Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Katso videolta miten kurssi etenee ja seuraava askel kohti hyvinvointia

Irti sokerista kurssilaisille ensimmäinen kuukausi Muutos-valmennusta
0 € (norm. 29 €)

 • Liity ma 5.9. alkavaan Muutos-valmennukseen ja saat ensimmäisen kuukauden maksutta!
 • Tarjous on voimassa vain Eroon sokerista kurssin ostaneille ELI SINULLE!
 • Jos haluat jatkaa valmennusta ensimmäisen kuukauden jälkeen, hinta on hinta 29 €/kk
 • Voit lopettaa valmennuksen milloin vain, myös maksuttoman kokeilukuukauden aikana ilmoittamalla asiakaspalveluun.

Muutos-valmennuksen avulla saavutetaan pysyvä painonpudotus uuden tapamenetelmän avulla ilman ruokarajoituksia. 25 000+ valmennettavan kokemuksella ja onnistumistakuulla.

Tarttumalla tarjoukseen saat myös nämä edut:

 • Neljä  minikurssia, joiden yhteenlaskettu arvo on 65 € (käyttöoikeus näihin 12 kk, vaikka lopettaisit valmennuksen ensimmäisen kuukauden aikana)
 • Lukuisia bonuksia: voit katsoa halutessasi heti luennon vaihdevuosista ja painonpudotuksesta tai pääset lukuisiin mielikuvaharjoitusäänitteisiin, joiden avulla pystyt parantamaan mielen tilaa ja unta. Löydät myös useita reseptikirjoja. 
 • Pääset käsiksi treenikirjastoon, josta löytyy lukuisia videoituja treenejä niin kotiin kuin salille. Myös aloittelijoille.

Maksuttoman ensimmäisen kuukauden jälkeen 29 €/kk ilman sitoutumispakkoa.  Valmennuksen voi lopettaa ilmoittamalla asiakaspalveluun ennen uuteen kuukauteen siirtymistä myös maksuttoman kokeilu kuukauden aikana.

Eroon sokerista kurssi toimii loistavana starttina kohti terveempiä elämäntapoja. Pysyvien muutoksien saaminen ja ylläpitäminen vaatii pitkäaikaisempaa tekemistä, joten moni  hyötyy lisätuesta Eroon makeanhimosta kurssin jälkeen. Muutos-valmennus alkaa sopivasti pian sen jälkeen kun olet käynyt Eroon makeanhimosta kurssin.


-19 kg / maksa-arvot kuntoon ja vanhat vaatteet mahtuvat taas

En tykkää siitä, että pitäisi mitata, punnita ja aina miettiä ja laskea kaloreita. Minä en ole laskenut yhtään kertaa yhtään mitään. Minun piti elää 62 vuotta, että mieli ja keho löysivät toisensa. Tämä on ollut yksi elämäni parhaista vuosista. Katso koko haastattelu.

PÄIVI LAHDENMÄKI, 62 v. //  Toiminnanjohtaja

-30 kg / Valmennuksen tuki on todella iso juttu

Sovittaessa kun veti housut ylös niin ne tippui saman tien alas. Siinä kohtaan se konkretisoitui, että oikeasti jotain on tapahtunut. Ihan hitsin hyvä koulutus teillä on tässä :) Katso koko haastattelu.

OUTI LEPPÄJOKI, 45 v  //  Poliisi

-25 kg / Vuodessa opin uudet tavat

Pari vuotta sitten tuli olo, että nyt tai ei koskaan - yritän vielä kerran pysyvää muutosta. Päällimmäinen motiivi oli huoli omasta terveydestä. En jaksanut enää kävellä rappuja. Olen laihtunut 25 kiloa, ja tulos on pysynyt. Askel on kevyt ja olo hyvä. Mitään ei ole tarvinnut kieltää itseltäni kokonaan. Katso koko haastattelu.

