, jolla luot helposti uusia painoa pudottavia tapoja - et tarvitse enää niin valtavasti tahdonvoimaa painonpudotukseen tai muuhun mitä tavoittelet!

Hitaasti ja nautinnollisesti syömisen viisaus - saman hyvän tavan ansiosta nautit enemmän ruoastasi sekä vähemmistä ruoansulatusvaivoista

Minkälaista proteiinia sinun kannattaa oikeasti syödä, jos haluat pudottaa painoasi (tästäkin on villisti eri mielipiteitä, me kerromme mikä on toiminut jo tuhansille aiemmille valmennettaville)

10 erilaista terveellistä rasvan lähdettä, joita voit huoletta käyttää hyödyksesi ja jotka vauhdittavat aineenvaihduntaasi.

…ja käytännönläheisten, aina painonpudotusta vauhdittavien vinkkien virta vain jatkuu…

Pähkinöiden ja siemenien oikea käyttö painonpudotukseen tähtäävässä ruokavaliossa.

Toimivan ruokapäiväkirjan pitäminen, jotta huomaat kaikki positiiviset muutokset helpommin.

Miten jatkuva arkinen stressi voi saada sinut syömään liikaa (ja kuinka päihität tämän alitajuisen virheen lähes naurettavan helposti...)

Ihannepainosi ja ihannekehosi saavuttaminen helpottuu alintajuntaisesti mielikuvaharjoitusten avulla!

Uusi helppo tapa, jolla nukut enemmän ja syvemmin - samalla kun poltat rasvaa nukkuessasi!

Helpoin tapa huolehtia lihaskunnostasi ja peruskunnostasi… käymättä kuitenkaan kuntosalilla muiden katseltavana...

Valmiita treenejä siihen, että saa mahdollisimman pienellä vaivalla suurimman hyödyn rasvanpolttoon.

Toimivan hormonitoiminnan salaisuus… ja miten se auttaa pudottamaan painoasi pysyvästi!

Mitä lisäravinteita kannattaa ja mitä ei kannata syödä, mikäli haluaa optimoida rasvanpolttoa.

Ymmärrät nälän 5 eri tyyppiä (emotionaalinen nälkä, janosta johtuva nälkä, tyhjän vatsan nälkä, alhaisen verensokerinnälän ja ravintoainepuutoksesta johtuva nälkä) ja miksi sinun on tähän asti tehnyt mieli syödä liikaa.

…ja kymmeniä, KYMMENIÄ muita arkeasi helpottavia ja painonpudotustasi nopeuttavia käytännön vinkkejä, jotka saat helposti myös jokapäiväiseen arkeen käyttöön!

Kuten huomaat, aiheita riittää ja kuulet niistä jokaisen perinpohjaisesti ja selkokielellä videolla puhuttuna sekä ymmärrettävästi kirjoitettuna.

Sinun EI siis tarvitse enää miettiä miten tai miksi jotain harjoitusta tehdään!

Etkä myös tarvitse toki KAIKKIA näitä vinkkejä käyttöön, eikä varsinkaan kerralla.

Painonpudotustavoitteeseesi pääsemiseen riittää mainiosti kun vain seuraat joka viikko valmennuksessa saamiasi helppoja, selkokielisiä ohjeita ja annat itsesi kokeilla vähä vähältä jotain uutta.

Todelliset kokemukset

Putoaako valmennuksella paino helposti vaikka olisi terveyshuolia?

No aivan varmasti!

Lähdin mukaan kun kiloja oli tullut lisää ja en voinut hyvin omassa kehossa. Nyt sellainen makeanhimo on talttunut. Kun vain toisti niitä pieniä ja hyviä tapoja joka päivä. Muistan tehdä lämmintä ruokaa ja syödä sen. Katso koko haastattelu.

