Muutos-valmennus

Saavuta kokonaisvaltainen elämäntapamuutos omilla ehdoillasi. Kevyempi, terveempi ja stressittömämpi elämä pienin askelin valmentajien opastuksella ja yhteisön tuella.

Valmennus ottaa huomioon kaikki hyvinvointiin ja painonpudotukseen liittyvät tekijät. Muutos-valmennuksessa pyritään tasapainoon kaikkien muutokseen vaikuttavien tekijöiden kesken. Kaiken keskiössä on tavat, joita muuttamalla saadaan aikaan pysyvät muutokset.

Henkilökohtainen MuutosPLUS™-valmennus

Kaipaatko lisää tukea tai yksilöllisempää ohjausta? Haluatko saada valmentajalta säännöllistä palautetta ja opastusta yhteisissä tapaamisissa?  MuutosPLUS™ -valmennus yhdistää verkkovalmennuksena toteutettavan Muutos-valmennuksen, sekä tapaamiset oman henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Valmennus on räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Muutos-Mieli

Kasvata onnellisuutta, vähennä stressiä ja saavuta tasapainoisempi olo 6 kk kestoisella Muutos-mieli-valmennuksella. Etene yksi kuukausi kerrallaan, ei sitoutumispakkoa. Arjessa pieniä tekoja tekemällä saat aikaan muutoksia, joilla on käänteentekevä vaikutus elämääsi.

Muutos-monivastusnauhoilla

Suurin syy vähäiseen lihaskuntoharjoitteluun on se, ettei kaikilla ole itselleen sopivaa kuntosalia kodin lähettyvillä tai kuntosalilla treenaamisen aloittaminen tuntuu muuten vain vieraalta. Monella ei ole myöskään mahdollisuutta ostaa kotiin useita tilaa vieviä vempaimia.

Monivastusnauhoilla treenaat kotona kuin kuntosalilla.  Niiden avulla parannat lihaskuntoa helposti ja turvallisesti. Käytä nauhoja missä vain! Et tarvitse enää kuntosalijäsenyyttä. 

Ruokapäiväkirja-analyysi

Ruokapäiväkirja-analyysissa selvitetään miten juuri sinun kuuluisi syödä, jotta saavuttaisit tavoitteet hyvinvoinnin saralla. Saat asiantuntijan arvion ja suosituksia siitä, miten ruokavaliota voi lähteä parantamaan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Eroon jumeista verkkokurssi

Onko paikat jumissa, mutta hierojalle ei viitsisi mennä? Tuntuuko selässä tai jaloissa kipuja, joiden syytä et tarkkaan tunne?
Eroon jumeista kurssin avulla helpotat koko kehon jumitiloja. Lue lisää itsehieronnan mahdollisuuksista ja opi käyttämään oikein omia käsiä, hierontarullaa, faskiakuulaa ja kampaa.

Eroon makeanhimosta ja sokerista

Yksi yleisimmistä esteistä hyvinvoinnin tiellä on makeanhimo tai taipumus olla perso sokeria sisältäville tuotteille. Onneksi kehon luontaista makeanhimoa pystyy vähentämään. Teimme aiheesta 14 päivän kurssin.

>