ELISE  FEODOROFF, 69 v. //  Muutoksen kokemusasiantuntija

-10 kg / Irti makeakoukusta ja liikunta maistuu taas

Olin ihan koukussa karkkiin ja nukuin huonosti. Pidin siitä kun sanoitte, että ei haittaa vaikka välillä repsahtaa. Se on minusta parasta, että ei ole säntillistä ruokavaliota tai ohjeita joiden mukaan just pitää mennä. Teillä on paljon vaihtoehtoja ja armollinen lähestymistapa ihmisiin. Koko oleminen on muuttunut ja varmaan se näkyy ulospäin. Katso koko haastattelu.

MERJA KAJANNE, 62 v //  Muutos-valmennettava

-20kg / Syödään ihan samaa ruokaa kuin ennenkin

Kun aloitin oli ihan hirveä turvotus aina jokaisen aterian jälkeen söin mitä tahansa. Muutosmatkani alkaa olla lopussa… 20 kg kevyempi, 20 cm kapeampi. 60% uusiutunut ruokavalio, 80% uusiutunut ajatusmaailma, 100 % uusiutunut Minä!! Vaikka ulkokuori on muuttunut, niin sisältä vielä sama ihminen, nyt vaan enempi itsetuntemusta!

ANU LAPPALAINEN, 45 v // Parturi-kampaaja

Onnistunut ja kestävä elämäntapamuutos on mahdollista - ilman hampaiden kiristelyä tai kalorien laskentaa

Jokainen tapaamani elämäntapamuutoksessa onnistunut on ollut toiminnan ihminen.

Vaikka tämä tehostartti on erinomainen aloitus isoille muutoksille terveyden ja hyvinvoinnin saralla, voit kokonaisvaltaisen Muutos-valmennuksen avulla saavuttaa vielä paljon enemmän.

Suosittelen, että hyödynnät mahdollisuuden ja otat hyvinvointisi omiin käsiisi jo tänään.

Täysin verkossa tapahtuva Muutos-valmennus ei ole kaikkia varten, mutta se sopii sinulle erinomaisesti jos elämäntapamuutos, painonhallinta ja terveyden edistäminen aikaa kestävällä tavalla on ollut ajatuksissa. Verkkovalmennuksen avulla pudotat painoa ja teet elämäntaparemontin, joka näkyy, tuntuu ja pysyy.

Valmennuksen avulla saavutat pysyvän painonpudotus uuden tapamenetelmän avulla ilman ruokarajoituksia. 22 000+ valmennettavan kokemuksella ja onnistumistakuulla.

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että kaipaamasi olotila, peilikuva ja hyvinvoinnin tavoitteet ovat jossain tavoittamattomissa?

Muutos-valmennus on suunniteltu siten, että käymällä viikoittain läpi saamiasi materiaaleja alat ymmärtää kehosi ja mielesi toimintaa. Sinun tarvitsee vain seurata ja toteuttaa valmennuksessa annettavia toimintaohjeita (viedään se tieto omaan arkeen)

Valmennus ei perustu ”syö tätä enemmän ja vähennä tätä” -metodiin vaan uusien tapojen opetteluun.

Pilkomme isommat tavoitteet päivittäisiksi arjen teoiksi, joiden yhteisvaikutus on valtaisa. Päivien ja viikkojen kuluessa koet kestäviä muutoksia oloosi ja peilikuvaasi.

Valmennuksessa seuraat todennettua onnistumisen polkua. Aloitamme sinun tarpeista ja tavoitteista, jotta voit syödä, liikkua ja elää nautinnollisemmin.

Ainutlaatuinen Muutos-menetelmä

Luot itsellesi tavoitteitasi tukevan ruokavalion ilman, että olet reseptien ja ruokaan liittyvien rajoitusten vankina.

Ei enää ylimitoitettuja kuntokuureja. Saat otettua monipuolisen ja juuri sinulle sopivan liikunnan osaksi elämääsi.

Sinä luot itsellesi elinikäisiä tapoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi kuin itsestään. 

