Onnistumistarina: Maikkulilli 38v -12 kg, jaksaminen takaisin ja eroon verenpainelääkkeistä

Antauduin Muutos-valmennukselle kokonaan:

"Sain pois hedelmöityshoitoihin vaadittavat kilot (12) ja enemmän. Sain myös takaisin jaksamiseni ja pystyin luopumaan verenpainelääkkeistä. Suuntaan nyt elämässäni monessa mielessä uudelle uralle. Sain valmennukselta niin paljon enemmän kuin osasin odottaa. Sain uuden uljaan elämän."

Syksyllä 2017 olin tullut elämässäni monessakin mielessä tienristeykseen. Olin 36-vuotias ja määräaikaisten työsuhteiden kierteessä, vaativassa asiantuntijatyössä. Olin pitkään halunnut jälkikasvua, mutta äitiydelle ei tuntunut olevan aikaa. Kaikki energiani meni päivittäisten 200 kilometrin työmatkojen, epäsäännöllisten työaikojen ja ylitöiden kanssa selviämiseen.

Munasarjojen monirakkulatautini vuoksi, tarvitsimme mieheni kanssa hedelmöityshoitoja ja pääsimmekin hedelmällisyyskliniikalle. Sieltä kuitenkin sanottiin, etteivät he voi auttaa ennen kuin painoni on noin 12 kiloa alhaisempi. Ei auttanut, vaikka aktiivisena kuntosaliharrastajana ja raskaiden painojen parissa urheilleena tiesin, ettei ylipainoni ollut pelkästään läskiä. Hoidoille oli siis painoraja. Ensijärkytyksestä toivuttuani, asia jäi kytemään mieleeni.

Työelämässä oli mennyt jo vuosia liian lujaa

Tiesin, että halusin elämältäni jotain ihan muuta kuin sen, miltä elämäni sillä hetkellä näytti. Jäin burn outin vuoksi sairaslomalle ja silloin huomasin netissä Muutos-valmennuksen mainoksen. Lähdin mukaan ”huvikseni” ja saadakseni muuta ajateltavaa. Minulla oli tuolloin todellinen tarve painonpudotukselle ja tiesin sen. Hetki elämäntapamuutokseen ei kylläkään ollut paras mahdollinen, sillä kertynyt väsymys oli kova ja stressin aiheita elämässä paljon. Toisaalta olin valmis tekemään mitä vain, jotta elämäni muuttuisi.

Olin kokeillut kymmeniä eri dieettejä

Olin jo vuosia syönyt ihan miten sattuu, usein jonkin ohjelman mukaisesti. Olin kokeillut kymmeniä eri dieettejä muun muassa ketodieeteistä ja hyväkarpista, superdieettiin. Dieettejen välissä painonolukemani oli vain kohonnut ja tulokset jääneet lyhytaikaisiksi. Luulin tietäväni painonhallinnasta ja terveellisistä elämäntavoista kaiken.

Valmennus sisälsikin tutun kuuloisia neuvoja, mutta uudenlaisena kokonaisuutena: osissa käytäntöön sovellettavana ohjelmana. Heitin heti alkuun pois itsestäni kaikki mulle tänne heti -ajatuksen. Vanhat ratkaisut eivät tuoneet minulle pysyvää painonpudotusta, siispä omaksuin hitaasti hyvä tulee -periaatteen. Se oli hankalaa, koska olin tottunut suhtautumaan painonpudotukseen nopeana pyrähdyksenä.

Ajattelutavan muutos kuitenkin kannatti

Vaimensin mielestäni epäilykset, joita matkan varrella toki heräsi. Mielihän usein vastustaa muutosta monenlaisilla verukkeilla. Väilillä ajattelin viikkomateriaalit saatuani, että olen kuullut tämän ennenkin. Mutta olinko aiemmin elänyt ohjeen todeksi? En.

Tein kaiken juuri kuten valmennuksessa pyydettiin, ja usein siellä pyydettiin ajattelemaan omaa elämää. Sain syvällisiäkin oivalluksia; jopa lapsuudestani löytyi paljon ruokaan liittyviä ehdollistumia, joita aloin viimein ymmärtää. Aloitin tutkimusmatkan itseeni.