-10 kg / Turvotuksesta ja närästyksestä eroon

Anne Valta, 51v

Nyt minun kolesteroli on viitearvoissa ja olen 16 kg pudottanut painoa. Minä olisin saanut sokerilääkityspiikin, jos en olisi tehnyt elämäntapamuutosta. Katso koko haastattelu.

EIJA, 58 v

Katso Facebook kommentteja

Katso lisää Facebook kommentteja

Näitä onnistumistarinoita riittää loputtomiin...

Muutos-valmentaja Tuomas Helkala esiintyi asiantuntijana "maalaislääkäri" Kiminkisen painonpudotusta käsittelevässä TV-jaksossa.

Tapaa opastajasi terveeseen ja turvalliseen painonhallintaan

Ammattimaiset Muutos-valmennuksen päävalmentajat tukenasi koko matkasi ajan. 

Hei, olen Joakim Piiroinen Muutos-valmennuksen toinen perustajajäsen ja sertifioitu personal trainer erikoisosaamisena ikääntyvien liikunta. Koulutukseltani olen maatalous-metsätieteiden maisteri ja olen opiskellut myös terveystieteitä. Olen lukenut runsaasti erilaisia terveyteen ja oikeanlaiseen ruokavalioon liittyviä tutkimuksia ja kirjoja ja tätä tietoa olen aina halunnut jakaa käytännönläheisessä muodossa. Olen myös työskennellyt kuntosalilla asiakkaiden parissa.

Erikoisosaamisena on uni, palautuminen, treeni ja funktionaalinen ravitsemustiede.

Harrastan juoksemista, kuntosalia, eri pallopelejä ja vaellusta. Olen laiska ja käytännönläheinen ruoanlaittaja, pyrin syömään terveellisesti, vaikka suklaa onkin paheeni. =)

Joakim Piiroinen / [email protected]

Muutos.net perustajajäsen

Moikka, olen Tuomas Helkala, Muutoksen toinen perustajäsen ja sertifioitu ravintovalmentaja. Urani aikana olen henkilökohtaisesti valmentanut ja konsultoinut ihmisiä hyvinvoinnissa elämän eri osa-alueilla. Kehittämämme todistepohjainen menetelmä perustuu tutkimustuloksiin ja valmennettavien oikeisiin kokemuksiin.

Harrastuksiini kuuluvat mm. kitaran ja rumpujen soitto, luonnossa liikkuminen, meditointi ja jatkuva kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kehittäminen. Intohimoni ja elämäntyöni on ymmärtää, mistä palasista pysyvät muutokset elämäntapoihin syntyvät. Muutos-valmennuksen ja hektisen perhe-elämän ohella toimin myös puhujana hyvinvointitapahtumissa.

Tuomas Helkala / [email protected]

Muutos.net perustajajäsen

Moi, olen Kris Elomaa. Olen koulutukseltani ravitsemustieteen ja kliinisen tutkimuksen maisteri. Koulutukseni tuomana erikoisosaamisena pidän tieteellisten metodien ja tulosten kriittistä arviointikykyä. Olen toiminut aiemmin myös ravitsemusneuvojana ja ravintolisävalmisteiden markkinoinnissa.

Olen aktivoitunut tiedepohjaisen sisällön tuottamisessa ja pyrkinyt löytämään uusia ratkaisuja painonhallintaan sekä elämäntapoihin laajemmasta näkökulmasta. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta muutoksesta, joka huomioi mielen, kehon ja henkisen polun. Olen sitä mieltä, että pysyvät elämäntapamuutokset tapahtuvat vasta silloin, kun elämäntavoista muodostuu luonnollinen ja intuitiivinen osa itseä.