Valmentajat auttavat sinua aina tarvittaessa, mitä tahansa elämä eteesi heittääkin.

Muutos on pysyvä myös valmennuksen jälkeen.

-13 kg / 4 kk / Olin kypsä aloittamaan terveysremontin

Aloituspainokseni mittasin vuoden alkaessa tasan 100 kg, painoni on laskenut 15 viikossa noin 13 kg. Valmennuksen toimintamalli on mielestäni hyvin suunniteltu. Uudet tavat opitaan vähitellen, jolloin ne ehditään myös omaksua käytäntöön. Ryhmän merkitystä ei voi aliarvioida, vaikka itse siellä ei olisikaan kovin aktiiviinen.

SAMUEL KIVIRANTA., 50 v // Insinööri

-15 kg / Muutos-valmennus vei vatsan toimintaongelmat ja kuin viisitoista liikakiloa (Kotilääkärilehti 5/20)

Kotilääkäri lehdessä Marjo kertoi, että “laihduin, vaikka en tehnyt juuri mitään laihtuakseni”. Nälkä lähti kun kasviksia tuli lisää lautaselle. Lue täältä Marjon haastattelu. 

MARJO L., 49 v

-10 kg / Turvotuksesta ja närästyksestä eroon

Lähdin mukaan kun kiloja oli tullut lisää ja en voinut hyvin omassa kehossa. Nyt sellainen makeanhimo on talttunut. Kun vain toisti niitä pieniä ja hyviä tapoja joka päivä. Muistan tehdä lämmintä ruokaa ja syödä sen. Katso koko haastattelu.

ANNE VALTA, 51 v. //  Muutos-valmennettava

-16 kg / Kolesteroli viitearvoihin

Nyt minun kolesteroli on viitearvoissa ja olen 16 kg pudottanut painoa. Minä olisin saanut sokerilääkityspiikin, jos en olisi tehnyt elämäntapamuutosta. Katso koko haastattelu.

EIJA, 58 v //  Muutos-valmennettava

-12 kg / Eroon verenpainelääkkeistä ja jaksaminen takaisin

Sain pois hedelmöityshoitoihin vaadittavat kilot (12) ja enemmän. Sain myös takaisin jaksamiseni ja pystyin luopumaan verenpainelääkkeistä. Suuntaan nyt elämässäni monessa mielessä uudelle uralle. Sain valmennukselta niin paljon enemmän kuin osasin odottaa. Sain uuden uljaan elämän. Katso koko haastattelu.

MAIKKULILLI, 38 v. // Muutos-valmennettava

Saat kaiken tämän heti käyttöösi:

 • Pääsyn Muutos-valmennuksen kurssialueelle, jossa luomme yhdessä uuden pysyvän elämäntyylisi. Selvitämme nykytilanteen ja luomme selkeät askelmerkit tavoitteiden toteuttamiselle. Voit vihdoin päästää irti painohuolista ja edistää hyvinvointiasi säännöllisten tekojen avulla. Saat kerran viikossa uuden viikko-osion, joka koostuu 3–4 lyhyestä ja selkeästä video-, ääni- tai tekstimuodossa olevasta luennosta.
 • Pääsyn kattavaan bonusluentovalikoimaan. Voit katsoa halutessasi heti luennon esim. vaihdevuosista ja painonpudotuksesta, pääset lukuisiin mielikuvaharjoitusäänitteisiin, joiden avulla pystyt parantamaan mielen tilaa ja unta. Löydät myös kattavan reseptikirjaston.
 • Pääsyn vain valmennuksessa oleville tarkoitettuun Muutos-heimo-tukiyhteisöön. Yhteisöstä löydät valmentajien lisäksi myös valmennuksen aikaisemmin aloittaneita henkilöitä, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat vinkkejä ja kokemuksia valmennuksen edistymisestä. Tiukan päivän tullen saat yhteisöstä tsemppiä ja keskustelutukea pulmatilanteisiin tai vaikkapa resepti-ideoita päivän ateriaksi. 
 • Avuliaan ja sitoutuneen valmennustiimin muutoksen tueksi. Voit koska vain olla yhteydessä valmentajiin ja saada henkilökohtaista apua juuri sinun tilanteeseen. 
 • Lukuisia treeniohjelmia videoineen. Valmennukseen sisältyy yhdessä Syke-valmennusyrityksen kanssa tehtyjä treeniohjelmia niin kuntosalille kuin kotioloihin. Ohjelmia löytyy nivelrikkoisille, selkävaivaisille, ajoittelijoille, edistyneille tai kehon huollosta kiinnostuneille. Ohjelmat sisältävät videopohjaiset ohjeet liikkeiden oikeaoppista suorittamista varten.

