Liikuntaetu

Liikuntaedut toimii maksuvälineenä rahan tapaan verkkokurssien osalta. Voit maksaa Muutos-verkkovalmennuksen laskuja ePassilla, Smartumilla tai Edenredillä. Myös henkilökohtaisiin pt- ja ravintovalmennuksiin voi käyttää liikuntaetuja. Liikuntaeduilla ei voi maksaa huomautus tai perintäkuluja tai MuutosTreenissä Muutos-monivastusnauhojen osuutta (saat pyydettäessä ohjeet MuutosTreenin maksuun liikuntaeduilla).

Jos haluat maksaa ensimmäisen kuukauden maksun liikuntaedulla, valitse kassasivulla maksutavaksi lasku. Alla yksityiskohtaiset ohjeet kunkin liikuntaedun hyödyntämiseen. Älä maksa liikuntaeduilla ennen kuin olet saanut ensimmäisen laskun! 


ePassin sovelluksella maksaminen, katso ensiksi alla oleva video:

1. Valitse liikunta ja hae “Muutos-valmennus” älä lähetä maksua nimelle “Pt Muutos” joka on eri yritys!
2. Syötä maksukenttään summa ja vahvista.
3. Lähetä kuittiosa tai siinä näkyvä koodi [email protected] ja kerro mihin haluat suorituksen kohdistuvan (esim. laskun numero tai muu selite).


Ohjeet smartumin verkkomaksun käyttöön käyttöön:

1. Paina Smartum sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja etsi "Muutos-Valmennus"
2. Syötä summa mitä haluat maksaa
3. Lisää viestikenttään maininta mitä haluat maksaa (esim. viitenumero / tai mitkä valmennuskuukaudet)

Tästä vielä tarkemmat ohjeet ja alla video

Smartum seteleillä maksaminen:

Lähetä allekirjoitetut Smartum setelit osoitteeseen: Muutos Innovations Oy, Lemuntie 7, 00510 Helsinki. Lisää kuoreen erillinen lappu, josta selviää nimesi, osoitteesi, seteleiden arvo yhteensä ja mihin haluat maksun kohdistuvan. Huom! Emme vastaa kadonneista tai perille saapumattomista kirjeistä.


1. Etsi sovelluksesta Muutos-valmennus
2. Maksa haluamasi summa
3. Lähetä kuvakaappaus kuitista TAI kuittinumero, summa osoitteeseen [email protected] mihin haluat suorituksen kohdistuvan (esim. laskun numero tai muu selite).

Löydät tästä sovelluksen tarkemmat latausohjeet sekä mobiilimaksun käyttöohjeet. Täältä lisätietoa.

Edenred-seteleillä maksaminen: Lähetä allekirjoitetut Edenred setelit osoitteeseen: Muutos Innovations Oy, Lemuntie 7, 00510 Helsinki. Lisää kuoreen erillinen lappu, josta selviää nimesi, osoitteesi, seteleiden arvo yhteensä ja mihin haluat maksun kohdistuvan. Huom! Emme vastaa kadonneista tai perille saapumattomista kirjeistä.Liikuntaetujen maksun palautus:

Huom! Pystymme palauttamaan vain ePassilla ja Smartumilla verkon kautta tehtyjä suorituksia 24 tuntia maksusta. Lain mukaan emme voi palauttaa tämän jälkeen maksettuja rahoja muuten kuin palveluina.

>