Harrastuksiini kuuluu lihaskuntoilu, hatha-jooga, pyöräily ja ajoittainen lenkkeily. Harrastan myös tilaisuuden tullen sukellusta ja laskettelua. Vapaa-aikani vietän perheen kanssa touhuten, matkustellen ja kokaten. Kirjoitan myös terveysaiheisia tekstejä ja ylläpidän päiväkirjaa. Teen myös henkilökohtaisia valmennuksia ja elämänmuutossuunnitelmia!

kris Elomaa

Ravitsemustieteen ja kliinisen tutkimuksen maisteri

Nämä ammattilaiset mukana Muutos-valmennuksen rakentamisessa ja asiakaspalvelussa:

Tiia Koskela on valmistunut Helsingin Yliopistolta Elintarviketieteiden kandidaatiksi, aineina elintarvikekemia ja ravitsemustiede. Tämän jälkeen tie vei hänet opiskelemaan terveellisempien elintarvikkeiden kehittämiseen liittyviä maisteritason kursseja Kööpenhaminan Yliopistoon. Ravinto- ja hyvinvointivalmentajan koulutuksen hän suoritti Institute for Integrative Nutritionissa, New Yorkissa. Näiden lisäksi Tiia on myös koulutettu kuntosaliohjaaja.

Tiia on ollut mukana rakentamassa Muutos-valmennusta, tuottanut bonusluentoja kuten: vaihdevuodet ja painonpudotus, vitamiiniluennon ja useita minikursseja sekä treenivideoita.  

Tiia koskela - Ravitsemustieteilijä

Susanne Ropponen on liikunta- ja hyvinvointialan moniosaaja, jolla on koulutusta palautumisen lisäämisestä painonnoston ohjaamiseen. Susanne on kouluttautunut mm. jooga- ja pilatesopettajaksi, personal traineriksi, liikkuvuus- ja kehonpaino-ohjaajaksi, voimavalmentajaksi, painonnosto-ohjaajaksi liikuntalääketieteen perusopintoja unohtamatta. Susanne työskentelee mm. fysiikkavalmentajana pääsääntöisesti aikuisten ja reilusti aikuisten kanssa lisäten suorituskykyä ja hyvinvointia arjen jaksamisesta aina tavoitteelliseen urheiluun asti.

Susanne on tuottanut Muutos-valmennukseen lukuisia treenivideoita ja esiintyy myös itse niissä.

susanne ropponen - Liikunnan moniosaaja

Moi! Olen Pietari ja vastaan Muutoksen asiakaspalvelusta ja teen myös töitä sosiaalisen median puolella.

Olen aiemmin työskennellyt mm. urheiluhierojana sekä ravintolisien parissa ja minulla on FAF Personal Trainer -koulutus. Olen siis toiminut pitkään hyvinvoinnin parissa ja koen Muutoksen kaltaisessa yrityksessä työskentelemisen inspiroivaksi.

Laita ihmeessä viestiä minulle [email protected] jos mitään kysymyksiä herää liittyen jäsenyyteen tai valmennuksiin!

Pietari - Asiakaspalvelu

Vuf, Olen laivakoira Mufi ja vastaan toimiston vahtimisesta. Lempiruoka on jauheliha. Nautin makoilusta ja tavaroiden piilottelusta. Välillä lähden omille tutkimusmatkoille jos ihmisten silmä välttää...

Mufi - Toimistokoira

Tämän kaiken saat heti käyttöösi kun liityt Muutos-valmennuksen iloiseen joukkoon

1.

Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, jossa luomme yhdessä uuden pysyvän elämäntyylisi. Voit vihdoin päästää irti painohuolista ja edistää hyvinvointiasi säännöllisten tekojen avulla. Saat pääsyn minikursseihin (eroon sokerista, vatsakuntoon jne.) Löydät maukkaita ja terveellisiä reseptejä sekä vaihtuvia bonusluentoja!

2.

Alkukartoituskysely ja ensimmäiselle kahdelle viikolle suunniteltu elämäntapamuutoksen pikastartti. Ensimmäisen kahden viikon aikana selvennät itsellesi ja meille valmentajille, mitä todella haluat tältä valmennukselta. Tässä luot perustuksen pysyvälle muutokselle. Selvitämme nykytilanteen ja luomme selkeät askelmerkit tavoitteiden toteuttamiselle.