Voit hyödyntää meidän erinomaisen tarjouksen ja liittyä pian starttaavaan uuteen valmennusryhmään, joka jatkaa saumattomasti tämän Eroon makeanhimosta kurssin jälkeen.


Muutos-valmennuksen Ensimmäinen kuukausi 0 € (norm. 29 €) + 4 painonpudotusta ja hyvinvointia tukevaa kurssia (arvo 65 €)

Ensimmäisen maksuttoman kuukauden jälkeen Muutos-valmennus jatkuu 29 € / kk ilman sitoutumispakkoa. Voit olla mukana yhteensä 1-12 kk (kokonaisuus kestää vuoden). Ilmoitus asiakaspalveluun ([email protected]) riittää lopettamaan tilauksesi vaikka nyt ensimmäisen tarjouskuukauden aikana jos siltä tuntuu. Uskomme, että haluat jatkaa pidempään huomatessasi miten hyvinvointisi muuttuu. Valmennuksessa on ollut mukana jo yli 17 000 valmennettavaa ennen sinua.


Voit kokeilla kurssia kaikessa rauhassa… 100% rahat takaisin -takuulla!

 • Meistä ei ole oikein, että painon pudottaminen tai merkittävien elämänmuutosten kuten energisyyden ja kepeyden lisääminen olisi hinnasta kiinni.
 • Siksi olemme valmennuksen suuresta suosiosta huolimatta päättäneet olla nostamatta sen hintaa, ja vain tämän sivun kautta mukaan pääsee MAKSUTTA!
 • Jos siis et jostain syystä - mistä tahansa syystä, emme kysele - olisikaan tyytyväinen tämän valmennuksen antiin, voit aina lopettaa Muutos-valmennuksen käymisen.

Saat lisäksi myös ilman erillistä veloitusta 65 euron edestä minikursseja, joten halutessasi voit toistaa tämän tai palata yksittäiseen sisältöön milloin vain halutessasi. Kurssien arvo on 65 € ja saat pitää nämä vaikka lopettaisitkin valmennuksen käymisen.

Ainutlaatuinen Muutostakuu: saat tuloksia tai tienaat 100 euroa

 • Käy koko vuoden kestävä Muutos-valmennus kokonaisuudessaan, lue luennot, seuraa ohjeistusta, täytä itsearvionnit ja haasteita kohdatessasi ole yhteydessä valmentajaan.
 • Jos et vuoden jälkeen ole elämäsi parhaassa kunnossa tai mistä tahansa muusta syystä tyytyväinen, saat rahasi takaisin ja me maksamme sinulle vielä 100 € vaivannäöstäsi.
 • Emme pyydä mahdottomia, kävisit valmennuksen läpi muutenkin, joten tässä vielä pieni porkkana ja samalla poistamme sinulta riskin täysin. Saat joko tuloksia, tai tienaat 100 €.

Hyödynnä etu painamalla alla olevaa painiketta.

Terveisin,
Tuomas
Muutos-valmennus / Muutos.net

Ensimmäisen maksuttoman kuukauden jälkeen 29 € / kk ilman sitoutumispakkoa. Voit olla mukana yhteensä 1-12 kk. Valmennuksen voi lopettaa aina käynnissä olevaan kuukauteen, myös maksuttoman kuukauden aikana.

