Onnistumistarina: Anna, 46, -15 kg: viiteen kuukauteen mahtuu niin voitettuja haasteita kuin isoja oivalluksia

Annan paino on pudonnut viiden kuukauden aikana 15 kiloa. Matkalle mahtuu niin voitettuja haasteita kuin isoja oivalluksia. Tulokset ovat tulleet kuitenkin hiljalleen ja välillä on tuntunut, että "en ole paljon mitään muutoksia oikeastaan tehnyt".

"Olen ollut itse todella yllättynyt. Painoa on pudonnut tähän mennessä tässä nyt 15 kg ja tuntuu, että en ole paljon mitään muutoksia oikeastaan tehnyt. Ne ovat olleet niin hienovaraisia."

"Minulle on ollut tärkeää, että saa syödä toisten ihmisten kanssa ja samaa ruokaa kuin muutkin."

"Niin kauan kun muistan, minulla on ollut erilaisia laihdutuskokeiluja meneillään."

"Olen kokeillut kaikennäköisiä. Jane Fondan jumppakirjoja, painonpudottajista ja kaalikeittodietistä lähtien. Vähähiilihydraattista ja kuntosaliharjoittelua. Tulokset eivät ole olleet lopullisesti pysyviä millään."

"Alkuun tuntui, että tämä (Muutos-valmennus) etenee ihan superhitaasti. Ettei tehdä oikein mitään kunnollista, mutta minä ymmärsin jo aloituksesta, että näin siinä tulee käymään. Ei lähdetä päätä pahkaa tekemään muutoksia."

"Sitten kolmen kuukauden kohdalla (joulun jälkeen) tuli haaste. Yhtäkkiä tuntui, että kauheasti kaikkea pitäisi tehdä. Tuntui, että en minä enää jaksa. En ota enää yhtään uutta tapaa käyttöön ja nämä vanhatkin ovat vähän retuperällä. Minä (kuitenkin) luotin, että antaa tämän nyt viedä tällä painolla. Se on ihan totta, että ne alkupään asiat ovat sellaisia, että minä tiedän nämä jutut kyllä, mutta minä en toteuta niitä. Ja se ei vielä riitä, että tietää."

"Tuohon vuodenvaihteen haasteeseen liittyen, minä päätin, että teen tätä ihan
rauhallisesti ja ehdin ottaa kyllä uudet tavat käyttöön kun on resursseja."

"Tämä on edennyt yllättävän hyvin. Olen ollut itse todella yllättynyt. Painoa
on pudonnut tähän mennessä nyt ainakin 15 kg. Tuntuu, että en ole paljon mitään
muutoksia oikeastaan tehnyt. Ne (muutokset) ovat niin hienovaraisia."

"Olen saanut todella paljon tukea siitä, että meillä on pieni whatsApp-ryhmä, meitä on siellä neljä naista mukana. "inne on helppo laittaa päivittäiskuulumisia. Se kannustaa meitä kaikkia."


"Tuntuu, että pystyy elämään elämää niin kuin ennen."

"Liikuntaa olen lisännyt ja monipuolistanut."

"Energiamäärän lisääntyminen on ollut minulle tosi tärkeää."

"Tuntuu, että se taakka siitä, että "on liikaa painoa" on poistunut. Se ajatus ei paina mielessä ihan jatkuvasti."

"Minulle on ollut tärkeää, että saa syödä toisten ihmisten kanssa ja samaa ruokaa kuin muutkin."

"Minulla on ollut todella paljon tietoa terveydestä, syömisestä ja kaikesta mahdollisesta. Tämä valmennus on toiminut siinä ihan superhyvin, että se asia on olemassa tosi jäsennellysti."

"Minulle varmaankin yksi tärkeimpiä asioita tässä valmennuksessa ovat olleet ne mieleen ja uskomuksiin liittyvät harjoitukset. Se on ollut ihanaa, että tällaisista asioista on lukenut, mutta vasta kun sen itse kokee, niin se tosiaan tuntuu."