3.

Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuihin tukiyhteisöihin. Yhteisöstä löydät valmentajien lisäksi myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita henkilöitä, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat vinkkejä ja kokemuksia valmennuksen edistymisestä. Tiukan päivän tullen saat yhteisöstä tsemppiä ja keskustelutukea pulmatilanteisiin tai vaikkapa resepti-ideoita päivän ateriaksi.

4.

Lukuisia treeniohjelmia videoineen. Valmennukseen sisältyy yhdessä Syke-valmennusyrityksen kanssa tehtyjä treeniohjelmia niin kuntosalille kuin kotioloihin. Ohjelmia löytyy nivelrikkoisille, selkävaivaisille, ajoittelijoille ja kehon huollosta kiinnostuneille. Ohjelmat sisältävät videopohjaiset ohjeet liikkeiden oikeaoppista suorittamista varten.

Valmennus toimii kaikilla laitteilla

Kaikki valmennuksen 208 luentoa ovat video-, teksti- ja äänimuodossa. Voit valita kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan formaatin. Valmennusalueelta löydät kaiken materiaalin: Viikoittain etenevän valmennuspolun, treenivideot, bonusluennot, reseptivinkit, mielikuvaharjoitukset, painonseurannan, kalorilaskurit jne.

Vain 5.6. starttiin kaupan päälle laajimmat bonukset

Bonus #1: Tuulahduksia tieteestä webinaarit

Kattavat bonusluennot menevät luentomateriaaleja syvemmälle. Käymme läpi tieteen tuoreimpia kuulumisia painonpudotuksen saralla, kuten: Intuitiivinen nälkä, greliini ja ateriarytmi, vaihdevuodet ja painonpudotus ja kilpirauhasopas.

Bonus 4: syö terveellisesti ja edullisesti

Inflaation myötä monella on kukkaronnyörit hieman tiukemmalla. Bonusluennolla käydään läpi kaikki keinot, miten kauppalaskua voi pienentää ja samaan aikaan parantaa ruokaostosten terveellisyyttä.

Bonus 2: Liikunta- ja kehonhuoltovideoita

Saat treeniohjelmia ja videoita harjoitusten tekemiseen kotioloissa ja kuntosalilla sekä kokoelman kehonhuoltoa ja joogavideoita. Selkä -ja polvivaiset huomioitu.

Bonus 5: Rentoutumisnauhoja 

Nämä harjoitukset ovat tarkoin suunniteltu poistamaan stressiä, joka saa sinut tekemään itsellesi haitallisia ruokaan tai hyvinvointiin liittyviä valintoja. Löydät myös nukahtamiseen ja unen laatua parantavia rentoutusnauhoja.

Bonus 3: Reseptikirjasto inspiraatiota varten

Saat 98-sivuisenn reseptikirjan avuksi terveellisen ja maistuvan ruoanlaittoon. Viimeisin lisäys reseptikirjastoon on Hannan Tuorepuuro-reseptikirja.

Bonus #6: Apua Muutokseen -tukipaketti

Jos kohtaat vastoinkäymisen tai elämäntapamuutos meinaa tyssätä, saat tukipaketin siihen, kuinka pääset takaisin muutoksen polulle. Saat myös työkalut mielitekojen vähentämiseen ja motivaation ylläpitoon.

Uskomme, että hyvinvointi kuuluu jokaiselle!

Muutos numeroina

35 000

Valmennukseen osallistunutta suomalaista

4,6/5,0

Asiakkaiden antamat Faebook arvostelut

Customers served! 100

Pudotettuja kiloja

Voit kokeilla kurssia kaikessa rauhassa…
100% rahat takaisin -takuulla!

Meistä ei ole oikein, että painon pudottaminen tai merkittävien muutosten kuten energisyyden ja kepeyden lisääminen olisi hinnasta kiinni.