Olin varsinaisella Muutos-matkalla vuoden

Yhdessä ryhmän kanssa, ja valmentajan avulla, minusta tuntui, etten ollut yksin. Olen itsenäinen toimija, ja valmennus tarjosi paljon myös omaa pohdittavaa matkan varrella. Ei ollut yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita, vaan sain kerrankin soveltaa syömisistäni omaan elämääni sopivan kokonaisuuden.

Nykyisin syön paljon säännöllisemmin kuin ennen

Minulla on eri tavalla energiaa tehdä asioita. Syön mielelläni kasviksia ja hedelmiä, enkä enää himoitse joitakin entisiä lohturuokiani. Pitsasta en täysin ole päässyt, mutta ei onneksi tarvitsekaan. Muutos-valmennus ei perustu kieltäytymiseen vaan kohtuuteen. Olen oppinut tilaamaan ravintolassa mieheni kanssa pitsan puoliksi – hyvillä mielin. Myös vuosien huonosta syömisestä syntyneet puutokset korjaantuivat hiljalleen Muutoksen aikana.

Kaksi vuotta myöhemmin

Nyt kahden vuoden jälkeen, en ole palannut entisiin mittoihini, vaan olen hyvän olon painossa. Varaa olisi yhä ottaa pois joitakin kiloja, mutta itse viihdyn nykylukemissa. Painosta on tullut minulle melko merkityksetön luku. Tärkeämpää on se, miten terveeltä ja energiseltä minusta tuntuu. Olen tyytyväisempi omaan ulkonäkööni ja itseluottamukseni on parempi.

Mitä sain Muutos-valmennukselta

Sain pois hedelmöityshoitoihin vaadittavat kilot (12) ja enemmän. Sain myös takaisin jaksamiseni ja pystyin luopumaan verenpainelääkkeistä. Suuntaan nyt elämässäni monessa mielessä uudelle uralle. Muutos-valmennukseen olen 100-prosenttisen tyytyväinen. Sain valmennukselta niin paljon enemmän kuin osasin odottaa.

Sanat eivät riitä kiittämään Tuomasta ja Joakimia tarpeeksi! Sain uuden uljaan elämän.

-Maikkulilli, 38, Kultajäsen Lapista


Muutos-valmennus: 
Suomen monipuolisin hyvinvointivalmennus - Hyvinvointia ilman hampaiden kiristelyä tai kalorien laskentaa

“Pudota painoasi helpolla ja armollisella tavalla niin saat lisää energiaa elämääsi ja kepeän nuorekkaan olemuksesi takaisin… lähes automaattisesti!“

Jo yli 13,000 kaltaistasi suomalaista on saanut avun elämäänsä
ainutlaatuisesta jatkuvasta muutosohjelmasta - joko tuli Sinun vuorosi?

Mitä sitten kuuluu toimivaan painonpudotukseen johtavaan tapojen muutokseen…

Viiden kohdan syvävaikuttava menetelmä toimii aukotta ihan jokaiselle - tule mukanasi pienikin motivaatio niin me huolehdimme lopusta!

Jotta ymmärrät jo etukäteen ennen Muutos-valmennuksen aloittamista miksi se tulee toimimaan, haluan että tiedät täsmälleen mihin se perustuu.

Tarvitset vain viiden kohdan muistilistan, josta huolehtiminen
riittää mainiosti tuottamaan tuloksia: 

  1. Itsellesi oikeanlainen ravinto ja juuri oikeaan aikaan nautittuna
  2. Stressitasojesi alentaminen huomattavasti - helposti opittavilla uusilla tavoilla
  3. Riittävä liikunta omilla ehdoillasi toteutettuna... ja 100% ilman pakkoa!
  4. Mielesi helliminen oikeilla ajatusmalleilla, jotta muutoksesta tulee suorastaan nautittavaa! (painonpudotushan harvemmin on nautinnollista... mutta mitä jos se onkin mahdollista?)
  5. Riittävän syvän, rentouttavan unen ja muun palautumisen aikaansaaminen toimiviksi todistetuilla ohjeilla

Eikö vaikuta helpolta - lähes liian helpolta? Juuri siinä piilee samalla myös sen MUUTOSVOIMA…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

>