Muutoksessa #5: Henkisen kasvun ohjaaja Leena Siitonen - ​Lempeän elämän kulmakivet

Kesto 49 min. Haastattelijana toimii Muutos-valmennuksen Tuomas Helkala

Piditkö haastattelusta? Jaa se myös kavereillesi! Tilaa myös sähköpostiisi ilmestyvät hyvinvointisisällöt (ellet ole jo valmennuksessa tai uutiskirjelistalla).

Haastattelussa käsiteltävät asiat:

 • Mitä on lempeä elämä?
 • Miten ankaruudesta ja suorittamisen kiireestä pääsee iloisempaan ja sallivampaan elämään?
 • Mikä on ensimmäinen askel aloittaa?
 • Mitä vääriä käsityksiä tai ennakkoluuloja liittyy tähän aiheeseen
 • Ja paljon muuta...

Leena Siitonen

Henkisen kasvun ohjaaja / www.hyvatvibat.fi

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja. Leena kirjoittaa, kouluttaa ja luennoi henkisen kasvun aiheista ja tekee henkilökohtaisia intuitiivisia tulkintoja vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta kotisohville minne vain.

Leenan juuri ilmestynyt esikoiskirja Lempeän elämän käsikirja säätäjille ohjaa pois ankaruuden, vaatimuksien, kiireen ja suorittamisen kierteestä iloisempaan, mielekkäämpään ja sallivampaan elämään.

Tulkinnoissaan, kirjassaan ja koulutuksissaan Leena inspiroi, kannustaa, voimauttaa, selkiyttää tilannetta, kirkastaa ajatuksia, muistuttelee sinua sisäisestä viisaudestasi ja rohkaisee sinua luottamaan intuitioosi.

Tutustu Leenaan ja tilaa kirja tai tulkinta:

www.hyvatvibat.fi
www.facebook.com/hyvatvibat
www.instagram.com/leenasiitonen_hyvatvibat


Tuomaan intohimona on ymmärtää mihin kestävät elämäntapamuutokset pohjautuvat ja miten ihmisen henkistä kasvua voidaan tukea omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Omalla viimeiset 12 vuotta kestäneellä itsensäymmärtämismatkalla mm. kolmen lapsen isäksi, puolisoksi sekä ravinto- ja hyvinvointivalmentajaksi

Tuomas on mielestään oppinut ainakin muutaman olennaisen asian siitä miten ihmismieli toimii. Hänen tavoitteena on auttaa yhä useampaa ihmistä tekemään arjessa säännöllisesti sellaisia valintoja ja tekoja, jotka johtavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja onnellisempaan elämään.

Muutos.net

Tuomas Helkala

Muutos-valmentaja / Muutos.net

Mitä ajatuksia haastattelu sinussa herätti? Kommentoi alle!

 • Marja sanoo:

  Sisältö jäi vähän vähemmälle kun rupesin seuraamaan Helena Siitosen puhetapaa. Hän toistaa jatkuvasti sanoja puheessaan ja se on näin pitkässä haastattelussa tosi häiritsevää.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

  >