Kokemuksia Muutos-valmennuksesta:

-16.5 kg / Intohimo liikuntaa kohtaan on herännyt

Minun vuoden tulokseksi tuli -16,5 kg (n. 22% lähtöpainosta), senttejä lähti 18-23-20. Liikuntaa harrastan nykyisin noin 8 tuntia viikossa. Vaatekoko pieneni koosta XL-L kokoon S-XS. Paino putosi noin 300 g viikossa, mikä oli minulle sopiva vauhti ja tosi hyvä vauhti 57-vuotiaalle. Ihan paras päätös minkä tein vuosi sitten. Näillä opeilla on hyvä jatkaa terveempänä eteenpäin. Katso koko haastattelu.

RIITTA H., 57 v. //  Kirjanpitäjä

-15 kg / 5 kk / Minulle on tärkeä, että saa syödä toisten ihmisten kanssa ja samaa ruokaa kuin muutkin

Olen ollut itse todella yllättynyt. Painoa on pudonnut tähän mennessä (5 kk) 15 kg ja tuntuu, että en ole paljon mitään muutoksia oikeastaan tehnyt. Ne ovat olleet niin hienovaraisia. Katso koko haastattelu.

ANNA P., 46 v  //  Diplomi-insinööri

-13 kg / Tällä hyvään alkuun jos on ylipainoa ja liikkuminen hankalaa

Painonvartijoissa ym. olen ollut, mutta aina pamahtanut kaikki takaisin ja enemmänkin. Tämä on ollut jopa vähän liian helppoa. 4 kk:n aikana on lähtenyt 13 kg. Mies on lähtenyt siivestämään minua ja häneltäkin on tippunut 15 kg. Olen saanut teiltä selkeitä luentoja ja ryhmän tuki on tärkeää. Tosi hyvä!

HELENE MOLONEN // Sairaanhoitaja

-7 kg / 6 kk / Ei tarvitse niin tarkkaan miettiä mitä syö

Paino on pudonnut seitsemän kiloa puolen vuoden aikana, mutta tärkeintä on se, ettei tarvitse niin tarkkaan miettiä mitä syö. Koko ajan ei ole ruoka mielessä. Vahnat vaatteet, jotka ennen kiristi, ei kiristä enää. Olokin on virkeä.

MARJA-LIISA KONTRO, 68 v //  Muutos-valmennettava

Anna, 46, -15 kg: viiteen kuukauteen mahtuu niin voitettuja haasteita kuin isoja oivalluksia.

"Olen ollut itse todella yllättynyt. Painoa on pudonnut tähän mennessä tässä nyt 15 kg ja tuntuu, että en ole paljon mitään muutoksia oikeastaan tehnyt. Ne ovat olleet niin hienovaraisia." "Minulle on ollut tärkeää, että saa syödä toisten ihmisten kanssa ja samaa ruokaa kuin muutkin." Vuodessa opin uudet tavat / Elise -25 kg (ET-terveys 1/2021)

"Pari vuotta sitten tuli olo, että nyt tai ei koskaan - yritän vielä kerran pysyvää muutosta. Päätin varata uusien tottumusten opettelemiseen kokonaisen vuoden. Päällimmäimen motiivi oli huoli omasta terveydestä. En jaksanut enää kävellä rappuja."

"Olen laihtunut 25 kiloa, ja tulos on pysynyt. Askel on kevyt ja olo hyvä. Mitään ei ole tarvinnut kieltää itseltäni kokonaan."


Anu, 45, -10 kg / 4 kk: Uusi tyyli elää ilon ja onnellisuuden kautta

"Lokakuussa kun aloitin oli ihan hirveä turvotus aina jokaisen aterian jälkeen söin mitä tahansa. Noin neljän kuukauden kuluttua tämä turvotus oli hävinnyt ja noin 10 kiloa oli lähtenyt painosta pois.  Me syödään ihan samaa ruokaa kuin ennenkin. Ainut tietysti, että löytyy kasviksia, salaattia, kurkkua ja tomaattia enemmän pöydästä kun aikaisemmin."