Siksi olemme valmennuksen suuresta suosiosta huolimatta päättäneet olla nostamatta sen hintaa ja mukaan pääsee VAIN 1€ panostuksella!

Jos huomaat 14 päivän sisällä valmennuksen alkamisesta, että tämä ei sovikaan sinulle voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne itse asiassa siinä tapauksessa ihan mielellämme.

Sillä jos et jostain syystä saavuttaisi haluamiasi tuloksia, emme edes haluaisi pitää rahojasi! Niin täysin varmoja olemme Muutos-valmennuksen jo pitkään todistetusta muutosvoimasta.


Voit koska tahansa keskeyttää toistaiseksi voimassaolevan valmennuksen eikä sinulta silloin veloiteta enää yhtään lisää.

Mutta tiedämme kokemuksesta, että helposti yli 90% valmennukseen tulevista on niin tyytyväisiä, että haluavat vain odottaa aina seuraavan viikon vinkkikimaraa…

Valmennukseen sisältyy Muutos-takuu. Jos et ole vuoden aikana saavuttanut haluamasi tuloksia, saat rahasi takaisin.

Mitä valmennettavat sanovat

-7kg / 6kk - Ei tarvitse niin tarkkaan miettiä mitä syö

MARJA-LIISA KONTRO, 68 v

Paino on pudonnut seitsemän kiloa puolen vuoden aikana, mutta tärkeintä on se, ettei tarvitse niin tarkkaan miettiä mitä syö. Koko ajan ei ole ruoka mielessä. Vanhat vaatteet, jotka ennen kiristi, ei kiristä enää. Olokin on virkeä.

-7 kg / 2,5kk - Saa normaalisti, ja silti paino putoaa hiljalleen

Pirjo pirnes, 60v

Olen kuuskymppinen lähihoitaja, suuren perheen äiti ja isoäiti, ja olen kärsinyt ylipainosta puolet elämästäni. Olen surkean laiska liikkuja. Ennen yritin laihduttaa Painonvartijoissa, Low Calory -dieeteillä, pulla- ja karkkilakoilla. Nyt on kymmenes viikko ja seitsemän kiloa painoa lähtenyt pois. Kannatan lämpimästi valmennukseen liittymistä.

-10kg / 4kk Olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä, mutta aina epäonnistunut

Kaija Hamari, 70v

Yli kymmenen kiloa hoikempana ja yleisolotila paljon terveempi. Jopa työkaverit ovat huomanneet, että olen iloisempi. Vielä jaksaa tehdä töitä näin 70-vuotiaana, vaikka eläkkeelläkin voisi jo olla.

Helppo aloittaa ja vielä helpompi jatkaa - lähde nyt mukaan kuin itsestään tapahtuvien iloisten muutosten tehtailuun (painonpudotus muutoksista ensimmäinen)!

Palataanpa hetkeksi ihan alkulähteille:

Onko sinulta jo alkanut suorastaan mennä hermo kun et saa painonpudotuksessa kunnon tuloksia aikaan vaikka mielestäsi teet jo kaiken, hyväksyttyjen ohjeiden mukaan?

    “Kun… mikään vaan ei toimi juuri SINULLE?”

Totuus kuitenkin on, että:

    Syy EI ole varsinaisesti sinun, sillä tähän asti sinulta on puuttunut se olennaisin tekijä:
    Tarvitset muutosprosessin, joka on alusta asti suunniteltu tuottamaan sinulle tuloksia…
    ja on jo todistanut tehonsa kymmenientuhansien kurssilaisten kautta!


Tässä valmennuksessa et kuule ainoastaan mitä tehdä ja missä järjestyksessä kuten useimmissa valmennuksissa, vaan kuulet aina myös MIKSI tietty ohje toimii.

Vain seuraamalla viikottaisia oppitunteja omaksut siis myös huomaamattasi aivan uuden ajattelutavan, joka vaivihkaa johtaa pienten onnistumisten kautta aina isompiin.