"Minulla oli epäilyksiä oikeastaan itseni suhteen kuten siinä, että jaksanko sitoutua verkkovalmennukseen, koska minulla on ollut sellainen kokemus, että kyllästyn aika nopeasti. Ja kun minulla on paljon tietoa etukäteen olemassa ollut asioista. Pohdin paljon, että otanko edes sitä edullista kokeilukuukautta.

Myös tiedän sen, että herkästi lähden kaiken näköisiin asioihin mukaan suin päin ja en sitten jaksa keskittyä mihinkään. Lähinnä se (mietitytti), että tuoko tämä yhtään mitään uutta ja jaksanko sitoutua siihen. Oli todella hyvä, että lähdin. Jo siinä kokeilussa, kun kirjoitettiin sitä muutos-lupausta itselleen niin siellä oli todella hienosti tunnistettu niitä haasteita. Monille tulee varmasti tulee eteen "tämä etenee nyt hitaasti ja saanko minä nyt tuloksia", "olisiko tuo toinen kuitenkin parempi?", "onko tämä nyt se juttu?"

Siitä tuli minulle todella luottavainen olo, että te valmentajat tiedätte kyllä mitä ollaan tekemässä. Mitään en ole häviämässä jos tähän lähden mukaan."

"Tämä on ollut kyllä todella antoisa matka ja odotan, että tätä on vielä monta kuukautta jäljellä."


Muutos-valmennus: 
Suomen monipuolisin hyvinvointivalmennus - Hyvinvointia ilman hampaiden kiristelyä tai kalorien laskentaa

“Pudota painoasi helpolla ja armollisella tavalla niin saat lisää energiaa elämääsi ja kepeän nuorekkaan olemuksesi takaisin… lähes automaattisesti!“

Jo yli 15,000 kaltaistasi suomalaista on saanut avun elämäänsä
ainutlaatuisesta jatkuvasta muutosohjelmasta - joko tuli Sinun vuorosi?

Mitä sitten kuuluu toimivaan painonpudotukseen johtavaan tapojen muutokseen…

Viiden kohdan syvävaikuttava menetelmä toimii aukotta ihan jokaiselle - tule mukanasi pienikin motivaatio niin me huolehdimme lopusta!

Jotta ymmärrät jo etukäteen ennen Muutos-valmennuksen aloittamista miksi se tulee toimimaan, haluan että tiedät täsmälleen mihin se perustuu.

Tarvitset vain viiden kohdan muistilistan, josta huolehtiminen
riittää mainiosti tuottamaan tuloksia: 

 1. Itsellesi oikeanlainen ravinto ja juuri oikeaan aikaan nautittuna
 2. Stressitasojesi alentaminen huomattavasti - helposti opittavilla uusilla tavoilla
 3. Riittävä liikunta omilla ehdoillasi toteutettuna... ja 100% ilman pakkoa!
 4. Mielesi helliminen oikeilla ajatusmalleilla, jotta muutoksesta tulee suorastaan nautittavaa! (painonpudotushan harvemmin on nautinnollista... mutta mitä jos se onkin mahdollista?)
 5. Riittävän syvän, rentouttavan unen ja muun palautumisen aikaansaaminen toimiviksi todistetuilla ohjeilla

Eikö vaikuta helpolta - lähes liian helpolta? Juuri siinä piilee samalla myös sen MUUTOSVOIMA…

 • Anita sanoo:

  Oma kurssini alkoi tökkiä siinä vaiheessa, kun alkoi tuntua, että monet kotimaiset ruoat ovat pahasta. Pitäisi syödä sitä ja tätä tuotua ja ehkä kallistakin elintarviketta. Haluan, että hedelmiä lukuunottamatta ruokavalioni on edelleen kotimaiseen ja hyvään ruokaan perustuva!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

  >