Mielikuvaharjoitukset

Tältä sivulta löydät kaikki mieleen liittyvät harjoitteet ja äänitteet, joita ilmestyy valmennuksen edetessä tai jotka olet saanut ostaessasi Muutos-valmennuksen.

Nämä mielikuvaharjoitteet eivät ole pakollisia valmennuksen käymisen kannalta, mutta mikäli innostusta riittää, voi näistä ammentaa oppeja.


Bonus 1: Muutos-mielikuvaharjoitusäänite

Äänitteen kuuntelu auttaa sinua vähentämään stressiä, rentoutumaan sekä vahvistaa Muutos-valmennuksen perusideoita ruokavaliota ja liikkumista koskien.

Sillä on myös iso merkitys motivaatioon kurssin jatkoa silmällä pitäen. Monet valmennettavamme ovat kokeneet tämän yhdeksi tärkeimmistä asioista koko kurssissa, vaikka alkuun koko äänitteen idea kuulosti hieman epätavalliselta.

Kuuntele äänitettä avoimin mielin seuraavan viikon ajan, ja muodosta mielipiteesi vasta sen jälkeen.

Parhaan tuloksen saat kuuntelemalla kuulokkeilla esimerkiksi älypuhelimen kautta. On myös täysin mahdollista kuunnella äänite tietokoneen kaiuttimista tai illan sijaan myös muihin vuorokauden aikoihin.

Voit ladata tästä mielikuvaharjoitteen puhelimeesi / tietokoneelle.

Bonus 2: mielikuvaharjoitusäänite ennen liikuntasuoritusta

Tämä lyhyt seitsemän (7) minuutin pituinen Muutos-mielikuvaharjoitusäänite lisää energiaa ja motivaatiota kun se kuunnellaan ennen liikuntasuorituksen tekemistä.

Ammattiurheilijat hyödyntävät tunnetusti harjoitellessaan erilaisia visualisointeja esimerkiksi oman tekniikkansa kehittämiseen. Näitä mielikuvaharjoituksia pystyy hyödyntämään ihan jokainen kunhan vain pitää mielensä avoimena, heittäytyy ja antaa niille mahdollisuuden. Tämä kuten muidenkin mielikuvaharjoitusäänitteiden teho ja hyöty kasvaa mitä useammin toistat tämän oppiessasi hyödyntämään paremmin kykyäsi visualisoida.

Kuunnellessasi pidä silmät suljettuna ja käytä mielellään kuulokkeita, joskin voit kuulokkeiden puuttuessa kuunnella myös suoraan tietokoneelta tai tabletilta.

Huom. Emme suosittele kuuntelemaan tätä äänitettä kovin myöhään illalla, jotta se ei vaikuta uneesi.

Bonus 3: harjoitus tietoiseen läsnäoloon

Tietoisen läsnäolon avulla voimme tehdä parempia ratkaisuja terveytemme suhteen, oppia välttämään liiallista lohtusyömistä ja muutenkin kaikin puolin voida paremmin niin henkisesti kuin fyysisesti.

Monesti stressaavat tilanteet saavat meidät toimimaan hyvin eri tavalla kuin sisimmässämme parhaaksi tiedämme ja usein silloin tulee tehtyä huonoja valintoja myös ruokailun suhteen. Tämä 15-minuutin harjoitus kehittää kykyämme tehdä säännöllisesti parempia valintoja arjessamme.

Bonus 4: kokonaisvaltainen mielikuvaharjoitus

Tämä on kokonaisvaltainen mielikuvaharjoitus, jonka voi tehdä aamuisin tai esimerkiksi illalla ennen nukkumaanmenoa. Tässä 16-minuutin harjoituksessa keskitytään rentoutumiseen, kiitollisuuteen, anteeksiantoon, sekä tavoitteiden asettamiseen.

Bonus : MuutosUNI -harjoitus

Tämä harjoitus on suunniteltu auttamaan nukahtamista. Voit kuunnella tämän 12 minuutin harjoituksen illlalla sängyssä makuulla ennen nukkumaanmenoa. Harjoitus auttaa samalla myös kehittämään läsnäolotaitoja.

>