Ja kaikki VAIN siksi, että nyt tiedät miten ajatella näistä painonpudotukseen liittyvistä asioista, jotta todella onnistut ja pääset uudestaan nauttimaan elämästäsi!

Liity 48 h sisällä 5.6. alkavaan Muutos-valmennukseen vain 1 € hintaan (sis. valmennusta ajan 5.6-4.7.2023).

Tarjouskuukauden jälkeen voit jatkaa valmennusta 35 €/kk hintaan.

Tarjous umpeutuu pian!

01
Päivää
.
 
23
Tuntia
.
 
59
Min.
.
 
45
Sek.

Tarjouskuukauden jälkeen hinta on 35 €/kk. Tilaukseen sisältyy 14 päivän rahat takaisin takuu ja voit irtisanoa valmennuksen milloin vain 12 kk mittaisen valmennuksen aikana.

Kaupan päälle tulevat liittymisedut:

Vatsa kuntoon kurssi

Turvottaako, närästääkö tai oireileeko vatsa aika ajoin esim. ilmavaivojen, ummetuksen tai erilaisten kipujen muodossa? Tiesitkö, että suolistomikrobistolla on todettu olevan iso vaikutus terveyteemme ja sairauksien kuten masennuksen puhkeamiseen. Suoliston huono kunto voi aiheuttaa myös muita ongelmia kuten iho-ongelmia, allergioita, muistihäiriöitä, nivelvaivoja ja ylipainoa.

5 päivän kurssi antaa sinulle tarvittavan tiedon ja toiminta-askeleet suoliston hyvinvointiin. Saat ohjeistuksen tilanteesi diagnosoimiseen ja mm. vinkkejä miten mm. ruokavaliolla edistää suoliston kuntoa. Kurssin arvo 17 €.

Pois säästöliekiltä - Paino jumissa?

Yksi yleisimmistä syistä siihen, miksi paino ei putoa, on liian vähäinen syöminen. Kun energiansaanti laskee liikaa kulutukseen nähden, niin keho alkaa mukautumaan tähän matalaan energiansaantiin hidastamalla aineenvaihduntaa. Tällöin elimistö ajautuu säästöliekille ja pysyvästä painonpudottamisesta tulee erittäin hankalaa.

5 päivän kurssin avulla selvität oletko säästöliekillä ja saat selkeät ohjeet tilanteen korjaamiseen. Kurssin arvo 17 €.

Irti sokerista - eroon makeanhimosta

Oletko täysin koukussa sokeriin tai haluaisit hieman vähentää sen roolia elämässäsi? 14 päivän irti sokerista haaste ohjaa sinut valmentajien avustuksella tutkailemaan suhdettasi makeanhimoon. Saat tietoa, harjoituksia, työkaluja ja ruokavinkkejä, joiden avulla voit sanoa hyvästit sokerikoukulle. Kurssin arvo 29 €.

Pois säästöliekiltä - Paino jumissa?

Haluaisitko lisää aktiivisuutta ja liikuntaa arkeesi? Tuntuuko liikunta välillä pakkopullalta ja motivaatio kadoksissa? Anna liikunnan ilon roihahtaa elämääsi. Valmentajien ohjaamana harjoittelet tehokkaasti ja turvallisesti. Ota 5-päivän treenistartti lihaskuntoharjoitteluun, jota teet mielelläsi helposti kotoa käsin. Kurssin arvo 27 €.

Meillä käy maksutapana

Ensimmäisen kuukauden maksat verkkopankilla, mutta tulevat kuukaudet laskulla, jonka voi myös hoitaa liikuntaeduilla.

Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheiden äideille yhden Muutos-valmennuksen jokaista 20 myytyä valmennusta kohden.

Liittymällä Muutos-valmennukseen tuet osaltasi Hope Ry:n vapaaehtoistoimintaa tasa-arvoisemman ja hyvinvoivan arjen puolesta.

