Muutos-valmennus levittää hyvinvointia koko Suomeen

Muutos-valmennuksen lähtökohtana on nähdä hyvinvointi laajana kokonaisuutena, johon sisältyy ravinto, liikunta, kehonhuolto, lepo sekä mielen toiminta. 


Omaa olotilaa voi jokainen kehittää ikään tai nykytilanteeseen katsomatta. Hyvinvointi on jokaisen suomalaisen oikeus. 

Mitä teemme?

Me valmennamme yksilöitä ja työyhteisöjä parantamaan hyvinvointiaan. Olemme valmentaneet vuodesta 2015 tuhansia ihmisiä pääasiallisesti verkon välityksellä. Verkon välityksellä tapahtuva valmennus saadaan huomattavasti kustannustehokkaammaksi kuin paikan päällä tehtävät valmennukset ja siitä syystä myös yksilövalmennukset perustuvat ainakin osittain verkon kautta tapahtuvaan valmentamiseen.  

Verkkovalmennukset

Sopii kaikille

Verkkovalmennus sopii parhaiten suurimmalle osalle hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Suomen monipuolisin valmennus on myös sisältöön ja ominaisuuksiin nähden erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Verkkopohjaisessa valmennuksessa.


Normaalihinta 29 € / kk, katso voimassaoleva tarjous tästä.

Yksilövalmennukset

HuomioI yksilön

Tuntuuko, että tarvitset henkilökohtaisempaa ohjeistusta hyvinvointisi parantamiseen? Yksilövalmennukseen sisältyy verkkovalmennus ja lisäksi henkilökohtainen yhteydenpito ja kehityksen seuranta. Henkilökohtainen tuki auttaa varmistamaan tulokset. Kerro tilanteesi ja kysy tarjous [email protected]

Hinnat alkaen 89,90 € / kk.  Tutustu tarkemmin MuutosPLUS™-valmennukseen

Ryhmän tuki on arvokasta

Kuureja on tullut kokeiltua monenmoisia, mutta ei ole niin vahvaa itsekuria, että niissä rajoituksissa voisi pysyä. Mistään aikaisemmasta kuurista ei ole muodostunut elämäntapaa.

Muutos-valmennus eroaa muihin sillä tavalla, että siinä edetään pienin askelin eteenpäin, jotta saavutetaan siitä elämäntapa. Toki niitä pieniä tekoja pitää toteuttaa, jotta saisi elämäntavan, mutta ne ovat onneksi helppoja.

Aluksi epäilin, että olenko tarpeeksi sinnikäs, jotta voisin onnistua. Kohta vuosi takana, että näyttää siltä, että epäily oli turha. Valmennuksessa annetaan ihmiselle aikaa sisäistää itse asiat. Muutos-valmennuksen ryhmän tuki on myös ollut arvokasta.

Kaarina Koskinen (Muutos-valmennettava)

Meistä

Muutos Innovations Oy on 2015 perustettu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä start-up yritys. 

Muutos-valmennuksen perustajat ja päävalmentajat Joakim Piiroinen ja Tuomas Helkala

Muutos-valmennuksen perustajat ja päävalmentajat Joakim Piiroinen ja Tuomas Helkala

Yrityksen idea verkkopohjaisesta hyvinvointivalmennuksesta juontaa 2010-luvun alkuun jolloin Tuomas toteutti Muutos-valmennuksen esiversion. Jo silloin oli nähtävissä, että pääosin verkon kautta tapahtuva valmennus on ihmisille varsin kätevä tapa parantaa hyvinvointiaan.

Joakim ja Tuomas tapasivat ensimmäisen kerran 2014. Molempien näkemys siitä, että kokonaisvaltainen hyvinvointi on avain oikeastaan lähes kaikkien asioiden parantamiseen kohtasi. Tämän molempia yhdistävän intohimon johdosta perustettiin Muutos Innovations Oy.

Nykyisenkaltainen Muutos.net palvelu avautui 2017 vuosien valmistelun jälkeen. Palvelusta haluttiin tehdä Suomen monipuolisin verkkovalmennus ja siinä kyllä onnistuttiin!


Haluaisitko kuulla lisää valmennuksesta?

Pyrimme joka kuukausi järjestämään uuden valmennettavien ryhmän. Katso alta seuraava valmennuksen alkamiskohta ja lue lisää valmennuksesta.

Meidät tavoitat

Tiimimme viihtyy Helsingin Vallilassa. Osoite Lemuntie 7, 00510 Helsinki.


Tarkemmat yritystiedot ovat:

Muutos Innovations Oy (2720144-3)

Laskutus: Lemuntie 7, 00510 Helsinki

Media ja yhteistyö ([email protected]): 040-5639136

Asiakaspalvelu ([email protected]): 040-5435003


Älä epäröi olla meihin yhteydessä!

Lemuntie 7, 00510 Helsinki

Puh. 040-5435003 / [email protected]

>