14 päivän vatsalihashaaste

Nyt on takana kaksi haastetta, kyykky ja dippihaaste joten vuorossa meidän seuraava eli kolmas haaste. Jatketaan siis yhdessä tekemistä vaikka etänä ollaan vatsalihashaasteen muodossa! Tsempataan toinen toisiamme

Haaste:

Vatsalihaksiin tukea ja kiinteytystä vatsalihas -haasteen muodossa! 14 päivän vatsalihashaasteeseen voi osallistua kaikki halukkaat. Kaikille haasteen suorittaneille luvassa vahvempi ja tiukempi keskivartalo. 😀

⬇️ OHJEET ⬇️

Tämänkertainen haaste koostuu kahdesta eri liikkeestä jalkojen laskusta sekä lankusta. Toki jos sinulla on jokin oma lempi vatsalihasliike, niin voit ilman muuta tehdä sen. Katso videolta molempiin liikkeisiin tekniikat sekä siinä on esitetty useampi variaatio molemmista harjoitteista joten jokainen varmasti löytää itselleen sopivan tason 🙂

Toistomääriä ei kannata tehdä yhteen putkeen vaan 10-15 erissä, jonka jälkeen pitää muutama minuutti taukoa. Voit myös jaksottaa koko päivälle esim. niin että tekee aamulla puolet ja illalla puolet tavoitemäärästä. Tarkat ohjeet vatsalihasten suorittamiseen videolla.

Tässä vatsarutistus määrät ja lankkuaika päiville: ⬇️

Päivä

Jalkojen lasku

Lankku

1 💪 

30

10 sek

2 💪 

35

15 sek

3 💪 

40

20 sek

4 💪 

LEPO

LEPO

5 💪 

35

25 sek

6 💪 

40

30 sek

7 💪 

45

35 sek

8 💪 

LEPO

LEPO

9 💪 

40

40 sek

10 💪 

45

45 sek

11 💪 

50

50 sek

12 💪 

LEPO

LEPO

13 💪 

60

55 sek

14 💪 

80

60 sek

15 💪 

ANSAITTU LEPO!

ANSAITTU LEPO!

Oletko mukana? Kuittaa kommentteihin! Ja jaa haaste ystävillesi!

PS: Onko toiveita tulevista haasteista? ehdotuksia otetaan vastaan aihepiiristä riippumatta!

Harjoittelun myötä on myös hyvä kiinnittää huomiota kehonhuoltoon. Valmennuksessa mukana olevat löytävät kurssialueen treeniosiosta myös ohjeet kehonhuoltoon. Jos et ole vielä mukana Muutos-valmennuksessa, voit lukea lisää ja liittyä täältä.

Terveisin,
Tiia / Muutos-valmennus

 • Jaana sanoo:

  Moikka Tiia, mietin tuota lankkuhaastetta, uskallanko tehdä vielä, kun minulle on tehty vaativa selkäleikkaus (epämuotoisuutta aiheuttava selkäsairaus, selkärankakanavan ahtauma ja nikamasiirtymä) joulukuun lopulla.
  Fysioterapeutin ohjeita olen toteuttanut kuuliaisesti.
  T: Jaana Ruusunen

  Reply

 • Else Kupari sanoo:

  liikkeet ovat hankalia polvivammaiselle ,olen menossa leikkaukseen kunhan koronatilanne helpottuu. en voi olla polvillani toisessa polvessa on jo tekonivel tapaturman seurauksena

  Reply

 • kaija sanoo:

  miten teen vatsalihasliikkeet kun en voi mennä lattialle. Molemmissa polvissa tekonivelet enkä pysty menemään lattialle enkä olemaan polvillani.

  Reply

 • Ansa sanoo:

  Hei,
  Kun on ongelmia selässä ja toinen polvi leikattu ja laitettu tekonivel, ei millään pysty olemaan polvillaan ja selän takia jalkojen laskeminen tuossa mallissa esitetyllä tavalla on selälle kyllä kyseenalainen toimintamalli. Liike rasittaa erityisesti ristiselkää ja voi aiheuttaa suuria ongelmia jos alaselässä on vaivoja.
  Olisi toivottavaa että näissä ohjeissa olisi huomioitu kohderyhmässä myös ne henkilöt, jotka eivät ole kropaltaan terveitä.

  Reply

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

  >