Muutos-valmennus

Saavuta kokonaisvaltainen elämäntapamuutos omilla ehdoillasi. Kevyempi, terveempi ja stressittömämpi elämä pienin askelin valmentajien opastuksella ja yhteisön tuella.

Valmennus ottaa huomioon kaikki hyvinvointiin ja painonpudotukseen liittyvät tekijät. Muutos-valmennuksessa pyritään tasapainoon kaikkien muutokseen vaikuttavien tekijöiden kesken. Kaiken keskiössä on tavat, joita muuttamalla saadaan aikaan pysyvät muutokset.

Henkilökohtainen MuutosPLUS™-valmennus

Kaipaatko lisää tukea tai yksilöllisempää ohjausta? Haluatko saada valmentajalta säännöllistä palautetta ja opastusta yhteisissä tapaamisissa?  MuutosPLUS™ -valmennus yhdistää verkkovalmennuksena toteutettavan Muutos-valmennuksen, sekä tapaamiset oman henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Valmennus on räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Muutos-Mieli

Kasvata onnellisuutta, vähennä stressiä ja saavuta tasapainoisempi olo 6 kk kestoisella Muutos-mieli-valmennuksella. Etene yksi kuukausi kerrallaan, ei sitoutumispakkoa. Arjessa pieniä tekoja tekemällä saat aikaan muutoksia, joilla on käänteentekevä vaikutus elämääsi.

Muutos-monivastusnauhoilla

Suurin syy vähäiseen lihaskuntoharjoitteluun on se, ettei kaikilla ole itselleen sopivaa kuntosalia kodin lähettyvillä tai kuntosalilla treenaamisen aloittaminen tuntuu muuten vain vieraalta. Tutustu myös MuutosTreeniin alta, jonka tilaukseen sisältyy monivastusnauhat.

Monivastusnauhoilla treenaat kotona kuin kuntosalilla.  Niiden avulla parannat lihaskuntoa helposti ja turvallisesti. Käytä nauhoja missä vain! Et tarvitse enää kuntosalijäsenyyttä. 

MuutosTreeni

Muutos-treeni valmennuksessa saat 15 viikon ohjelman, joka aikana tulet löytämään treenaamisen ilon loppuelämäksi! Saat tarkkaan mietityt treenit eri tasoisille liikkujille sekä Muutos-monivastusnauhat. Tämän lisäksi tietoa treenaamista tukevista elämäntavoista ja ravinnosta.

Eroon jumeista verkkokurssi

Onko paikat jumissa, mutta hierojalle ei viitsisi mennä? Tuntuuko selässä tai jaloissa kipuja, joiden syytä et tarkkaan tunne?
Eroon jumeista kurssin avulla helpotat koko kehon jumitiloja. Lue lisää itsehieronnan mahdollisuuksista ja opi käyttämään oikein omia käsiä, hierontarullaa, faskiakuulaa ja kampaa.

Eroon makeanhimosta ja sokerista

Yksi yleisimmistä esteistä hyvinvoinnin tiellä on makeanhimo tai taipumus olla perso sokeria sisältäville tuotteille. Onneksi kehon luontaista makeanhimoa pystyy vähentämään. Teimme aiheesta 14 päivän kurssin.

>