Henkilökohtainen ruokavalio

Tarkkaan laadittu henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma tukee hyvin painonpudotuksessa onnistumisesta, koska se ottaa huomioon yksilölliset tarpeet, ravitsemukselliset vaatimukset ja mieltymykset.

Se auttaa asettamaan realistiset tavoitteet, opettaa terveellisiä ruokailutottumuksia ja edistää säännöllistä ja omaan arkeen sopivaa ateriarytmiä. Kun voi olla 100% varma, että syö täysin oikein, antaa se motivaatiota jatkaa samalla kun paino putoaa 0,5 kg/viikko tahtia!

 

Muutos-valmennus

Saavuta kokonaisvaltainen elämäntapamuutos omilla ehdoillasi. Kevyempi, terveempi ja stressittömämpi elämä pienin askelin valmentajien opastuksella ja yhteisön tuella.

Valmennus ottaa huomioon kaikki hyvinvointiin ja painonpudotukseen liittyvät tekijät. Muutos-valmennuksessa pyritään tasapainoon kaikkien muutokseen vaikuttavien tekijöiden kesken. Kaiken keskiössä on tavat, joita muuttamalla saadaan aikaan pysyvät muutokset.

Puhelu valmentajan kanssa

Joskus elämäntapamuutoksen polulla tulee eteen tilanne, että haluaisi keskustella aiheesta tarkemmin valmentajan kanssa. Voi olla, että paino jumittaa, motivaatio on kadoksissa tai on jokin aihepiiri, johon haluaisi saada lisätukea valmentajalta.

Voit nyt varata puhelinajan Muutos-valmentaja Hannan kalenterista. Puhelu toteutetaan joko videopuheluna tai tavallisesti, ja keskustelun pituus on 30 minuuttia.

Muutos-Mieli

Kasvata onnellisuutta, vähennä stressiä ja saavuta tasapainoisempi olo 6 kk kestoisella Muutos-mieli-valmennuksella. Etene yksi kuukausi kerrallaan, ei sitoutumispakkoa. Arjessa pieniä tekoja tekemällä saat aikaan muutoksia, joilla on käänteentekevä vaikutus elämääsi.

Muutos-monivastusnauhat

Suurin syy vähäiseen lihaskuntoharjoitteluun on se, ettei kaikilla ole itselleen sopivaa kuntosalia kodin lähettyvillä tai kuntosalilla treenaamisen aloittaminen tuntuu muuten vain vieraalta. Tutustu myös MuutosTreeniin alta, jonka tilaukseen sisältyy monivastusnauhat.

Monivastusnauhoilla treenaat kotona kuin kuntosalilla.  Niiden avulla parannat lihaskuntoa helposti ja turvallisesti. Käytä nauhoja missä vain! Et tarvitse enää kuntosalijäsenyyttä. 

MuutosTreeni

Muutos-treeni valmennuksessa saat ohjelman, joka aikana tulet löytämään treenaamisen ilon loppuelämäksi! Saat tarkkaan mietityt treenit eri tasoisille liikkujille sekä Muutos-monivastusnauhat. Tämän lisäksi tietoa treenaamista tukevista elämäntavoista ja ravinnosta.

Eroon jumeista verkkokurssi

Onko paikat jumissa, mutta hierojalle ei viitsisi mennä? Tuntuuko selässä tai jaloissa kipuja, joiden syytä et tarkkaan tunne?
Eroon jumeista kurssin avulla helpotat koko kehon jumitiloja. Lue lisää itsehieronnan mahdollisuuksista ja opi käyttämään oikein omia käsiä, hierontarullaa, faskiakuulaa ja kampaa.

Eroon makeanhimosta ja sokerista

Yksi yleisimmistä esteistä hyvinvoinnin tiellä on makeanhimo tai taipumus olla perso sokeria sisältäville tuotteille. Onneksi kehon luontaista makeanhimoa pystyy vähentämään. Teimme aiheesta 14 päivän kurssin.

Ruokavaliotyöpaja

Oletko epävarma siitä kuinka paljon, mitä ja milloin sinun tulisi syödä? Haluaisitko henkilökohtaisen ruokavalion, joka vie sinut kohti hyvinvointia ja terveyttä? Teimme ruokavaliotyöpajan, jossa saat sinulle sopivan ruokavalion.

>