-10 kg / Olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä, mutta aina epäonnistunut

Toisin oli Muutoksen-valmennuksen kanssa, nyt jo yli kymmenen kiloa hoikempana ja yleisolotila paljon terveempi. Jopa työkaverit ovat huomanneet, että olen iloisempi. Vielä jaksaa tehdä töitä näin 70-vuotiaana, vaikka eläkkeelläkin voisi jo olla.  

KAIJA HAMARI, 70 v //  Lähihoitaja

-8 kg / Kiinnostus kuntosaliharjoitteluun on taas herännyt

Paino on pudonnut yhteeensä noin 8 kg ja siitä olen melkein vuoden pitänyt painoa suht vakaalla plus/miinus pari kiloa. Nyt kiinnostus kuntosaliharjoitteluun on taas herännyt ja syypää :) on ollut kyllä tämä muutosvalmennus.

SUSANNE VIRTANEN, 55 v // Muutos-valmennettava

-7 kg / Saa elää ajattelematta jatkuvasti mitä syö, ja silti paino hiljalleen laskee

Olen kuuskymppinen lähihoitaja, suuren perheen äiti ja isoäiti, ja olen kärsinyt ylipainosta puolet elämästäni. Olen surkean laiska liikkuja.  Ennen yritin laihduttaa Painonvartijoissa, Low Calory -dieeteillä, pulla- ja karkkilakoilla. Nyt on kymmenes viikko ja seitsemän kiloa painoa lähtenyt pois. Kannatan lämpimästi valmennukseen liittymistä.  

PIRJO PIRNES K., 60 v // Lähihoitaja

-11 kg / Energinen olo, jollaista en muistanut olevan olemassakaan!

Huomasin että vyötärölle on ilmestynyt ylimääräinen rengas, joka haittasi jo tossun nauhoja solmiessa ja olo oli kaikin puolin tunkkainen ja raskas. Tässä valmennuksessa on erityisen hyvää monipuolisuus; se että näitä asioita katsotaan monelta kantilta, pakotetaan tavallaan käymään keskustelua oman pään kanssa. Myös armeliaisuus, eri lähtökohdista voi edetä omaan tahtiin ja takaiskut kuuluvat kuvioon.

EIJA INTONEN, 53 v // Farmaseutti

-7 kg /  Aineenvaihdunta toimii kellontarkasti

Yksinyrittäjänä ajankäyttö tuo paljon haasteita. Mutta kyllä tästä selvitään. Kaikista kokeilemistani kuureista ja menetelmistä tämä on ainut kokonaisvaltainen menetelmä, joka ottaa huomioon oikeastaan kaikki hyvinvointiin vaikuttavat asiat. On hyvä että valmennus ei ole sellainen, että sanotaan vain, että syö vähemmän ja liiku enemmän. 

SISKO PÄIVIKKÖ // Matkailualan yrittäjä

-6 kg / Iho voi paremmin ja näyttää terveemmältä

Isoin haasteeni on että välillä tulee hetkiä, jolloin tekee mieli palata vanhoille tavoille. Valmennusten opeilla nykyinen elämäntyyli on kuitenkin niin vaivatonta, kuin voin sen kuvitella olevan realistisesti mahdollista. Nyt vanhat farkut, joita olin laittanut sivuun mahtuvat jälleen. Sain siis paljon "uusia" vaatteita, joita en ole käyttänyt vuosiin tai uskonut enää koskaan käyttäväni. 

EILA FRIMAN, 64 v // Muutos-valmennettava

Ensimmäisen maksuttoman kuukauden jälkeen 29 € / kk ilman sitoutumispakkoa. Voit olla mukana yhteensä 1-12 kk. Valmennuksen voi lopettaa ilmoittamalla asiakaspalveluun ennen uuteen kuukauteen siirtymistä, myös maksuttoman kuukauden aikana.

>