Olemme sitoutuneet vuonna 2022 vähintään 39 360 € arvoiseen lahjoitukseen.
 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onnistuuko valmennuksen käyminen pelkän verkon kautta

Koko valmennus on toteutettu täysin verkossa, joten voit osallistua tähän mistä päin maailmaa tahansa. Et tarvitse kuin toimivan verkkoyhteyden. Voit kuunnella tai lukea luentojen sisällöt.

Jos saavutan tavoitteeni 3kk kohdalla, voinko lopettaa

Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen voi lopettaa milloin vain kuukauden irtisanomisajalla. Et tarvitse irtisanomiseen erikseen mitään syytä. Jos valitset määräaikaisen sopimuksen, sen irtisanomiseen vaaditaan lääkärintodistus.

Mitä hyödyn jos liityn heti?

Mitä aikaisemmin liityt, sitä enemmän saat rahoillesi vastinetta! Voit ennen valmennuksen alkua hyödyntää lukuisia bonus-materiaaleja tai käydä vaikka Irti sokerista kurssin!

Olen yli 60v, kannattako osallistua?

Valmennettavien keski-ikä on 53-vuotta ja osa valmennettavista on jopa 80-vuotiaita! Ikä tai terveyshuolet eivät ole esteitä.

Jos en liity nyt, pääsenkö mukaan myöhemmin tarjoushinnalla?

Joudumme valitettavasti nostamaan hintoja aina ajoittain, koska parannamme valmennussisältöjä jatkuvasti. Liittymällä tähän starttiin varmistat kiinteän hinnan koko valmennuksen ajaksi.

Olen huono koneiden kanssa, saanko apua?

Muutos-valmennus on tehty todella helpoksi käyttää ja saat kaikkiin ongelmiin apua asiakaspalvelustamme. =)

Tarvitseeko minun tietää entuudestaan ravinnosta?

Sinun ei tarvitse tietää mitään ravinnosta tai terveellisistä elämäntavoista. Seuraamalla valmennuspolkua, opit kaiken tarpeellisen!

Minulla on sairauksia, kannattaako osallistua?

Jos sinulla on sairauksia, joiden oireet helpottuvat elämäntapoja parantamalla niin sinun ehdottomasti kannattaa osallistua! Valmennus soveltuu tilanteeseesi, joten ei haittaa vaikka omaisit useampiakin rajoitteita.

Olen liikuntarajoitteinen, voinko osallistua?

Voit oikein hyvin osallistua, vaikka olisi jotain rajoitteita liikunnan osalta. Onneksi isoimmat muutokset saadaan aikaiseksi ravinnon avulla, joten vaikka lenkit jäisivät väliin, saat valmennuksesta paljon hyötyjä.

Mitä "pakollista" valmennuksessa on?

Riittää, että etenet annettua valmennuspolkua pitkin parhaasi mukaan. Periaatteessa mitään "pakollista" ei ole, koska jokaisella on omat rajoitteet ja mieltymykset. Valmennuksessa on niin paljon "extraa", että ihan kaiken käyminen ja omaksuminen olisi työlästä.

Voinko edetä omaan tahtiin?

Voit edetä omaan tahtiin tai pitää kulutonta taukoa niin halutessasi. Kuitenkin 12 kuukauden valmennus pitäisi käydä 18 kuukauden aikana.

Onko pakko olla Facebookissa?

Kaikki materiaali löytyy valmennusalueelta, jonka käyttämiseen tarvitsen vain sähköpostiosoitteen. Ei tarvitse siis olla Facebookissa.

Muutoksen motto:

Hyvinvointi kuuluu jokaiselle

Muutos-valmennuksen taustalla on täysin kotimainen vuodesta 2015 asti toiminut pienyritys, Muutos Innovations Oy.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Vallilassa, Lemuntie 7, 00510 Helsinki.

[email protected]

0405435003

>