Tauko valmennukseen tai valmennuksen uudestaan aloitus

Tiesithän, että sinulla on oikeus pitää valmennuksesta kulutonta taukoa jos sellaista tarvitset. Tauon saat olemalla yhteydessä [email protected] tai [email protected]

Tauko on suunniteltu tilanteita varten, jossa materiaaleja on jäänyt lukematta yli 4 viikon ajan tai sitten tietää tulevan ajanjakson olevan sellainen, ettei valmennukseen pysty keskittymään. Tauon pituus voi olla 1-3 kk ja se katsotaan tapauskohtaisesti, joten erikoistapauksissa tauon pituus voi olla myös pidempi.

Esimerkiksi tällaisia tilanteita varten tauko on hyvä vaihtoehto:

  • On ollut kiireitä elämässä, jonka johdosta aikaa ei ole riittänyt valmennuksen käymiseen.
  • Olet ollut sairaana pidemmän aikaa ja materiaaleja on jäänyt lukematta.
  • Elämässä on tapahtunut sellaisia asioita, että motivaation puutteen johdosta valmennukselle ei ole jäänyt aikaa
  • Tulossa on esim. leikkaus tai muu hoitojakso, jonka aikana ei ole mielekästä valmennusta käydä.

Tauon pääasiallinen tarkoitus on, että saisit kurottua kiinni rästiin jääneet luennot. Tässä onnistut parhaiten tekemällä valmennuksen käymiselle aikaa, konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kirjaat kalenteriin tuleville viikoille tunnin aikaikkunan valmennuksen materiaalien läpikäymiseen ja tapojen opetteluun. Luentomateriaalien opiskelun lisäksi tauolla tulisi noudattaa valmennuksen oppeja parhaan mukaan. 

Tauon aikana tunnukset valmennusalueelle toimii normaalisti ja voit käyttää kaikkia valmennukseen liittyviä lisäpalveluita kuten treenivideoita, mielikuvaharjoitusäänitteitä ja muita bonuksia. Voit pysyä valmennuksen FB-ryhmissä ja osallistua normaalisti keskusteluun. Kaikki tähän asti saamasi luennot ovat avoinna, mutta uusia luentoja tauon aikana et saa.

Tauko on kuluton, etkä saa uusia laskuja tauon aikana. Mikäli sinulla on laskuja vielä avoimena, odotamme niihin suoritusta. Jos sinulla on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, tauolta palattuasi olet velvollinen olemaan valmennuksessa mukana vähintään yhden kuukauden. Mikäli irtisanot valmennuksen kesken tauon, veloitamme siitä yhden kuukauden valmennusmaksun. Jos sinulla on määräaikainen sopimus, tauko ei vähennä maksettavien kuukausien määrää.

>